FERME DE LA GALOPERIE

Contactgegevens FERME DE LA GALOPERIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FERME DE LA GALOPERIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FERME DE LA GALOPERIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Galopperie 56; 5660; Couvin (Aublain), België

Telefoon (phone): 060 34 53 81 (+32-060 34 53 81) 060 34 53 81 (+32-060 34 53 81)

Fax (fax): 060 34 53 81 (+32-060 34 53 81) 060 34 53 81 (+32-060 34 53 81)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FERME DE LA GALOPERIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FERME DE LA GALOPERIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FERME DE LA GALOPERIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FERME DE LA GALOPERIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FERME DE LA GALOPERIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FERME DE LA GALOPERIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FERME DE LA GALOPERIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FERME DE LA GALOPERIE
Products information FERME DE LA GALOPERIE

BTW identificatienummer (tax): BE07312744140
Ondernemingsnummer: 3982513427
Hoofdstad (capital): 519,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 565,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in FERME DE LA GALOPERIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vacation centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FERME DE LA GALOPERIE
(Get full report from official database of BE for FERME DE LA GALOPERIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FERME DE LA GALOPERIE
Addition kinds of activities for FERME DE LA GALOPERIE

507800. Koelapparatuur en benodigdheden | Refrigeration equipment and supplies
20150105. Kip, verwerkt: bevroren | Chicken, processed: frozen
22410100. Kant en decoratief trim, smal weefsel | Lace and decorative trim, narrow fabric
35560302. Ovens, bakkerij | Ovens, bakery
36329903. Koelkast kasten, huishouden: metaal en hout | Refrigerator cabinets, household: metal and wood
73899911. Document- en kantoorrecord vernietiging | Document and office record destruction

Werken bij FERME DE LA GALOPERIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FERME DE LA GALOPERIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FERME DE LA GALOPERIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FERME DE LA GALOPERIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper / verkoopster schoenen (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek jij een job als voltijdse verkoper / verkoopster? Spreekt een schoenenzaak jou aan? Ben jij meteen ter beschikking? Kan jij werken regio KOKSIJDE? Jouw taken als verkoper / verkoopster: beheer van de kassa beheer van de leveringen / stock (controle, etikketeren,...) begeleiden van de klanten in hun aankopen onderhoud van de winkel

  • Huishoudhulp regio Reet - Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Huishoudhulp Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: ITZU HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Lanaken. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Huishoudhulp regio Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TRIXXO HOME HEVERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Student | Week | Dagdienst / ploegen | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student en wil je tijdens de week een centje bijverdienen als orderpicker? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket bestaat uit algemeen magazijnswerk. Bijvoorbeeld: picken van artikels, producten naar de correcte afdeling brengen, producten verpakken, orders controleren, orders herverpakken, ...

  • Jobstudent Receptionist(e) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    De receptionist(e) ontvangt leiding van de front office manager en werkt mee aan de gastvriendelijkheid op het park. Draagt zorg voor en begeleidt gastenontvangst en vertrek. Neemt klachten op van gasten en zorgt voor de nodige actie hieromtrent.

  • Dringend gezocht jobstudent marketing regio Ham (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: VISIONPOINT

    Type: Studentenjob

    Visionpoint is op zoek naar een jobstudent voor de marketingafdeling voor een bedrijf in Ham. Je werkt 2 tot 3 dagen per week en je kan snel opstarten. Wat is jouw takenpakket? Sociale media kanalen onderhouden. De website updaten. Campagnes en affiches uitwerken! Ondersteuning bieden bij beurzen en evenementen. ...

  • Jobstudent Barman / Barvrouw (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DE ENGEL

    Type: Studentenjob

    Je helpt de drankbestellingen klaarzetten. Je vult nadien de toog en de frigo's terug aan.

  • Winkelmedewerker (m/v) voor supermarkt Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe supermarkt in Borgloon zijn wij op zoek naar een aantal medewerkers. We zoeken een jobstudent voor allround medewerker, je helpt dus waar nodig. Je bent idealiter tijdens het weekend beschikbaar maar ook een aantal dagen door de week. Je werkt dus niet enkel tijdens de vakantieperioden maar ook tijdens het schooljaar. We zoeken een medewerker voor aan de traiteurafdeling. Je bent verantwoordelijk voor het aanvullen van de toonbank, bereiden van gerecht, inpakken van kant-en klare maaltijden, bediening van vlees. We zoeken een verantwoordelijke voor aan groenten-en fruit afdeling. Je bent m.a.w. zelfstandig verantwoordelijk voor deze afdeling. Je houd de voorraad in de gaten, plaatst bestellingen indien nodig en houd de gehele afdeling netjes. Interesse in een functie? Mail jouw cv dan naar [email protected]

