MIKO AQUA SERVICE

Contactgegevens MIKO AQUA SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MIKO AQUA SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MIKO AQUA SERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hermesstraat 22; 1930; Zaventem (Nossegem), België

Telefoon (phone): 02 714 10 90 (+32-02 714 10 90) 02 714 10 90 (+32-02 714 10 90)

Fax (fax): 02 714 10 99 (+32-02 714 10 99) 02 714 10 99 (+32-02 714 10 99)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MIKO AQUA SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MIKO AQUA SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MIKO AQUA SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MIKO AQUA SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MIKO AQUA SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MIKO AQUA SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MIKO AQUA SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MIKO AQUA SERVICE
Products information MIKO AQUA SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE04841918945
Ondernemingsnummer: 5585418701
Hoofdstad (capital): 522,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 256,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Coffee-makers; Waters & soft drinks; Hotel & catering supplies

Product categorie (product category): Vending machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MIKO AQUA SERVICE
(Get full report from official database of BE for MIKO AQUA SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MIKO AQUA SERVICE
Addition kinds of activities for MIKO AQUA SERVICE

205199. Brood, taart en aanverwante producten, niet inbegrepen | Bread, cake, and related products, nec
208200. Malt dranken | Malt beverages
367100. Electron buizen | Electron tubes
26760105. Handdoeken, papier: gemaakt van gekocht papier | Towels, paper: made from purchased paper
28920101. Detonators en detonerende caps | Detonators and detonating caps
34950100. Precisieveren | Precision springs
38240113. Tank truck meters | Tank truck meters
51310211. Schoudervullingen | Shoulder pads
82310100. Gespecialiseerde bibliotheken | Specialized libraries

Werken bij MIKO AQUA SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MIKO AQUA SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MIKO AQUA SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MIKO AQUA SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial Analyst - Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een Financial Analyst die zich tot mei 2019 beschikbaar kan stellen voor een bedrijf in Berchem. Onze klant is een middelgroot bedrijf in Berchem en bovendien vlot bereikbaar met openbaar vervoer. Als Financial Analyst ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je staat in voor het verzamelen, verwerken, controleren, analyseren en rapporteren van de financiële gegevens Je bereidt de presentaties van de cijfers voor Je maakt diverse rapporten op vraag van het management op Je verwerkt diverse gegevens in Excel Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Productiemedewerker DAGDIENST (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Mars Belgium te Olen zijn wij op zoek naar productiemederwerkers. Mars Belgium is een dochteronderneming van Mars, Inc. Het is een familiebedrijf dat wereldleider is op het gebied van voedingsmiddelen, zoetwaren en dierenvoeding. Mars Belgium is de kracht achter merken zoals: Uncle Ben's, Twix, Mars, Whiskas en Pedigree, die wereldberoemd zijn. Wij zijn mee op zoek naar productiemedewerkers die graag de handen uit de mouwen steekt. Je zorgt er mee voor dat de producten tijdig afgeleverd kunnen worden bij de klanten. Hierdoor ben jij een belangrijke schakel in heel het proces. Wil jij graag deel uitmaken van een bedrijf dat wereldberoemd is ? Dan ben jij de persoon die wij zoeken !

  • Monteur van chocolade machines (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als monteur sta je in voor de machinebouw, voornamelijk op vlak van elektriciteit. Ook  assembleren van allerhande onderdelen, mechanisch, behoort tot je takenpakket.

  • KOELTECHNIEKER (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een opleiding koeltechniek genoten Europese erkenning/certificaat is een pluspunt Je bent op zoek naar een zeer afwisselende job Je kan koelinstallaties installeren en herstellen Je bent bereid productscholing te volgen Kan je nauwkeurig werken

  • Supervisor (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als inspecteur schoonmaak ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van verschillende schoonmaakploegen. Dit doe je in opdracht van onze klanten die per regio gesitueerd zijn. Onrechtstreeks heb je de leiding over een team van 70-tal klanten. Medewerkers waarbij je de schoonmaakactiviteiten organiseert en coördineert. Rechtstreeks werk je samen met de ploegleiders die samen met jou de kwaliteit van het werk waarborgen. Je zorgt dat je steeds een afdoende personeelscapaciteit hebt om de jouw toebedeelde klanten te kunnen bedienen. Waar nodig voer je zelf wervingsacties en sollicitatiegesprekken. Je werkt actief aan de motivatie van je medewerkers. Hiervoor hou je evaluatiegesprekken met je medewerkers. Je garandeert een correcte verloning door een goed administratief beheer van gepresteerde uren of eventuele afwezigheden. De klant staat voor jou altijd centraal. Regelmatig ga je dan ook met je klanten in overleg over de afgesproken dagelijkse en/of periodieke werken. Je denkt mee met de klant en anticipeert waar nodig door je ervaring en expertise binnen de schoonmaak. Je neemt initiatief. Je bent eindverantwoordelijk voor de technische uitvoerbaarheid, organisatie en veiligheid van de werknemers en onderaannemers. In deze functie Rapporteer je aan de operationeel manager. Erkenningsnummer: 00603-406-20170629

  • huishoudhelden regio Aalter SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Stefanie is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden regio Aalter. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EASY LIFE en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Oostkamp - Ruddervoorde (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudenten wasserij Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Je wordt tewerkgesteld op de reine zone en kan tewerkgesteld worden op verschillende afdelingen: - Lakens doorheen een mangel begeleiden - Gewassen tenues op kapstokken hangen - Etc.

