VEDIOR INTERIM

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • VEDIOR INTERIM
Private companiesFood Stores • VEDIOR INTERIM

Contactgegevens VEDIOR INTERIM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VEDIOR INTERIM: address, phone, fax, email, website, opening hours

VEDIOR INTERIM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BASILIEKSTRAAT 64; 1500; HALLE, België

Telefoon (phone): 23620430 (+32-23620430) 23620430 (+32-23620430)

Fax (fax): +32 (87) 694-88-15 +32 (87) 694-88-15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VEDIOR INTERIM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VEDIOR INTERIM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VEDIOR INTERIM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VEDIOR INTERIM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VEDIOR INTERIM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VEDIOR INTERIM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VEDIOR INTERIM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VEDIOR INTERIM
Products information VEDIOR INTERIM

BTW identificatienummer (tax): BE06240753173
Ondernemingsnummer: 6734863281
Hoofdstad (capital): 786,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 139,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Services: Recrutement,Conseils Professionnels,Sélection,Formations. Spécialisations: Gens de Maison,Vente,Informaticiens,Tourisme,Management,Marketing & Communication,Personnel pour Démonstrations & Promotions,Personnel Médical,Personnel Horeca,Secteur Juridique,Personnel Soignant,Secrétariat,Personnel Administratif,Secteur Financier,Chauffeurs,Techniciens,Ouvriers. Intérimaires Spécifiques: Seniors,Etudiants.

Product categorie (product category): Vedior. Agences d?interim and personnel temporaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VEDIOR INTERIM
(Get full report from official database of BE for VEDIOR INTERIM)

Aanvulling soorten activiteiten voor VEDIOR INTERIM
Addition kinds of activities for VEDIOR INTERIM

8621. Professionele organisaties | Professional organizations
286100. Gom- en houtchemicaliën | Gum and wood chemicals
20860200. Gepasteuriseerde en mineraalwater, gebotteld en ingeblikt | Pasteurized and mineral waters, bottled and canned
22990105. Pads, fiber: henequen, sisal, istle | Pads, fiber: henequen, sisal, istle
34639905. Flens-, klep- of pijpbevestigings smeden, nonferrous | Flange, valve or pipe fitting forgings, nonferrous

Werken bij VEDIOR INTERIM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VEDIOR INTERIM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VEDIOR INTERIM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VEDIOR INTERIM. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als operator sta je in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen Je waakt erover dat de productie vlot en continue verloopt volgens de kwaliteitsvereisten Je volgt de richtlijnen van de leidinggevende en voert de taken naar behoren uit Je staat in voor een correcte en tijdige registratie van het productieproces (op papier of via de computer) Je voert basisonderhoud uit aan de machines en kan technische storingen detecteren en verhelpen. Je hebt een goed inzicht in de job en draagt actief bij tot de optimalisatie en verbetering van het productieproces Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • Zaalhulp M/V (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hotel in Kortrijk zijn wij op zoek naar iemand om te helpen in de zaal.

  • LOGISTIEK MEDEWERKER VOEDING 2 PLOEGEN (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Door de groei van de firma zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker productie voor de afdelingen Vleesbereidingen. Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor de aan- en afvoer van alle noodzakelijke producten en hulpmateriaal voor je afdeling. Je controleer je de afgewerkte producten en paletfiches vooraleer je deze aflevert aan distributie. Uren: Vroege shift: 4u30 - 13u Late shit: 11u45 - 20u

  • Chauffeur C - Schoten - Antwerpen (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt voltijds als chauffeur rijbewijs C waarbij je werkdag aanvangt rond 03u30. Je werkt in een 6-dagenstelsel. Je verdeelt producten in de regio Antwerpen (dit doe je dagelijks bij een 10-tal klanten). Je staat zelf in voor het correct laden van je vrachtwagen. Je bent verantwoordelijk voor de correcte ingaven van gegevens op je boordcomputer. Chauffeurs gezocht te Antwerpen en Ninove.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Borsbeek (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis. Leuke acties en jaarlijkse roadshow.. Mooie voordelen.

