HOME ODILE BERGHMANS

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • HOME ODILE BERGHMANS
Private companiesDepository Institutions • HOME ODILE BERGHMANS

Contactgegevens HOME ODILE BERGHMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOME ODILE BERGHMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOME ODILE BERGHMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BADENLAAN 37; 8434; MIDDELKERKE, België

Telefoon (phone): 59300923 (+32-59300923) 59300923 (+32-59300923)

Fax (fax): +32 (58) 665-56-73 +32 (58) 665-56-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOME ODILE BERGHMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOME ODILE BERGHMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOME ODILE BERGHMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOME ODILE BERGHMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOME ODILE BERGHMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOME ODILE BERGHMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOME ODILE BERGHMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOME ODILE BERGHMANS
Products information HOME ODILE BERGHMANS

BTW identificatienummer (tax): BE06835113525
Ondernemingsnummer: 3484008789
Hoofdstad (capital): 136,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 312,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in HOME ODILE BERGHMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vakantiedorpen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOME ODILE BERGHMANS
(Get full report from official database of BE for HOME ODILE BERGHMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOME ODILE BERGHMANS
Addition kinds of activities for HOME ODILE BERGHMANS

3297. Nonclay vuurvaste materialen | Nonclay refractories
349599. Wireveren, nec | Wire springs, nec
20350108. Sojasaus | Soy sauce
23690000. Meisjes en kinderen's outerwear, nec | Girl's and children's outerwear, nec
28999943. Zout | Salt
31310402. Linnen, schoen en laars: leer | Linings, shoe and boot: leather
56320100. Bontkleding | Fur apparel

Werken bij HOME ODILE BERGHMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOME ODILE BERGHMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOME ODILE BERGHMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOME ODILE BERGHMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker in atelier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een schrijnwerker in atelier: - Maken van kasten - Zelfstandig werken - Je werkt zelfstandig, soms wordt er in team gewerkt - Totaalinrichting van woningen, kantoren of bedrijfsruimte

  • Ompakker (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als ompakker behandel je de inkomende bestellingen, je herverpakt deze en zet ze klaar op paletten. Je pakt goederen uit waarna je ze telt en sorteert en verpakt. Nauwkeurig en snel werken is van cruciaal belang. Je werkt van 8u tot 16u06.

  • CNC-operator / insteller HOUTSECTOR - dagwerk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO gaat op zoek naar een gemotiveerde CNC operator/insteller (hout) voor gevarieerd werk te Kortrijk. Onze klant produceert stukwerk/maatwerk. Jouw taak bestaat erin om de CNC-machine correct te parametreren en te bedienen. Je werkt in dagdienst.

  • Parketlegger (m/v) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Kampenhout zijn we op zoek naar een student schrijnwerkerij.  Je zal tewerkgesteld worden in de schoolvakanties en occasioneel op zaterdagen.  

  • STUDENT: Onthaal/inschrivingen voor beurs in Kortkrijk 25/11 tem 27/11 M/V (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar studenten om de inschrijvingen via Ipad in goede banen te leiden. Mensen informeren en verder helpen bij de inschrijving. -> Expo Interpom te Kortrijk (aardappel- en groenteexpo) VG.943/buosa

  • Lesgever Engels in naschoolse opvang (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Dagdagelijks komen kinderen in contact met Engels, liedjes op de radio, een spel dat ze spelen en zoveel meer. De bedoeling is dat je kinderen een eerste kennismaking geeft met Engels, ze hebben op school nog geen Engels gehad maar willen al eens proeven van de taal op een leuke en actieve manier. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven schooldagen tussen 16.00 en 17.00 aan kinderen tussen 8 en 12 in Deurne en Antwerpen. Je werkt aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en leert zo de kinderen op een leuke manier het engels aan. Er is een lesprogramma voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • automechanieker - Mooi merk van luxewagens - VAST CONTRACT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Voor een héél mooie autogarage in Roeselare zelf gelegen gaan wij op zoek naar een automechanieker. Als technieker in de garage wordt je ingezet voor het uitvoeren van algemeen onderhoud en opsporen + herstellen van defecten. Indien we een automechanieker vinden met ervaring van diagnosetechnieken is dit zeker een pluspunt, maar deze kennis kan ook ter plaatse aangeleerd worden.

