RENT EVENT ANTWERPEN

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • RENT EVENT ANTWERPEN
Private companiesFood and Kindred Products • RENT EVENT ANTWERPEN

Contactgegevens RENT EVENT ANTWERPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RENT EVENT ANTWERPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

RENT EVENT ANTWERPEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MERKSEMSTEENWEG 196; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33608787 (+32-33608787) 33608787 (+32-33608787)

Fax (fax): +32 (13) 711-22-80 +32 (13) 711-22-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RENT EVENT ANTWERPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RENT EVENT ANTWERPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RENT EVENT ANTWERPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RENT EVENT ANTWERPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RENT EVENT ANTWERPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RENT EVENT ANTWERPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RENT EVENT ANTWERPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RENT EVENT ANTWERPEN
Products information RENT EVENT ANTWERPEN

BTW identificatienummer (tax): BE08087280273
Ondernemingsnummer: 4304412841
Hoofdstad (capital): 968,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 110,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in RENT EVENT ANTWERPEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verhuur cateringmateriaal and evenementuitrusting; Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RENT EVENT ANTWERPEN
(Get full report from official database of BE for RENT EVENT ANTWERPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor RENT EVENT ANTWERPEN
Addition kinds of activities for RENT EVENT ANTWERPEN

4931. Elektrische en andere diensten gecombineerd | Electric and other services combined
24260106. Rondes of rungs, meubels: hardhout | Rounds or rungs, furniture: hardwood
34839904. Bommen en delen | Bombs and parts
36210112. Rotorbeugels of behuizingen | Rotor retainers or housings
38450205. Hart-long machine | Heart-lung machine
41190101. Autoverhuur, met chauffeur | Automobile rental, with driver
51420100. Bevroren groenten en fruitproducten | Frozen vegetables and fruit products
76410100. Bekleding werk | Upholstery work

Werken bij RENT EVENT ANTWERPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RENT EVENT ANTWERPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RENT EVENT ANTWERPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RENT EVENT ANTWERPEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopsmedewerker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gezellige bakkerij in Koekelare zijn wij op zoek naar een verkoopsmedewerker. Concreet zullen volgende taken tot jouw verantwoordelijkheid horen: - het onthaal en bediening van de klant; - hierbij maak je gebruik van de kassa; - bestellingen noteren en opvolgen; - de winkel netjes houden; - broodautomaat aanvullen; - bij minder drukke periodes helpen in het atelier.

  • Junior medewerker HR (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een internationaal bedrijf in de voedingssector zijn we op zoek naar een HR medewerker. Je zal instaan voor de planning van het personeel en gegevens ingeven in het uurregistratiesysteem, verder werk je ondersteunend voor de HR.

  • Natuursteenbewerker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Draag je graag je steentje bij? Samen met je collega’s bezit je de kunst om de natuursteen te laten uitblinken zoals de klant het voor ogen ziet! Dit gaat om verschillende toepassingen zoals keuken, kasten, trappen, … Zowel koel als warm, zowel industrieel als modern. Als natuursteenbewerker ziet jouw takenpakket eruit als volgt: - Bewerken van de natuursteen (uiteraard), manueel of met de machine - Monteren van de natuursteen op de desbetreffende ondergrond - Verwerken van de natuurlijke materialen Met jouw ervaring heb je tal van mogelijkheden en vacatures. Maar waarom die van ons? Je komt terecht in een team met ambiance, vriendschappelijke en losse sfeer waar je kan bijdragen aan de naambekendheid en steengoeie reputatie van het bedrijf. De max gewoon! En het bedrijf zijn interieur is echt prachtig! Eerlijk waar!

  • Monteur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf in de metaalsector zijn wij op zoek naar een monteur op werven. Je bent geïnteresseerd in de wereld van containerunits en hebt gevoel voor verantwoordelijkheid, nauwkeurigheid en kwaliteit. Jouw takenpakket bestaat uit: De voorbereiding van montagewerken: Voormontage van constructie op de grond, laden en lossen van materialen; Uitvoeren van montagewerken: Monteren van containerunits, betonpanelen; Diverse karweien: Afbraakwerken, boorwerk,...

  • Postbode St-Pieters-Leeuw (m/v) (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

  • Exclusieve huishoudhulp ( M/V) te Schelderode 8u/week (SCHELDERODE)

    Regio: SCHELDERODE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Schelderode .U komt terecht in een gastgezin waar poetsen, strijken, huishoudeljke taken, deel uitmaken van het takenpakket. 8u/per week op vrijdag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudelijk hulp-regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP Services NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, betrouwbare en gemotiveerde huishoudhulp voor klanten in Gent Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in het vervullen van huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken,... Ben jij graag bezig met huishoudelijk werk? Dan ben jij misschien de nieuwe huishoudhulp die we zoeken!

  • Schoonmaker bakkerij regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in de regio Merchtem zijn wij dringend op zoek naar iemand die 1 Weekend op 2 kan gaan werken. zaterdag: 9-13 zondag: 8-12 Taken: Afwassen, tafels afkuisen, bakkerij & atelier netjes houden Kan zowel als flexi, student of regulier

  • Full-stack webdeveloper voor geografische software (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als full-stack developer sta je in voor het programmeren van software voor geografische doeleinden. Je beoordeelt de werkzaamheden aan de diverse luiken van de software. Je zorgt voor de vertaling naar de verschillende teamleden en houdt de voortgang in de gaten. Je zorgt ervoor dat de ontwikkeling van de software soepel verloopt.

