VILLA "CHAMPS SIMON"

Contactgegevens VILLA "CHAMPS SIMON": adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VILLA "CHAMPS SIMON": address, phone, fax, email, website, opening hours

VILLA "CHAMPS SIMON"

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CIT? DES CHASSEURS ARDENNAIS 8; 6887; HERBEUMONT, België

Telefoon (phone): 81512181 (+32-81512181) 81512181 (+32-81512181)

Fax (fax): +32 (13) 934-23-20 +32 (13) 934-23-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VILLA "CHAMPS SIMON": n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VILLA "CHAMPS SIMON""? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VILLA "CHAMPS SIMON""? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VILLA "CHAMPS SIMON", België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VILLA "CHAMPS SIMON". Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VILLA "CHAMPS SIMON", Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VILLA "CHAMPS SIMON". Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VILLA "CHAMPS SIMON"
Products information VILLA "CHAMPS SIMON"

BTW identificatienummer (tax): BE08798645019
Ondernemingsnummer: 4855377197
Hoofdstad (capital): 695,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 198,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in VILLA "CHAMPS SIMON" zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vakantiehuizen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VILLA "CHAMPS SIMON"
(Get full report from official database of BE for VILLA "CHAMPS SIMON")

Aanvulling soorten activiteiten voor VILLA "CHAMPS SIMON"
Addition kinds of activities for VILLA "CHAMPS SIMON"

09719900. Jagen, vangst, spelvermeerdering, nec | Hunting, trapping, game propagation, nec
25410302. Drainboards, plastic gelamineerd | Drainboards, plastic laminated
35549905. Fourdrinier machines, papierproductie | Fourdrinier machines, paper manufacturing
36440101. Zekeringdozen, elektrisch | Fuse boxes, electric
36510204. Video triggers (afstandsbediening tv apparaten) | Video triggers (remote control tv devices)
38270105. Glazen, veld of opera | Glasses, field or opera
50840608. Vrachtwagens, industrieel | Trucks, industrial
86310000. Arbeidsorganisaties | Labor organizations

Werken bij VILLA "CHAMPS SIMON": vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VILLA "CHAMPS SIMON": vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VILLA "CHAMPS SIMON". Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VILLA "CHAMPS SIMON". Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Halen dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van grondwerken en het leggen van bekabeling voor spoorwegen en luchthavens zoeken wij een ervaren werfleider. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van de werven, zowel op vlak van kwaliteit als van veiligheid, rekening houden met de contractuele voorschriften, met de afgesproken termijn en het wettelijke kader. Hoofdtaken Als werfleider sta je in voor: De voorbereiding, studie, de dagelijkse leiding op de werf en opvolging van projecten Coördineren en plannen van personeel en materiaal op de werf Realiseren van de toegewezen projecten Het optimaliseren van de projecten op technisch vlak Verantwoordelijk voor kwaliteit van het werk en de veiligheid op de werf Het contact met de opdrachtgever en de dagelijkse leiding van je personeel Je zorgt voor alle nodige informatie, communicatie, opvolging en controle op de werf

  • Onderhoudsmedewerker Schildersafdeling (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het reinigen en onderhouden van de spuitcabines en van het schildersmateriaal: pistolen, filters, werkplatformen, verf- en luchtslangen, rooster, afzuigkanalen, verfketels,... Je helpt bij het verwijderen van van het afplakmateriaal (papier, tape,...) aan de wagens. Je zorgt voor het correct afvoeren van de gebruikte verffilters, het afplakmateriaal, het afvalwater,... Bedrijfsprofiel: Voor een groot bedrijf gelegen te Koningshooikt, zijn we op zoek naar een onderhoudsmedewerker voor de schildersafdeling. 

  • Productiearbeider - 2 ploegen of vaste nacht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in Genk, die dé expert wil zijn in plaatverwerking voor toelevering van metalen onderdelen en voor de levering en plaatsing van architectonische gevelcassettes en projectomkastingen, zijn wij momenteel op zoek naar productiearbeiders voor de afdeling namontage. Dit kan in 2 ploegen of de vaste nacht. Je zal instaan voor het namonteren volgens kwaliteitsplan: Namontage van al dan niet gelakte halffabrikaten volgens kwaliteitsplan. Plaatsen van halffabrikaten uit productie op voorziene locatie. Opvolging van de stock (halffabrikaten) en rapporteren aan de supervisor. Plaatbewerking in functie van bestelling. Dagelijks onderhoud van de werkplaats. Sporadisch: retoucheren van beschadigde eindfabrikaten.

