PLASTICA

Contactgegevens PLASTICA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PLASTICA: address, phone, fax, email, website, opening hours

PLASTICA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VLIEGWEZENLAAN 1; 1731; ASSE, België

Telefoon (phone): 95208363 (+32-95208363) 95208363 (+32-95208363)

Fax (fax): +32 (87) 552-70-79 +32 (87) 552-70-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PLASTICA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PLASTICA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PLASTICA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PLASTICA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PLASTICA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PLASTICA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PLASTICA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PLASTICA
Products information PLASTICA

BTW identificatienummer (tax): BE08054321289
Ondernemingsnummer: 7163055419
Hoofdstad (capital): 317,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 811,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in PLASTICA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kunststofrecipi?nten and -verpakkingen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PLASTICA
(Get full report from official database of BE for PLASTICA)

Aanvulling soorten activiteiten voor PLASTICA
Addition kinds of activities for PLASTICA

23260100. Uniformen voor werk | Work uniforms
28999932. Napalm | Napalm
32599902. Kachelvoering, klei | Stove lining, clay
39990802. Boutiquing: decoratie cadeauartikelen met pailletten, fruit, enz. | Boutiquing: decorating gift items with sequins, fruit, etc.
51369902. Truien, mannen en jongens ' | Sweaters, men's and boys'

Werken bij PLASTICA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PLASTICA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PLASTICA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PLASTICA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C rolcontainer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een chauffeur C voor een afvalwerkend bedrijf te Brugge. Je voorziet regionale ophaalrondes voor het oppikken van rolcontainers. Je rijdt met de perswagen die ingezet wordt voor het ledigen van rolcontainers bij de klanten. Hierbij maken zowel chauffeurswerkzaamheden als het beladen onderdeel uit van het takenpakket. Je werkt meestal wel samen met een collega die steeds meegaat op de ronde. Je krijgt de planning op voorhand met opstartuur.

  • Productie arbeider (M/V) (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je wordt opgeleid om te pasteuriseren. - Je werkt dagelijks en hoofdzakelijk met eieren. - Elke avond reinigen met hogedrukreiniger - Fysisch zwaar werk

  • Customer Service Representative (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het doel van de Customer Service Representative is om de klantenvredenheid te verhogen door het tegemoet komen van de noden en verwachtingen bij de klanten bij de orders en leveringen. Je bent het hoofdaanspreekpunt voor de klanten waarvoor je de nodige activiteiten coördineert tussen de verschillende afdelingen (vooral sales, contract desk, planning, transport, kwaliteit) om vervolgens het hoogst mogelijke service level te bereiken. De rol van de Customer Service Representative is om aanspreekbaar en toegankelijk te zijn voor de klanten. Jouw hoofdtaken: Je behandelt de bestellingen: - Je ontvangt en verwerkt de klantenorders, nieuwe orders en aanvullende orders. - Je bekijkt de orders (contractpositie, contractcondities) en bespreekt eventuele afwijkingen met sales en contractdesk. - Je geeft orders in in het ERP systeem. - Je bekijkt de beschikbaarheid met de planning en werkt alternatieven uit indien de leveringstijd niet kan gehaald worden. - Je verzendt orderbevestigingen naar de klanten. - Je controleert dagelijks de geblokkeerde bestellingen die niet verzonden zijn wegens betalingsproblemen en neemt de nodige acties om die bestellingen vrij te krijgen bij het financiële team. - Je volgt de status van de order van het maken tot de levering en informeert de klant zelf indien de status verandert. - Je verzekert een correcte factuur door het precieze geleverde gewicht in het ERP systeem te registreren. - Je beheert een efficiënt invulsysteem voor alle orders en levering gerelateerde documenten. - Je draagt bij tot het controleren van de maandafsluiting door te verzekeren dat alle orders in eindstatus zijn.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: IN-Z REGIO NOORD-LIMBURG

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Bocholt en omgeving

  • Studenten horeca voor het plezantste land in Lichtaart! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker zorg je ervoor dat de bezoekers in een proper restaurant een lekkere maaltijd kunnen eten. Je helpt mee met het bereiden van deze maaltijden, volgens de geldende HACCP-normen. Daarnaast spring je in waar nodig zoals afruimen en afwassen. Je zorgt mee voor de netheid van het restaurant. Je bedient de bezoekers met de grootste zorg.

  • Student - Bakkerij Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in regio Wondelgem ben ik op zoek naar vlotte studenten (m/v) voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: weekendwerk en tijdens de schoolvakanties. Je zal afwisselend op zaterdag en zondag werken.

  • Werkstudent Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAMART

    Type: Studentenjob

    Als verkoopsmedewerker vertegenwoordig je de commerciële politiek en het nieuwe imago van Damart. De noden van de klanten detecteren en hen adviseren op een professionele manier met een persoonlijke touch is jouw manier van verkopen. De klant staat dan ook altijd centraal in je verkoopproces. Orde en netheid van de winkel, verwerken van goederen en kassawerk behoren tot je takenpakket. Samen met de Shopmanager en je collega’s ga je iedere dag de uitdaging aan om de objectieven te behalen.

