LIBRAIRIE DEWOLF

Contactgegevens LIBRAIRIE DEWOLF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE DEWOLF: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE DEWOLF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DU PROGR?S 12; 4432; ANS, België

Telefoon (phone): 42631900 (+32-42631900) 42631900 (+32-42631900)

Fax (fax): +32 (83) 179-60-10 +32 (83) 179-60-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE DEWOLF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE DEWOLF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE DEWOLF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE DEWOLF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE DEWOLF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE DEWOLF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE DEWOLF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE DEWOLF
Products information LIBRAIRIE DEWOLF

BTW identificatienummer (tax): BE05145690917
Ondernemingsnummer: 5188262939
Hoofdstad (capital): 687,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 203,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in LIBRAIRIE DEWOLF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE DEWOLF
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE DEWOLF)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE DEWOLF
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE DEWOLF

356401. Zuiverings- en stofinzamelapparatuur | Purification and dust collection equipment
26219902. Kraft papier | Kraft paper
28920205. Dynamiet | Dynamite
34439915. Truss platen, metaal | Truss plates, metal
37329901. Bootkits, geen modellen | Boat kits, not models
38420202. Applicators, katoen getipt | Applicators, cotton tipped
50740304. Loodgieters- en verwarmingsventielen | Plumbing and heating valves
73729908. Woordverwerkende computer software | Word processing computer software

Werken bij LIBRAIRIE DEWOLF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE DEWOLF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE DEWOLF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE DEWOLF. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpakkingsoperator 2 ploegen of nacht (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: Na een interne opleiding zal je instaan voor de goede werking van een volautomatische inpaklijn van diepvriesgroenten. Dit houdt in dat je alle machines van die lijn bedient, ombouwt en op elkaar afstemt zodat alles vlot verloopt. Je werkt kwaliteitsvol, hygiënisch en veilig.

  • Monteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever, een productiebedrijf uit de regio van Arendonk, is op zoek naar een Monteur. Vanuit deze functie assembleer en test je de producten.

  • Hulpkok en chefkok M/V - regio Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! We zoeken in totaal 6 medewerkers in de keuken. Chef Kok , hulpkok , chef de partie of demi chef , keukenmedewerkers en afwassers.

  • Technisch adviseur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Technisch Adviseur in Roeselare ben jij: Het aanspreekpunt van onze klanten. Je zorgt voor een warm onthaal luistert en peilt naar de behoeften van de klant en ondersteunt de klant in de zoektocht naar een passend product. Hierbij hou je in de eerste plaats rekening met de wensen van de klant en het aanbod van je bedrijf. Je zorgt voor een optimale match tussen beiden. Naast de verkoop zorg je ook voor de verdere opvolging van de orders van A tot Z (facturatie bestellen materiaal ...). Voornaamste activiteiten zijn: Plannen overlopen met de klant technische mogelijkheden bespreken berekenen en uitwerken offerte opstellen en order finaliseren.

  • Vakman civiele werken (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan en preventief onderhoud van de civiele infrastructuur op diverse locaties waar Zuidnatie actief is.Je maakt gebruik van je kennis en ervaring en kan zelfstandig werken: • Instaan voor het periodieke onderhoud van civiele infrastructuur. • Uitvoeren van dringende herstellingen aan nutsleidingen (water, riolering, sanitair). • Uitvoeren van klein timmerwerk, laswerk, mechanische taken. • Kleine grond- en bevloeringswerken. • Schilderwerk uitvoeren. • Naleven van veiligheids- en milieuvoorschriften.