  • SALES REPRESENTATIVE BRUSSELS & VLAAMS-BRABANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ALPHA CREDIT

    Type: Vaste Job

    De opdracht van ons Retail departement is consumentenkrediet aan te bieden aan de sector van de Retailers en dit onder de naam CETELEM. Dankzij onze financiële oplossingen, kunnen onze partners hun klanten kredietkaarten of leningen op afbetaling aanbieden. Voor de komende jaren heeft onze afdeling Retail een ambitieus ontwikkelingsplan opgericht en is nu klaar voor een nieuwe challenge! Om haar te helpen in het behalen van deze uitdaging, zijn we op zoek naar een: JOUW FUNCTIE Je zal verantwoordelijk zijn voor de prospectie en de verkoop in Brussel en Vlaams- Brabant alsook voor de ontwikkeling van de portefeuille van bestaande klanten en de actieve prospectie bij grote “retail” partners gespecialiseerd in de elektronica, de verkoop van meubels, de reisbranche, de doe-het-zelf winkels, sport- en vrijetijdsartikelen ... Onder toezicht van een Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: De opvolging van de toegewezen relaties met als doel relaties op lange termijn uit te bouwen evenals de vooropgestelde doelstellingen te integreren in de activiteit Het actief prospecteren van je Zone Het bepalen of invoeren van commerciële acties Het opvolgen van de marktacties en het integreren van productontwikkelingen Het aanpassen van je acties in functie van de omgeving en de prioriteiten Rekening houden met de risico’s en mogelijke fraude in dossiers Het opstellen van een goedgekeurd dossier Een betrouwbare en uitgebreide rapportering verzekeren Het meedelen van relevante en belangrijke informatie aan de hiërarchie.

  • POLYVALENTE ZAALMEDEWERKER (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DE BOEIE

    Type: Vaste Job

    Voor ons restaurant zijn we op zoek naar een polyvalente kracht. Je zet de zaal klaar: 'mise-en-place', drank, bedieningsmateriaal, enz. Je helpt bij de bediening, je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes. Je zet de tafel klaar voor de volgende klant. Je wordt ook ingezet achter de bar.

  • Hulp in frituur (flexi-job of jobstudent) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Oostendse Friethoek

    Type: Flexijob

    Als hulp in de frituur sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal . Ben jij een enthousiaste, vriendelijke student mét pit ? Of zoek je naast je huidige job een ideale manier om een centje bij te verdienen onder het statuut 'flexijob '? Dan ben jij de JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR VOOR IN HET WEEKEND die wij zoeken!!

Zoek naar antwoorden van RENT EVENT ANTWERPEN in sociale netwerken
Look for responds of RENT EVENT ANTWERPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor RENT EVENT ANTWERPEN. Laat een reactie achter voor RENT EVENT ANTWERPEN. RENT EVENT ANTWERPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RENT EVENT ANTWERPEN. Leave a respond for RENT EVENT ANTWERPEN. RENT EVENT ANTWERPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RENT EVENT ANTWERPEN op de google maps. Adres en contacten RENT EVENT ANTWERPEN
Location of RENT EVENT ANTWERPEN on the google maps. Address and contacts of RENT EVENT ANTWERPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come RENT EVENT ANTWERPEN RENT EVENT ANTWERPEN: FLCORDY & CDM NV | Tavolieri | SERRURERIE ERIC | De Slemp | FE. TEMAFIELD

Other related companies as RENT EVENT ANTWERPEN: FLCORDY & CDM NV | Tavolieri | SERRURERIE ERIC | De Slemp | FE. TEMAFIELD

RENT EVENT ANTWERPEN is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RENT EVENT ANTWERPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08087280273. Het bedrijf RENT EVENT ANTWERPEN bevindt zich op het adres: MERKSEMSTEENWEG 196; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 968,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 110,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Verhuur cateringmateriaal and evenementuitrusting; Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh. Producten gemaakt in RENT EVENT ANTWERPEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RENT EVENT ANTWERPEN is Food and Kindred Products, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RENT EVENT ANTWERPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RENT EVENT ANTWERPEN, openstaande posities, locatie van RENT EVENT ANTWERPEN op de kaart.

RENT EVENT ANTWERPEN is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is RENT EVENT ANTWERPEN, company assigned to the tax number BE08087280273. The company RENT EVENT ANTWERPEN is located at the address: MERKSEMSTEENWEG 196; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 968,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 110,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Verhuur cateringmateriaal and evenementuitrusting; Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh. Products created in RENT EVENT ANTWERPEN were not found.
The main activity of RENT EVENT ANTWERPEN is Food and Kindred Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RENT EVENT ANTWERPEN is not available. You also can look at reviews of RENT EVENT ANTWERPEN, open positions, location of RENT EVENT ANTWERPEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RENT EVENT ANTWERPEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RENT EVENT ANTWERPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RENT EVENT ANTWERPEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RENT EVENT ANTWERPEN, employees, financial statistics.