Fijn Mekaniek Nelissen NV

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Fijn Mekaniek Nelissen NV
Private companiesTransportation by Air • Fijn Mekaniek Nelissen NV

Contactgegevens Fijn Mekaniek Nelissen NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fijn Mekaniek Nelissen NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fijn Mekaniek Nelissen NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Biesenweg 20 3740 Bilzen, België

Telefoon (phone): 12 (+32-12) 12 (+32-12)

Fax (fax): 12 (+32-12) 12 (+32-12)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fijn Mekaniek Nelissen NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fijn Mekaniek Nelissen NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fijn Mekaniek Nelissen NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fijn Mekaniek Nelissen NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fijn Mekaniek Nelissen NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fijn Mekaniek Nelissen NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fijn Mekaniek Nelissen NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fijn Mekaniek Nelissen NV
Products information Fijn Mekaniek Nelissen NV

BTW identificatienummer (tax): BE01082397460
Ondernemingsnummer: 1061248779
Hoofdstad (capital): 539,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 125,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Vendor parts for the metallurgical industry

Product categorie (product category): Vendor Parts For The Metallurgical Industry

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fijn Mekaniek Nelissen NV
(Get full report from official database of BE for Fijn Mekaniek Nelissen NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fijn Mekaniek Nelissen NV
Addition kinds of activities for Fijn Mekaniek Nelissen NV

147902. Pyrieten mijnbouw | Pyrites mining
22210604. Tapestry stoffen, kunstmatige vezels en zijden | Tapestry fabrics, manmade fiber and silk
26530202. Display items, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Display items, solid fiber: made from purchased materials
35370207. Dollies (hand- of elektrische trucks), industrieel, met uitzondering van mijnbouw | Dollies (hand or power trucks), industrial,except mining
51499907. Belegde broodjes | Sandwiches
79480401. Hondensport | Dog racing
80520000. Intermediate care faciliteiten | Intermediate care facilities

Werken bij Fijn Mekaniek Nelissen NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fijn Mekaniek Nelissen NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fijn Mekaniek Nelissen NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fijn Mekaniek Nelissen NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Aanvuller vaste avondploeg MAKRO Eke (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aanvuller sta je in voor het aanvullen van de rekken, plaatsen van prijzen, datum- en kwaliteitscontrole, onderhoud van de rayons, hulp aan klanten, ...

  • Apothekersassistent - all round (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een enthousiaste apothekersassistent(e) die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Je werkt in een voltijds weekstelsel. Je werkt zowel aan de robotapotheek (klaarmaken van bestellingen) als in de apotheek zelf, waar je klanten adviseert.

  • Bediener zaagmachine (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Flexpoint Staffing

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Bedienen zaagmachine - Aanschietten kantlatten - Stapelen van de goederen

  • Team Leader Productie - regio Bornem (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Team Leader zijn dit jouw voornaamste taken: Je begeleidt een team van 2 - 5 productiemedewerkers Je zorgt voor een correct verloop van het machinaal verwerken van de producten Belangrijk is dat dit op een zo efficiënt mogelijke manier gebeurd om de vooropgestelde planning te respecteren en gevraagde kwaliteitsniveau te behalen. Dit doe je door een juiste bediening van de opleg- en verpakkingsmachine Je staat in voor het voorbereiden van de opstart van de productie: dit met behulp van een pc programma Je ziet toe op het behalen van de vooropgestelde productiedoelstellingen met betrekking tot de kwaliteit, veiligheid en milieu Je stelt de productiemachine in, je verricht klein onderhoud en verhelpt/voorkomt storingen Je durft initiatief nemen en denkt mee na over verbeteringen; Je stelt na de productie een productierapport op Je rapporteert aan de Production Supervisor of Shift Leader nacht.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Runkelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RUNKELEN)

    Regio: RUNKELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Student M/V Fr/Nl (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Studentenjob

    Ben je student en nog steeds op zoek naar week-/weekendwerk? Is mode iets voor jou en ben je van regio Menen afkomstig? Dan hebben wij de ideale studentenjob voor jou! Adecco Moeskroen is op zoek naar studenten die bereid zijn om te werken in de ZEB-winkel in Menen. Jouw functie: klanten verwelkomen klanten helpen indien gewenst beheer van de kassa instaan voor de orde en netheid van de winkel

  • Landmeter (Leuven) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: STUDIEBUREAU JONCKHEERE BVBA

    Type: Vaste Job

    Voor ons satellietkantoor te Leuven zijn wij op zoek naar een landmeter. Aanvankelijk kom je 1 of 2 dagen per week in Brugge werken om de bedrijfscultuur te leren kennen, daarna word je voltijds tewerkgesteld in Leuven.

  • JUNIOR HR BP (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Stabiel en internationaal bedrijf Gevarieerde HR functie Begeleiding in professionele groei Onze klant is een internationaal bedrijf met 8 vestigingen in België. Dit bedrijf telt wereldwijd meer dan 130.000 werknemers. Onze klant is op zoek naar een HR generalist die zich bij een team van 2 anderen zal voegen. Als Junior HR BP zorg je ervoor dat de dagdagelijkse HR-werking soepel verloopt. Rekrutering is een belangrijk aspect van deze functie. Je zal het gezochte profiel correct moeten inschatten en kandidaten voorstellen die binnen het budget vallen. Je zal alle kanalen moeten gebruiken om moeilijk te vinden profielen te vinden, te selecteren en aan te werven. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bedienden en arbeiders m.b.t. alle vragen in verband met lonen, afwezigheden en in- & uitdiensttredingen. Andere taken zijn het regelen van de verlofplanning, educatief verlof, analyses van de personeelskost en het opvolgen van de opleidingen voor de sociale balans.

