ISOLI HALLE-ZOERSEL

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • ISOLI HALLE-ZOERSEL
Private companiesFurniture and Fixtures • ISOLI HALLE-ZOERSEL

Contactgegevens ISOLI HALLE-ZOERSEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ISOLI HALLE-ZOERSEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ISOLI HALLE-ZOERSEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Halmolenweg 12; 2980; Zoersel (Halle), België

Telefoon (phone): 03 383 24 73 (+32-03 383 24 73) 03 383 24 73 (+32-03 383 24 73)

Fax (fax): 03 384 24 79 (+32-03 384 24 79) 03 384 24 79 (+32-03 384 24 79)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ISOLI HALLE-ZOERSEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ISOLI HALLE-ZOERSEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ISOLI HALLE-ZOERSEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ISOLI HALLE-ZOERSEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ISOLI HALLE-ZOERSEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ISOLI HALLE-ZOERSEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ISOLI HALLE-ZOERSEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ISOLI HALLE-ZOERSEL
Products information ISOLI HALLE-ZOERSEL

BTW identificatienummer (tax): BE07671997070
Ondernemingsnummer: 7923309326
Hoofdstad (capital): 685,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 133,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Windows

Product categorie (product category): Verandas

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ISOLI HALLE-ZOERSEL
(Get full report from official database of BE for ISOLI HALLE-ZOERSEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ISOLI HALLE-ZOERSEL
Addition kinds of activities for ISOLI HALLE-ZOERSEL

2951. Asfalt plaveisel mengsels en blokken | Asphalt paving mixtures and blocks
201302. Voorbereide varkensproducten, uit gekweekt varkensvlees | Prepared pork products, from purchased pork
275403. Kalender- en kaartafdrukken, behalve zaken, gravure | Calendar and card printing, except business, gravure
22310402. Haarkledij: wol, haarhaar of dergelijke vezels | Haircloth: wool, mohair, or similar fibers
22410409. Webbing, geweven | Webbing, woven
32649900. Porselein-elektrische benodigdheden, nec | Porcelain electrical supplies, nec
35410400. draaibanken | Lathes

Werken bij ISOLI HALLE-ZOERSEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ISOLI HALLE-ZOERSEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ISOLI HALLE-ZOERSEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ISOLI HALLE-ZOERSEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers metaalsector twee ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever in Lokeren is op zoek naar gemotiveerde en ervaren productiemedewerkers. Je staat in voor het verzamelen van aluminium onderdelen, dit zowel manueel als met transpallet. Ook sta je in voor het schoonmaken en inpakken van de metalen onderdelen.

  • Lasser (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vivaldis Interim Kortrijk zoekt voor haar klant, expert in het vervaardigen van staalconstructies, een lasser-monteur voor de regio Waregem, kennis TIG lassen, in onderhoudsploeg meedraaien met nadruk op maken en monteren van diverse constructies, in 2-ploegensysteem. Functie: In deze functie werk je mee aan het plaatsen van constructies voor de afdeling Projects. Onder leiding van de projectleider breng je jouw opdracht tot een goed einde. Hij start samen met jou de opdracht op, ondersteunt je, en voorziet je van de benodigdheden. De projectleider neemt het meeste klantencontact op zich, maar het is zo dat vele klanten ook ter plekke bij jou eens een kijkje komen nemen. In dit opzicht is het belangrijk dat je klantgericht werkt. Samen met het team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen. Gezocht profiel: Je beschikt over een technisch diploma Je hebt ervaring in de metaalsector Je bent verantwoordelijk en kan zelfstandig werken. doch bent u ook een teamplayer, een uitstekende collega. Je beschikt over het nodige technisch inzicht en kan plan lezen Kennis halfautomatisch en elektrodelassen Je bent flexibel ingesteld en beschikt over een groot doorzettingsvermogen. Werkstukken voorbereiden of in elkaar zetten: Hulpdraagconstructies Aanbod en voordelen: Een uitdagende functie met ruimte voor eigen inbreng in een jong en dynamisch bedrijf. Doorgroeimogelijkheden, en een aantrekkelijk salaris gebaseerd op uw diploma en competenties. Interesse ? Neem vandaag nog contact op met Vivaldis Interim Kortrijk: Bel ons op nummer 056/21.81.28 of mail uw cv naar [email protected]

  • TOONBANKVERKOPER DOE HET ZELF (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een doe-het zelfzaak zijn wij op zoek naar een enthousiaste toonbankverkoper! Takenpakket? Producten uitstallen Leveringen controleren Orde en netheid van de winkel Monteren (grasmachines/gocarts) Voorraad tekorten voorzien

  • Onderhoudstechnieker Elektromechanica regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het uitvoeren van allerlei industriële onderhoudswerken op mechanische en elektrisch gebied bij onze klanten ter plaatse. Je staat in voor de goede werking van het mechanische en elektrische gedeelte van werktuigen installaties en traditioneel of geautomatiseerd productiemateriaal. Hoofdzaak is dat je zowel mechanisch als elektrisch even sterk bent.

