NUMATIC-WIJNEN J

Contactgegevens NUMATIC-WIJNEN J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NUMATIC-WIJNEN J: address, phone, fax, email, website, opening hours

NUMATIC-WIJNEN J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Noord-Brabantlaan 12; 2300; Turnhout, België

Telefoon (phone): 014 46 24 24 (+32-014 46 24 24) 014 46 24 24 (+32-014 46 24 24)

Fax (fax): 014 45 37 00 (+32-014 45 37 00) 014 45 37 00 (+32-014 45 37 00)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NUMATIC-WIJNEN J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NUMATIC-WIJNEN J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NUMATIC-WIJNEN J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NUMATIC-WIJNEN J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NUMATIC-WIJNEN J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NUMATIC-WIJNEN J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NUMATIC-WIJNEN J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NUMATIC-WIJNEN J
Products information NUMATIC-WIJNEN J

BTW identificatienummer (tax): BE03621063232
Ondernemingsnummer: 1599304199
Hoofdstad (capital): 893,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 593,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Maintenance & cleaning equipment (Industrial); Vacuum cleaners (Domestic); Waste treatment - Machines & installations; Cleaning & maintenance products

Product categorie (product category): Vacuum cleaners Industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NUMATIC-WIJNEN J
(Get full report from official database of BE for NUMATIC-WIJNEN J)

Aanvulling soorten activiteiten voor NUMATIC-WIJNEN J
Addition kinds of activities for NUMATIC-WIJNEN J

311107. Industriele lederen producten | Industrial leather products
22520101. Anklets (sokken) | Anklets (hosiery)
35370105. Motorstanden en racks, metaal | Engine stands and racks, metal
35610000. Pompen en pompapparatuur | Pumps and pumping equipment
59991104. Huisdieren | Pets

Werken bij NUMATIC-WIJNEN J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NUMATIC-WIJNEN J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NUMATIC-WIJNEN J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NUMATIC-WIJNEN J. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakmedewerkers chocolade Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant regio Lokeren is op zoek naar gemotiveerde inpakmedewerkers voor het chocoladeseizoen. Je staat in voor de inpak aan de band.

  • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann in de periode van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Vacature in magazijn: voltijds aan de slag als orderpicker in Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job? Een magazijn in Lokeren werft een orderpicker aan: tweeploegensysteem, marktconform loon en leuke collega's. Ben jij op zoek naar een job om je vol energie in te smijten? Heb je een eerste ervaring in een magazijn achter de rug? Woon je in de buurt van Lokeren? Dan is deze job als orderpicker misschien iets voor jou! Je komt terecht in een groeiend en energiek bedrijf, waar je samen met je collega's in een tweeploegensysteem werkt. Je start met een interimcontract en kan erna vast aan de slag. Je krijgt een marktconform loon.

  • Hvac Technieker (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een wereldspeler in het technisch onderhoud gebouwen zoeken we dringend HVAC techniekers. Uw verantwoordelijke staat u in voor het onderhoud en depannage voor zowel ventilatie groepen, elektrische & koeltechnische instalaties U voert de vooropgestelde taken uit binnen de vooropgestelde termijn Waken over uw eigen veiligheid en de veiligheid van uw collega’s is uw eerste prioriteit U maakt deel uit van een ploeg op een vaste werf U voert uw taken uit op een vakbekwame wijze

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent(e) telefonist(e) (m/v) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Sint-Truiden zoeken we een jobstudent(e) voor het nabellen van offertes.

  • Receptionist(e) - Student(e) weekend (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: De Linde

    Type: Studentenjob

    Corsendonk is momenteel op zoek naar een student die als receptionist wenst te werken. Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Wij ontvangen graag al onze gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Check-in en check-out Verstrekking van toeristische informatie Beantwoorden van mails en telefoon Behandelen van de post Aanmaken van reserveringen

  • Junior Auditor word gewaardeerd voor je inzet - regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een functie als extern Auditor? Wil je graag je kennis en ervaring ten volste optimaliseren? Vind je het belangrijk een echte meerwaarde te vormen voor een werkgever? Solliciteer hier en maak het verschil! Junior Auditor - de functie Vanaf de start krijg je de kans een integrale rol te spelen in audit opdrachten bij de klant. Afhankelijk van jouw ervaring kan je op termijn de klantenbesprekingen voor jouw rekening nemen alsook de supervisie en begeleiding van minder ervaren collega's. Je wordt met andere woorden opgeleid volgens de hoogste standaarden en krijgt de ruimte en ondersteuning om je carrière verder te ontwikkelen

  • Junior Boekhouder / Schoolverlater (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Inboeken van aan- en verkoopfacturen  Inboeken van het financieel  Voorbereiding van de BTW aangifte Het opmaken en de opvolging van verkoopfacturen Opmaak van dienstveleningscontracten Voorbereiden van de tussentijdse afsluiting en eindejaarsafsluiting (dit onder begeleiding) Voorbereiden van de jaarrekening, met ondersteuning van de Hoofdboekhoudster Naast de boekhoudkundige taken komen ook nog heel wat administratieve taken aan bod Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een sterk groeiend investeringsfonds, zijn we momenteel op zoek naar een hulpboekhouder die ondersteuning zal bieden aan de Hoofdboekhoudster/Group Controller. Een fulltime of 4/5 is hier mogelijk.