  • Customer Service Representative (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TABAKNATIE

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Representative ga je aan de slag op ons hoofdkantoor in het centrum van Antwerpen en zal je verantwoordelijk zijn voor het volledige dossierbeheer. Naast het beheren van deze dossiers sta je ook in voor de juiste communicatie naar andere afdelingen toe. Je staat dagelijks in contact met klanten, rederijen en betrokken afdelingen. Verantwoordelijkheden  Je neemt klantenorders aan en verwerkt deze volgens de procedure.  Je zorgt voor een correcte input van de gegevens in ons Tabaknatie ERP pakket.  Je bent verantwoordelijk voor de algemene administratie en opvolging van de dossiers.  Je volgt deze dossiers van a tot z op voorziet in een effectieve en efficiënte service naar de klant.  Je communiceert met interne en externe betrokken partijen.  Je stuurt de logistieke afdeling (operations) aan.  Je boekt transporten bij de afgesproken rederij of transporteur en volgt deze op.  Je behandelt de nodige documenten en certificaten (commerciële, handel en / of douane).  Je bereidt de facturatie voor.  Je voert controles uit en maakt rapporteringen op.

  • WMS Consultant / Project leader (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    U bent de gesprekspartner voor onze klanten om oplossingen voor specifieke problemen te bepalen; U bent designer voor maatwerk of aanpassingen, U bent project verantwoordelijke met oog voor planning, opleiding en documentatie,…

  • Commercieel Medewerker (Binnendienst) (Hoogerheide)

    Regio: Hoogerheide

    Bedrijf: BRIDGE TECHNIEK PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Gezocht: Commercieel Medewerker Binnendienst. Voor onze openstaande vacature in Hoogerheide NL (NB) zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst met beheersing van de Franse Taal. Ben jij klant- en servicegerichtheid en heb jij veel commerciële inzicht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wat ga je doen? Als commercieel medewerker binnendienst ga je werken in een klein maar gezellig team van 3 collega´s. Na een inwerkperiode ondersteun je het buitendienst team en zorg je voor het hele traject van telefonische verkoop en orderstroom, vanaf de aanvraag en orderverwerking tot en met de nazorg. Als adviseur help je jouw klanten bij vragen en verdiep jij je in het oplossen van technische vraagstukken, waarbij optimale klant en service gerichtheid zeer belangrijk is. De vragen hebben betrekking op onder andere tandwielkasten, transmissies, elektromotoren, reductoren en overbrengingen. Geen dag is hetzelfde en je komt te werken met een ervaren team van aandrijfspecialisten. Door het uitstekende contact en de opgebouwde know-how ben jij in staat alert in te spelen op hun specifieke vragen.

  • Mystery shoppers gezocht (België)

    Regio: België

    Bedrijf: VABU

    Type: Werfreserve

    We zoeken mystery shoppers voor de regio Vlaams-Brabant, Brussel en Oost-Vlaanderen! Oog voor detail is een pluspunt! Een wagen en een internetverbinding een vereiste! Aangename bij-job!

Zoek naar antwoorden van MIKO AQUA SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of MIKO AQUA SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MIKO AQUA SERVICE. Laat een reactie achter voor MIKO AQUA SERVICE. MIKO AQUA SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MIKO AQUA SERVICE. Leave a respond for MIKO AQUA SERVICE. MIKO AQUA SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MIKO AQUA SERVICE op de google maps. Adres en contacten MIKO AQUA SERVICE
Location of MIKO AQUA SERVICE on the google maps. Address and contacts of MIKO AQUA SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come MIKO AQUA SERVICE MIKO AQUA SERVICE: C. REMY | AWARD SERVICES | Hawer Bouwmachines NV | Vanspringel & Co BVBA | TR. MAR.

Other related companies as MIKO AQUA SERVICE: C. REMY | AWARD SERVICES | Hawer Bouwmachines NV | Vanspringel & Co BVBA | TR. MAR.

MIKO AQUA SERVICE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MIKO AQUA SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04841918945. Het bedrijf MIKO AQUA SERVICE bevindt zich op het adres: Hermesstraat 22; 1930; Zaventem (Nossegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 522,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 256,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Vending machines. Lijst met producten zijn Coffee-makers; Waters & soft drinks; Hotel & catering supplies.
De hoofdactiviteit van MIKO AQUA SERVICE is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MIKO AQUA SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MIKO AQUA SERVICE, openstaande posities, locatie van MIKO AQUA SERVICE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MIKO AQUA SERVICE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is MIKO AQUA SERVICE, company assigned to the tax number BE04841918945. The company MIKO AQUA SERVICE is located at the address: Hermesstraat 22; 1930; Zaventem (Nossegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 522,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 256,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Vending machines. List of products are Coffee-makers; Waters & soft drinks; Hotel & catering supplies.
The main activity of MIKO AQUA SERVICE is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MIKO AQUA SERVICE is not available. You also can look at reviews of MIKO AQUA SERVICE, open positions, location of MIKO AQUA SERVICE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MIKO AQUA SERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MIKO AQUA SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MIKO AQUA SERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MIKO AQUA SERVICE, employees, financial statistics.