AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE

Particuliere bedrijvenAutomotive Reparatie, Diensten en Parkeren • AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE
Private companiesAutomotive Repair, Services and Parking • AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE

Contactgegevens AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Welkomstraat 3; 1560; Hoeilaart, België

Telefoon (phone): 02 657 57 67 (+32-02 657 57 67) 02 657 57 67 (+32-02 657 57 67)

Fax (fax): +32 (61) 720-28-82 +32 (61) 720-28-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE
Products information AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE06628295898
Ondernemingsnummer: 5446990966
Hoofdstad (capital): 169,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 706,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Valuers - Art

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE
(Get full report from official database of BE for AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE
Addition kinds of activities for AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE

225900. Breiwerkfabrieken, nec | Knitting mills, nec
704102. Rooming huizen | Rooming houses
10110101. Open pit ijzererts mijnbouw, nec | Open pit iron ore mining, nec
22840101. Nylon draad | Nylon thread
22979900. Nonwoven stoffen, nec | Nonwoven fabrics, nec
26750103. Panelen, karton, schimmelvorming: gemaakt van aangekochte materialen | Panels, cardboard, die-cut: made from purchased materials
28330104. Mercuryverbindingen, geneesmiddelen | Mercury compounds, medicinal
34299907. Bagage-apparatuur | Luggage hardware
51990703. Pijpen, rokers ' | Pipes, smokers'
76990503. Industrieel reinigen | Industrial equipment cleaning

Werken bij AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente customer service medewerker (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE JOHNSON & JOHNSON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je klantgericht en gebruik je graag jouw talen? Perfect! Parfait! Dan pas je zeker binnen de internationale setting van het bedrijf. De afdeling customer service van Johnson & Johnson Medical is momenteel in volle verandering: er werden nieuwe computersystemen geïmplementeerd, de taakverdeling binnen het team wordt herbekeken, er verdwijnen bepaalde taken (zoals order entry) en er komen andere verantwoordelijkheden in de plaats. Er werken momenteel zo'n 15-tal gemotiveerde werknemers die healthcare professionals te woord staan: zowel bedrijven als particulieren. Samen met jouw collega's ben je als Polyvalente Customer Service Representative verantwoordelijk voor volgend takenpakket: inbound telefonie algemene opvolging en dienstverlening na verkoop correct verwerken en opvolgen van retourzendingen verantwoordelijk voor een correcte facturatie: manuele facturen opmaken, facturatieproblemen analyseren en opvolgen,debit/credit nota's opmaken opvolgen mailbox opvolgen van back orders allerlei: prijsbevestigingen opmaken, shipments opvolgen, facturatie, klachtenbehandeling,... back-up zijn voor order entry taken samen met het management meewerken aan de lopende veranderingsprojecten Deze vacature biedt een job gedurende minimum 12 maanden en er is kans op een vast contract na 6-12 maanden succesvolle interimperiode.

  • Pistoolspuiter (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar werk als pistoolspuiter? Wens je te werken in de regio van Bree? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Als pistoolspuiter worden alle activiteiten in de voorbereiding reeds uitgevoerd zoals hetontvetten, slissen, schuren, plamuren, afplakken, .... Het is aan jou als pistoolspuiter de taak om alle onderdelen van de chassis en trailers te spuiten. Je voert hierna controle uit en zorgt voor een 100% correcte afwerking van alle onderdelen.

  • Spoeler Bulkwagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groot logistiek bedrijf regio Antwerpen, zijn wij op zoek naar een bulkwagenspoeler (m/v). Je zal de bulkwagens zowel aan de binnenkant als de buitenkant spoelen en schoonmaken. De bulkwagens worden gebruikt voor food en non-food. Je zal heel de dag buiten werken.

  • Klantgerichte Inside Sales Medewerker (m/v) te Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Inside Sales Medewerker (m/v) het aanspreekpunt voor klanten, verdelers en vertegenwoordigers. Een greep uit jouw verantwoordelijkheden: - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, via mail en telefoon, - Je denkt mee met de klant naar een oplossing op maat en voorziet heb van het nodige (technische) advies, - Je neemt nieuwe bestellingen aan en geeft deze correct in, - Je volgt de leveringen op en koppelt hierover terug naar de klant, - Je maakt de klant wegwijs in nieuwigheden en acties.

  • Operator 2-ploegen (m/v) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: FORUM JOBS DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Merchtem zoeken wij een operator die zal werken op de laklijn. Je wenst in 2 ploegen te werken. Je zal diverse machines bedienen en stuurt bij indien er zich problemen voordoen. Alle afgewerkte producten registreer je in de PC. Daarnaast sta je in nauw contact met de heftruckchauffeur die grondstoffen en afgewerkte producten aan -en afvoert.

  • POLYVALENTE MAGAZIJNIER - METAALSECTOR 7270626 / 6 C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een stabiele KMO te Evergem en actief als toeleverancier in metaalsector Samen met hen zijn wij op zoek naar een HANDIGE EN POLYVALENTE MAGAZIJNIER Samen met een andere collega magazijnier, krijg je een zeer gevarieerd takenpakket toebedeeld : Je staat in voor het controleren van de goederenontvangst waarbij je de bestelbon vergelijkt met de leveringsbon Je helpt om vrachtwagens te laden en te lossen Je staat in voor het picken van technisch materiaal op afroep voor bestaande klanten Je staat in voor het verpakken van afgewerkt materiaal, het bestickeren en de verzending ervan Daarnaast help je bij het afzagen van bruut materiaal op maat per order, het graveren van stukken en eventueel wat laswerk

  • STIKSTER - 2 PLOEGEN -M/V (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Abriso

    Type: Vaste Job

    Abriso is een kunststofverwerkend bedrijf in Anzegem, gespecialiseerd in de productie van beschermende verpakkingsmaterialen en isolatiepanelen. In onze twee Anzegemse vestigingen (totale gebouwenoppervlakte van 60.000m²) werken ruim 250 werknemers. We gaan op zoek naar een extra medewerker voor het stikken van hoezen. Je stikt verschillende lagen folie aan elkaar via specifieke stikmachines. Je werkt in 2 ploegen: afwisselend voormiddag (5-13u) en namiddag 13-21u).