  • Ervaren PLC programmeur (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je wordt autonoom verantwoordelijk voor telkens nieuwe maatwerkprojecten in automatisatie vanaf de aanvraag t.e.m. de oplevering. Dit omvat: Inschatting ter plaatse of o.b.v. de plannen voorstudie bestemd voor de offertedienst (materialen, werkuren, ...) ontwerp en programmering van de software afspraken voor de aankopen, het tekenwerk, de kablage en de bordenbouw opvolging van de montage, testing en opstart ter plaatse bij de klant.

  • AUTOMATION ENGINEER (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING nv.

    Type: Vaste Job

    Als Automation Engineer analyseer je de technische aspecten van een nieuwe opdracht en evalueer je de voorziene projectbudgettering, realisatie en de gehele coördinatie van omvangrijke en/of complexe projecten. Zo zorg je ervoor dat projectrealisaties efficiënt en veilig verlopen binnen vooropgestelde termijnen, budgetten en volgens wettelijke richtlijnen, specifieke klantennormen en kwaliteitseisen. * Nadat je de technische aspecten van de vraag van de klant hebt bestudeerd, werk je een correcte functionele analyse en projectvoorstel uit * Het detailontwerp en de softwareontwikkeling van projecten valt onder jouw verantwoordelijkheid * Je staat in voor het testen van de software, de indienstname van de systemen en het verzorgen van de standby * Je documenteert de projecten en voorziet de nodige opleiding(en) bij de klant * Als dit contractueel is overeengekomen, lever je bijstand en advies na de oplevering van de installatie * Je werkt volgens de interne procedures en vervult diverse administratieve taken die eigen zijn aan de organisatie * Verder ben je medeverantwoordelijk voor de kennisborging, -overdracht en –toepassing in de organisatie

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

  • Wervingsreserve - Account Manager catering - Leuven - 38u - Ref JDC 448 (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor: de organisatie van de keuken en de kwaliteit van de uitvoering de aansturing en de coaching van je team actief in "Quality of Life" services het commerciële beheer van je site. Je draagt bij aan de commerciële ontwikkeling. Je zal regelmatig contact hebben met een groot aantal contactpersonen van de klant Je analyseert en identificeert de noden van je site rekening houdend met de noden en de verwachtingen van de klanten Je stelt de uurroosters en de taken voor je team op met aandacht voor de motivatie en teamspirit Je doet de bestellingen rekening houdend met de interne regels en procedures op vlak van beheer Je organiseert en structureert de site voor een optimale functionering Je bent verantwoordelijk voor de oppuntstelling en de opvolging van de HACCP-procedures Je bent verantwoordelijk voor het financieel beheer van de site en streeft voortdurend naar een strikte opvolging van de facturatie, de foodcost, de personeelskosten, de diverse kosten en van de maandelijkse consolidatie van RMA, …

  • KEUKENHULP (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: GOUDEN BANK

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerde keukenhulp voor het helpen bij het bereiden van warme en koude gerechten. Je helpt bij de voorbereidingen, mise en place, garneren van borden, enz.

Zoek naar antwoorden van PLASTICA in sociale netwerken
Look for responds of PLASTICA in social networks

Lees alle opmerkingen voor PLASTICA. Laat een reactie achter voor PLASTICA. PLASTICA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PLASTICA. Leave a respond for PLASTICA. PLASTICA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PLASTICA op de google maps. Adres en contacten PLASTICA
Location of PLASTICA on the google maps. Address and contacts of PLASTICA

Andere gerelateerde bedrijven als come PLASTICA PLASTICA: CARL SPRIET | HOLOGNE JEAN-PIERRE | A.I.P | INDUBO-INDUSTRIEBOUW | Transport

Other related companies as PLASTICA: CARL SPRIET | HOLOGNE JEAN-PIERRE | A.I.P | INDUBO-INDUSTRIEBOUW | Transport

PLASTICA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PLASTICA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08054321289. Het bedrijf PLASTICA bevindt zich op het adres: VLIEGWEZENLAAN 1; 1731; ASSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 317,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 811,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Kunststofrecipi?nten and -verpakkingen Fab. Producten gemaakt in PLASTICA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PLASTICA is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PLASTICA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PLASTICA, openstaande posities, locatie van PLASTICA op de kaart.

PLASTICA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is PLASTICA, company assigned to the tax number BE08054321289. The company PLASTICA is located at the address: VLIEGWEZENLAAN 1; 1731; ASSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 317,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 811,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Kunststofrecipi?nten and -verpakkingen Fab. Products created in PLASTICA were not found.
The main activity of PLASTICA is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PLASTICA is not available. You also can look at reviews of PLASTICA, open positions, location of PLASTICA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PLASTICA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PLASTICA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PLASTICA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PLASTICA, employees, financial statistics.