LAMBERT AGTEN

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • LAMBERT AGTEN
Private companiesFood Stores • LAMBERT AGTEN

Contactgegevens LAMBERT AGTEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAMBERT AGTEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAMBERT AGTEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AMBACHTSTRAAT 60; 3930; HAMONT-ACHEL, België

Telefoon (phone): 11622273 (+32-11622273) 11622273 (+32-11622273)

Fax (fax): +32 (51) 855-52-58 +32 (51) 855-52-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAMBERT AGTEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAMBERT AGTEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAMBERT AGTEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAMBERT AGTEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAMBERT AGTEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAMBERT AGTEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAMBERT AGTEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAMBERT AGTEN
Products information LAMBERT AGTEN

BTW identificatienummer (tax): BE02543029785
Ondernemingsnummer: 9225738525
Hoofdstad (capital): 786,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 295,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in LAMBERT AGTEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAMBERT AGTEN
(Get full report from official database of BE for LAMBERT AGTEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAMBERT AGTEN
Addition kinds of activities for LAMBERT AGTEN

513101. Stukgoederen en andere stoffen | Piece goods and other fabrics
32510206. Vloerboog tegel, klei | Floor arch tile, clay
39150103. Juweelvoorbereiding: instrumenten, gereedschap, horloges en juwelen | Jewel preparing: instruments, tools, watches, and jewelry
59990000. Diversen winkels, nec | Miscellaneous retail stores, nec
59990302. Decals | Decals

Werken bij LAMBERT AGTEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAMBERT AGTEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAMBERT AGTEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAMBERT AGTEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader Warehouse (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen deze functie sta je in voor de dagelijkse operationele werking van het magazijn. Je coördineert, organiseert en stemt volgende activiteiten op elkaar af : * Ontvangst van goederen, geleverd door externe leveranciers * Tijdelijke stockering van goederen in het Warehouse * Orderpicking volgens de dagelijkse bestellingen van klanten * Verzamelen van goederen op de laadkades * Laden van vrachtwagens met zeer strikte en korte deadlines * stuffen en strippen van containers

  • Tekenaar/ontwerper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als tekenaar ben je voor 40% verantwoordelijk voor het projectwerk. Hierbij sta je in voor de specifieke vragen van de klant en pas je de gerichte aanpassingen toe. Daarnaast besteed je 40% van de tijd aan het updaten en het verder opvolgen van bestaande machines 20% wordt dan besteed aan het ontwerpen van nieuwe machines. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines 

  • Brandertechnieker (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • U bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief onderhoud, voor de depannages en herstellingen aan verwarmings-, koel- en luchttechnische installaties in gebouwen en industrieën. • U stelt duidelijke service rapporten op en laat deze tekenen door de klant. • U bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het updaten van logboeken en technische plannen. • U rapporteert commerciële opportuniteiten aan uw leidinggevende. • U neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie.

  • Halfautomaat Lasser (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant in de regio van Grobbendonk zijn we op zoek naar gemotiveerde Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in prefab beton, waar kwaliteit dan ook altijd belangrijk is. Ze zijn uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de sector van de prefab elementen. Ze zijn dan ook op zoek naar gemotiveerde mensen om het team te versterken. Voor deze functie als Lasser, zoekt het bedrijf Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Ben jij een Halfautomaat Lasser en wil je ook speten? Dan is deze job ideaal voor jou. Je zal werken in een twee-ploegensysteem en je werkt altijd in een atelier, niet op verplaatsing.

  • Polyvalent verkoper / verkoopster M/V (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Polyvalente verkoper / verkoopster M/V gezocht voor een supermarkt in de regio van Kluisbergen. Je zal voornamelijk werken tussen 12u & 20u Je bent verantwoordelijk voor volgende afdelingen: Bakkerij Vers En bij drukte spring je in bij de kassa.

  • Receptionist garage (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een A-merk garage, zijn wij op zoek naar een receptionist regio Herentals. Wij zijn op zoek naar een Administratief bediende verkoopsadministratie Trucks. Jouw verantwoordelijkheden situeren zich op vlak van de administratieve ondersteuning van de Truck Business Advisors. Samen met hun vorm je een sterk team om aan de noden van de klanten te voldoen. Je taken betreffen o.a.: plaatsen & opvolgen van bestellingen, opvolgen van klantendossiers, contacten met opbouwers, opvolgen van leveringen, bijkomend soms afleveringen verzorgen. Bovendien onderhoud je rechtstreeks contact met de verschillende afdelingen (business advisors, werkplaats, ..)