  • Keukenhulp (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Genk zijn wij op zoek naar kandidaten die willen werken als Keukenhulp. Samen met de collega's zul jij instaan voor het bereiden van de gekende gerechten voor de selfservice toog. Jij zal instaan voor de grootkeuken, dit gaat van desserts tot warme keuken en koude keuken.

  • Huishoudheld Wingene gezocht! (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

  • Huishoudhulp regio Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Oud-Heverlee, 12 uur per week (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, voor 1 gastgezin wonende te Oud-Heverlee. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, kook en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student verkoop sportwinkel (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob in de verkoop en heb je een passie voor sport? Lees dan zeker verder! Voor een sportwinkel in Gent, zijn we op zoek naar een student die steeds 1 of meerder dagen tijdens kan werken. Jouw takenpakket: - Meehelpen in de winkel - Klanten advies geven - De winkel op orde houden - Labelen van het materiaal - Prijzen zetten op de producten - De producten voorzien van een alarm

  • Kelner - jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: LA BELLA NAPOLI

    Type: Studentenjob

    Voor de bediening zoeken we een gemotiveerde student die ons team kan ondersteunen in zijn vrije tijd.

  • Jobstudent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • LEERKRACHTEN BIJLES WISKUNDE (regio LONDERZEEL/VLAAMS-BRABANT) (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: LON2018

  • Tekenaar Bouwkunde (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar bouwkunde met ervaring in het uittekenen van de wapening en eventueel de bekisting van bouwkundige constructies. Ook algemene bouwkundige plannen uittekenen, behoort tot uw taak. Dit is een functie op het studiebureau. De werklocatie ligt in het centrum van Brussel.

Zoek naar antwoorden van VILLA "CHAMPS SIMON" in sociale netwerken
Look for responds of VILLA "CHAMPS SIMON" in social networks

Lees alle opmerkingen voor VILLA "CHAMPS SIMON". Laat een reactie achter voor VILLA "CHAMPS SIMON". VILLA "CHAMPS SIMON" bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VILLA "CHAMPS SIMON". Leave a respond for VILLA "CHAMPS SIMON". VILLA "CHAMPS SIMON" on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VILLA "CHAMPS SIMON" op de google maps. Adres en contacten VILLA "CHAMPS SIMON"
Location of VILLA "CHAMPS SIMON" on the google maps. Address and contacts of VILLA "CHAMPS SIMON"

Andere gerelateerde bedrijven als come VILLA "CHAMPS SIMON" VILLA "CHAMPS SIMON": Onthaalcentrum voor Vluchtelingen | LCR ELECTRONIQUE | GRAFE SPRL | AU D?COR | Becquevort

Other related companies as VILLA "CHAMPS SIMON": Onthaalcentrum voor Vluchtelingen | LCR ELECTRONIQUE | GRAFE SPRL | AU D?COR | Becquevort

VILLA "CHAMPS SIMON" is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VILLA "CHAMPS SIMON", bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08798645019. Het bedrijf VILLA "CHAMPS SIMON" bevindt zich op het adres: CIT? DES CHASSEURS ARDENNAIS 8; 6887; HERBEUMONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 695,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 198,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Vakantiehuizen. Producten gemaakt in VILLA "CHAMPS SIMON" zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VILLA "CHAMPS SIMON" is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VILLA "CHAMPS SIMON" is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VILLA "CHAMPS SIMON", openstaande posities, locatie van VILLA "CHAMPS SIMON" op de kaart.

VILLA "CHAMPS SIMON" is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is VILLA "CHAMPS SIMON", company assigned to the tax number BE08798645019. The company VILLA "CHAMPS SIMON" is located at the address: CIT? DES CHASSEURS ARDENNAIS 8; 6887; HERBEUMONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 695,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 198,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Vakantiehuizen. Products created in VILLA "CHAMPS SIMON" were not found.
The main activity of VILLA "CHAMPS SIMON" is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VILLA "CHAMPS SIMON" is not available. You also can look at reviews of VILLA "CHAMPS SIMON", open positions, location of VILLA "CHAMPS SIMON" on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VILLA "CHAMPS SIMON", N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VILLA "CHAMPS SIMON", medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VILLA "CHAMPS SIMON", N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VILLA "CHAMPS SIMON", employees, financial statistics.