  • Chauffeur CE - NACHT - NATIONAAL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Manpower

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een groeiende bekende groothandel in groenten en fruit te Geel, zijn we op zoek naar chauffeurs met een rijbewijs CE. Onze klant is zowel op zoek naar week- als weekendchauffeurs. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de klanten in gans Belgie. Bij het zelf laden en lossen maak je gebruik van rolcontainers en/of manuele transpalet. Je levert de bestelling nauwkeurig en neemt het leeggoed terug mee naar het bedrijf. Je gaat strikt om met de wegcode en verzekert een perfecte staat en netheid van het voertuig. Onze klant is zowel op zoek naar weekend- als weekchauffeurs, halftijds of voltijds.

  • Paid online manager (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je taak als paid online manager? Kopers aantrekken voor de drie non-food webshops van Colruyt Group. Je online advertenties verleiden geïnteresseerde surfers tot een bezoekje aan de webshop van ColliShop, van speelgoedwinkel DreamLand en van babywinkel Dreambaby. Elk van deze shops trekt vandaag al meer dan enkele miljoenen bezoekers per jaar aan. Als paid online manager trek je het arsenaal van online advertentie opportuniteiten helemaal open: SEA, social advertising, real-time bidding en retargeting. De inzet van je advertenties? Één doel: converteren! Elke campagne maak je nog effectiever dan de vorige. Je vroegere ervaring met een SEA-tool neem je gewoon mee naar deze job. Omdat traffic generation een discipline in volle opbouw is binnen Colruyt Group geef je mee vorm aan het gebruik van online adverteren. Je deelt je kennis met je collega’s en met andere afdelingen. Want als Traffic Builder gelooft je in de kracht van samenwerking. Zo werk je nauw samen met de mensen die de webshops onderhouden, uitbaten en de SEO ervan verzorgen. Door je initiatieven bouw je Traffic Building bovendien uit tot een volwaardige activiteit binnen Colruyt Group.

  • Gepassioneerde financieel adviseur verzekeringen B2B! (M/V) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een onafhankelijk en zeer goed draaiend verzekeringskantoor met een verfrissende en kwalitatieve aanpak, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega die als ervaren adviseur hun team wil komen versterken! * Als financieel adviseur sta je in voor een pro-actieve begeleiding van voornamelijk de bedrijfsleiders van grotere bedrijven. Je zorgt ervoor dat deze klanten nauwgezet worden opgevolgd en het juiste advies krijgen op vlak van oa. beleggingsmogelijkheden * Je bent de vlotte, betrouwbare gesprekspartner van jouw cliënten betreffende de financiële opvolging van hun dossiers. Je houdt alle dossier volledig op punt en helpt de cliënt verder bij mogelijke vragen of oplossingen. Kortom, een klant volledig 'ontzorgen' in zijn finaciële verzekeringszaken zit in jouw bloed!

Zoek naar antwoorden van Fijn Mekaniek Nelissen NV in sociale netwerken
Look for responds of Fijn Mekaniek Nelissen NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fijn Mekaniek Nelissen NV. Laat een reactie achter voor Fijn Mekaniek Nelissen NV. Fijn Mekaniek Nelissen NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fijn Mekaniek Nelissen NV. Leave a respond for Fijn Mekaniek Nelissen NV. Fijn Mekaniek Nelissen NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fijn Mekaniek Nelissen NV op de google maps. Adres en contacten Fijn Mekaniek Nelissen NV
Location of Fijn Mekaniek Nelissen NV on the google maps. Address and contacts of Fijn Mekaniek Nelissen NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Fijn Mekaniek Nelissen NV Fijn Mekaniek Nelissen NV: Boîte à ouvrage (La) | MAISON NATACHA | CORDONNERIE DALLAS | V?RONIQUE BAUGNET | S. LE CLERCQ

Other related companies as Fijn Mekaniek Nelissen NV: Boîte à ouvrage (La) | MAISON NATACHA | CORDONNERIE DALLAS | V?RONIQUE BAUGNET | S. LE CLERCQ

Fijn Mekaniek Nelissen NV is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fijn Mekaniek Nelissen NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01082397460. Het bedrijf Fijn Mekaniek Nelissen NV bevindt zich op het adres: Biesenweg 20 3740 Bilzen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 539,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 125,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Vendor Parts For The Metallurgical Industry. Lijst met producten zijn Vendor parts for the metallurgical industry.
De hoofdactiviteit van Fijn Mekaniek Nelissen NV is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fijn Mekaniek Nelissen NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fijn Mekaniek Nelissen NV, openstaande posities, locatie van Fijn Mekaniek Nelissen NV op de kaart.

Fijn Mekaniek Nelissen NV is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fijn Mekaniek Nelissen NV, company assigned to the tax number BE01082397460. The company Fijn Mekaniek Nelissen NV is located at the address: Biesenweg 20 3740 Bilzen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 539,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 125,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Vendor Parts For The Metallurgical Industry. List of products are Vendor parts for the metallurgical industry.
The main activity of Fijn Mekaniek Nelissen NV is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Fijn Mekaniek Nelissen NV is not available. You also can look at reviews of Fijn Mekaniek Nelissen NV, open positions, location of Fijn Mekaniek Nelissen NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fijn Mekaniek Nelissen NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fijn Mekaniek Nelissen NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fijn Mekaniek Nelissen NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fijn Mekaniek Nelissen NV, employees, financial statistics.