WEEKENDPARK MARVA I

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • WEEKENDPARK MARVA I

Contactgegevens WEEKENDPARK MARVA I: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WEEKENDPARK MARVA I: address, phone, fax, email, website, opening hours

WEEKENDPARK MARVA I

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DUINENWEG 509; 8430; MIDDELKERKE, België

Telefoon (phone): 59300956 (+32-59300956) 59300956 (+32-59300956)

Fax (fax): +32 (53) 324-58-71 +32 (53) 324-58-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WEEKENDPARK MARVA I: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WEEKENDPARK MARVA I"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WEEKENDPARK MARVA I"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WEEKENDPARK MARVA I, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WEEKENDPARK MARVA I. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WEEKENDPARK MARVA I, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WEEKENDPARK MARVA I. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WEEKENDPARK MARVA I
Products information WEEKENDPARK MARVA I

BTW identificatienummer (tax): BE06433563232
Ondernemingsnummer: 6661804199
Hoofdstad (capital): 949,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 843,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in WEEKENDPARK MARVA I zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vakantiedorpen; Vakantiehuizen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WEEKENDPARK MARVA I
(Get full report from official database of BE for WEEKENDPARK MARVA I)

Aanvulling soorten activiteiten voor WEEKENDPARK MARVA I
Addition kinds of activities for WEEKENDPARK MARVA I

3645. Woonverlichting | Residential lighting fixtures
514908. Gedroogd of ingeblikt voedsel | Dried or canned foods
22111210. Matelasse, katoen | Matelasse, cotton
28190108. Scandium | Scandium
28650306. Benzylchloride | Benzyl chloride
37280107. Vinnen, vliegtuigen | Fins, aircraft
50630102. Pole line hardware | Pole line hardware
50999907. Maple sap tubing systemen | Maple sap tubing systems
59489900. Bagage- en lederwarenhuizen, nec | Luggage and leather goods stores, nec
64110306. Titel verzekeringsagenten | Title insurance agents

Werken bij WEEKENDPARK MARVA I: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WEEKENDPARK MARVA I: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WEEKENDPARK MARVA I. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WEEKENDPARK MARVA I. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Uitvoeren van (licht) montagewerk

  • Pistoolspuiter (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gevestigd in Meeuwen, berekent, produceert en levert staalconstructies op maat. Zij beschikken over een hoogwaardig machinepark welke voldoet aan de laatste technische vereisten. Voor hen zijn we op zoek naar een pistoolspuiter voor het spuiten (natlak) van metalen constructies op basis van luchtdruk en een verfpomp. Hier komt beperkt ook administratie bij. Zo dien je dagelijks een oplijsting te maken van de afgewerkte producten en het verfverbruik van die dag.

  • Vliegende Huishoudhulp (m/v) - Direct vast contract én maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een (deeltijdse) job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op jouw maat. Je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Als Vliegende Huishoudhulp, werk je niet bij vaste klanten. Jij staat in voor vervangingen of voor klanten waar we dringend korte hulp moeten bieden. Zo help je steeds mensen uit de nood. De job is daardoor zeer afwisselend: behalve de grote variatie aan taken, ontmoet je elke week weer nieuwe mensen. Wil je toch liever bij vaste klanten werken, dan kan dat: 't Gerief zoekt in alle regio's naar vaste huishoudhulpen. Je wordt steeds ondersteund door een jobcoach. Hij of zij maakt tijd voor een uitgebreid onthaal zodat je een goede start kan maken. Maar ook later in de tewerkstelling heb je regelmatig contact met je coach en kan je er steeds terecht met al je vragen. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

  • Huishoudhulpen Regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME LUMMEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je taken bestaan voornamelijk uit poetsen, strijken, ramen wassen. Dagen en uren zijn bespreekbaar. Full of Part time

  • Student (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DE RAVOTTER (MONKEY BUSINESS)

    Type: Studentenjob

    afruimen en proper maken van tafels, eten aan tafel brengen, afwassen, bijspringen in de keuken als de chef hulp nodig heeft, toogdienst

  • Operator Laser- en Ponsmachine (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: WAAK BESCHUTTE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Binnen WAAK Metaal en Assemblage sta je in voor volgende taken: Het instellen van de laserrobot. Je helpt af en toe bij het instellen van de ponsmachines. Het uitvoeren van de nodige interventies bij stilstand of problemen aan de laserrobot of de ponsmachines. Je beheert mee het platenmagazijn: je registreert alles binnen het ERP-systeem, en verplaatst de platen met een hef- of reachtruck Je werkt nauwkeurig en zorgt ervoor dat het product afgeleverd wordt volgens de kwaliteitsvereisten van de klant.

  • Verantwoordelijke Lasserij (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijk voor onze lasafdeling van ongeveer 10 medewerkers regio Kuurne sta je in voor volgende zaken: Je werkt mee in je afdeling (1ste series, prototypes, laskalibers,…) maar de focus ligt op het coördinerende/leiding-gevende. Je stuurt je medewerkers aan op gebied van lastechniek, kwaliteit en output. Je helpt hen bij opstart van nieuwe producten. Je waakt over orde en netheid in jouw afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de productiemiddelen in jouw afdeling (lastoestellen, ed.) Je verdeelt het werk onder je medewerkers op basis van de input die je krijgt van de werkplaatsverantwoordelijke. Je stelt alles in het werk om deadlines te halen. Je werkt in dagstelsel, maar bent flexibel in functie van de noodwendigheid van het werk.

