Schilfineer Wijns NV

Contactgegevens Schilfineer Wijns NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schilfineer Wijns NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schilfineer Wijns NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oude Mechelse Baan 150 3200 Aarschot, België

Telefoon (phone): 17 (+32-17) 17 (+32-17)

Fax (fax): 17 (+32-17) 17 (+32-17)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schilfineer Wijns NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schilfineer Wijns NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schilfineer Wijns NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schilfineer Wijns NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schilfineer Wijns NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schilfineer Wijns NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schilfineer Wijns NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schilfineer Wijns NV
Products information Schilfineer Wijns NV

BTW identificatienummer (tax): BE02544677734
Ondernemingsnummer: 9532806396
Hoofdstad (capital): 233,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 260,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Veneers

Product categorie (product category): Veneers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schilfineer Wijns NV
(Get full report from official database of BE for Schilfineer Wijns NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schilfineer Wijns NV
Addition kinds of activities for Schilfineer Wijns NV

3357. Nonferrous wiredrawing en isolatie | Nonferrous wiredrawing and insulating
531199. Warenhuizen, nec | Department stores, nec
32999902. Vloersamenstelling, magnesiet | Floor composition, magnesite
51220201. Scheermesjes | Razor blades
63119904. Begrafenisverzekering | Funeral insurance

Werken bij Schilfineer Wijns NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schilfineer Wijns NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schilfineer Wijns NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schilfineer Wijns NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever (elektro)mechanica - NMBS (Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wij zoeken een energieke beproever (elektro)mechanica: Je voornaamste taak is het uitvoeren van remtesten en het opsporen van fouten op de remuitrusting van een trein. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je welke de volgende te nemen stappen zijn. Op regelmatige basis rapporteer je de resultaten van uitgevoerde proeven aan je teamleader en de productieleider “In- en uitgangscontrole”. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Andere taken zijn: testen en afregelen van treindeuren, controle en testen van de pneumatische systemen van een trein, mechanische controles, testen van de elektrische controlecircuits van het remsysteem, deurbediening, … . Is dit iets voor jou? Dan kom je terecht in het Team In- en Uitgangscontrole van de Centrale Werkplaats Mechelen. Je werkt samen met een gezonde mix van een 30-tal mensen met jonge frisse ideeën en met mensen met een gevulde rugzak aan ervaring. Je werkt in een technologische omgeving waar voldoende vrijheid gegeven wordt om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • MACHINEBEDIENER LIJMPERS - MONTAGE (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bedient ens telt de lijmpers in. Je monteert en assembleert de stoelen, tafels en zetels.

  • Bekister - polierder (OESELGEM)

    Regio: OESELGEM

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een bekister/polierder voor onze klant uit Oeselgem (Dentergem). Het is een familiebedrijf die gespecialiseerd is in gepolierde betonvloeren voor woningbouw. Je werkt voornamelijk in de regio West- en Oost-Vlaanderen.

  • Quality engineer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en opvolgen van alle kwaliteitsaspecten van een bepaalde productgroep. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor klanten leveranciers en de interne productieafdelingen. Je staat in nauw contact met de klant voor de kwaliteitsopvolging. Je maakt hierbij kwaliteitsafspraken behandelt opmerkingen voert audits uit ? Je gaat aan de slag met de verzamelde informatie om verbeteringsacties op te zetten en deze te coördineren om zo de kwaliteit van onze producten en/of systemen verder te verbeteren. Je stelt correctieve en preventieve maatregelen voor in het geval van klantenklachten en je volgt deze nauwgezet op. Je waakt over de implementatie en evaluatie van de voorgestelde oplossingen. Je beoordeelt de toegeleverde producten en goederen die door klanten werden teruggestuurd en je beslist wat de volgende acties zijn. Je evalueert en begeleidt de productieafdelingen (intern) en de leveranciers (extern) zodat de producten aan de gestelde eisen voldoen en continu verbeterd worden. Als interne auditor controleer en beoordeel je de verschillende processen. Je geeft tijdens de volledige productiecyclus advies vanuit je streven naar kwaliteit zodat de producten op een kwalitatieve manier afgeleverd worden aan de klant. Je stimuleert de productieafdelingen en leveranciers onder meer met behulp van kwaliteitscirkels. Je verzamelt beheert en rapporteert alle kwaliteitsgegevens.

  • Huishoudheld regio Kortrijk - dringend! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet met onmiddellijke ingang!