  • Werken als huishoudhulp regio Laakdal? Kies voor Domestic Services! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Huishoudhulp Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Koersel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Teammanager Inbound met Ervaring (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een contactcenter gelegen in Berchem, zijn wij op zoek naar een ervaren Teamleader Inbound. Een greep uit het takenpakket: - Je leidt jouw team zowel taak- als mensgericht. - Je staat in voor de ondersteuning, coaching en ontwikkeling van je team. - Je bewaakt de resultaten van het team en zorgt dat deze in lijn zijn met de doelstellingen van het bedrijf. - Je bent mede verantwoordelijk voor voor het volledige proces van people management: van rekrutering en aanwerving tot opleiding en opvolging. - Samen met je collega's teammanagers ben je het aanspreekpunt voor opdrachtgevers. - Samen met je collega's teamleaders werk je aan de overkoepelende doelstellingen van de afdeling. - Je werkt actief mee aan de realisatie van overkoepelende doelen.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Simac - Medior / Senior Network Consultant (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    You will work as part of a team of consultants which is based at Brussels and will accomplish missions related to the Network area for a customer who is based in 1040 Brussels. The scope of the job will include, but will not be limited to the implementation and the support of Network based solutions.     Job description Discover and test new solutions, components or features Participate to trainings and obtain the required certifications Implement and maintain customized solutions to meet customer's needs Keep current on new technologies, standards and evolutions Resolve incidents and problems raised by the customer and eventually escalate to providers Participate to projects Document the customer's infrastructures and the implementations details   Knowledge, skills and experience  Mandatory: Good working knowledge of Ethernet and network protocols such as TCP/IP, as well as the network core services DHCP, IPAM, DNS Good experience in Layer 2 / Layer 3 technologies and with IP routing protocols: OSPF, BGP, EIGRP Experience in LAN and WLAN implementations Knowledge of Network Monitoring solutions (Zabbix)  Must have: Experience with Cisco networks (ACE, ASA, Switches, WLC...) You are able to adapt, you enjoy working as part of a team and you have obvious relational skills You have analytical and editorial skills and the ability to assess a situation You are proactive, accurate and aware of the importance of deadlines You have good verbal and written communications skills in French, Dutch and English You are able to constantly improve your knowledge to meet the industry requirements Experience: minimum 2-3 years in networking and security (daily operation) CCNA certified  Nice to have: You have recognized professional qualifications and certifications ( Cisco, HP, IBM...) CCNP certified Experience with other vendors like IBM, Avaya, HP, Aruba, Extreme Networks  Experience with VoIP or PABX Knowledge of ServiceDesk tool Omnitracker is a plus Certification in ITIL is a plus

  • Gentis - Business / Functioneel Analist (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a leading consultancy company operating throughout the globe. Een greep uit jouw dagelijkse taken.. Je voornaamste opdracht is het analyseren en modelleren van datastromen en integraties tussen het nieuwe te implementeren beheer-systeem en diverse externe systemen. In deze analyses breng je de complexe materie terug naar een niveau dat toelaat dat deze snel begrepen kunnen worden door verschillende doelgroepen, zowel ICT als business De huidige systemen worden vervangen en dit moet geïntegreerd worden met de systemen van de klant. Je zult samenwerken met de architecten- de business requirements vertalen in functionele specificaties (use cases) en integratie requirements. De analist moet zich comfortabel voelen bij het leiden van meetings en de deelnemers tot een consensus kunnen brengen. Documenteren van de business requirements Definieren van functionele specificaties Jouw profiel.. Je bent sterk communicatief en in staat om met technische en business mensen samen te werken Je hebt kennis van UML methodologie Je hebt kennis van systemen zoals CRM, order management, facturatie, etc. Je bent stressbestendig, gestructureerd, analytisch en flexibel Je bent Nederlandstalig met een zéér goede kennis van het Engels Je bent een teamspeler die ook zelfstandig kan werken Je hebt uitstekende probleem oplossende skills Location: omgeving Brussel Duurtijd: 6+ maanden

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE DEWOLF in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE DEWOLF in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE DEWOLF. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE DEWOLF. LIBRAIRIE DEWOLF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE DEWOLF. Leave a respond for LIBRAIRIE DEWOLF. LIBRAIRIE DEWOLF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE DEWOLF op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE DEWOLF
Location of LIBRAIRIE DEWOLF on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE DEWOLF

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE DEWOLF LIBRAIRIE DEWOLF: MAISON LIGNE CLAIRE | E.R.S. TELECOM | J.F. Coiffure | Dehove R | VERSICK

Other related companies as LIBRAIRIE DEWOLF: MAISON LIGNE CLAIRE | E.R.S. TELECOM | J.F. Coiffure | Dehove R | VERSICK

LIBRAIRIE DEWOLF is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE DEWOLF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05145690917. Het bedrijf LIBRAIRIE DEWOLF bevindt zich op het adres: AVENUE DU PROGR?S 12; 4432; ANS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 687,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 203,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in LIBRAIRIE DEWOLF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE DEWOLF is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE DEWOLF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE DEWOLF, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE DEWOLF op de kaart.

LIBRAIRIE DEWOLF is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE DEWOLF, company assigned to the tax number BE05145690917. The company LIBRAIRIE DEWOLF is located at the address: AVENUE DU PROGR?S 12; 4432; ANS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 687,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 203,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in LIBRAIRIE DEWOLF were not found.
The main activity of LIBRAIRIE DEWOLF is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE DEWOLF is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE DEWOLF, open positions, location of LIBRAIRIE DEWOLF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE DEWOLF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE DEWOLF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE DEWOLF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE DEWOLF, employees, financial statistics.