GABRIEL DEMAREZ

Contactgegevens GABRIEL DEMAREZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GABRIEL DEMAREZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

GABRIEL DEMAREZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VROUWENBOOMSTRAAT 25; 8700; TIELT, België

Telefoon (phone): 51402250 (+32-51402250) 51402250 (+32-51402250)

Fax (fax): +32 (19) 897-74-21 +32 (19) 897-74-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GABRIEL DEMAREZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GABRIEL DEMAREZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GABRIEL DEMAREZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GABRIEL DEMAREZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GABRIEL DEMAREZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GABRIEL DEMAREZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GABRIEL DEMAREZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GABRIEL DEMAREZ
Products information GABRIEL DEMAREZ

BTW identificatienummer (tax): BE02104400634
Ondernemingsnummer: 9994506835
Hoofdstad (capital): 529,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 814,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in GABRIEL DEMAREZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GABRIEL DEMAREZ
(Get full report from official database of BE for GABRIEL DEMAREZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor GABRIEL DEMAREZ
Addition kinds of activities for GABRIEL DEMAREZ

208602. Gepasteuriseerde en mineraalwater, gebotteld en ingeblikt | Pasteurized and mineral waters, bottled and canned
244802. Pallets, hout en hout met metaal | Pallets, wood and wood with metal
953100. Behuisingsprogramma's | Housing programs
12210202. Eenheden trein laad faciliteit, bitumineuze of bruinkool | Unit train loading facility, bituminous or lignite
22410301. Elektrische isolatiebandjes en vlechten, behalve plastic | Electric insulating tapes and braids, except plastic
24290103. Hoepels, hout, voor strakke of slanke coöperatie: gesaagd of gesplitst | Hoops, wood, for tight or slack cooperage: sawed or split
38610108. Metaalgezondheidsgevoelig doek of papier, fotografisch | Metallic emulsion sensitized cloth or paper, photographic
50430202. Fotocamera's, projectoren, apparatuur en benodigdheden | Photographic cameras, projectors, equipment and supplies

Werken bij GABRIEL DEMAREZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GABRIEL DEMAREZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GABRIEL DEMAREZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GABRIEL DEMAREZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker met poetsmachine m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het reinigen van de toonzaal aan de hand van een poetsmachine. Daarnaast sta je ook in voor het schoonmaken van het sanitair. Je wil een tijdelijke opdracht werken van 1 week

  • Magazijnier vaste voormiddag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier werk je in de vaste voormiddagploeg. Gezien ja in deze functie van magazijnier in de voedingssector werkt, werk je in een koele omgeving. Jouw taken als magazijnier: Je staat in voor de receptie van de goederen. Je zet de benodigde producten klaar voor de productie, aan de hand van bestellingen.

  • Cnc Draaier / Frezer (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een CNC-draaier (m/v):   Je staat in voor het instellen, programmeren, bedienen en onderhoud van een CNC-draaibank. Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig plaatsen van het werkstuk, rekening houdend met de aard van de bewerkingen, het programma en de slijtage van de werktuigen (beitels en boren).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beveren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student winkelbediende Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke job als student winkelbediende voor een supermarkt te Houthalen? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Student JBC Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

  • Jobstudent zaalmedewerker (M/V) (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Ingelmunster zijn we op zoek naar een zaalmedewerker. Er wordt verwacht dat je een sociaal en warm persoon bent, want je staat in voor het onthaal van de klanten, opnemen en bedienen van klanten. Je helpt mee aan de netheid van de zaak. Je helpt mee alles op te ruimen.