  • Verantwoordelijke labo (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Kortrijk zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor het labo: - Je stuurt een bouwkundig team aan van laboranten, staalnemers en administratieve medewerkers - Je zorgt ervoor dat alle procedures worden nageleefd - Je waakt over het goed functioneren van het labo en stuurt bij waar nodig - Je rapporteert aan de verantwoordelijke van het bouwkundig labo Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een KMO-omgeving met oog voor mensen. Het bedrijf is gespecialiseerd in verschillende vakdomeinen (bouw, chemie, milieu, ...) Zij bieden een waardevolle expertise en geven advies aan klanten.

  • Trainee Recruitment Strategist© (AMSTERDAM)

    Regio: AMSTERDAM

    Bedrijf: SIRE Life Sciences

    Type: Vaste Job

    SIRE® is dé marktleider op het gebied van Life Sciences recruitment. Hiernaast focust SIRE® zich ook op de Chemicals-, Healthcare- & de IT-markt. Met de nieuwste technologieën op het gebied van recruitment houden wij ons netwerk up-to-date zodat jij een optimaal resultaat kan behalen uit je dagelijkse werkzaamheden. Het prachtige nieuwe kantoor op de 25ste verdieping kijkt uit over heel Amsterdam. Heb je minimaal een bachelor op zak, interesse in sales en sta je aan het begin van je carrière? Zie jij jezelf als een ambitieus, gedreven en prestatiegericht persoon? Dan is SIRE de ideale plaats om te starten! Bij SIRE® zijn we namelijk op zoek naar mensen die hun persoonlijke en professionele vaardigheden naar een topniveau willen brengen en daarbij mooie bonussen willen verdienen. Bij ons krijg je de kans om jezelf continu te verbeteren en te ontwikkelen door middel van training om een echte young professional te worden! Business development, actief de markt benaderen en verder bouwen op bestaande relaties Het ontwikkelen van nieuwe relaties met klanten en kandidaten Verantwoordelijk voor het vinden van specialistische kandidaten via een efficiënte strategie Advies verlenen, specialist in de Life Sciences worden met diepgaande kennis over de huidige markt Netwerken en relaties opbouwen door middel van telefonische en face-to-face afspraken Consultant tussen opdrachtgever en kandidaten Naamsbekendheid winnen bij klanten en kandidaten Ondersteun de klant bij het vinden van de juiste specialist voor de juiste functie Vlot reageren op de markt door middel van matching Gesprekken over contracten voeren Opbouw van een sterke business in een snel veranderende markt

  • Diëtist (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK ZOTTEGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij Gezondheidspraktijktijk Zottegem graag aanvullen en versterken? We zijn een multidisciplinair team van gezondheidszorgberoepen. Neem zeker een kijkje op onze website www.gezondheidspraktijkzottegem.com We zijn op zoek naar een gemotiveerde diëtiste die ons team op zelfstandige basis kan versterken, en dit voor een aantal uur per week (dit kunnen we samen bepalen). We mikken op een spoedige indiensttreding. We denken aan iemand die de individuele begeleiding van eigen cliënten en cliënten van andere disciplines uit de praktijk opneemt. Het geven van groepslessen zou een meerwaarde zijn. De doelgroep van onze praktijk is zeer divers, ervaring met een brede leeftijdsdoelgroep is een pluspunt (volwassenen en kinderen). Voor vragen met betrekking tot de functie kan steeds telefonisch contact genomen worden.

  • BARBIER (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: PARREIN MARC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als herenkapper sta je in voor het knippen en scheren van onze klanten. Daarnaast othaal je de klant en reken je achteraf af.

  • Poetsvrouw/onthaal (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BO-NESS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand om in onze prive sauna en b&b gasten te ontvangen en de units te poetsen Heb jij een goed voorkomen en zorg je dat onze units en kamers er perfect uitzien dan ben jij misschien onze toekomstige medewerkster

Zoek naar antwoorden van AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE in sociale netwerken
Look for responds of AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE. Laat een reactie achter voor AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE. AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE. Leave a respond for AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE. AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE op de google maps. Adres en contacten AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE
Location of AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE on the google maps. Address and contacts of AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE: JOHAN VAN LANDSCHOOT | ROLY-SHOP | Adviesbureau Johan De Laere & Associates | BREDO J-J | JEAN-PIERRE VAN BUNNEN

Other related companies as AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE: JOHAN VAN LANDSCHOOT | ROLY-SHOP | Adviesbureau Johan De Laere & Associates | BREDO J-J | JEAN-PIERRE VAN BUNNEN

AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06628295898. Het bedrijf AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE bevindt zich op het adres: Welkomstraat 3; 1560; Hoeilaart. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 169,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 706,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Valuers - Art. Producten gemaakt in AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE, openstaande posities, locatie van AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE op de kaart.

AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE, company assigned to the tax number BE06628295898. The company AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE is located at the address: Welkomstraat 3; 1560; Hoeilaart. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 169,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 706,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Valuers - Art. Products created in AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE were not found.
The main activity of AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE is Automotive Repair, Services and Parking, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE is not available. You also can look at reviews of AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE, open positions, location of AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AANKOOP-ACHAT TAPIS D'ORIENT ANCIENS & ART ASIATIQUE, employees, financial statistics.