A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL.

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL.
Private companiesTransportation by Air • A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL.

Contactgegevens A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL.: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BAGATTENSTRAAT 158; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92699333 (+32-92699333) 92699333 (+32-92699333)

Fax (fax): +32 (16) 983-34-31 +32 (16) 983-34-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL.
Products information A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL.

BTW identificatienummer (tax): BE03623260498
Ondernemingsnummer: 8008728027
Hoofdstad (capital): 457,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 546,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vakbonden

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL.
(Get full report from official database of BE for A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL.)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL.
Addition kinds of activities for A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL.

1011. Ijzer ertsen | Iron ores
2816. Anorganische pigmenten | Inorganic pigments
263101. bekledingsbord | Linerboard
422199. Opslag en opslag van landbouwproducten, niet inbegrepen | Farm product warehousing and storage, nec
581300. Drinkplaatsen | Drinking places
35670302. Inductie verwarmingsapparatuur | Induction heating equipment
59439904. Schrijfbenodigdheden | Writing supplies

Werken bij A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL.. Looking for open vacancies in other companies

  • Office Assistent HR (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO ART

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Office assitent HR gezocht bij MEDIALAAN! Als office assistent ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van een database van het persoeelsbestand. Je controleert de oude database, vult deze aan met nieuwe gegevens en ontwikkelt mee een proces voor een goed gebruik van de database in de toekomst. Als office assistent word je geacht dit project zelfstandig op te volgen en uit te voeren.

  • WAREHOUSEMANAGER VLEESWARENFABRIKANT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een warehousemanager voor de food terminal. Ben je in het bezit van een bachelor- of masterdiploma? Heb je reeds een eerste ervaring achter de rug als leidinggevende in een productiebedrijf? Ben je hands-on en super gemotiveerd? Dan is deze job zeker iets voor jou? Als warehousemanager zal je takenpakket voornamelijk bestaan uit: Je zal een 25-tal personen aansturen, je bent hun aanspreekpunt Je rapporteert zowel rechtstreeks aan de plantmanager als aan de supply chain manager Je bent verantwoordelijk voor het plannen, coördineren, optimaliseren en opvolgen van alle productieactiviteiten (verpakking en expeditie) Je kan zowel op korte als op lange termijn de objectieven bereiken Je helpt mee de bedrijfs-en productiestrategie te formuleren Je controleert de kwaliteit van de producten om de normen te behalen Enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Overmere (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Keukenmedewerker/hulpkok (jobstudent) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent(e) die kan werken op vrijdagavond. Indien u zich ook op weekavonden en sporadisch op zaterdagavond kan vrijmaken is dit een pluspunt. Deze job houdt in dat je voornamelijk helpt met de voorbereidingen en de koude kant. Daarnaast wordt er ook geholpen met de afwas. Enkel solliciteren via mail. Dit met een voorstelling van jezelf, uitleg over jouw werkervaringen en motivatie. Dit met een cv in bijlage.

  • Jobstudent kinderverzorg(st)er (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Zorgpunt Meetjesland

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een jobstudent die zich tijdens het schooljaar (woe nm of andere dagen) en/of schoolvakanties vrij kan maken om ons team in de kinderopvang te versterken. Als jobstudent kinderverzorg(st)er ondersteunt u de dagelijkse werking van de kinderopvang. Je helpt mee in de verzorging en begeleiding van baby’s en peuters (0j-3j) Ben je een zorgzaam, geduldig en creatief persoon? Heb je enkele dagen/weken tussen de zomervakantie niets om handen? Stuur ons vandaag jouw CV!

