MARC BEELEN

Contactgegevens MARC BEELEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARC BEELEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARC BEELEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSSTRAAT 38; 3350; LINTER, België

Telefoon (phone): 11780412 (+32-11780412) 11780412 (+32-11780412)

Fax (fax): +32 (4) 443-37-70 +32 (4) 443-37-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARC BEELEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARC BEELEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARC BEELEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARC BEELEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARC BEELEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARC BEELEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARC BEELEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARC BEELEN
Products information MARC BEELEN

BTW identificatienummer (tax): BE03350799560
Ondernemingsnummer: 5240173339
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 735,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in MARC BEELEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARC BEELEN
(Get full report from official database of BE for MARC BEELEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARC BEELEN
Addition kinds of activities for MARC BEELEN

22210702. Poplin, kunstmatige vezel | Poplin, manmade fiber
28360402. Bacteriologische media | Bacteriological media
35310417. Vibrators voor betonconstructie | Vibrators for concrete construction
38429926. Tractieapparatuur | Traction apparatus
50840512. ruimers | Reamers

Werken bij MARC BEELEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARC BEELEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARC BEELEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARC BEELEN. Looking for open vacancies in other companies

  • PLC Onderhoudstechnieker in een 2 ploegenstelsel bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het dagelijks onderhoud, de technische interventies en de herstellingen van installaties, machines en gebouwen. Je voert planmatig onderhoud uit aan diverse machines volgens diverse methodieken zoals tools uit Lean Manufacturing, Total Productive Maintenance, enz. Je signaleert verbeteringsmogelijkheden, werkt mee aan verbeteringsprojecten en voert de besluiten uit. Je maakt deel uit van een permanentiedienst, in twee ploegen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES VOOR OOSTERZELE - VOLTIJDS (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Oosterzele en omgeving.

  • Huishoudhulp regio Aalst (M/V) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,... Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • HUISHOUDHULP HEUVELLAND (HEUVELLAND)

    Regio: HEUVELLAND

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Heuvelland zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schoten – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Zonhoven, Houthalen en Heusden Zolder (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • DRINGEND GEZOCHT - Huishoudhulpen gezinszorg ( Sthep Care dienstencheques )- Regio Kaulille (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens ons groot succes zoeken we huishoudhulpen voor onmiddellijke indiensttreding! Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • JOBSTUDENT bij AGO JOBS & HR te Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Leuven zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde student om ons team te versterken op dinsdag en/of donderdag. Je krijgt een zeer uitgebreide waaier aan taken toegewezen: - het opbellen en telefonisch screenen van kandidaten - kandidaten inschrijven, screenen en matchen met de juiste vacature - administratieve ondersteuning naar de consulenten toe - telefonische oproepen beantwoorden, klantencontact - vacatures online plaatsen ...

  • STUDENT Commercieel medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever ontwikelt vooruitstrevende producten van topkwaliteit voor de reiniging, verzorging en bescherming van wagens, moto's en fiets. Wij zijn op zoek naar een v erkooptalent die weet jij hoe je nieuwe klanten het beste kan binnenhalen. Ben jij de doorzetter die wij zoeken? Je verkoopt de producten in regio Antwerpen op bvb: Parkings van grootwarenhuizen etc, je kann zelf je kleine verkoopteam samen stellen en een extra verkoper mee laten sollicteren. Je verdient: €9 per verkocht product, en wordt minstens 3u betaald.

  • Account Manager KW (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ROULARTA MEDIA GROUP

    Type: Vaste Job

    Heb jij een sterke interesse voor regionaal nieuws? Komt een klant voor jou op de eerste plaats en beschik je over commerciële flair? Dan hebben wij dé sales-job van je leven! Krant van West-Vlaanderen is dé toonaangevende krant in West-Vlaanderen. In onze acht lokale edities brengen wij al het nieuws uit jouw straat, jouw dorp, van bij jouw club, jouw vereniging of jouw bedrijf. Die zeer lokale aanpak combineren wij met regionale en provinciale verhalen die West-Vlamingen met elkaar verbinden of die West-Vlaamse projecten en mensen op de nationale agenda zetten. Om ons team te versterken, zoeken wij een enthousiaste Account Manager in Roeselare! JE UITDAGING Je staat in voor verschillende opdrachten en acties voor Krant van West-Vlaanderen. Je adviseert de klant bij het uitwerken van een optimaal mediaplan om zijn reclamebudget maximaal te doen renderen. Je begeleidt de klant bij de uitvoering van zijn reclamecampagne doorheen het hele traject. Je verkoopt actie- en themareclame als ondersteuning van winkelacties zoals: opendeurdagen, lancering nieuwe collecties, solden, … Je werkt mee aan de ontwikkeling en de uitvoering van verkoopinitiatieven.

  • Zelfstandig thuisverpleegkundige (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: THUISVERPLEGING DE BIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig verpleegkundige bij de zorgvrager thuis. In bijberoep aan max. 5 dagen in de maand, bij uitzondering extra om vakantie op te vangen.Steeds morgen- en avondtoer in de regio Mol.

  • Sales & Media Advisor (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1664294-inline.html?cid=Partner_VDAB Realisatie van een hoogwaardig zesmaandelijks magazine, dat deel uitmaakt van een eigen interactief concept, een gezonde marketingmix en een digitaal platform, volop in ontwikkeling; Onder leiding van onze hoofdredacteur Stefaan Van Laere en grafisch designer Ellen Piot gaat ons magazine voortaan door het leven als het Ontdekkingsmagazine voor Levensgenieters; Een instapklaar commerciëel uitgewerkt concept met bewezen verkoopresultaten; Ruime commerciële ondersteuning, gekoppeld aan een voortdurende “on the field” begeleiding;

Zoek naar antwoorden van MARC BEELEN in sociale netwerken
Look for responds of MARC BEELEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARC BEELEN. Laat een reactie achter voor MARC BEELEN. MARC BEELEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARC BEELEN. Leave a respond for MARC BEELEN. MARC BEELEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARC BEELEN op de google maps. Adres en contacten MARC BEELEN
Location of MARC BEELEN on the google maps. Address and contacts of MARC BEELEN

Andere gerelateerde bedrijven als come MARC BEELEN MARC BEELEN: BOUCHERIE GILLARD | GARAGE BUYCK | MOULIN DE MOULBAIX | KARREHOF | PHG COMMUNICATION

Other related companies as MARC BEELEN: BOUCHERIE GILLARD | GARAGE BUYCK | MOULIN DE MOULBAIX | KARREHOF | PHG COMMUNICATION

MARC BEELEN is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARC BEELEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03350799560. Het bedrijf MARC BEELEN bevindt zich op het adres: DORPSSTRAAT 38; 3350; LINTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 735,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Varkenskwekers. Producten gemaakt in MARC BEELEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARC BEELEN is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARC BEELEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARC BEELEN, openstaande posities, locatie van MARC BEELEN op de kaart.

MARC BEELEN is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARC BEELEN, company assigned to the tax number BE03350799560. The company MARC BEELEN is located at the address: DORPSSTRAAT 38; 3350; LINTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 735,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Varkenskwekers. Products created in MARC BEELEN were not found.
The main activity of MARC BEELEN is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MARC BEELEN is not available. You also can look at reviews of MARC BEELEN, open positions, location of MARC BEELEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARC BEELEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARC BEELEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARC BEELEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARC BEELEN, employees, financial statistics.