ON STAGE MUSIC

Contactgegevens ON STAGE MUSIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ON STAGE MUSIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

ON STAGE MUSIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE BORGWORMSEWEG 26; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 475664434 (+32-475664434) 475664434 (+32-475664434)

Fax (fax): +32 (19) 895-49-89 +32 (19) 895-49-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ON STAGE MUSIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ON STAGE MUSIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ON STAGE MUSIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ON STAGE MUSIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ON STAGE MUSIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ON STAGE MUSIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ON STAGE MUSIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ON STAGE MUSIC
Products information ON STAGE MUSIC

BTW identificatienummer (tax): BE06187744140
Ondernemingsnummer: 7357513427
Hoofdstad (capital): 856,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 465,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in ON STAGE MUSIC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ON STAGE MUSIC
(Get full report from official database of BE for ON STAGE MUSIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor ON STAGE MUSIC
Addition kinds of activities for ON STAGE MUSIC

12410201. Overbelasting verwijderen, antraciet mijnbouw | Overburden removal, anthracite mining
22580102. Bedspreads, kant: gemaakt op kantmachines | Bedspreads, lace: made on lace machines
35699900. Algemene industriële machines, nec, nec | General industrial machinery, nec, nec
51990405. Industriële garens | Industrial yarns
60369902. Staat spaarbanken, niet federaal gecharterd | State savings banks, not federally chartered

Werken bij ON STAGE MUSIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ON STAGE MUSIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ON STAGE MUSIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ON STAGE MUSIC. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent - Storemanager Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Elektricien gebouwen Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De divisie Buildings binnen Engie Fabricom verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen en complexen zoals ziekenhuizen en rusthuizen, de kantoormarkt, musea, datacentra, winkelcentra, parkeergarages, logistieke sites, overheidsgebouwen, gevangenissen, zwembaden... Voor de afdeling regio Gent is ze op zoek naar een Elektricien die mee verantwoordelijk is voor onder andere volgende taken: Aansluiten van elektronische apparatuur en elektriciteitskasten; Kabels trekken; Slijpwerk; Meezoeken naar een totaaloplossing voor het uitrusten van sterkstroom- en zwakstroominstallaties.

  • DRINGENDE POETSHULP TE ZOTTEGEM (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zottegem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Hofstade M/V (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Maarkedal (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Word kleutermonitor bij Idee Kids! - Studentenjob (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: IDEE KIDS

    Type: Studentenjob

    Als kleutermonitor ben je verantwoordelijk voor jouw groepje kinderen tussen 3 en 6 jaar (kleuters). Jouw groep telt maximum 16 kinderen. Omdat we meer dan 100 verschillende kampthema's hebben, kiezen zowel de kinderen als jij een kamp dat volledig aansluit bij hun/jouw interesses. Het is jouw taak de kinderen 1 week lang volledig onder te dompelen in het thema Als monitor ga je aan de slag op één van onze 27 kamplocaties zonder overnachting verspreid over heel Vlaanderen. Dat wil zeggen dat zowel jij als de kinderen elke dag naar huis gaan (wil je aan de slag op een kamp met overnachting, stel je dan kandidaat als internaatsmonitor). Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Naast deze uren waarin je volledig jouw ding kan doen met jouw kampthema, neem je afwisselend ook de rol op van toezichthouder tijdens de ochtend- of avondopvang. Dat wil zeggen dat je volgens een poulesysteem met jouw medemonitor ofwel van 7u45 de actieve vooropvang begeleidt, ofwel van 16u15 tot 18u een actieve naopvang.

  • STUDENTENJOB - Educatieve medewerker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: KIJKBOERDERIJ DE PIERLAPONT

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het verzorgen van workshops voor kleuters en lagere schoolkinderen. De inhoud van de workshops is al uitgeschreven en alle materiaal is voorzien. Je zet zelfstandig het materiaal voor de workshops klaar. Je bezorgt de kinderen een fantastische workshop. Dat houdt in dat je je inleeft in de leefwereld van de kinderen en hun fantasie. Je houdt de groep samen en je hebt oog voor groepsmanagement. Je begeleidt zelfstandig een workshop zoals brood bakken, piraat, prinses en ridder, heks, galliër, cowboys en indianen, cupcakes bakken en versieren, pizza bakken, vogelhuisjes timmeren, toer boer... Je bent in staat om de groep rustig te houden bij de ponyritjes. Je begeleidt de groep op de huifkartocht. Achteraf ruim je alle materiaal van de workshop netjes op.

