Sundecor Veranda BVBA

Contactgegevens Sundecor Veranda BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sundecor Veranda BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sundecor Veranda BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Plaatsweg 16; 8560; Wevelgem (Gullegem), België

Telefoon (phone): 056 42 63 75 (+32-056 42 63 75) 056 42 63 75 (+32-056 42 63 75)

Fax (fax): 056 42 63 85 (+32-056 42 63 85) 056 42 63 85 (+32-056 42 63 85)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sundecor Veranda BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sundecor Veranda BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sundecor Veranda BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sundecor Veranda BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sundecor Veranda BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sundecor Veranda BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sundecor Veranda BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sundecor Veranda BVBA
Products information Sundecor Veranda BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06946075439
Ondernemingsnummer: 3159912109
Hoofdstad (capital): 138,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 355,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Windows; Aluminium - Constructions

Product categorie (product category): Verandas

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sundecor Veranda BVBA
(Get full report from official database of BE for Sundecor Veranda BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sundecor Veranda BVBA
Addition kinds of activities for Sundecor Veranda BVBA

275908. Poster en decal druk en gravure | Poster and decal printing and engraving
327199. Betonblok en baksteen, nec | Concrete block and brick, nec
09130103. Oester bedden | Oyster beds
10110000. Ijzer ertsen | Iron ores
35370200. Vrachtwagens, tractoren, laders, dragers, en dergelijke apparatuur | Trucks, tractors, loaders, carriers, and similar equipment
38420401. Abdominale supporters, beugels en stutten | Abdominal supporters, braces, and trusses
51690204. Gecomprimeerd gas | Compressed gas

Werken bij Sundecor Veranda BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sundecor Veranda BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sundecor Veranda BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sundecor Veranda BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Machinebouw (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je kan volgens plan machines samenbouwen voor de automobielindustrie - Je hebt voldoende kennis van pneumatica -

  • Dakwerker (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Construct Neerpelt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit Lommel zijn wij op zoek naar gemotiveerde kandidaten die in de bouw willen werken. Je dag start ’s morgensvroeg in Lommel waar je samen met je team vertrekt naar de werf. Een week werk je op een werf wat verder weg maar de andere week zal je dichterbij huis werken. Dit om zoveel mogelijk rekening te houden met de werknemers. Zodra je op de werf aankomt ga je aan de slag,je staat in voor het maken of renoveren van platte daken. Onze klant werkt met EPDM of Roofing. Na je werkuren keer je terug naar Lommel om de werkbus te legen en terug aan te vullen waar nodig. Onze klant en Actief geloven in personen die graag willen bijleren. We bieden je de kans om een VCA-attest te behalen en om dakwerken aan te leren van A-Z.

  • Barmedewerker (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuke brasserie in Diksmuide zijn wij op zoek naar een vlotte barmedewerker (m/v). Je zet bestellingen klaar aan de hand van de bon die je binnenkrijgt, vult je bar tijdig aan en houdt de werkruimte op orde. Dit alles doe je met een grote glimlach!

  • Kraanmachinist (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onze spoorwegkraanmachinisten staan in voor spoorgerelateerde infra projecten. - Je werkt dagelijks mee aan het onderhoud maar vooral ook de vernieuwing van de spoorinfrastructuur in België.

  • HR Consultant m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Job Talent is de laatste jaren explosief gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar een even dynamische HR Consultant. Wil jij mee jouw schouders onder ons bedrijf zetten en zo Job Talent naar een hoger niveau tillen? Actief op zoek gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant is één van je belangrijkste taken. Eerst leg je hen telefonisch op de rooster, om hen daarna op een verkennend gesprek uit te nodigen. Zit er iemand met de juiste capaciteiten voor je neus, dan is het aan jou om ook de klant te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten. Zo word je een cruciale schakel in het HR-proces van de klant! Je bent een administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat taken zoals contractopmaak, sociale documenten, inschrijvingen, loonsverwerking, ... tip top in orde zijn! Oftewel: variatie en communicatie zijn de keywords in deze functie!

  • Huishoudhulp regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Studenten gezocht voor zaterdagwerk- (m/v) - Oevel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student graag een centje bijverdienen? Grijp dan nu je kans! Voor een gezond voedingsbedrijf te Westerlo zijn we nog opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers/ Afwassers: Jij zal, samen met jouw collega's instaan voor het goede verloop van de werkzaamheden aan de productielijn.

