VAN DE VEN

Contactgegevens VAN DE VEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DE VEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DE VEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENEPAS 101; 2450; MEERHOUT, België

Telefoon (phone): 14302604 (+32-14302604) 14302604 (+32-14302604)

Fax (fax): +32 (53) 774-65-16 +32 (53) 774-65-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DE VEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DE VEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DE VEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DE VEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DE VEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DE VEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DE VEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DE VEN
Products information VAN DE VEN

BTW identificatienummer (tax): BE01757232666
Ondernemingsnummer: 5305541992
Hoofdstad (capital): 211,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 189,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in VAN DE VEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DE VEN
(Get full report from official database of BE for VAN DE VEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DE VEN
Addition kinds of activities for VAN DE VEN

7538. Algemene auto reparaties | General automotive repair shops
8243. Gegevensverwerkende scholen | Data processing schools
295299. Asfaltvlokken en coatings, nec | Asphalt felts and coatings, nec
371407. Motor wielen en onderdelen | Motor vehicle wheels and parts
873401. Stralingslaboratoria | Radiation laboratories
30691005. Mallets, rubber | Mallets, rubber
35599935. Wallpaper trimmers | Wallpaper trimmers
59490207. Weven goederen en benodigdheden | Weaving goods and supplies
72519902. Schoenloper | Shoe shine parlor

Werken bij VAN DE VEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DE VEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DE VEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DE VEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekisters (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    gezocht twee-talige Nederlands / Frans polyvalente bouwvakarbeider voor zwaar werk werf gelegen te kluisbergen je plaatst de betonnen dallen waar elektriciteitkasten op worden geplaast. voor opstart volg je een opleiding ba4 bij Elia

  • Tijdelijke inpakker (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, de absolute specialist in pralines en truffels, zoeken wij gemotiveerde productiemedewerkers om te helpen bij de productie of inpak van pralines en truffels. Je takenpakket kan onder meer bestaan uit: - afpak: aan het einde van de lijn vellen afgewerkte pralines afnemen van de band, vellen stapelen, pralines in dozen of bakken stapelen - inpakken van pralines en truffels - actieve deelname aan kwaliteitscontrole: gewichtscontrole, visuele controle, uithalen van pralines die niet voldoen, ... - bewaren van orde en netheid

  • Projectleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Olen is een gevestigde waarde in de bouwsector. Ze bouwen prachtige villa's en appartementen, en voeren diverse overheidsopdrachten uit. Ze zijn op zoek naar een ervaren projectleider. De ideale kandidaat heeft een sterk leidinggevend karakter en stuurt het volledige bouwteam aan. Uiteraard is zin voor initiatief en een hoge dosis wilskracht zeer belangrijk. Een bachelor of master opleiding is vereist.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Mysteryshopper student regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    DOEL project: Controle van verkoop van loterij tickets aan minderjarigen door de nationale loterij. Voor de realisatie van een marktonderzoek zijn wij op zoek naar gemotiveerde 15- en 16-jarigen. Samen met een volwassen enquêteur zal je een aantal winkelpunten bezoeken, in kader van je opdracht.

  • Customer Service Medewerkers (m/v) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor één van de grotere logistieke spelers, zoeken wij Customer Service Medewerkers (m/v). Is bij jou de klant altijd koning en los jij problemen meteen op? Dan is deze vacature zeker iets voor jou. De missie: Je bent verantwoordelijk voor een correcte klanteninformatie – pro-actief communiceren; Je dient tevens de klantadministratie in orde en up to date te houden; Je reageert snel op vragen van klanten en behandelt indien nodig de klachten. Je zorgt voor administratieve orderverwerking en vlotte communicatie met carriers; Je behandelt transportgerelateerde administratie, alsook douane gerelateerde administratie Import/Export.

