NICAISE

Contactgegevens NICAISE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NICAISE: address, phone, fax, email, website, opening hours

NICAISE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BASTENAKENPLEIN 30B1; 1081; KOEKELBERG/KOEKELBERG, België

Telefoon (phone): 24146561 (+32-24146561) 24146561 (+32-24146561)

Fax (fax): +32 (9) 124-56-48 +32 (9) 124-56-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NICAISE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NICAISE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NICAISE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NICAISE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NICAISE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NICAISE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NICAISE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NICAISE
Products information NICAISE

BTW identificatienummer (tax): BE02932220458
Ondernemingsnummer: 8244934082
Hoofdstad (capital): 516,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 828,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in NICAISE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NICAISE
(Get full report from official database of BE for NICAISE)

Aanvulling soorten activiteiten voor NICAISE
Addition kinds of activities for NICAISE

22210100. Beddengoed, kunstmatige of zijde stof | Bedding, manmade or silk fabric
25319901. Vergaderzaal meubels | Assembly hall furniture
28239905. Rayon vezels, stro, stroken en garen | Rayon fibers, straw, strips and yarn
30520105. Tuinslang, rubber | Garden hose, rubber
38120109. Driftmeters, luchtvaart | Driftmeters, aeronautical
39310507. Heads, drum | Heads, drum
39990207. Pruiken, met inbegrip van poppruiken, toupees of wiglets | Wigs, including doll wigs, toupees, or wiglets
54610000. Detailhandel bakkerijen | Retail bakeries
94319910. Administratie van de volksgezondheidsinstantie, overheid | Public health agency administration, government
97110404. Nationale veiligheid, lokale overheid | National security, local government

Werken bij NICAISE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NICAISE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NICAISE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NICAISE. Looking for open vacancies in other companies

  • Controller Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Controller ben je verantwoordelijk voor het generen van de financieel-economische input voor de besluitvormingsprocessen binnen de Cabinefabriek. Jouw verantwoordelijkheden: participeren in feasibility en maak-/koopstudies opstellen en beoordelen van investeringsaanvragen en kostprijzen zorgdragen voor een adequate management accounting betrokken bij het bepalen van de lange termijn doelstellingen van de fabriek, het opstellen van de jaarbegroting en de maandelijkse resultaatsprognoses in samenwerking met het management Als Controller ben je lid van het managementteam van de Cabinefabriek, gelegen op de DAF-locatie in Westerlo. De Cabinefabriek is volop in beweging. Investeren en ontwikkelen, van zowel mens als product, staat hier centraal. De mensen die hier werken zijn gebeten door techniek en bereid te investeren in de eigen ontwikkeling om niet alleen zichzelf, maar ook DAF als organisatie te laten groeien.

  • Operator buizenlasstraat (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator van onze Tube Mill ben je verantwoordelijke voor een team van 4 à 5 mensen. Je stelt de machine af en doet de nodige controles alvorens over te gaan op productie modus. Vanaf dan stuur je het team om de maximale kwaliteit en kwantiteit te behalen. Je doet de nodige kwaliteitscontroles en rapporteert de productieresultaten aan de productieverantwoordelijke. Je bent creatief en vaardig genoeg om kleine storingen en problemen zelfstandig op te lossen en brengt de nodige verbeteringen toe om deze machines op een hoger niveau te krijgen. Je zorgt er voor dat je werkomgeving net en op orde blijft zodat de overgang bij ploegwissel vlot kan verlopen. Na een opleidingsperiode van enkele maanden kan je volledig zelfstandig werken.

  • OPERATOR (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio Gent zoeken we een OPERATOR. Je zal instaan voor het instellen en bedienen van machines en het opvolgen van GMP regels die eigen zijn aan artikelen die in de farmaceutische industrie gebruikt worden. Daarnaast zal je ook leiding geven aan een team van 2 a 3 mensen.

  • Theatertechnicus voor de Stad Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor CC De Mol in Lier zijn wij op zoek naar een theatertechnicus. Jouw taken:  Helpen met de op- en afbouw van theater- en muziekvoorstellingen en dit zowel op gebied van decor, licht als audio.  Lichtplannen zelfstandig realiseren en de armaturen richten en focussen.  Voorbereiden van de zaal (plaatsen van tafels en/of stoelen).  Toezien op de veiligheid op het podium en in de zaal.  Meehelpen bij de ontvangst van het publiek.  Kleine herstellingswerken uitvoeren. Inzet en leergierigheid zijn minstens even belangrijk als competenties. Ook technici met een specialisatie in enkel audio of belichting komen in aanmerking

