ACHENNE ETS

Contactgegevens ACHENNE ETS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACHENNE ETS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACHENNE ETS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Alliés 89; 6044; Charleroi (Roux), België

Telefoon (phone): 071 45 18 45 (+32-071 45 18 45) 071 45 18 45 (+32-071 45 18 45)

Fax (fax): 071 45 08 22 (+32-071 45 08 22) 071 45 08 22 (+32-071 45 08 22)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACHENNE ETS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACHENNE ETS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACHENNE ETS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACHENNE ETS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACHENNE ETS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACHENNE ETS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACHENNE ETS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACHENNE ETS
Products information ACHENNE ETS

BTW identificatienummer (tax): BE07546752929
Ondernemingsnummer: 2586151123
Hoofdstad (capital): 371,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 394,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Doors; Shutters

Product categorie (product category): Verandas

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACHENNE ETS
(Get full report from official database of BE for ACHENNE ETS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACHENNE ETS
Addition kinds of activities for ACHENNE ETS

4111. Lokale en voorstedelijke doorvoer | Local and suburban transit
281910. Niet-metaalverbindingen | Nonmetallic compounds
346500. Automotive stampings | Automotive stampings
673300. Trusts, nec | Trusts, nec
32550305. Tegel, klei vuurvast | Tile, clay refractory
35899909. Shredders, industrieel en commercieel | Shredders, industrial and commercial
55999903. Golfkar, aangedreven | Golf cart, powered
75429901. Carwash, automatisch | Carwash, automatic

Werken bij ACHENNE ETS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACHENNE ETS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACHENNE ETS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACHENNE ETS. Looking for open vacancies in other companies

  • customer service export (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer service export sta je in voor: de algemene dienstverlening opvolgen en controleren volgens de overeengekomen bepalingen voor jouw klanten de facturatie van het transport voorbereiden alle informatie verzamelen met betrekking tot de vrachtprijs en het transport alle nodige transporten regelen en opvolgen van de kaai opstellen en controleren van documenten en aan de klanten dienstverleners ... overhandigen de documenten voor de opvolging van de activiteiten invullen afwijkingen vaststellen en verbeteringen voorstellen klachtenbehandeling

  • Supervisor Logistiek (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen een logistieke operatie stuurt u rechtstreeks uw Teamleaders aan in functie van workload en personeelsbezetting zodat het operationele proces gestructureerd en efficiënt verloopt. U draagt zorg voor in- en uitgaande goederen, verdeelt de taken, instrueert het magazijnpersoneel en controleert het werk. U functioneert onder de bevoegdheid van de operationeel manager. - Teamleaders en magazijnmedewerkers samensmeden tot een hecht en goed team - Verdere optimalisatie van de operationele en administratieve processen nastreven - U bent verantwoordelijk voor het behalen en verbeteren van de objectieven binnen uw afdeling - Opstellen van de operationele werkplanning in samenwerking met uw teamleaders - Toezien op de naleving van het algemeen beleid, de procedures en richtlijnen - U kunt leiding geven aan een team van min 40 medewerkers

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kozen, 19 uur per week (KOZEN)

    Regio: KOZEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 19 uren per week, te presteren in 2 a 3 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Kozen. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Bij 1 gezin werk je maandag, dinsdag en donderdag van 15 tot 18 uur. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.

  • Verkoopsmedewerker (m/v) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als verkoopsmedewerker zal U: - de klanten bedienen - de toonbank schoonmaken - helpen met het bereiden van kleine gerechten

  • Student frituur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal.

  • INVENTARISTELLERS GEZOCHT 15/10/2018 (JOBSTUDENTEN OOK WELKOM!) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Kuurne zijn we op zoek naar inventaristellers om te werken op 15/10/2018. Je begint om 7u00 en de duurtijd ligt tussen de 3u en 6u (afhankelijk van hoe snel de inventaris wordt geteld).