  • Internal Communication Advisor te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Hou je van taal in al zijn vormen? Ben je vertrouwd met communicatietools en ben je op de hoogte van de laatste trends op dit vlak? Dan ben jij misschien de geknipte kandidaat om ons team te versterken in de functie van Internal Communication Advisor. Als Internal Communication Advisor maak je deel uit van het Marketing & Communication team. Samen met de verantwoordelijke ontwikkel je de interne communicatiestrategie en zorg je voor de uitvoering ervan. Dit gebeurt tevens in samenwerking met de HR-verantwoordelijke. Je focus ligt op volgende taken: * Als expert in communicatie bepaal je mee de aanpak van al onze interne communicatie projecten * Je brengt de interne communicatiestromen in kaart. Je evalueert ze en adviseert een aanpak voor alle formele en informele communicatie naar onze medewerkers * Je doet voorstellen om nieuwe communicatiekanalen en -tools op te zetten, en je bent als projectmedewerker betrokken bij de uitwerking ervan * Je maakt een gestructureerd communicatieplan op, rekening houdend met de objectieven, doelgroep, kanalen, deadlines, budget en context * Je staat in voor de redactie van teksten. Je bewaakt hierbij de coherentie van de inhoud en de huisstijl, en je publiceert content op onze interne communicatiekanalen * Je beheert (monitoring/rapportages) de interne communicatiekanalen en zorgt voor gepaste en tijdige antwoorden * Je staat in nauw contact met interne diensten die informatie met medewerkers op regelmatige basis (willen) delen. Je adviseert hen in hun aanpak, en je ondersteunt in de redactie van teksten * Je animeert en beheert een netwerk van interne medewerkers, om informatie uit het werkveld samen te krijgen, en aldus relevante interne communicatie-inhouden te verzamelen * Je bent nauw betrokken bij de uitvoering van het Employer Branding plan op vlak van betrokkenheid creëren bij onze medewerkers

  • SALES & SERVICE AGENT (M/V) (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Kales Airline Services

    Type: Vaste Job

    Kales Airline Services, GSA voor Ethiopian Airlines is op zoek naar een SALES & SERVICE AGENT (M/V) FUNCTIE • Je staat telofonisch/per mail in contact met onze klanten voor het maken van reservaties en printen van tickets • Je beheert het dossier van A to Z • Je zorgt daarbij voor een professionele en kwaliteitsvolle service • Je ontvangt klanten op kantoor • Tevens werk je ook enkele dagen per maand op de luchthaven aan onze ticketbalie

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Freelance AZ Accountant (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beheren van verschillende entiteiten van A tot Z  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Boeken van de banken Betalingen via Isabel  BTW  aangiftes  Maand, kwartaal en jaarafsluitingen neerleggen  Je krijgt de kans om heel wat procesoptimalisatie te doen  Optimalisatie van buitenlandse entiteiten 

Zoek naar antwoorden van VAN DE VEN in sociale netwerken
Look for responds of VAN DE VEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DE VEN. Laat een reactie achter voor VAN DE VEN. VAN DE VEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DE VEN. Leave a respond for VAN DE VEN. VAN DE VEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DE VEN op de google maps. Adres en contacten VAN DE VEN
Location of VAN DE VEN on the google maps. Address and contacts of VAN DE VEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DE VEN VAN DE VEN: CARLO'S TAVERNE | ARDENNES PONEY CLUB | ANDAGE | Hannesse M | HUIS NUBRI REFORM

Other related companies as VAN DE VEN: CARLO'S TAVERNE | ARDENNES PONEY CLUB | ANDAGE | Hannesse M | HUIS NUBRI REFORM

VAN DE VEN is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DE VEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01757232666. Het bedrijf VAN DE VEN bevindt zich op het adres: GENEPAS 101; 2450; MEERHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 211,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 189,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Varkenskwekers. Producten gemaakt in VAN DE VEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN DE VEN is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DE VEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DE VEN, openstaande posities, locatie van VAN DE VEN op de kaart.

VAN DE VEN is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DE VEN, company assigned to the tax number BE01757232666. The company VAN DE VEN is located at the address: GENEPAS 101; 2450; MEERHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 211,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 189,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Varkenskwekers. Products created in VAN DE VEN were not found.
The main activity of VAN DE VEN is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DE VEN is not available. You also can look at reviews of VAN DE VEN, open positions, location of VAN DE VEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DE VEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DE VEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DE VEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DE VEN, employees, financial statistics.