Diffusion Menuiserie

Contactgegevens Diffusion Menuiserie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Diffusion Menuiserie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Diffusion Menuiserie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des Etats Unis 110; 6041; Charleroi (Gosselies), België

Telefoon (phone): 071 25 70 80; 071 25 70 88; 071 25 70 99 (+32-071 25 70 80; 071 25 70 88; 071 25 70 99) 071 25 70 80; 071 25 70 88; 071 25 70 99 (+32-071 25 70 80; 071 25 70 88; 071 25 70 99)

Fax (fax): 071 25 70 90 (+32-071 25 70 90) 071 25 70 90 (+32-071 25 70 90)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Diffusion Menuiserie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Diffusion Menuiserie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Diffusion Menuiserie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Diffusion Menuiserie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Diffusion Menuiserie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Diffusion Menuiserie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Diffusion Menuiserie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Diffusion Menuiserie
Products information Diffusion Menuiserie

BTW identificatienummer (tax): BE08547882080
Ondernemingsnummer: 4629882812
Hoofdstad (capital): 459,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 726,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Doors; Timber; Stairs; Parquets; Windows; Wall cupboards

Product categorie (product category): Verandas

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Diffusion Menuiserie
(Get full report from official database of BE for Diffusion Menuiserie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Diffusion Menuiserie
Addition kinds of activities for Diffusion Menuiserie

24490207. Vaten, hout: gecoördineerd | Vats, wood: coopered
28239906. Viscose vezels, banden, strips en garen | Viscose fibers, bands, strips, and yarn
28690316. Looizuur | Tannic acid
34430301. Boiler behuizing, metalen plaat | Boiler casing, metal plate
41190103. Limousine verhuur, met chauffeur | Limousine rental, with driver
51999901. Reclame-specialiteiten | Advertising specialties
59639901. colporteurs | Canvassers
72310100. Cosmetologie en persoonlijke hygiëne salons | Cosmetology and personal hygiene salons
73899941. Product sterilisatie service | Product sterilization service

Werken bij Diffusion Menuiserie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Diffusion Menuiserie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Diffusion Menuiserie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Diffusion Menuiserie. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur - ATTEST (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ASAP SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van goederen alsook het stockeren in het magazijn. Verder ben je ook bereid om als handlanger ingezet te worden.

  • Customer Service Medewerker | Bouw | Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven customer Service medewerker voor een opdracht van 6 maanden met een goede kennis van het Duits! Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een enthousiaste customer service medewerker met bij voorkeur een sterke interesse in de bouw. Takenpakket: Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten; Je beantwoordt technische vragen en brengt potentiële klanten in contact met aannemers; Je staat in voor de volledige orderverwerking; Je bent verantwoordelijk voor de administratieve en communicatieve opvolging van aannemers in verband met offertes, kwaliteit, etc., … Je staat dagelijks in contact met adviseurs en aannemers; Je rapporteert aan het management. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Junior Accountant (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In samenwerking met een gemotiveerd team sta je in voor de uitvoering van de boekhouding. Jouw takenpaket omvat onder andere het verwerken van facturen, het verrichten van bankverrichtingen, het beheren van de betalingen, debiteuren, voorbereiding fiscale aangiften en het opmaken en analyseren van de balansen. De verwerking van deze financiële transacties voer je op een correcte manier uit. Het management verwacht dat je hen adviseert met jouw specifieke kennis in jouw vakgebied.

  • Machine Operator | Temse | 3 ploegen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hoogtechnologisch bedrijf in Temse dat onderdelen produceert voor de farmaceutische sector, zijn we op zoek naar ervaren productiemedewerkers en operatoren die op zoek zijn naar een langetermijnjob. Samen met je team werk je aan een product en zorg je ervoor dat het product voldoet aan elke vooropgestelde kwaliteitsnorm.Onze ideale kandidaat is een flexibele teamplayer die graag oplossingen bedenkt en goed georganiseerd is.

  • Werfleider HVAC (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Whoohoo® Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Leidinggevende capaciteiten, op zoek naar verantwoordelijkheid en is op de werf staan voor jou the place to be? Als werfleider ben jij verantwoordelijk voor de volledige coördinatie op de werf. Dit houdt de dagelijkse coördinatie in op technisch en organisatorisch vlak. Je staat in voor kwaliteit, veiligheid en rendement. Een sterke interesse in tertiaire en/of industriële installaties is hier een sterk pluspunt. Je werkt nauw samen met de projectleider en werkvoorbereider.

  • TEAMLEADER - REGIO AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in de regio van Aalter, zijn we op zoek naar een leidinggevende persoon die een team kan aansturen en coachen. Je verdeelt en coördineert het werk van de ploeg in de afdeling. Je stuurt de planning bij in samenspraak met de planner en afdelingsleiding. Je draagt informatie over naar je team en je collega's. Je coacht, motiveert en evalueert je medewerkers. Je ziet toe op het respecteren van de veiligheidsvoorschriften en het gebruik van veiligheidsmiddelen en onderneemt preventieve acties om ongevallen te vermijden. Je volgt de productkwaliteit- en kwantiteit en de toepassing van de kwaliteitsvoorschriften op en grijpt in waar nodig. Je volgt de productie- en procesparameters op en stuurt bij waar nodig. Je verzekert de correcte toepassing va de ondersteunende administratieve systemen. Je voert projecten uit in functie van de continue verbetering.