  • Allround winkelmedewerker jobstudent (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Studentenjob

    Voor een buurtwinkel in Vrasene zijn we op zoek naar jobstudent voor in het weekend en vakanties te werken. Omdat het gaat om een kleinere winkel sta je in voor een breed takenpakket: kassa, rekken aanvullen, charcuterie snijden, winkel schoonmaken, enz. We zijn voor de functie dus op zoek naar iemand die het fijn vindt om in een klein team nauw samen te werken. Bovendien kan ook je werken in het weekend. De ene week werk je zaterdag, de andere week zondag. Voel jij je hierdoor aangesproken? Contacteer ons snel en misschien is de job wel voor jou!

  • Verantwoordelijke dienst na verkoop (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent het centrale aanspreekpunt voor klanten die problemen ondervinden bij het wegen. Je helpt de klant telefonisch verder om het probleem te kunnen oplossen, en waar dit niet direct lukt onderzoek je dit verder of organiseer je een interventie. Je maakt de planning van de techniekers die instaan voor herstellingen en ijkingen , hierin hou je rekening met oproepen op de help desk maar ook met onderhoudscontracten en oplevering van nieuwe projecten. Je staat ook in voor de volledige technische maar ook praktische voorbereiding van deze interventies (bvb de aanmeldingsprocedures bij grote bedrijven) . Je verzorgt de administratie die bij de dienst na verkoop komt kijken: veiligheidsdocumenten voor de interventies, bijhouden klantendossiers en database, besteldocumenten, facturatie, etc. Je maakt offertes voor wisselstukken, interventies en kleinere projecten en je staat ook in voor de verhuring van ijkgewichten . Je doet ook nacalculaties na uitvoering. Daarnaast werk je ook mee aan het kwaliteitssysteem: het plannen en uitvoeren van interne audits, het up-daten van procedures, contacten met de overheid en controle-organismen over normeringen enz .

  • Project manager - Project en innovatie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5181 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Project en innovatie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Ben jij de ervaren projectmanager die we zoeken? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, aanpak en opvolging van een project volgens de project methodologie van ZNA. Je treedt op als een drijvende kracht binnen het project. Je staat in voor het bewaken van de afgesproken regels en de consistentie van de doelstellingen en randvoorwaarden. Je maakt een verzorgde projectplanning op. Je zorgt ervoor dat de ZNA-tools in functie van centrale rapportering up to date blijven. Je staat in voor het beheren en opvolgen van het budget van de projecten en kan acties nemen indien nodig. Je kan correct de administratie van een project beheren, opvolgen en afhandelen. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Natasha Pavlova, HR Rekrutering, op 03 217 79 90. Voel jij je aangesproken?

  • Centric - Java Developer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Context   IT eDevelopment is a subdepartment of IT Delivery. Its core activity is to develop and maintain different customer-facing communication channels, such as, Customer portal, e-shop... At IT eDevelopment, we focus on the customer and search for a perfect balance between flexibility and professionalism, resulting in qualitative deliveries while respecting the deadline.   Currently we have an open position for a Senior Java/AEM Developer: As an Java developer, you are working as a programmer in a team that is responsible for the client's website,  . The website is an important asset , as this is the access point for customers to start their digital adventure. You aim for a perfect balance between technical complexity and satisfying as many customers as possible, whilst always keeping performance in mind. You keep an overall view on all components of the application and know how to make a distinction between future-proof solutions and fast-to-market requirements.     Responsibilities  Transform and develop all requirements and user stories to an appropriate architecture and solution in collaboration with the internal customer, IT architecture and IT Middleware; Write automated unit and integration tests; Propose improvements; Define technical guidelines; Document the implemented architecture and solution.   Education and level of experience Adobe Experience Manager platform (including OSGI, Sling and component development) is a big plus Minimum 5 years relevant experience as a Java developer 5 years relevant experience with JavaScript and Angular 1 (Angular 2 experience is a bonus) AEM knowledge is a big bonus Knowledge of Spring framework GIT versioning system has no mysteries Master the Dutch and English language Agile mindset, Scrum Clean code supporter, TDD mindset Continuous integration, Jenkins Implementation of and integrations with Web Services (SOAP, JSON) OWASP knowledge   Competences You develop in a Scrum team, according to Agile best-practices; You reflect on internal procedures related to standardization and methodologies and the documentation of it You are a team player with an own opinion and contribution You can work independently and in team You have an analytical mind You are able to gather knowledge from you team, as well as sharing your own You take responsibility You can handle stress situations You are able to organize and prioritize your work You are flexible in terms of working hours (occasionally weekend work) You are a strong communicator