  • Jobstudent uitsorteerder dagdienst TE Connectivity (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Start People Inhouse TE Connectivity Oostkamp

    Type: Studentenjob

    Als uitsorteerder sta je in voor volgende zaken: • Als uitsorteerder ben je een belangrijke schakel in het op punt stellen van het leveren van kwalitatieve connectoren voor de automobielsector • Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit het uitvoeren van kwaliteitscontroles zodat een optimale kwaliteit, veiligheid en continuïteit gewaarborgd blijft • In deze dynamische omgeving ben jij in je element en behoud je het overzicht • Rapporteren over afwijkingen in productieproces en productiegegevens aan supervisor • Verantwoordelijk voor orde en netheid op de werkplaats

  • Storings- en onderhoudstechnieker (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: PRO-JOBS

    Type: Vaste Job

    Je voert werken uit zoals herstelling, revisie of onderhoud aan industriële productiemachines of –installaties. Het bedrijf staat voor regionaal werk binnen in een straal van 30km Geel. Je werkt bij verschillende vooraanstaande productiebedrijven met diverse installaties. De opdrachten wisselen gaande van enkele weken tot overwegend enkele maanden tot zelfs regelmatig pas na jaren.

  • Dispatch officer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Na ontvangst van de bestellingen, plan je de zendingen op de meest efficiënte en rendabele manier. Je verdeelt de ritten onder de beschikbare chauffeurs in samenspraak met de transportfirma's. Je zorgt voor de nodige transportdocumenten. Je volgt de transporten nauw op, stuurt bij waar nodig. Je informeert de klanten, en werkt probleemoplossend. Je werkt nauw samen met het customer service team. Je werkt in twee werkroosters, 07.00-15.30 en 08.30-17.00, in samenspraak met jouw team. Je rapporteert aan de Logistiek Manager.

  • Laborant chemie (2 ploegen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Ze staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. Ze onderhouden wereldwijd een netwerk van ca. 2000 kantoren en laboratoria met meer dan 100.000 werknemers. De divisie Oil, Gas & Chemicals is gespecialiseerd in de inspectie van chemicaliën, petroleum en vloeibare gassen en is in deze activiteiten marktleider in België. Momenteel zoeken wij voor deze divisie in de haven van Antwerpen een enthousiaste Laborant petrochemicals (vroege/late). We zoeken kandidaten voor chemicals en petrochemicals. Functie: · Ofwel doe je kwaliteitscontrole op petroleum- en aanverwante producten (XRF, AAS, UV, motoren voor performantie, IR, GC, …) met behulp van de meest modern uitgeruste laboratoriumapparatuur, ofwel werk je op chemicals waar je kwaliteitscontrole doet op gassen en chemicaliën (GC, IR, HPLC,....). · Je verzorgt de interpretatie van de analyseresultaten, steunend op internationale en federale normeringen

  • Drukafwerker (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een grafisch bedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar geen gemotiveerde afwerker voor in de drukkerij! Als drukafwerker stel je de snij- en vulmachine in en bedien je beide machines zonder probleem. Daarnaast sta je in voor het snijden, vouwen, klaarzetten van bestellingen en wikkelen van palletten. Je beheerst het Nederlands en je hebt een achtergrond in de grafische sector.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Bierbeek (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Bierbeek. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van LAMBERT AGTEN in sociale netwerken
Look for responds of LAMBERT AGTEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAMBERT AGTEN. Laat een reactie achter voor LAMBERT AGTEN. LAMBERT AGTEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAMBERT AGTEN. Leave a respond for LAMBERT AGTEN. LAMBERT AGTEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAMBERT AGTEN op de google maps. Adres en contacten LAMBERT AGTEN
Location of LAMBERT AGTEN on the google maps. Address and contacts of LAMBERT AGTEN

Andere gerelateerde bedrijven als come LAMBERT AGTEN LAMBERT AGTEN: Vanooteghem nv | Remo-Labels BVBA | Monaco (Le) | Crols F | Coxybel NV

Other related companies as LAMBERT AGTEN: Vanooteghem nv | Remo-Labels BVBA | Monaco (Le) | Crols F | Coxybel NV

LAMBERT AGTEN is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAMBERT AGTEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02543029785. Het bedrijf LAMBERT AGTEN bevindt zich op het adres: AMBACHTSTRAAT 60; 3930; HAMONT-ACHEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 786,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 295,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Varkenskwekers. Producten gemaakt in LAMBERT AGTEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LAMBERT AGTEN is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAMBERT AGTEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAMBERT AGTEN, openstaande posities, locatie van LAMBERT AGTEN op de kaart.

LAMBERT AGTEN is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAMBERT AGTEN, company assigned to the tax number BE02543029785. The company LAMBERT AGTEN is located at the address: AMBACHTSTRAAT 60; 3930; HAMONT-ACHEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 786,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 295,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Varkenskwekers. Products created in LAMBERT AGTEN were not found.
The main activity of LAMBERT AGTEN is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LAMBERT AGTEN is not available. You also can look at reviews of LAMBERT AGTEN, open positions, location of LAMBERT AGTEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAMBERT AGTEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAMBERT AGTEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAMBERT AGTEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAMBERT AGTEN, employees, financial statistics.