  • Dossierbeheerder - persoonlijke aanpak - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit moderne kantoor gelegen in Antwerpen is momenteel sterk aan het groeien en is dus op zoek naar een nieuwe collega. Het team bestaat momenteel uit een tiental medewerkers die elke dag met plezier komen werken. Een van de redenen hiervoor is dat ze werken met een persoonlijke aanpak. De vennoten vinden het belangrijk dat alle medewerkers voldoende klantencontact hebben en hen ook kennen. Daarnaast wordt er op z'n tijd een teambuilding activiteit georganiseerd. Dit kan zijn samen lunchen op woensdag of samen naar een concert. Daarnaast biedt dit kantoor jou veel ruimte om te groeien in jouw functie. Zou je graag beginnen met het behalen van je IAB titel? Je krijgt hier alle ondersteuning en opleidingen die je nodig hebt om deze te behalen. Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant - Verantwoordelijkheden Je zal verantwoordelijk worden voor het volledig A-Z afwerken van de aan jou toegewezen dossiers: Opstellen van de jaarrekeningen en fiscale aangiftes Verzorgen van de nodige rapportering Tussentijdse besprekingen Eindbesprekingen zal je samen voeren met de zaakvoerder Naarmate jouw kennis toeneemt zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien.

  • Verantwoordelijke milieu en omgevingsaangelegenheden (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijke voor milieu- en omgevingsaangelegenheden (m/v) adviseer en faciliteer je de bedrijfsinterne milieuzorg en waak je over de naleving van de relevante wet- en regelgeving. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Functiebeschrijving: - Waakt over de naleving van de milieuwetgeving en/of de eisen gesteld in de milieuvergunning. - Neemt initiatief en draagt bij tot de ontwikkeling, de invoering, de toepassing en de evaluatie en audit van de bedrijfsinterne milieuzorg. - Staat in en/of waakt over de uitvoering van de wettelijk voorgeschreven metingen-, registraties en - rapporteringen. - Communiceert en onderhandelt met alle interne en externe belanghebbenden (en overheden) inzake milieu- en omgevingsaangelegenheden. - Neemt het voortouw in het aanvragen, vernieuwen en opvolgen van alle benodigde milieuvergunningen. - Adviseert over de risico's voor mens, milieu en omgeving alsook over de eisen gesteld vanuit wet- en regelgeving bij de behandeling van gevaarlijke stoffen op terminal, de schepen of de werkplaatsen. - Verzorgt als lid van het ‘dangerous goods' team de administratieve formaliteiten met betrekking tot de behandeling en verscheping van gevaarlijke stoffen. - Assisteert en adviseert in geval van problemen met ‘niet IMDG conforme’ laadeenheden. - Adviseert over elke voorgenomen investering die vanuit milieuoogpunt relevant kan zijn. - Stelt een jaarlijks verslag op i.v.m. de gegeven adviezen en het gevolg die daaraan werd gegeven. - In aanvang is de focus van uw functie de terminals in Zeebrugge maar voor de juiste kandidaat kan dit uitgebreid worden naar onze Nederlandse en / of Engelse vestigingen.

  • Strategic Buyer Gent/Brussel (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

    Type: Vaste Job

    Als Strategic Buyer sta je in voor de algemene aankoopstrategie, onderhandelingen met onze leveranciers en het uitbouwen van de aankoopcel van Syncura op nationaal niveau. Je werkt vanuit onze kantoren in Brussel en Gent. Daarnaast heb je o.a. nog volgende verantwoordelijkheden: Professionaliseren, analyseren en optimaliseren van de aankoopstrategie Commercieel onderhandelen met nationale leveranciers Naast het beheren van de bestaande leveranciersportefeuille, sta je ook in voor de actieve prospectie naar nieuwe leveranciers Uitvoeren en analyseren van maandelijkse rapportering Coördineren, begeleiden en coachen van onze afdeling beheer Verantwoordelijk voor het A-Z beheer van de dagelijkse aankopen met oog op kostenbesparing en efficiënte communicatie met leveranciers Je rapporteert rechtstreeks aan het management team van Syncura

  • Hulpoperator dagwerk (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Onderhoud van lasers (tafellatten kuisen, poetsen lasermachine, afvalbakken ledigen, transportbanden uitdraaien,…). Indien heftruckattest: inleggen van platen, uithalen volle tafels, zo nodig bijspringen om vrachtwagens te lossen, … Bewaking bij snijden (inox/alu/…). Ontbramen van laserstukken indien nodig.