  • Jobstudent promo - winkelhulp (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PHILIP'S BAKERY

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar enkele jobstudenten die tijdens weekends voor ons promo willen voeren in Antwerpen. Je taak bestaat uit mensen koekjes laten proeven en flyers uit te delen, ze de weg naar onze winkels te wijzen, enz. Ook kan je ingeschakeld worden om ons winkelteam bij te staan in verkoop en verpakken van onze ambachtelijk gemaakte koekjes. In de maanden november en januari verwachten we je graag op zaterdagen, in de maand december rekenen we elke zaterdag én zondag op jou! Ben je sociaal en klantvriendelijk? Lijkt deze job iets voor jou? Stuur dan zeker je motivatie en CV door!

  • Inside Sales medewerker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Tienen, een internationale actieve speler in de automotive sector, zijn wij op zoek naar een gedreven Inside Sales mederwerker. Je zal voor 70% van je tijd instaan voor het contact met de klanten die via telefoon, fax of mail onderdelen willen bestellen. Op basis van deze aanvragen ben je in staat deze onderdelen op te zoeken en te verwerken via het systeem. Je staat in voor het logistieke, aankoop- en verkoopproces. Je staat ook in voor de follow-up bij eventuele problemen of extra vragen. Je takenpakket zal dus bestaan uit: De allround binnendienst-verkoop. Klantencontact (via telefoon, mail of fax). De opvolging van de orders in samenwerking met het magazijn en het atelier. Ben jij commercieel ingesteld en ga je voor 100% klanttevredenheid? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Mail snel je cv naar [email protected]. Je kandidatuur wordt snel, discreet en professioneel opgevolgd.

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus (Merksem) (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: WZC SINT-BARTHOLOMEUS

    Type: Vaste Job

    Woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus maakt deel uit van ons vernieuwend concept “Zorgzame buurt Oud-Merksem”. Onze verpleegkundigen werken niet uitsluitend binnen het woonzorgcentrum, maar worden tevens ingezet in de serviceflats wanneer bewoners hulp nodig hebben of zelfs in de thuisverpleging. Als verpleegkundige kom je zo in aanraking met verschillende bewoners en verbreed je zo jouw horizon Wat doe je graag en kan je goed? Samen met een enthousiast team zorg jij in het volledig vernieuwde woonzorgcentrum voor het thuisgevoel van onze senioren. Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

  • Commercieel bediende binnendienst (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-office

    Type: Vaste Job

    Als Accounting Clerk maak je deel uit van het finance team dat instaat voor het financieel beleid van de bedrijf in België. Je werkt nauw samen met de collega’s van het finance team en je rapporteert aan de Finance Manager.  Je verwerkt en scant aankoopfacturen in.  Je staat in voor klassement van facturen, onkostennota’s en bankuittreksels.  Je behandelt inkomende post en bereidt de uitgaande post voor.  Je verzorgt schriftelijke en telefonische contacten met leveranciers.  Je assisteert en ondersteunt de accountants bij de uitvoering van hun functie.  Je staat in voor ad hoc administratieve taken.

Zoek naar antwoorden van Sundecor Veranda BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Sundecor Veranda BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sundecor Veranda BVBA. Laat een reactie achter voor Sundecor Veranda BVBA. Sundecor Veranda BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sundecor Veranda BVBA. Leave a respond for Sundecor Veranda BVBA. Sundecor Veranda BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sundecor Veranda BVBA op de google maps. Adres en contacten Sundecor Veranda BVBA
Location of Sundecor Veranda BVBA on the google maps. Address and contacts of Sundecor Veranda BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Sundecor Veranda BVBA Sundecor Veranda BVBA: Nagelstudio Peggy | JET | GALERIJ MAORI | THIBAUT PARTSCH | KRISTIEN THIJS

Other related companies as Sundecor Veranda BVBA: Nagelstudio Peggy | JET | GALERIJ MAORI | THIBAUT PARTSCH | KRISTIEN THIJS

Sundecor Veranda BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sundecor Veranda BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06946075439. Het bedrijf Sundecor Veranda BVBA bevindt zich op het adres: Plaatsweg 16; 8560; Wevelgem (Gullegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 138,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 355,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Verandas. Lijst met producten zijn Windows; Aluminium - Constructions.
De hoofdactiviteit van Sundecor Veranda BVBA is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sundecor Veranda BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sundecor Veranda BVBA, openstaande posities, locatie van Sundecor Veranda BVBA op de kaart.

Sundecor Veranda BVBA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sundecor Veranda BVBA, company assigned to the tax number BE06946075439. The company Sundecor Veranda BVBA is located at the address: Plaatsweg 16; 8560; Wevelgem (Gullegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 138,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 355,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Verandas. List of products are Windows; Aluminium - Constructions.
The main activity of Sundecor Veranda BVBA is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Sundecor Veranda BVBA is not available. You also can look at reviews of Sundecor Veranda BVBA, open positions, location of Sundecor Veranda BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sundecor Veranda BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sundecor Veranda BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sundecor Veranda BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sundecor Veranda BVBA, employees, financial statistics.