C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K.

Contactgegevens C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K.: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHIPHOLLAAN 6; 1140; EVERE/EVERE, België

Telefoon (phone): 27025411 (+32-27025411) 27025411 (+32-27025411)

Fax (fax): +32 (86) 839-77-44 +32 (86) 839-77-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K.
Products information C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K.

BTW identificatienummer (tax): BE06142150878
Ondernemingsnummer: 4861968994
Hoofdstad (capital): 241,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 634,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verbruikerskredietinstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K.
(Get full report from official database of BE for C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K.)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K.
Addition kinds of activities for C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K.

322903. Glaswerk voor industrieel gebruik | Industrial-use glassware
26219905. Behangpapier (hangpapier) | Wallpaper (hanging paper)
28210207. Polyethyleenharsen | Polyethylene resins
32720206. Silo staven, gegoten steen of beton | Silo staves, cast stone or concrete
38210302. Drogers, laboratorium | Dryers, laboratory
38290704. Thermometers, vloeibaar-in-glas en bimetaal type | Thermometers, liquid-in-glass and bimetal type
39310304. Fluiten en delen | Flutes and parts
49530201. Vuilnis: verzamelen, vernietigen en verwerken | Garbage: collecting, destroying, and processing
59630300. Encyclopedieën en publicaties, directe verkoop | Encyclopedias and publications, direct sales

Werken bij C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K.. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren productiemedewerker voeding (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een productiemedewerker die interesse heeft om in de voeding te werken. Je staat in voor het maken van verschillende vleesbereidingen waaronder worsten, gerookte ham, spekjes,... Kwaliteitscontrole. Orde en netheid van je werkomgeving.

  • Onthaalbediende m/v sector Toerisme (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een museum te Brugge zijn we op zoek naar een onthaalbediende m/v: - U staat in voor het onthaal en informeren van de klanten - U staat in voor ticketverkoop - U staat in voor afwerken van de promo en controle - Bijkomende administratieve taken

  • Junior Werfleider te Antwerpen (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Activiteit : Wegenbouw Voor een grote bouwgroep zoeken we een startende werfleider. Regio: Antwerpen Functieomschrijving: Je assisteert bij de organistie van een of meerdere wegenbouw projecten/werven.

  • Automecanicien met een hart voor autosport (MOEN)

    Regio: MOEN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Automecanicien gezocht voor een gargage in de regio van Avelgem. De garage is gespecialiseerd in reparaties van voertuigen voor de autosport. Jouw taken : montage en demontage defecten opsporen en herstellingen (elektrisch en mechanisch) uitvoeren lassen, plooien, slijpen Uurrooster : Van maandag tem vrijdag in de daguren

  • Productiemedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf die gespecialiseerd is in het verwerken van non ferro metaal en uniek in het vervaardigen van zijn product. Zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Je komt terecht in een familiaal bedrijf, waar een warme sfeer heerst. Iedereen iedereen kent en waar je geen nummer bent. Heb je de wil om te werken, haar op je tanden maar toch zacht vanbinnen... Dan is dit het geschikte bedrijf voor JOUW!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ANZEGEM (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit ANZEGEM zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bertem, 12 uur per week (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 dagen (liefst op maandag, dinsdag en donderdag), voor een gastgezin wonende te Bertem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • LERAREN (regio ANTWERPEN) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.been http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SA2018.

  • begeleider eklas voor kinderen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op een te kiezen weekdag tussen 16:00 tot 17:00 aan kinderen van het 1e en 2e leerjaar in Antwerpen of Deurne. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Schrijnwerker Waals Brabant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Oliver James Associates - Network Security Engineer (Cisco) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a global leader in the financial market with a very mature and challenging environment willing to increase the Security of his Network.     Role   The ideal Network Security Engineer will be responsible for: Manage part of the network infrastructure which include IPS (Cisco) Configure the IPS and respond to security incidents Routing/Switching; Firewall update and upgrade; Best practices within the Network Security field.   Profile   The ideal Candidate will cover the following points: +2 years of experience within Security and Network; Fluent in English and French/Dutch; Good Knowledge of Cisco is mandatory.   Location   The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport.     Offer  Contract: Freelance Daily rate: EUR competitive Starting date: ASAP

  • WERKVOORBEREIDER - MAGAZIJNIER LOSKADE (OPTIE VAST!) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

    Type: Werfreserve

    Voor een voedingsbedrijf in regio Gent zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider/magazijnier loskade. Je werktzelfstandig in afwisselende ploegen binnen onderstaand takenpakket. Als werkvoorbereider in de vroege ploeg ben je verantwoordelijk voor verschillende taken. - Je bent verantwoordelijk voor het correct aanbrengen van de grondstoffen bij de koks. - Je helpt mee op de loskade: receptioneren van goederen. - Je helpt mee bij de stockopname van frigo's en diepvriezers. - Je haalt de afvalbakken in Low Care leeg. Als magazijnier loskade in de late ploeg ben je ook verantwoordelijk voor verschillende taken. - Je helpt mee op de loskade: receptioneren van de goederen. - Je helpt mee bij kwaliteitscontroles van inkomende goederen. - Je helpt mee bij het beheer van frigo's en diepvriezers. - Je helpt mee bij het wegvoeren van interne afvalcontainers en bewaken van de orde en netheid van het containerpark en diverse loodsen met goederen. Een volledig overzicht van onze vacatures vindt u op http://www.forumjobs.be

Zoek naar antwoorden van C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K. in sociale netwerken
Look for responds of C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K. in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K.. Laat een reactie achter voor C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K.. C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K.. Leave a respond for C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K.. C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K. op de google maps. Adres en contacten C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K.
Location of C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K. on the google maps. Address and contacts of C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K.

Andere gerelateerde bedrijven als come C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K. C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K.: FORTIS | COIFFURE VERA | GARDEN CONCEPT | FR. MONFILS | Keuten D

Other related companies as C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K.: FORTIS | COIFFURE VERA | GARDEN CONCEPT | FR. MONFILS | Keuten D

C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K. is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06142150878. Het bedrijf C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K. bevindt zich op het adres: SCHIPHOLLAAN 6; 1140; EVERE/EVERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 241,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 634,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Verbruikerskredietinstellingen. Producten gemaakt in C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K. is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K., openstaande posities, locatie van C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K. op de kaart.

C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K. is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K., company assigned to the tax number BE06142150878. The company C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K. is located at the address: SCHIPHOLLAAN 6; 1140; EVERE/EVERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 241,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 634,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Verbruikerskredietinstellingen. Products created in C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K. were not found.
The main activity of C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K. is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K. is not available. You also can look at reviews of C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K., open positions, location of C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.I.K./CAISSE INTERPROF. C.I.K., employees, financial statistics.