  • Field Service Technicus (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Jobfixing

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een distributeur en dienstverlener van een topreeks aan producten in het segment van de meetinstrumenten en registratiesystemen. Voor het vervolledigen van het service team, zoeken we een extra Field Service Technician (Vlaanderen): Als field technicus bent u (mede) verantwoordelijk voor de installatie, inspectie, reparatie en onderhoud van meet-en registratiesystmenen en instrumenten. Deze hoogwaardige apparatuur en instrumenten worden toegepast in onder andere de food, pharma, health en transport sector. Periodiek en bij storingen ben je bij onze klanten om - ofwel zelfstandig ofwel ism een collega - de herstellingen of (her)kalibratie uit te voeren. Daarnaast verzorg je de bijhorende administratie, alsook de opleiding of uitleg tov de klant mbt de gebruikssoftware.

  • Internal Sales (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Als Internal Sales... werk je oplossingen uit voor de behoeften van de klanten en stel je offertes op voor het salesteam. bouw je productkennis op via interne en externe opleidingen. Je onderhoudt je kennis door zelfstudie. hou je ons ERP-systeem met producten en prijzen up-to-date. ben je het eerste contact voor bestellingen en vragen die klanten hebben rond nieuwe producten. Je zorgt voor de orderverwerking. zorg je voor de promotie van nieuwe producten. ben je verantwoordelijk voor de vernieuwing van de maintenance contracten bij bestaande klanten. onderhoud je de contacten met de belangrijkste leveranciers. sta je samen met het salesteam in om hun target te realiseren. rapporteer je aan de Sales Manager.

  • Zwangerschapsvervanging zelfstandige logopediste (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

    Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

    Bedrijf: Rachel Coekaerts

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Taterbos is een jonge praktijk voor logopedie, stottertherapie en pedagogie. Momenteel bestaat ons team uit een logopediste/stottertherapeut en een pedagoge. Voornamelijk kinderen en jongeren met taal-, leer- en articulatieproblemen kunnen bij ons terecht. De stottertherapeut behandelt ook kinderen en jongeren die stotteren. ________ Wij zijn op zoek naar een logopedist(e) voor een zwangerschapsvervanging van 26/11/2018 tot 1/3/2019 (periode kan besproken worden) een mooi gevuld voltijds uurrooster. De mogelijkheid om nadien in de praktijk te blijven voor enkele uren kan zeker besproken worden. Je staat in voor de behandeling van kinderen en jongeren met articulatie-, taal- en leerproblemen. Ook OMFT-therapieën komen aan bod. Deze behandelingen kunnen doorgaan op school, thuis (in mindere mate) of in de praktijk. Zelf ben ik ook stottertherapeut. Indien dit niet tot jouw expertise behoort, is dit geen probleem. Hiervoor kan een andere oplossing gevonden worden. Pas afgestudeerden zijn zeker welkom. Heb je interesse of vragen? Aarzel dan niet om mij te contacteren! Je kan alvast een kijkje nemen op de website www.detaterbos.be Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten!

  • Tekenaar Revit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar Revit met ervaring in het uittekenen van bouwkunde of technische installaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel.

Zoek naar antwoorden van ON STAGE MUSIC in sociale netwerken
Look for responds of ON STAGE MUSIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor ON STAGE MUSIC. Laat een reactie achter voor ON STAGE MUSIC. ON STAGE MUSIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ON STAGE MUSIC. Leave a respond for ON STAGE MUSIC. ON STAGE MUSIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ON STAGE MUSIC op de google maps. Adres en contacten ON STAGE MUSIC
Location of ON STAGE MUSIC on the google maps. Address and contacts of ON STAGE MUSIC

Andere gerelateerde bedrijven als come ON STAGE MUSIC ON STAGE MUSIC: K.S.K.C.L. | INCENTIVE PARTNERS | PHIREN BOIS | INDESTEEGE | Unilin Decor

Other related companies as ON STAGE MUSIC: K.S.K.C.L. | INCENTIVE PARTNERS | PHIREN BOIS | INDESTEEGE | Unilin Decor

ON STAGE MUSIC is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ON STAGE MUSIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06187744140. Het bedrijf ON STAGE MUSIC bevindt zich op het adres: OUDE BORGWORMSEWEG 26; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 856,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 465,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur. Producten gemaakt in ON STAGE MUSIC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ON STAGE MUSIC is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ON STAGE MUSIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ON STAGE MUSIC, openstaande posities, locatie van ON STAGE MUSIC op de kaart.

ON STAGE MUSIC is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is ON STAGE MUSIC, company assigned to the tax number BE06187744140. The company ON STAGE MUSIC is located at the address: OUDE BORGWORMSEWEG 26; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 856,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 465,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur. Products created in ON STAGE MUSIC were not found.
The main activity of ON STAGE MUSIC is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ON STAGE MUSIC is not available. You also can look at reviews of ON STAGE MUSIC, open positions, location of ON STAGE MUSIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ON STAGE MUSIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ON STAGE MUSIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ON STAGE MUSIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ON STAGE MUSIC, employees, financial statistics.