DE PAUW CONTENEURS SA

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • DE PAUW CONTENEURS SA
Private companiesDepository Institutions • DE PAUW CONTENEURS SA

Contactgegevens DE PAUW CONTENEURS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE PAUW CONTENEURS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE PAUW CONTENEURS SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bd De L'Humanité 124 1190 Forest, België

Telefoon (phone): 32.25 27 37 35 32.25 27 37 35

Fax (fax): 32.25 27 37 20 32.25 27 37 20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE PAUW CONTENEURS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE PAUW CONTENEURS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE PAUW CONTENEURS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE PAUW CONTENEURS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE PAUW CONTENEURS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE PAUW CONTENEURS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE PAUW CONTENEURS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE PAUW CONTENEURS SA
Products information DE PAUW CONTENEURS SA

BTW identificatienummer (tax): BE01315032958
Ondernemingsnummer: 6908996582
Hoofdstad (capital): 551,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 784,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Containers

Product categorie (product category): Vehicles and Transport Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE PAUW CONTENEURS SA
(Get full report from official database of BE for DE PAUW CONTENEURS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE PAUW CONTENEURS SA
Addition kinds of activities for DE PAUW CONTENEURS SA

353204. Mijn auto's, ploegen, laders, voeders en dergelijke apparatuur | Mine cars, plows, loaders, feeders, and similar equipment
417399. Bus terminal en service faciliteiten, nec | Bus terminal and service facilities, nec
20999914. Popcorn, verpakt: behalve al popped | Popcorn, packaged: except already popped
25420103. Kluisjes (niet gekoeld): behalve hout | Lockers (not refrigerated): except wood
28191000. Niet-metaalverbindingen | Nonmetallic compounds
35650100. Flessen- en blikmachines | Bottling and canning machinery
36799909. Parametrische versterkers | Parametric amplifiers
51470000. Vlees en vleesproducten | Meats and meat products
59320400. Kleding en schoenen, tweedehands | Clothing and shoes, secondhand
83220503. Gezinsdienstbureau | Family service agency

Werken bij DE PAUW CONTENEURS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE PAUW CONTENEURS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE PAUW CONTENEURS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE PAUW CONTENEURS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulplaborant Dispatching - Tijdelijk (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Administratief aanmaken/verwerken van massadossiers en massamonsters in LIMS • Ontvangen en stockeren van monsters • Voorbereidende analytische taken • Gebruik en onderhoud van apparatuur

  • Medewerker broodjeszaak tankstation (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Broodjes en snacks maken en verkopen * Leveringen ontvangen * Bestellingen maken * Ontbijt- en dessertkoeken maken * Klanten bedienen * Zorgen voor een nette en propere toonbank

  • Klantendienstmedewerker (business) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De Helpdesk Online For Business heeft een brede expertise: Zij beantwoorden vragen en lossen problemen op in verband met het elektronisch bankieren op Windows, Mac, tablet en smartphone van professionele KBC-klanten. Zij geven gebruikersondersteuning aan de collega’s van het kantorennet. Verder ondersteunen zij alle software die KBC aanbiedt aan zijn professionele klanten. Functie: Je staat in voor de eerstelijnsopvang van de binnenkomende telefoons en e-mails op de helpdesk, waarbij je de professionele klanten en collega’s van de kantoren ondersteunt op het vlak van installatie, configuratie en gebruik van de door KBC aangeboden producten elektronisch bankieren. Voor niet-courant problemen en klachten kan je terugvallen op een gespecialiseerde collega (Operational Support). Op rustige momenten kan je tijdelijk op andere projecten worden ingezet.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Administratieve studentenjob - tot eind 2018 (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn voor onze klant, een voedingsbedrijf regio Zwevegem, op zoek naar een administratieve kracht, ter ondersteuning van de afdeling supply chain & planning. Dit is een tijdelijk opdracht tot eind 2018.

  • JOBSTUDENTEN min. 18 jaar (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten om tijdens de week en/of het weekend te werken. Hierbij kan het zijn dat je zowel overdag als 's avonds tewerkgesteld wordt. Je kan ingezet worden als keukenmedewerker, maar het kan ook zijn dat je soms aan de kassa staat.