  • Huishoudhulp Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Studenten avondploeg magazijn/orderpicking (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in wommelgem zijn wij op zoek naar studenten die gedurende het academiejaar een centje wiltlen bijverdienen. Je staat in voor algemeen magazijnwerk en orderpicking. Je werkt vanaf 16u of 18u tot 21u.

  • VERTALER NEDERLANDS ENGELS - JOBSTUDENT (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PRAXIS BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor de vertaling van ons didactisch materiaal zijn wij op zoek naar een vertaler Nederlands - Engels (jobstudent) 1 dag per week Start opdracht: onmiddellijk voor onbepaalde duur

  • Aankoper (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een technologische speler regio Erpe Mere is VIO op zoek naar een ervaren Aankoper.  Als deel van een gemotiveerd aankoopteam gepassioneerd door technologie, sta je in voor de aankoop van mechanische en elektronische materialen.  Je bent verantwoordelijk voor de relatie met leveranciers en producenten.  Je staat in voor prijsonderhandelingen.  Je plaatst bestellingen voor nieuwe projecten.  Day-to-day purchasing behoort tot jouw takenpakket.  Je volgt leveringen op.  Ben jij sterk in verbale communicatie (NL/ENG) en spreekt deze functie jou aan? Stuur dan zeker je cv naar [email protected]

  • kassier - winkelbediende (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: SPAR

    Type: Flexijob

    u staat in voor de ontvangst en afhandeling van klanten aan de kassa. naast kassawerk, vul je ook de winkel aan en hou je de kassa omgeving proper. de afdeling groeten en fruit ziet er altijd fris uit onder uw supervisie

  • Flexi-Job Onthaal / Administratie / klantenservice (M/V) Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: HUYZE GEZELLE

    Type: Flexijob

    Huyze Gezelle (Kuurne) is een gerenommeerde restaurant.Om onze klanten nog meer van dienst te zijn zoeken wij een gemotiveerde medewerker onthaal / receptie / klantenservice. U wil graag een centje bijverdienen? Voelt iedereen zich onmiddellijk welkom bij jou? Draag jij gastvrijheid en professionaliteit hoog in het vaandel? Dan hebben wij de ideale functie voor u ! Het is uw taak dat wij onze klant zo optimaal en gastvrij mogelijk kunnen ontvangen ! TAKENPAKKET * U staat in voor het vriendelijk onthaal, zowel fysiek als telefonisch. * U verwerkt de hoogst dringende inkomende mails. * U drukt de nodige documenten af voor de dienst (studentencontracten, menukaart, …). * U informeert klanten bij vragen over onze verschillende feestmogelijkheden en voorziet hen van de nodige documentatie. * U werkt tijdens de dienst actief mee door het polsen naar klantentevredenheid. * U registreert bestellingen en volgt deze op. * U vult de nodige brochure aan. * U verzorgt de afrekeing bij vertrek van de klant. * U werkt tijdens de dienst actief mee in de bar, aan de buffetten.

Zoek naar antwoorden van Diffusion Menuiserie in sociale netwerken
Look for responds of Diffusion Menuiserie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Diffusion Menuiserie. Laat een reactie achter voor Diffusion Menuiserie. Diffusion Menuiserie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Diffusion Menuiserie. Leave a respond for Diffusion Menuiserie. Diffusion Menuiserie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Diffusion Menuiserie op de google maps. Adres en contacten Diffusion Menuiserie
Location of Diffusion Menuiserie on the google maps. Address and contacts of Diffusion Menuiserie

Andere gerelateerde bedrijven als come Diffusion Menuiserie Diffusion Menuiserie: Enel BVBA | Fédération des Maisons de Jeunes en Belgique francophone | YVES BECUE | M LUCIEN WARNIER | Barez F

Other related companies as Diffusion Menuiserie: Enel BVBA | Fédération des Maisons de Jeunes en Belgique francophone | YVES BECUE | M LUCIEN WARNIER | Barez F

Diffusion Menuiserie is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Diffusion Menuiserie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08547882080. Het bedrijf Diffusion Menuiserie bevindt zich op het adres: Avenue des Etats Unis 110; 6041; Charleroi (Gosselies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 459,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 726,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Verandas. Lijst met producten zijn Doors; Timber; Stairs; Parquets; Windows; Wall cupboards.
De hoofdactiviteit van Diffusion Menuiserie is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Diffusion Menuiserie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Diffusion Menuiserie, openstaande posities, locatie van Diffusion Menuiserie op de kaart.

Diffusion Menuiserie is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Diffusion Menuiserie, company assigned to the tax number BE08547882080. The company Diffusion Menuiserie is located at the address: Avenue des Etats Unis 110; 6041; Charleroi (Gosselies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 459,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 726,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Verandas. List of products are Doors; Timber; Stairs; Parquets; Windows; Wall cupboards.
The main activity of Diffusion Menuiserie is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Diffusion Menuiserie is not available. You also can look at reviews of Diffusion Menuiserie, open positions, location of Diffusion Menuiserie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Diffusion Menuiserie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Diffusion Menuiserie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Diffusion Menuiserie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Diffusion Menuiserie, employees, financial statistics.