  • Credit manager te Sint-Niklaas (ref. 1659) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Heeft Credit Management geen geheimen meer voor jou? Ben je klaar om je kennis te delen en een Credit-afdeling in goede banen te leiden? Deze leuke en uitdagende job kan je niet laten schieten! Online shopping, een booming business. Bij verkoop op afstand -met de mogelijkheid tot kopen op krediet- is het heel belangrijk dat de betalingen goed gemanaged worden. Dat beseft ook onze klant, actief in de verkoop van artikelen voor woning en vrije tijd. Daarom zijn ze op zoek naar een Credit Manager om alles in goede banen te leiden. Als Credit Manager ben je verantwoordelijk voor het operationeel management van de afdeling. Wat houdt dat allemaal in? analyse van Credit Management processen om ze te optimaliseren; implementatie van projecten rond het commercialiseren en rentabiliseren van de Credit activiteiten; beheer van processen voor de acceptatie van kredietaanvragen; opvolging van openstaande vorderingen; beheer van risico’s verbonden aan de kredietportefeuille; communicatie naar klanten i.v.m. openstaande dossiers en invorderingen; coaching van een team van medewerkers; rapportage aan de directie.

  • POLYVALENT MEDEWERKER communicatie & administratie (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: DE MILIEUBOOT

    Type: Vaste Job

    Wij op zoek naar een nieuwe medewerker voor een gevarieerde functie in het kader van een 'Startjob' : communicatie, redactiewerk en administratie. Activiteiten, verantwoordelijkheden en taken: Tijdens de beginperiode van deze 'Startjob' leer je de verschillende aspecten van onze werking kennen, de partnerorganisaties, de bestaande subsidiërende overheden, de projecten en educatieve producten. Je leert ook de structuur en de geschiedenis van De Milieuboot kennen. Je zal in een eerste fase vooral de bestaande medewerkers ondersteunen die de projecten beheren: Redactioneel werk, communicatie, promotie van de activiteiten – in de eerste plaats het project van de ‘Educatieve Milieuboottochten’, contacten met de scholen, groepen, medewerkende wateractoren. Alle administratieve taken die bij de werking horen Verwerking van de inschrijvingen voor de educatieve milieuboottochten en vormings- en studiedagen. Hulp bij de projectaanvragen en de rapporteringen. Meehelpen om nieuwe projecten te schrijven, er financiering voor te zoeken en op poten te zetten. De administratieve opvolging (begroting, boekhouding, financiën, ...) van de projecten. Je groeit gaandeweg naar meer verantwoordelijkheid voor deze belangrijke aspecten van onze werking.

  • Bedeler gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio EDELARE/OUDENAARDE (EDELARE)

    Regio: EDELARE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van FERME DE LA GALOPERIE in sociale netwerken
Look for responds of FERME DE LA GALOPERIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FERME DE LA GALOPERIE. Laat een reactie achter voor FERME DE LA GALOPERIE. FERME DE LA GALOPERIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FERME DE LA GALOPERIE. Leave a respond for FERME DE LA GALOPERIE. FERME DE LA GALOPERIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FERME DE LA GALOPERIE op de google maps. Adres en contacten FERME DE LA GALOPERIE
Location of FERME DE LA GALOPERIE on the google maps. Address and contacts of FERME DE LA GALOPERIE

Andere gerelateerde bedrijven als come FERME DE LA GALOPERIE FERME DE LA GALOPERIE: D & P Motors | FRITERIE NATACHA | Portomatic | DANNY DIERKENS | Lilian Eugeniusz

Other related companies as FERME DE LA GALOPERIE: D & P Motors | FRITERIE NATACHA | Portomatic | DANNY DIERKENS | Lilian Eugeniusz

FERME DE LA GALOPERIE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FERME DE LA GALOPERIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07312744140. Het bedrijf FERME DE LA GALOPERIE bevindt zich op het adres: Rue de la Galopperie 56; 5660; Couvin (Aublain). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 519,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 565,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Vacation centres. Producten gemaakt in FERME DE LA GALOPERIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FERME DE LA GALOPERIE is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FERME DE LA GALOPERIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FERME DE LA GALOPERIE, openstaande posities, locatie van FERME DE LA GALOPERIE op de kaart.

FERME DE LA GALOPERIE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is FERME DE LA GALOPERIE, company assigned to the tax number BE07312744140. The company FERME DE LA GALOPERIE is located at the address: Rue de la Galopperie 56; 5660; Couvin (Aublain). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 519,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 565,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Vacation centres. Products created in FERME DE LA GALOPERIE were not found.
The main activity of FERME DE LA GALOPERIE is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FERME DE LA GALOPERIE is not available. You also can look at reviews of FERME DE LA GALOPERIE, open positions, location of FERME DE LA GALOPERIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FERME DE LA GALOPERIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FERME DE LA GALOPERIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FERME DE LA GALOPERIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FERME DE LA GALOPERIE, employees, financial statistics.