  • Keukenhulp (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

  • FLEXIJOB ZAALMEDEWERKER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PINTXOS

    Type: Flexijob

    Gezocht om het PINTXOS team te versterken. PINTXOS is een bar-bistro gelegen aan de Vismarkt van Mechelen met een ploeg jonge gemotiveerde mensen onder leiding van twee jonge ondernemers. Het is een zaak met pit waar iedere medewerker een belangrijke plaats heeft. Wij geloven dat een fijne werksfeer voor gezonde werklust zorgt. Voor ontvangst en bediening van de klanten zoeken wij een hands-on collega om het team van de zaal te versterken. Voor meer info over PINTXOS : zie www.pintxos.bar

Zoek naar antwoorden van VEDIOR INTERIM in sociale netwerken
Look for responds of VEDIOR INTERIM in social networks

Lees alle opmerkingen voor VEDIOR INTERIM. Laat een reactie achter voor VEDIOR INTERIM. VEDIOR INTERIM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VEDIOR INTERIM. Leave a respond for VEDIOR INTERIM. VEDIOR INTERIM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VEDIOR INTERIM op de google maps. Adres en contacten VEDIOR INTERIM
Location of VEDIOR INTERIM on the google maps. Address and contacts of VEDIOR INTERIM

Andere gerelateerde bedrijven als come VEDIOR INTERIM VEDIOR INTERIM: SENAFLOR | GROEP M.B. | MAGIC-VID?O | DELEERSNIJDER | De Crem J

Other related companies as VEDIOR INTERIM: SENAFLOR | GROEP M.B. | MAGIC-VID?O | DELEERSNIJDER | De Crem J

VEDIOR INTERIM is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VEDIOR INTERIM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06240753173. Het bedrijf VEDIOR INTERIM bevindt zich op het adres: BASILIEKSTRAAT 64; 1500; HALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 786,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 139,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Vedior. Agences d?interim and personnel temporaire. Lijst met producten zijn Services: Recrutement,Conseils Professionnels,Sélection,Formations. Spécialisations: Gens de Maison,Vente,Informaticiens,Tourisme,Management,Marketing & Communication,Personnel pour Démonstrations & Promotions,Personnel Médical,Personnel Horeca,Secteur Juridique,Personnel Soignant,Secrétariat,Personnel Administratif,Secteur Financier,Chauffeurs,Techniciens,Ouvriers. Intérimaires Spécifiques: Seniors,Etudiants..
De hoofdactiviteit van VEDIOR INTERIM is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VEDIOR INTERIM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VEDIOR INTERIM, openstaande posities, locatie van VEDIOR INTERIM op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VEDIOR INTERIM is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is VEDIOR INTERIM, company assigned to the tax number BE06240753173. The company VEDIOR INTERIM is located at the address: BASILIEKSTRAAT 64; 1500; HALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 786,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 139,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Vedior. Agences d?interim and personnel temporaire. List of products are Services: Recrutement,Conseils Professionnels,Sélection,Formations. Spécialisations: Gens de Maison,Vente,Informaticiens,Tourisme,Management,Marketing & Communication,Personnel pour Démonstrations & Promotions,Personnel Médical,Personnel Horeca,Secteur Juridique,Personnel Soignant,Secrétariat,Personnel Administratif,Secteur Financier,Chauffeurs,Techniciens,Ouvriers. Intérimaires Spécifiques: Seniors,Etudiants..
The main activity of VEDIOR INTERIM is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VEDIOR INTERIM is not available. You also can look at reviews of VEDIOR INTERIM, open positions, location of VEDIOR INTERIM on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VEDIOR INTERIM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VEDIOR INTERIM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VEDIOR INTERIM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VEDIOR INTERIM, employees, financial statistics.