  • Huishoudhulp te regio Gent (Destelbergen) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Melsele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten zorg te Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Hestia te Wemmel op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

  • jobstudenten Shopmedewerker Shop & go Delhaize (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Q8 MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een shopmedewerker voor ons Q8 tankstation in Mechelen. Je taken zullen bestaan uit oa: Bediening van de klanten in de shop Belegde broodjes klaarmaken De rekken aanvullen Kassa bij bakken van koffiekoeken en andere producten je kunt werken in weekenden, feestdagen en vakanties

  • vakman loodgieter - zinkwerker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: BEVEREN GEMEENTEBESTUUR

    Type: Vaste Job

    Als vakman ben je tewerkgesteld bij de dienst gebouwen. In het organogram valt deze dienst binnen de afdeling grondgebiedzaken. Algemeen is de dienst gebouwen verantwoordelijk voor het onderhoud, de uitwerking en de realisatie van diverse werkzaamheden in de gemeentelijke gebouwen. In deze functie voer je diverse saneringen en renovaties uit in en rond de gemeentelijke gebouwen vanuit jouw specifieke vakkennis en ervaring. Je zorgt hierbij dat de werkzaamheden op een kwalitatieve manier worden uitgevoerd en nauwgezet worden opgevolgd. Tevens leef je de wettelijke voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu na. Tot slot bied je logistieke en technische ondersteuning bij o.a. interne verhuizingen en gemeentelijke activiteiten.

  • MEDEWERKER PLANNING - HIGH POTENTIAL (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Beschik jij over beperkte ervaring maar wel zeer veel motivatie en enthousiasme? Ben jij een kei in plannen en organiseren? Ben je servicegericht en communicatief zeer sterk? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken!   De functie:   De dienst Service Sales vormt het kloppend hart van deze onderneming als het gaat om interne en externe communicatie. Dagelijks vindt er communicatie plaats met tientallen klanten en collega’s op de buitendienst. De ene klant vraagt een interventie aan, de andere heeft een technische vraag, ... Het is jouw taak deze contacten professioneel te behandelen!   Als medewerker op de dienst Service Sales ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en ben je daarbij verantwoordelijk voor het behandelen en registreren van de gestelde vragen. Je zorgt ervoor dat interventie-aanvragen juist zijn geregistreerd en de technieker wordt ingepland. Je contacteert bestaande klanten om een jaarlijks onderhoud in te plannen en maakt afspraken voor de techniekers in de field. Bijkomend sta je deels in voor de administratie zoals controle urenregistratie, nacalculatie en facturatie van de uitgevoerde werken.  Bedrijfsprofiel: Voor een onze klant, een bloeiend bedrijf met meerdere vestigingen in België zijn we op zoek naar een (junior) planner.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Akkermans & Partners

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voel jij je helemaal thuis binnen de werking van een verzekeringsmaatschappij of een makelaarskantoor? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je bent flexibel inzetbaar op verschillende opdrachten (Leven of Niet-Leven) of op projecten bij verzekeringsmaatschappijen of makelaars.

Zoek naar antwoorden van ISOLI HALLE-ZOERSEL in sociale netwerken
Look for responds of ISOLI HALLE-ZOERSEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ISOLI HALLE-ZOERSEL. Laat een reactie achter voor ISOLI HALLE-ZOERSEL. ISOLI HALLE-ZOERSEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ISOLI HALLE-ZOERSEL. Leave a respond for ISOLI HALLE-ZOERSEL. ISOLI HALLE-ZOERSEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ISOLI HALLE-ZOERSEL op de google maps. Adres en contacten ISOLI HALLE-ZOERSEL
Location of ISOLI HALLE-ZOERSEL on the google maps. Address and contacts of ISOLI HALLE-ZOERSEL

Andere gerelateerde bedrijven als come ISOLI HALLE-ZOERSEL ISOLI HALLE-ZOERSEL: ZAKENKANTOOR PATRICK FLOS | BUREAU MUCH MEMORY | PATRICK DE GRAVE | DE RECLAMEWINKEL | POULIART & SACR?

Other related companies as ISOLI HALLE-ZOERSEL: ZAKENKANTOOR PATRICK FLOS | BUREAU MUCH MEMORY | PATRICK DE GRAVE | DE RECLAMEWINKEL | POULIART & SACR?

ISOLI HALLE-ZOERSEL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ISOLI HALLE-ZOERSEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07671997070. Het bedrijf ISOLI HALLE-ZOERSEL bevindt zich op het adres: Halmolenweg 12; 2980; Zoersel (Halle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 685,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 133,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Verandas. Lijst met producten zijn Windows.
De hoofdactiviteit van ISOLI HALLE-ZOERSEL is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ISOLI HALLE-ZOERSEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ISOLI HALLE-ZOERSEL, openstaande posities, locatie van ISOLI HALLE-ZOERSEL op de kaart.

ISOLI HALLE-ZOERSEL is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is ISOLI HALLE-ZOERSEL, company assigned to the tax number BE07671997070. The company ISOLI HALLE-ZOERSEL is located at the address: Halmolenweg 12; 2980; Zoersel (Halle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 685,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 133,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Verandas. List of products are Windows.
The main activity of ISOLI HALLE-ZOERSEL is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ISOLI HALLE-ZOERSEL is not available. You also can look at reviews of ISOLI HALLE-ZOERSEL, open positions, location of ISOLI HALLE-ZOERSEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ISOLI HALLE-ZOERSEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ISOLI HALLE-ZOERSEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ISOLI HALLE-ZOERSEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ISOLI HALLE-ZOERSEL, employees, financial statistics.