  • Gemotiveerde huishoudhulpen Heffen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Vip Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Erpe-Mere en omstreken (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Senior Automation Engineer (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, met hoofdkantoor in België ( Bornem en Genk) en kantoren in Nederland (Breda), Verenigd Koninkrijk en Brazilië, is een internationaal georiënteerde systeemintegrator die automatiseringsoplossingen biedt voor de productie- en procesomgeving in verschillende sectoren, zoals bijvoorbeeld Life Sciences, voedingsindustrie, (petro)chemie industrie, Cleantech, material handling en diverse andere sectoren. Ze zijn een markonafhankelijke partner en hun activiteiten dekken de volledige automatiseringspiramide gaande van elektrotechnische engineering, PLC programmatie, HMI/SCADA, MES, factory IT tot en met de koppeling met ERP-systemen. Bedrijven kunnen van de diensten gebruik maken op consultancy basis of in de vorm van een turnkey project. In België beschikt men over een zestigtal werknemers en heeft men een sterke reputatie opgebouwd in advies, studie, detachering, realisatie en ondersteuning van industriële automatiseringsprojecten in binnen- en buitenland. Ter uitbreiding van hun activiteiten, kijkt men uit naar een gedreven (m/v): Senior Automation Engineer De veelzijdige uitdaging: Als ervaren ingenieur schrijf en ontwikkel je PLC/ SCADA besturingsprogramma’s (en DCS systemen). Daarnaast maakt ook de integratie met IT applicaties en industriële netwerken deel uit van jouw takenpakket. Samen met het project team sta je in voor de realisatie van automatiseringsprojecten; van analyse, programmatie en inbedrijfname tot dienst na verkoop. Daarnaast kan je niet enkel met je technische bagage aan de slag, maar krijg je de mogelijkheid om minder ervaren engineers te begeleiden.

  • Monteurs zonnepanelen (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: MAXUS

    Type: Vaste Job

    Je verzorgt de volledige installatie van zonnepanelen op gebouwen van zowel particuliere als professionele klanten. Je plaatst samen met je collega’s, de constructie op het dak en voert dit correct uit volgens plan. Je bevestigt de zonnepanelen op deze constructie en zorgt voor de aansluiting van de omvormer. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor dagprojecten van opstart tot afwerking. Je werkt samen naar een kwaliteitsvol eindresultaat.

  • Zelfstandig logopedist(e) (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: PRAKTIJK DE KLAPROOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt in een groepspraktijk De Klaproos waardoor je als zelfstandige toch kan terugvallen op een team en collega’s met wie je kan samenwerken. Naast doorverwijzingen van cliënten/patiënten via de (kinder)psychologen en ergotherapeut zal je vooral je eigen praktijk kunnen uitbouwen.

  • Bachelor/Master in de podologie (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • FLEXIJOB - Educatieve medewerker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: KIJKBOERDERIJ DE PIERLAPONT

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het verzorgen van workshops voor kleuters en lagere schoolkinderen. De inhoud van de workshops is al uitgeschreven en alle materiaal is voorzien. Je zet zelfstandig het materiaal voor de workshops klaar. Je bezorgt de kinderen een fantastische workshop. Dat houdt in dat je je inleeft in de leefwereld van de kinderen en hun fantasie. Je houdt de groep samen en je hebt oog voor groepsmanagement. Je begeleidt zelfstandig een workshop zoals brood bakken, piraat, prinses en ridder, heks, galliër, cowboys en indianen, cupcakes bakken en versieren, pizza bakken, vogelhuisjes timmeren, toer boer... Je bent in staat om de groep rustig te houden bij de ponyritjes. Je begeleidt de groep op de huifkartocht. Achteraf ruim je alle materiaal van de workshop netjes op.

  • keukenhulp/poetshulp broodjeszaak (INGOOIGEM)

    Regio: INGOOIGEM

    Bedrijf: BROOD EN BROODJES

    Type: Flexijob

    Om de middagdrukte te overbruggen zoeken we dringend een keukenhulp/poetshulp. Soep uitschenken, croques maken, aanvullen, afruimen, opruimen, poetsen... ma-vrij, 11.30-13.30u

Zoek naar antwoorden van NICAISE in sociale netwerken
Look for responds of NICAISE in social networks

Lees alle opmerkingen voor NICAISE. Laat een reactie achter voor NICAISE. NICAISE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NICAISE. Leave a respond for NICAISE. NICAISE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NICAISE op de google maps. Adres en contacten NICAISE
Location of NICAISE on the google maps. Address and contacts of NICAISE

Andere gerelateerde bedrijven als come NICAISE NICAISE: ELEKTRO GODE | TOM DAEL | CARROSSERIE MEYEN | CENTEA | ANDR? CALCUS

Other related companies as NICAISE: ELEKTRO GODE | TOM DAEL | CARROSSERIE MEYEN | CENTEA | ANDR? CALCUS

NICAISE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NICAISE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02932220458. Het bedrijf NICAISE bevindt zich op het adres: BASTENAKENPLEIN 30B1; 1081; KOEKELBERG/KOEKELBERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 516,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 828,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in NICAISE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NICAISE is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NICAISE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NICAISE, openstaande posities, locatie van NICAISE op de kaart.

NICAISE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is NICAISE, company assigned to the tax number BE02932220458. The company NICAISE is located at the address: BASTENAKENPLEIN 30B1; 1081; KOEKELBERG/KOEKELBERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 516,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 828,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in NICAISE were not found.
The main activity of NICAISE is Nonclassifiable Establishments, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of NICAISE is not available. You also can look at reviews of NICAISE, open positions, location of NICAISE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NICAISE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NICAISE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NICAISE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NICAISE, employees, financial statistics.