  • zelfstandig psycholoog (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MOVIMENTO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij groepspraktijk Movimento zijn we op zoek naar klinisch psycholoog om ons team te versterken. Ons team bestaat momenteel uit een diëtiste/sportdiëtiste en een kinderpsycholoog. - Als psychologe/psycholoog huur je een praktijkruimte. Dit kan per dag(deel) - Je bepaalt zelf de te presteren uren/ dagen en krijgt de kans stap voor stap te groeien. - Naast je eigen praktijk bouw je mee aan multidisciplinaire groepsprogramma's. - huidige Doelgroep: patiënten met overgewicht, emotie eters, eetstoornissen, laag zelfbeeld, ...zowel kinderen, adolescenten als volwassenen. - Naast de huidige doelgroep, ben je vrij je eigen praktijk uit te bouwen Extra: - Je bent bereid om groepsessies/workshops te geven.

  • Zelfstandig Audioloog (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: BIZPLUS PATRICK CHALMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door een sterke groei van onze dienstverlening in de regio Zedelgem/Brugge zijn we, als multidisciplinair groepspraktijk Vitalim, op zoek naar een enthousiaste & gemotiveerde zelfstandige audioloog. De missie van de groepspraktijk is dan ook dat het welzijn van onze patiënten te allen tijde centraal staat. Als zelfstandige audioloog kom je terecht in een praktijk met verschillende paramedici zoals diëtiste, psycholoog, seksuoloog, kinesist,….. met als doel het welzijn van de patiënten. Ben je geïnteresseerd om deze missie mee te verwezenlijken en zich te engageren op lange termijn? Stuur jouw CV door Wat wordt er van jou verwacht? Je bent dus verantwoordelijk voor de dagelijkse dienstverlening van de patiënt in samenwerking met jouw collega’s. (start deeltijds en doorgroeien naar volwaardige praktijk) Jouw taken bestaan voornamelijk uit: ð De nodige en correcte verstrekkingen uitvoeren ð Communicatie met de patiënt Kortom, je zorgt ervoor dat de patiënt het nodige comfort en welzijn krijgt.

  • Enthousiaste taaltrainers Nederlands - Oost-Vlaanderen/Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Nederlands in regio Oost-Vlaanderen/Gent. Naar wie zijn we op zoek? Native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Professeur de japonais (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le CLL Centres de Langues, asbl créée par l'UCL il y a 30 ans, organise des formations pour entreprises, institutions publiques, adultes, enfants et adolescents. Le CLL enseigne 27 langues dans ses 4 centres et en entreprise. Il collabore avec plus de 500 formateurs diplômés.*******Tâches: Le CLL Centres de Langues (www.cll.be) recherche des formateurs en JAPONAIS Nous recherchons des collaborateurs freelance pour donner cours dans le centre CLL deLouvain-la-Neuve: Votre profil - Vous avez un niveau C2 en japonais; - vous possédez une expérience dans l'enseignement du japonais à un public d'adultes ; - vous disposez d'un niveau d'études supérieures ; - vous êtes un bon pédagogue, fiable, enthousiaste et communicatif.

  • Lasser (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: ETALUTIL

    Type: Werfreserve

    Je kan zelfstandig werken; Je leest en interpreteert plannen.Je verwerkt staal, inox en aluminium (zagen, draaien, frezen, boren, slijpen, ontbramen, lassen, ..) (trappen, leuningen, balustrades, displays, reclame panelen ...) Je werkt nauwkeurig en precies, hebt oog voor detail en kwalitieit.

Zoek naar antwoorden van WEEKENDPARK MARVA I in sociale netwerken
Look for responds of WEEKENDPARK MARVA I in social networks

Lees alle opmerkingen voor WEEKENDPARK MARVA I. Laat een reactie achter voor WEEKENDPARK MARVA I. WEEKENDPARK MARVA I bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WEEKENDPARK MARVA I. Leave a respond for WEEKENDPARK MARVA I. WEEKENDPARK MARVA I on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WEEKENDPARK MARVA I op de google maps. Adres en contacten WEEKENDPARK MARVA I
Location of WEEKENDPARK MARVA I on the google maps. Address and contacts of WEEKENDPARK MARVA I

Andere gerelateerde bedrijven als come WEEKENDPARK MARVA I WEEKENDPARK MARVA I: SCHOOLAGER | REDDE | CAR CENTER | SONAUTO SPRL | Fourcroy Renglet

Other related companies as WEEKENDPARK MARVA I: SCHOOLAGER | REDDE | CAR CENTER | SONAUTO SPRL | Fourcroy Renglet

WEEKENDPARK MARVA I is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WEEKENDPARK MARVA I, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06433563232. Het bedrijf WEEKENDPARK MARVA I bevindt zich op het adres: DUINENWEG 509; 8430; MIDDELKERKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 949,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 843,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Vakantiedorpen; Vakantiehuizen. Producten gemaakt in WEEKENDPARK MARVA I zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WEEKENDPARK MARVA I is Kleding en accessoires, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WEEKENDPARK MARVA I is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WEEKENDPARK MARVA I, openstaande posities, locatie van WEEKENDPARK MARVA I op de kaart.

WEEKENDPARK MARVA I is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is WEEKENDPARK MARVA I, company assigned to the tax number BE06433563232. The company WEEKENDPARK MARVA I is located at the address: DUINENWEG 509; 8430; MIDDELKERKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 949,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 843,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Vakantiedorpen; Vakantiehuizen. Products created in WEEKENDPARK MARVA I were not found.
The main activity of WEEKENDPARK MARVA I is Apparel and Accessory Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of WEEKENDPARK MARVA I is not available. You also can look at reviews of WEEKENDPARK MARVA I, open positions, location of WEEKENDPARK MARVA I on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WEEKENDPARK MARVA I, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WEEKENDPARK MARVA I, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WEEKENDPARK MARVA I, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WEEKENDPARK MARVA I, employees, financial statistics.