  • Bouwkundig Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Viavera - Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je draagt de verantwoordelijkheid over de administratieve verwerking van bouwprojecten in zeer brede zin. Je krijgt een divers administratief takenpakket in een ondersteunende functie naar architecten, bouwkundige ingenieurs en projectcoördinatoren toe. Takenpakket: nacalculatie, administratieve verwerking bestekken, offertes, contracten, verzamelen van allerhande informatie, controle van juridische documenten en plannen,... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiend, dynamisch, stijlvol en stabiel bedrijf in het centrum van Antwerpen.

  • Zelfstandig vastgoedmakelaar met ervaring (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: ZAKENKANTOOR WILLEMS - VERSELDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze Groep is op zoek naar een ervaren zelfstandig vastgoedmakelaar ter uitbreiding van onze vastgoedactiviteiten in ons kantoor te Sleidinge. U bent een commercieel talent met BIV nummer dat zowel voor de inkoop als verkoop zorgt in de regio Evergem. De regio zelf heeft voor u geen geheimen en u heeft bestaande contacten met bouwpromotoren, notarissen, investeerders.. Naast het commerciële talent, heeft u ook aandacht voor een juiste administratieve afhandeling van uw dossiers van start tot einde. Flexibele werkuren, gemotiveerd en resultaatgericht werken is geen issue voor u. Wij bieden u een competitief salaris in een groeiend bedrijf met 3 vestigingen in het Meetjesland. Het is daarbij de bedoeling dat U het uithangbord wordt van onze vastgoedafdeling in ons bestaand verzekeringskantoor te Sleidinge.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Thuisverpleegkundige (ZERKEGEM)

    Regio: ZERKEGEM

    Bedrijf: THUISVERPLEGING SIEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. In deze functie zal je instaan voor uitvoeren van verpleegkundige activiteiten bij klanten aan huis in de regio Ichtegem - Oudenburg - Jabbeke - Gistel. Je doet de dagelijkse verzorging, inspuitingen, palliatieve zorgen, ...

  • Stagiair / leertijdjongere houtbewerking (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: PURE WOOD DESIGN

    Type: Leercontract

    Het is een veelzijdige functie. Het gaat om schuren,zagen, opruimen, vegen, assisteren van meubelmakers. Een goede functie om ervaring op te doen in de houtsector

Zoek naar antwoorden van ACHENNE ETS in sociale netwerken
Look for responds of ACHENNE ETS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACHENNE ETS. Laat een reactie achter voor ACHENNE ETS. ACHENNE ETS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACHENNE ETS. Leave a respond for ACHENNE ETS. ACHENNE ETS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACHENNE ETS op de google maps. Adres en contacten ACHENNE ETS
Location of ACHENNE ETS on the google maps. Address and contacts of ACHENNE ETS

Andere gerelateerde bedrijven als come ACHENNE ETS ACHENNE ETS: STEVENS I. | BON-BON | Christex NV | HALVE MAAN | V?RONIQUE FOURNIER

Other related companies as ACHENNE ETS: STEVENS I. | BON-BON | Christex NV | HALVE MAAN | V?RONIQUE FOURNIER

ACHENNE ETS is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACHENNE ETS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07546752929. Het bedrijf ACHENNE ETS bevindt zich op het adres: Rue des Alliés 89; 6044; Charleroi (Roux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 371,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 394,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Verandas. Lijst met producten zijn Doors; Shutters.
De hoofdactiviteit van ACHENNE ETS is Meubels en uitrustingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACHENNE ETS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACHENNE ETS, openstaande posities, locatie van ACHENNE ETS op de kaart.

ACHENNE ETS is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACHENNE ETS, company assigned to the tax number BE07546752929. The company ACHENNE ETS is located at the address: Rue des Alliés 89; 6044; Charleroi (Roux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 371,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 394,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Verandas. List of products are Doors; Shutters.
The main activity of ACHENNE ETS is Furniture and Fixtures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ACHENNE ETS is not available. You also can look at reviews of ACHENNE ETS, open positions, location of ACHENNE ETS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACHENNE ETS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACHENNE ETS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACHENNE ETS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACHENNE ETS, employees, financial statistics.