  • Ervaren elektricien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Mechelen zijn we op zoek naar een elektricien. De klant is zowel actief binnen industriële als residentiële elektriciteit: - Je voert verschillende elektriciteitswerken (woningbouw & industrie) uit, alsook domotica en datanetwerken, … – Je volgt de werken ter plaatse op in nauw overleg met de projectleider – Je bewaakt de veiligheid en de kwaliteit op de werkvloer – Je houdt nauwkeuring de plannen up-to-date

  • Bouwkundig Ingenieur (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Vaste Job

    Werk jij graag stabiliteitsberekeningen uit van structuren en gebouwen? Op zoek naar die ideale eerste of tweede job? Op zoek naar een onderneming waar werknemers graag vertoeven en lang blijven werken? Lees dan snel verder en solliciteer via [email protected]. Onze klant is een bouwkundig tekenbureau met een uitgebreide expertise in industriebouw, utiliteitsbouw en appartementenbouw met in hoofdzaak projecten in België, maar heeft ook diverse internationale projecten. Jouw verantwoordelijkheden? 1) Stabiliteitsberekeningen opmaken: - 70% staalstructuur. 30% betonstructuur. - Haven, kantoor, appartementen. 2) Productietekeningen opmaken.

  • Hoofdverpleegkundige/Afdelingsverantwoordelijke (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: POORTVELDE

    Type: Vaste Job

    Je begeleidt en coördineert een team van verplegend en zorgkundig personeel met als doelstelling een volwaardig thuismilieu te creëren voor de residenten. Je bouwt mee aan een zo ideaal mogelijke werkomgeving voor de medewerkers zodat zij al hun taken en verantwoordelijkheden kunnen opnemen. - Verantwoordelijkheid voor dagelijkse zorg van de bewoners. - Voorbereiding, plannen, (doen) uitvoeren, evalueren en bijsturen van de totale dagelijkse werking van jouw afdeling. - Onthaal, introductie en coördinatie van nieuwe medewerkers, stagiairs en studenten. - Dagelijkse coaching van personeel. - Katz scores correct opvolgen en doorgeven - Actief participeren in staf- en multidisciplinair overleg.

  • Pedicure/medische pedicure (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

Zoek naar antwoorden van GABRIEL DEMAREZ in sociale netwerken
Look for responds of GABRIEL DEMAREZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor GABRIEL DEMAREZ. Laat een reactie achter voor GABRIEL DEMAREZ. GABRIEL DEMAREZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GABRIEL DEMAREZ. Leave a respond for GABRIEL DEMAREZ. GABRIEL DEMAREZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GABRIEL DEMAREZ op de google maps. Adres en contacten GABRIEL DEMAREZ
Location of GABRIEL DEMAREZ on the google maps. Address and contacts of GABRIEL DEMAREZ

Andere gerelateerde bedrijven als come GABRIEL DEMAREZ GABRIEL DEMAREZ: EMIS | DEKORATIE JOHNY MONTEYNE | C.D.C. | DIAB O | MIKA?L THIRY

Other related companies as GABRIEL DEMAREZ: EMIS | DEKORATIE JOHNY MONTEYNE | C.D.C. | DIAB O | MIKA?L THIRY

GABRIEL DEMAREZ is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GABRIEL DEMAREZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02104400634. Het bedrijf GABRIEL DEMAREZ bevindt zich op het adres: VROUWENBOOMSTRAAT 25; 8700; TIELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 529,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 814,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Varkenskwekers. Producten gemaakt in GABRIEL DEMAREZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GABRIEL DEMAREZ is Leder- en leerproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GABRIEL DEMAREZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GABRIEL DEMAREZ, openstaande posities, locatie van GABRIEL DEMAREZ op de kaart.

GABRIEL DEMAREZ is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is GABRIEL DEMAREZ, company assigned to the tax number BE02104400634. The company GABRIEL DEMAREZ is located at the address: VROUWENBOOMSTRAAT 25; 8700; TIELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 529,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 814,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Varkenskwekers. Products created in GABRIEL DEMAREZ were not found.
The main activity of GABRIEL DEMAREZ is Leather and Leather Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GABRIEL DEMAREZ is not available. You also can look at reviews of GABRIEL DEMAREZ, open positions, location of GABRIEL DEMAREZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GABRIEL DEMAREZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GABRIEL DEMAREZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GABRIEL DEMAREZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GABRIEL DEMAREZ, employees, financial statistics.