  • Product Manager (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Als product manager snijtafels en snijplotters ben je verantwoordelijk voor de productstrategie, roadmap en kenmerken van de toegewezen product(-en). Je werkt heel nauw samen met de verschillende diensten binnen marketing, R&D en Sales. Je bent verantwoordelijk voor: Het product development en de product marketing in lijn met de klantenbehoeften Het opvolgen, verbeteren en up-to-date houden van de producten die je worden toegewezen Het definiëren, analyseren en opvolgen van volumes, marges en marktaandelen Het ontwikkelen van nieuwe producten/diensten/oplossingen Het opvolgen van de strategische en technische ontwikkelingen van de producten Het analyseren van de markt Het bepalen van het prijsbeleid en in functie van de rentabiliteit Bedrijfsprofiel: Onze klant ontwerpt en produceert snijtoestellen voor de grafische markt die wereldwijd worden verkocht.

  • Junior Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent mede verantwoordelijk voor het totale bouwproject Je staat in contact met de aannemers en stuurt & coördineert hen dagelijks Je bewaakt de kwaliteit & de planning van de werken alsook de orde & netheid op de werf Je maakt de uitvoeringsdossiers op & controleert regelmatig de stand van zaken op de werven Je bespreekt de bouwplannen met klanten & begeleidt hen bij vragen Je wordt ook verantwoordelijk gesteld voor het administratieve & financiële luik van de projecten

  • Project Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Het realiseren van het correct en tijdig uitvoeren van de montageprojecten on site. Per project een inschatting maken van de uren, materialen en de externe werken die nodig zijn. Het opmaken van de projectmap met de technische gegevens, het aanvragen van de werkvergunningen en het indelen van de werkzaamheden. Samen met de senior projectleider een planning maken in overleg met de opdrachtgever en voor het eigen bedrijf en het bewaken van de totale planning. Leiding geven aan het montageteam on site (+/- 5 personen). Dagelijkse urenadministratie van het montageteam. Signaleren en oplossen van montageproblemen on site. Toezicht houden op het budget, de kwaliteit en de evolutie van de montagewerken en hierover communiceren met de senior projectleider en/of de klant. Zorgen voor de correcte oplevering van de projecten met bijbehorende projectadministratie en rapportage/facturatie. Het bewaken van meer/ minderwerk en bespreken met de opdrachtgevers en hiervoor de gegevens voor facturatie doorgeven en de rapportages verzorgen. Bewaken en opvolgen van de veiligheids- en VCA-procedures. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel bedrijf actief binnen piping ben ik gericht op zoek naar een Project Manager.

  • Homeopaat (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een homeopaat. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

  • zaalhulp brasserie FLEXI (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Brasserie De Lage Polder

    Type: Flexijob

    Brasserie De Lage Polder is de gezellige thuishaven voor echte levensgenieters – midden in het park van Duffel. De Lage Polder werd vijftien jaar geleden opgericht. Voor de versterking van hun team zijn zij op zoek naar een zaalhulp.

Zoek naar antwoorden van HOME ODILE BERGHMANS in sociale netwerken
Look for responds of HOME ODILE BERGHMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOME ODILE BERGHMANS. Laat een reactie achter voor HOME ODILE BERGHMANS. HOME ODILE BERGHMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOME ODILE BERGHMANS. Leave a respond for HOME ODILE BERGHMANS. HOME ODILE BERGHMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOME ODILE BERGHMANS op de google maps. Adres en contacten HOME ODILE BERGHMANS
Location of HOME ODILE BERGHMANS on the google maps. Address and contacts of HOME ODILE BERGHMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come HOME ODILE BERGHMANS HOME ODILE BERGHMANS: KEURSLAGER GUIDO | KATHLEEN GOUWY | DE RUYTTER | Select Plant | Imatex

Other related companies as HOME ODILE BERGHMANS: KEURSLAGER GUIDO | KATHLEEN GOUWY | DE RUYTTER | Select Plant | Imatex

HOME ODILE BERGHMANS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOME ODILE BERGHMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06835113525. Het bedrijf HOME ODILE BERGHMANS bevindt zich op het adres: BADENLAAN 37; 8434; MIDDELKERKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 136,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 312,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Vakantiedorpen. Producten gemaakt in HOME ODILE BERGHMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOME ODILE BERGHMANS is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOME ODILE BERGHMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOME ODILE BERGHMANS, openstaande posities, locatie van HOME ODILE BERGHMANS op de kaart.

HOME ODILE BERGHMANS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOME ODILE BERGHMANS, company assigned to the tax number BE06835113525. The company HOME ODILE BERGHMANS is located at the address: BADENLAAN 37; 8434; MIDDELKERKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 136,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 312,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Vakantiedorpen. Products created in HOME ODILE BERGHMANS were not found.
The main activity of HOME ODILE BERGHMANS is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HOME ODILE BERGHMANS is not available. You also can look at reviews of HOME ODILE BERGHMANS, open positions, location of HOME ODILE BERGHMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOME ODILE BERGHMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOME ODILE BERGHMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOME ODILE BERGHMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOME ODILE BERGHMANS, employees, financial statistics.