  • Commercieel bediende (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Heb je ervaring als customer service medewerker en wil je werken voor een grote speler? Onze klant biedt jou een onmiddellijk vast contract! Je werkt in een voltijds regime en verzorgt hierbij volgende taken: invoeren en opvolgen van orders (van bestelling tot levering) contacten onderhouden met interne afdelingen - productie, kwaliteit, logistiek optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten m.b.t. prijzen, leveringen, klachten onderhouden van klantencontacten, zowel mondeling als schriftelijk (telefoon, mail..) verzorgen van alle nodig administratie

  • Operator - dagwerk - Eeklo (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een gekend familiebedrijf in de regio van Eeklo, zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Je zal meehelpen om de ambachtelijke producten te produceren. Takenpakket: controleren van de machine parameters/ machine instellen netjes houden van de werkpost  oplossen van storingen, indien nodig kan u terugvallen op de hulp van een technieker de operator moet zelf geen bereidingen maken, de kok neemt dit voor zijn/haar rekening

  • Front-End Ontwikkelaar - Angular Expert (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partners is looking for a Senior/Medior Front End developer with solid expertise in Angular for a partner operating in the Electronics sector. They are developing a unique solution for their clients to manage their assets. Job Description Angular 6, JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3, MySQL, Nodejs, Docker, Bootstrap, SOAP, Rest Team of 7 developers composed of UX/UI designers and Front-end developers You have a analatycal mind Your goal is to write clean and simple codes You want to challenge yourself You will work also a little with Nodejs Profile You have at least 3 years experience as a Front End developer You are enthousiastic and flexible You are an Angular (JS / 5/6) expert You are a team player You speak Dutch and English Details 6 months contract Possibility to learn new technologies Friendly and challenging atmosphere Possibility to extend your contract

Zoek naar antwoorden van NUMATIC-WIJNEN J in sociale netwerken
Look for responds of NUMATIC-WIJNEN J in social networks

Lees alle opmerkingen voor NUMATIC-WIJNEN J. Laat een reactie achter voor NUMATIC-WIJNEN J. NUMATIC-WIJNEN J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NUMATIC-WIJNEN J. Leave a respond for NUMATIC-WIJNEN J. NUMATIC-WIJNEN J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NUMATIC-WIJNEN J op de google maps. Adres en contacten NUMATIC-WIJNEN J
Location of NUMATIC-WIJNEN J on the google maps. Address and contacts of NUMATIC-WIJNEN J

Andere gerelateerde bedrijven als come NUMATIC-WIJNEN J NUMATIC-WIJNEN J: URBAIN DEPRINCE | ESCATUBE-WANT | SHOE SERVICE | LADBROKE | FRANCOIS CROUX

Other related companies as NUMATIC-WIJNEN J: URBAIN DEPRINCE | ESCATUBE-WANT | SHOE SERVICE | LADBROKE | FRANCOIS CROUX

NUMATIC-WIJNEN J is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NUMATIC-WIJNEN J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03621063232. Het bedrijf NUMATIC-WIJNEN J bevindt zich op het adres: Noord-Brabantlaan 12; 2300; Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 893,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 593,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Vacuum cleaners Industrial. Lijst met producten zijn Maintenance & cleaning equipment (Industrial); Vacuum cleaners (Domestic); Waste treatment - Machines & installations; Cleaning & maintenance products.
De hoofdactiviteit van NUMATIC-WIJNEN J is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NUMATIC-WIJNEN J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NUMATIC-WIJNEN J, openstaande posities, locatie van NUMATIC-WIJNEN J op de kaart.

NUMATIC-WIJNEN J is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is NUMATIC-WIJNEN J, company assigned to the tax number BE03621063232. The company NUMATIC-WIJNEN J is located at the address: Noord-Brabantlaan 12; 2300; Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 893,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 593,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Vacuum cleaners Industrial. List of products are Maintenance & cleaning equipment (Industrial); Vacuum cleaners (Domestic); Waste treatment - Machines & installations; Cleaning & maintenance products.
The main activity of NUMATIC-WIJNEN J is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of NUMATIC-WIJNEN J is not available. You also can look at reviews of NUMATIC-WIJNEN J, open positions, location of NUMATIC-WIJNEN J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NUMATIC-WIJNEN J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NUMATIC-WIJNEN J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NUMATIC-WIJNEN J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NUMATIC-WIJNEN J, employees, financial statistics.