VITRERIE JEAN-MARIE

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • VITRERIE JEAN-MARIE
Private companiesFood and Kindred Products • VITRERIE JEAN-MARIE

Contactgegevens VITRERIE JEAN-MARIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VITRERIE JEAN-MARIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VITRERIE JEAN-MARIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Trieu Benoit 53; 6224; Fleurus (Wanfercée-Baulet), België

Telefoon (phone): 071 81 16 21 (+32-071 81 16 21) 071 81 16 21 (+32-071 81 16 21)

Fax (fax): 071 81 09 84 (+32-071 81 09 84) 071 81 09 84 (+32-071 81 09 84)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VITRERIE JEAN-MARIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VITRERIE JEAN-MARIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VITRERIE JEAN-MARIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VITRERIE JEAN-MARIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VITRERIE JEAN-MARIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VITRERIE JEAN-MARIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VITRERIE JEAN-MARIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VITRERIE JEAN-MARIE
Products information VITRERIE JEAN-MARIE

BTW identificatienummer (tax): BE04624114990
Ondernemingsnummer: 2501281738
Hoofdstad (capital): 937,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 884,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Glaziers; Windows

Product categorie (product category): Verandas

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VITRERIE JEAN-MARIE
(Get full report from official database of BE for VITRERIE JEAN-MARIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VITRERIE JEAN-MARIE
Addition kinds of activities for VITRERIE JEAN-MARIE

332499. Staal investeringen gieterijen, nec | Steel investment foundries, nec
385199. Ophthalmic goods, nec | Ophthalmic goods, nec
20770104. Neat's-foot olie | Neat's-foot oil
26530203. Hempen, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Hampers, solid fiber: made from purchased materials
34239912. Hammers (handgereedschap) | Hammers (hand tools)
50640101. Kleren droogmachines, elektrische en gas | Clothes dryers, electric and gas
80710101. Bacteriologisch laboratorium | Bacteriological laboratory

Werken bij VITRERIE JEAN-MARIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VITRERIE JEAN-MARIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VITRERIE JEAN-MARIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VITRERIE JEAN-MARIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Hotelreceptionist(e) (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant uit Brugge, onbetwistbaar één van de charmantste 4 sterren hotels van Brugge met 94 comfortabele kamers, parking, tuin/terras, bar, zwembad, sauna, fitness en vergaderzalen, zoekt een hotelreceptionist(e).

  • Chauffeur CE - trekker / oplegger - Voor iemand die veel uren wil werken! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur te Roeselare, dit voor de ophaling van paardenmest en kippenmest bij diverse maneges in België, Nederland en Frankrijk! Hoe ziet jouw dag als vrachtwagenchauffeur eruit: Je vertrekt vanuit je eigen woonplaats en rijdt rechtstreeks naar de eerste manege waar je aan de hand van een kraan de paardenmest oplaadt. Je rijdt terug naar de klant waar je de mest lost. Je doet een 3-tal klanten/maneges per dag. Dit kan zijn in België, Nederland of Noord-Frankrijk. Specifieke taken als vrachtwagenchauffeur bestaan uit: Laden van vrachtwagen door middel van laadkraan Elke dag kennis nemen van de uit te voeren opdrachten, deze plannen en eventueel bespreken met de chef en/of collega's om op een efficiënte manier te kunnen werken. Het vervoer van de goederen verzekeren om deze tijdig en veilig op de juiste bestemming te krijgen, rekening houdend met de wegcode. De dienstwagen onderhouden, zowel aan de buiten- als aan de binnenkant, essentiële onderdelen controleren en ze bij defect zelf herstellen of laten herstellen. Deze problemen doorgeven aan de ploegverantwoordelijke rollend materieel of verantwoordelijke aankoop grondstoffen (PM). Een beperkt aantal administratieve taken nodig voor de uitvoering van de eigen opdracht uitvoeren, zoals tachograaf, specifieke transportdocumenten, … . Correct gebruik van de weegbrug. Inspringen bij werkoverlast en vervangen van afwezige collega's.

  • Chauffeur C/E - bouw (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een chauffeur C/E - Bouw Laden en lossen van beton, asfalt, boordstenen,...

  • vloerder (MEERDONK)

    Regio: MEERDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Je plaatst wandtegels vooral renovaties van badkamers. ?Je plaatst vloer- en muurbekledingen in keramische materialen of Kerlite. ?Je knipt snijdt of zaagt tegels. ?Je werkt af voegen plinten enz.. ?Je brengt lijm aan op een verharde dekvloer en plaatst tegels. ?Je past decoratieve tegeltechnieken toe zoals mozaïek granito enz.

  • Elektro-Mechanieker 2 ploegen verpakkingsafdeling. (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor: het goed functioneren/afregelen van installaties teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de installaties te garanderen. het opsporen van de oorzaak van meldingen van defecten of technische storingen om onderbrekingen tot een minimum te herleiden. het uitvoeren van kleine routinematige herstellingen en dringende noodreparaties. een goede medewerking aan het uitvoeren van preventief onderhoud. het opsporen van mechanische en elektrische problemen alvorens ze zich voordoen. de administratieve formaliteiten zodanig overzicht wordt gehouden over de storingen. hulp bij installatie van nieuwe apparatuur installaties of machines teneinde de ingebruikname zo vlot mogelijk te laten verlopen.