  • Junior Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

  • Tekenaar/ontwerper (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: COMETAL

    Type: Vaste Job

    Meewerken met het verwerken van al de dossiers die de studiedienst moet behandelen. De aanvraag van de klant inzichtelijk vertalen naar een interne dossieropbouw. De vraagstelling conceptueel analyseren. Op basis van het ontwerp van de klant een bekistingsplan opmaken met modulaire systeembekisting of bekisting op maat ontwerpen. Bekisting op maat eerst conceptueel uitwerken en na de toekenning van de opdracht verder tot in detail uitwerken. U maakt hiervoor gebruik van Autocad, Inventor, Vault, ESA PT, MS Office, … Technische calculaties, prijs calculaties en nacalculaties opmaken. Offerte en eventueel bijhorende commerciële en technische documenten opmaken. Wanneer de offerte een order wordt, de werkvoorbereiding, productieplannen, … opmaken. Het verloop van het project zowel in planning, kwaliteit als budget opvolgen. Fungeren als eerste contactpersoon voor technische vragen van ons commercieel team in Frankrijk. Ondersteuning bieden aan de vertegenwoordigers bij onderhandelingen met de klanten. Bij technisch moeilijke projecten de klant en vertegenwoordiger bijstaan in raad en daad. Verbeteringen aanbrengen op huidige producten (R&D). Bereid zijn om op verplaatsing te gaan. Administratie verzorgen die eigen is aan de afdeling. Uitwerken van nieuwe ideeën, nieuwe systemen en nieuwe mogelijkheden. De tijdsbesteding per taak kan zeer sterk verschillen over te tijd.

  • Kwaliteitsmanager (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    In deze kwaliteitsfunctie ben je de drijvende kracht achter heel het kwaliteit gebeuren. Je hebt daarbij maximaal aandacht voor het optimaliseren van het kwaliteitssysteem en het intensifiëren van Quality awareness in de hele bedrijfscultuur. Je uitdaging: Je streeft naar een zero defect culture. Je bent een absoluut voorbeeld op vlak van ‘kwaliteitsbewustwording' ten aanzien van alle medewerkers! Je analyseert heel kritisch het huidige kwaliteitssysteem en gaat (pro) actief op zoek naar de root cause van kwaliteit issues. Je initieert preventieve acties en verbeterprojecten om maximaal te voldoen aan de kwaliteitseisen van klanten. Hierin ben je verantwoordelijk voor kwaliteitsnormen aangaande BRC, ISO, Kosher en Halal. Je bent aanspreekpunt voor de interne audits en klachten van klanten. Je stuurt het chemisch labo aan en geeft leiding aan een team van een 6-tal kwaliteitsmedewerkers. Voor de plant in Brno en Delfzijl ben je tevens eerste aanspreekpunt aangaande kwaliteitsissues en hanteer je een doorgedreven ‘zero tolerance' aanpak. Je maakt deel uit van het management team waarin je grondige analyse, aanpak en creativiteit erg gewaardeerd worden.

  • Medewerker commerciële binnendienst regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een stabiele onderneming met een familiaal karakter regio Merchtem zijn wij op zoek naar een medewerker voor de commerciële binnendienst. Je zal er als binnendienstmedewerker instaan voor: bestellingen opnemen en ingeven in het systeem prijsafspraken en betalingscondities onderhouden ondersteuning van de sales manager opmaken van creditnota's en voorbereiding van de facturatie klanten te woord staan via mail of telefoon Je zal terechtkomen in een team van 3 personen waarbij je ook al back-up zal functioneren van elkaar. Heb jij reeds ervaring in een customer service of binnendienst en ben je daarnaast vlot tweetalig (NL/FR)? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • IT Business Analyst - Office 365 (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675863-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij willen ons team vervolledigen met Office 365- passionates! Eiger North is een onafhankelijk IT-analyse bedrijf. We helpen bedrijven hun noden en uitdagingen voor de toekomst in kaart te brengen en de juiste vertaalslag  te maken naar IT Wij zijn voortdurend op zoek naar gepassioneerde business, functionele en data analisten om ons team te versterken, maar voor deze opdracht zijn freelance expeditie-partners zeker welkom! Voor een concrete opdracht zoeken we mensen die gebeten zijn door Office 365, die helemaal wild worden van de oneindige mogelijkheden ervan en hun kennis willen inzetten bij een talloze bedrijven om Office 365 op een gestructureerde, werkbare en vatbare manier te integreren in de bedrijfsstructuur van de klant.  De implementatie gebeurt door een gespecialiseerde Microsoft Office 365 implementatie-partner.   Dit doen wij zelf niet! Ons team komt in actie bij de pre-implementatiefase: het analysevoortraject.  Wij willen ons team vervolledigen met Office 365- passionates! Eiger North is een onafhankelijk IT-analyse bedrijf. We helpen bedrijven hun noden en uitdagingen voor de toekomst in kaart te brengen en de juiste vertaalslag  te maken naar IT Wij zijn voortdurend op zoek naar gepassioneerde business, functionele en data analisten om ons team te versterken, maar voor deze opdracht zijn freelance expeditie-partners zeker welkom! Voor een concrete opdracht zoeken we mensen die gebeten zijn door Office 365, die helemaal wild worden van de oneindige mogelijkheden ervan en hun kennis willen inzetten bij een talloze bedrijven om Office 365 op een gestructureerde, werkbare en vatbare manier te integreren in de bedrijfsstructuur van de klant.  De implementatie gebeurt door een gespecialiseerde Microsoft Office 365 implementatie-partner.   Dit doen wij zelf niet! Ons team komt in actie bij de pre-implementatiefase: het analysevoortraject.  De business case en de informatieanalyse voor te bereiden en de klant te challengen bij zijn toekomstplan m.b.t. integratie van Office365.... Wat wil men bereiken na implementatie? Welke meerwaarde zal er zijn voor de medewerkers? Is er hierrond reeds communicatie geweest naar het personeel toe? Een inventaris opmaken van een aantal essentiële zaken rond bestaande applicaties in de organisatie, intranetsites, mailboxen, filestorage, officeonderdelen die nu reeds in gebruik zijn, macro’s die geconfigureerd zijn geweest in Excel, Word of Access, migraties.... Vragen stellen rond “het mobiliteitsgegeven” vandaag en in de toekomst... : wat mag een medewerker allemaal kunnen vanop zijn GSM met betrekking tot werk. Een analyse en aanbeveling rond het gebruik van Office 365 voor te leggen aan de klant en hem bij het opzetten en het gebruik ervan voor te bereiden. de lead neemt in de analyse en de aanpak na analyse, dat je oog hebt voor een gebruiksvriendelijke integratie. dat je een sterke gesprekspartner bent en helder kan communiceren. door jouw ervaring de juiste oplossing kan aanreiken