  • MARKETING MANAGER (BE771638) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gelegen in regio Gent realiseert als voedingsproducent en –distributeur een omzet van meer dan 45 miljoen €. Om de verdere groei van de onderneming te kunnen garanderen, zijn wij op zoek naar een (M/V): MARKETING MANAGER Strategische coach Functie Je formuleert en ontwikkelt de strategieën en beleidslijnen inzake Marketing en dit in lijn met de organisatiedoelstellingen en stelt deze aan de leden van het directiecomité. Je ontwikkelt een performante organisatie inzake Marketing waardoor je op een kostenefficiënte en kwaliteitsvolle werkwijze optimale resultaten voor de afdeling weet te behalen. Je beheert het budget van de afdeling, monitort de verschillende activiteiten van de afdeling en je weet je te organiseren om de resultaten te garanderen binnen de beleidslijnen van het financieel plan. Je beoordeelt de marktontwikkelingen op korte en middellange termijn voor het volledige productengamma binnen alle markten, speelt zo in op commerciële opportuniteiten. Je evalueert de verschillende marketingacties op hun effectiviteit en impact op de verkoop en uitwerken je werkt aangepaste oplossingen uit, ter effectieve ondersteuning aan Sales. Je selecteert de externe partners zoals reclamebureaus en marktonderzoekinstellingen, legt met hen de basis voor een lange termijnsamenwerking. Je bouwt aan een hecht marketingteam van hooggekwalificeerde experten en specialisten moedigt de samenwerking tussen hen aan. Je zorgt voor een vlot functionerende afdeling waarbij je oog hebt voor de competentie-ontwikkeling van je team, uitwisseling van informatie om zo de continuïteit van je afdeling te garanderen.

  • Psychotherapeut (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: MULTIPRAX

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multiprax is een dynamische praktijk waar baby’s, peuters, kleuters, lagere schoolkinderen, jongeren, volwassenen en senioren terecht kunnen. Een kinesiste, psychologe, audiologe en verschillende logopedisten werken elk vanuit hun eigen specialiteit en ervaring samen om een kwalitatieve preventie, diagnostiek, behandeling en follow-up te bieden die afgesteld is op elke zorgvraag.

  • Thuisverpleegkundige regio Keerbergen (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige in de thuiszorg verzorg je de mensen in hun thuissituatie . Je biedt dan ook een uitgebreid pakket aan kwalitatieve verpleegkundige zorg aan, en bouwt een hechte band met hen op. In deze thuiszorgorganisatie zal je veel in contact komen met palliatieve patiënten. Je volgt de instructies op van de verantwoordelijke en zorgt voor een continue kwalitatieve zorgverlening.

Zoek naar antwoorden van A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL. in sociale netwerken
Look for responds of A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL. in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL.. Laat een reactie achter voor A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL.. A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL.. Leave a respond for A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL.. A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL. op de google maps. Adres en contacten A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL.
Location of A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL. on the google maps. Address and contacts of A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL.

Andere gerelateerde bedrijven als come A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL. A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL.: HONDENKAPSALON LOVELY | De Greef Fernand | PMU | HUIS JANDA | H.A.I.M.

Other related companies as A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL.: HONDENKAPSALON LOVELY | De Greef Fernand | PMU | HUIS JANDA | H.A.I.M.

A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL. is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03623260498. Het bedrijf A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL. bevindt zich op het adres: BAGATTENSTRAAT 158; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 457,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 546,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Vakbonden. Producten gemaakt in A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL. is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL., openstaande posities, locatie van A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL. op de kaart.

A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL. is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL., company assigned to the tax number BE03623260498. The company A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL. is located at the address: BAGATTENSTRAAT 158; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 457,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 546,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Vakbonden. Products created in A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL. were not found.
The main activity of A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL. is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL. is not available. You also can look at reviews of A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL., open positions, location of A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.B.V.V.-SECTOR OOST-VL., employees, financial statistics.