  • Weekendmedewerkers (m/v) - 10u/w (Colmar Sint-Denijs-Westrem) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Of heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto ! Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies of vaste job, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • keukenplaatser, plaatser interieurmeubilair (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: BE0876553564

    Type: Vaste Job

    plaatser van maatkeukens en maatwerk. wij zoeken een gemotiveerde medewerker met kennis van zaken op gebied van het plaatsen van keukens en maatkasten. kan jij een keuken van a tot z plaatsen en heb je kennis van sanitair en elektriciteit, dan ben jij misschien wel de geknipte persoon om ons team te versterken.

  • Junior Projectleider (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en realiseren van verschillende projecten en dit zowel op technisch als administratief vlak, van ruwbouw tot afwerking. Je woont, al dan niet samen de projectleider, diverse coördinatievergaderingen bij. Je bent de schakel tussen de werf, de productie en de projectleider en bewaakt de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je bent verantwoordelijk voor de technische, administratieve aspecten van het project. Je verzorgt de praktische organisatie van de werf. Je leidt - binnen de gestelde termijn - het project op, met oog voor detail en met bijzondere aandacht voor de veiligheid en de gezondheid van alle werknemers op de werf en volgens het gestelde budget. Je rapporteert aan de projectleider, die je geleidelijk zijn ervaring en kennis overdraagt. Je werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging via een bedrijfsgebonden softwaresysteem.

  • Onderhoudsmecanicien tuft (SINT-BAAFS-VIJVE)

    Regio: SINT-BAAFS-VIJVE

    Bedrijf: BALTA GROUP

    Type: Vaste Job

    Als mecanicien sta je mee in voor het onderhoud van verschillende afwerkingsmachines. Je helpt mee bij mechanische aanpassingen aan de machines en je vervaardigt kleine mechanische constructies. Tot slot doe je het preventief en curatief onderhoud van het machinepark en denk je mee over de optimalisatie van de machines.

  • Werftoezichter (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: N\a

    Type: Vaste Job

    Je staat dagelijks in voor de opvolging van de werken (riolering en wegenis) en zult de werfvergaderingen bijwonen. Ook sta je in voor het controleren van vorderingstaten met de aannemer en het opmeten van uitgevoerde hoeveelheden op het terrein behoort ook tot jouw job. Tenslotte sta je in voor het uitvoeren van proeven (slagsonde, waterproeven, plaatproeven, enz...).

  • (ingenieur) Architect(e) (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: KAREN MICHIELSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    KA-architectuur is op zoek naar een (ir.) architect(e) om ons team te versterken. KA-architectuur is een jong, klein bureau, actief in een ruim gamma van projecten: private woningbouw, zowel nieuwbouw als renovatie, horeca, industrie. Het kantoor is gelegen te Kasterlee. Kennis van vectorworks 3D is een pluspunt.

  • Mystery Shopper (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van VITRERIE JEAN-MARIE in sociale netwerken
Look for responds of VITRERIE JEAN-MARIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VITRERIE JEAN-MARIE. Laat een reactie achter voor VITRERIE JEAN-MARIE. VITRERIE JEAN-MARIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VITRERIE JEAN-MARIE. Leave a respond for VITRERIE JEAN-MARIE. VITRERIE JEAN-MARIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VITRERIE JEAN-MARIE op de google maps. Adres en contacten VITRERIE JEAN-MARIE
Location of VITRERIE JEAN-MARIE on the google maps. Address and contacts of VITRERIE JEAN-MARIE

Andere gerelateerde bedrijven als come VITRERIE JEAN-MARIE VITRERIE JEAN-MARIE: ROBERT SCHNEIDERS | LUCIEN VANSWIJGENHOVEN | JEAN D'HAESELEER | MARC BUYSSE | CAR WASH MEEUS

Other related companies as VITRERIE JEAN-MARIE: ROBERT SCHNEIDERS | LUCIEN VANSWIJGENHOVEN | JEAN D'HAESELEER | MARC BUYSSE | CAR WASH MEEUS

VITRERIE JEAN-MARIE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VITRERIE JEAN-MARIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04624114990. Het bedrijf VITRERIE JEAN-MARIE bevindt zich op het adres: Rue Trieu Benoit 53; 6224; Fleurus (Wanfercée-Baulet). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 937,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 884,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Verandas. Lijst met producten zijn Glaziers; Windows.
De hoofdactiviteit van VITRERIE JEAN-MARIE is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VITRERIE JEAN-MARIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VITRERIE JEAN-MARIE, openstaande posities, locatie van VITRERIE JEAN-MARIE op de kaart.

VITRERIE JEAN-MARIE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is VITRERIE JEAN-MARIE, company assigned to the tax number BE04624114990. The company VITRERIE JEAN-MARIE is located at the address: Rue Trieu Benoit 53; 6224; Fleurus (Wanfercée-Baulet). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 937,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 884,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Verandas. List of products are Glaziers; Windows.
The main activity of VITRERIE JEAN-MARIE is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VITRERIE JEAN-MARIE is not available. You also can look at reviews of VITRERIE JEAN-MARIE, open positions, location of VITRERIE JEAN-MARIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VITRERIE JEAN-MARIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VITRERIE JEAN-MARIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VITRERIE JEAN-MARIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VITRERIE JEAN-MARIE, employees, financial statistics.