  • FLEXIJOB: HULPKOK (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een flexi job-medewerker voor de keuken van ons nieuw gezellig weekend-restaurant in het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwende en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Wil jij graag een centje bijverdienen, zonder extra belastingen te betalen? Wil jij samen met ons een nieuw avontuur beginnen? Wil je werken in een leuke sfeer met toffe collega's? Heb je een passie voor horeca en vind je weekendwerk geen probleem? Vervoeg je dan bij ons jong en dynamisch team! → Wat is een flexi-job? Een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen in bepaalde sectoren. Je krijgt een nettoloon, waarop geen belastingen of sociale bijdragen betaald worden. Er is geen beperking op het aantal uren dat iemand als flexi-werknemer mag presteren. Er is ook geen limiet op wat je mag bijverdienen. Onbeperkt en heel interessant dus. Twijfel je of je in aanmerking komt voor een flexi-job? Neem contact op met de RSZ. Zij kunnen op basis van je rijksregisternummer nakijken of je aan de voorwaarden voldoet. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Het bijstaan van de chef in de keuken Het maken van voorgerechten en desserts Dresseren van borden Poetsen en afwassen

Zoek naar antwoorden van DE PAUW CONTENEURS SA in sociale netwerken
Look for responds of DE PAUW CONTENEURS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE PAUW CONTENEURS SA. Laat een reactie achter voor DE PAUW CONTENEURS SA. DE PAUW CONTENEURS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE PAUW CONTENEURS SA. Leave a respond for DE PAUW CONTENEURS SA. DE PAUW CONTENEURS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE PAUW CONTENEURS SA op de google maps. Adres en contacten DE PAUW CONTENEURS SA
Location of DE PAUW CONTENEURS SA on the google maps. Address and contacts of DE PAUW CONTENEURS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come DE PAUW CONTENEURS SA DE PAUW CONTENEURS SA: GROEP ARGENTA | LUDWIG DOHM | BASISSCHOOL/ECOLE PRIMAIRE LIBRE | THEISEN TH. | MARCEL LAMBERT

Other related companies as DE PAUW CONTENEURS SA: GROEP ARGENTA | LUDWIG DOHM | BASISSCHOOL/ECOLE PRIMAIRE LIBRE | THEISEN TH. | MARCEL LAMBERT

DE PAUW CONTENEURS SA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE PAUW CONTENEURS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01315032958. Het bedrijf DE PAUW CONTENEURS SA bevindt zich op het adres: Bd De L'Humanité 124 1190 Forest. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 551,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 784,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Vehicles and Transport Equipment. Lijst met producten zijn Containers.
De hoofdactiviteit van DE PAUW CONTENEURS SA is Depotinstellingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE PAUW CONTENEURS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE PAUW CONTENEURS SA, openstaande posities, locatie van DE PAUW CONTENEURS SA op de kaart.

DE PAUW CONTENEURS SA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE PAUW CONTENEURS SA, company assigned to the tax number BE01315032958. The company DE PAUW CONTENEURS SA is located at the address: Bd De L'Humanité 124 1190 Forest. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 551,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 784,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Vehicles and Transport Equipment. List of products are Containers.
The main activity of DE PAUW CONTENEURS SA is Depository Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DE PAUW CONTENEURS SA is not available. You also can look at reviews of DE PAUW CONTENEURS SA, open positions, location of DE PAUW CONTENEURS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE PAUW CONTENEURS SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE PAUW CONTENEURS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE PAUW CONTENEURS SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE PAUW CONTENEURS SA, employees, financial statistics.