  • Huishoudhulp regio Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Haacht Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp regio Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Student vrijdag of zaterdag (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Klaar om in een nieuwe, gerenoveerde winkel aan de slag te gaan? We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die elke vrijdag en of zaterdag beschikbaar zijn. Je taken pakket is zeer gevarieerd: kassa, aanvullen in de verschillende afdelingen, bakkerij, aanvul van rekken,... Je zal allround worden ingezet en mag je de eerste weken aan opleiding verwachten.

  • BI Data Architect (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JBC

    Type: Vaste Job

    Binnen deze senior functie ben je verantwoordelijk voor alle Management Information Systemen (MIS). Deze systemen zorgen ervoor dat de verschillende interne afdelingen de noodzakelijke data en rapporten gestructureerd aangeleverd krijgen of zelf kunnen creëren. Je werkt hierbij nauw samen met diverse business units zoals Sales & Marketing, Finance, Aankoop, Logistiek, etc. Je zorgt samen met onze BI development partner voor de optimalisatie van de MIS omgeving en de uitvoering van gerelateerde projecten. Je werkt proactief verbetervoorstellen uit, en zorgt voor een grondige documentatie van alle MIS systemen. Je ontwerpt en tekent nieuwe data processen uit en bepaalt mee de koers van de data omgeving Tot slot heb je er geen problemen mee om af & toe zelf handen uit de mouwen te steken en query’s te maken en rapporten op te stellen

  • kelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: La Vista

    Type: Vaste Job

    Restaurant La Vista is op zoek naar een ervaren kelner.

  • Verkopers M/V regio Veurne (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties open houdt, als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • Kinesitherapeut(e) (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Vesta vzw

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je taakinhoud: Je geeft dagelijks 1 à 2 uur kinesitherapie aan cliënten die in Vesta verblijven. Kinébehandelingen vallen binnen de nomenclatuur van het RIZIV. De behandelingsduur is 20 minuten. Behandelingen bestaan in grote lijnen uit passieve en/of actieve mobilisaties en contractuurpreventie. De planning van de behandelingen wordt opmaakt in overleg met de kinesitherapeut ter plaatse en houdt in de mate van het mogelijke rekening met de dagstructuur van de cliënt. Samen met je collega draag je zoveel mogelijk zorg voor de nodige continuïteit van behandelingen. Kinesitherapie wordt gegeven in de leefgroepomgeving of extern. Je draagt vanuit het belang van de cliënt bij aan een goede samenwerking met andere belanghebbenden vanuit de visie van evenwaardig partnerschip. Je draagt bij aan het handelingsplan/zorgplan vanuit jouw werkveld.

Zoek naar antwoorden van Schilfineer Wijns NV in sociale netwerken
Look for responds of Schilfineer Wijns NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schilfineer Wijns NV. Laat een reactie achter voor Schilfineer Wijns NV. Schilfineer Wijns NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schilfineer Wijns NV. Leave a respond for Schilfineer Wijns NV. Schilfineer Wijns NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schilfineer Wijns NV op de google maps. Adres en contacten Schilfineer Wijns NV
Location of Schilfineer Wijns NV on the google maps. Address and contacts of Schilfineer Wijns NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Schilfineer Wijns NV Schilfineer Wijns NV: GUIDO DOX | MB-Poorten | RONNY BOUDEWIJNS | DEVADDER BUR D'EXPERT | GUSTAAF ADRIAENSEN

Other related companies as Schilfineer Wijns NV: GUIDO DOX | MB-Poorten | RONNY BOUDEWIJNS | DEVADDER BUR D'EXPERT | GUSTAAF ADRIAENSEN

Schilfineer Wijns NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Schilfineer Wijns NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02544677734. Het bedrijf Schilfineer Wijns NV bevindt zich op het adres: Oude Mechelse Baan 150 3200 Aarschot. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 233,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 260,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Veneers. Lijst met producten zijn Veneers.
De hoofdactiviteit van Schilfineer Wijns NV is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schilfineer Wijns NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schilfineer Wijns NV, openstaande posities, locatie van Schilfineer Wijns NV op de kaart.

Schilfineer Wijns NV is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Schilfineer Wijns NV, company assigned to the tax number BE02544677734. The company Schilfineer Wijns NV is located at the address: Oude Mechelse Baan 150 3200 Aarschot. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 233,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 260,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Veneers. List of products are Veneers.
The main activity of Schilfineer Wijns NV is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Schilfineer Wijns NV is not available. You also can look at reviews of Schilfineer Wijns NV, open positions, location of Schilfineer Wijns NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schilfineer Wijns NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schilfineer Wijns NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schilfineer Wijns NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schilfineer Wijns NV, employees, financial statistics.