LIBRAIRIE CROMWELL

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • LIBRAIRIE CROMWELL
Private companiesDepository Institutions • LIBRAIRIE CROMWELL

Contactgegevens LIBRAIRIE CROMWELL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE CROMWELL: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE CROMWELL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROODEBEEKSTEENWEG 1; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT, België

Telefoon (phone): 27716326 (+32-27716326) 27716326 (+32-27716326)

Fax (fax): +32 (53) 702-46-20 +32 (53) 702-46-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE CROMWELL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE CROMWELL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE CROMWELL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE CROMWELL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE CROMWELL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE CROMWELL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE CROMWELL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE CROMWELL
Products information LIBRAIRIE CROMWELL

BTW identificatienummer (tax): BE08083709716
Ondernemingsnummer: 5139099121
Hoofdstad (capital): 665,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 186,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in LIBRAIRIE CROMWELL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE CROMWELL
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE CROMWELL)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE CROMWELL
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE CROMWELL

201399. Worstjes en andere vleeswaren, nec | Sausages and other prepared meats, nec
327206. Betonproducten die worden gebruikt om drainage te vergemakkelijken | Concrete products used to facilitate drainage
375199. Motorfietsen, fietsen en onderdelen, nec | Motorcycles, bicycles, and parts, nec
549900. Diverse levensmiddelenwinkels | Miscellaneous food stores
36290107. Thermo-elektrische generatoren | Thermo-electric generators
92230404. Correctionele instellingen, lokale overheid | Correctional institutions, local government

Werken bij LIBRAIRIE CROMWELL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE CROMWELL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE CROMWELL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE CROMWELL. Looking for open vacancies in other companies

 • CNC- Frezer PLOEG (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Werken bij ons betekent de kans krijgen om een product van A tot Z te zien ontwikkelen binnen één en hetzelfde bedrijf. Thuis in alle markten? Dat kan! Met onze verscheidenheid aan activiteiten helpen wij onze klanten op alle domeinen van metaalbewerking. Bij ons kan je terecht voor: verspaning (cnc-draaiwerk, cnc-freeswerk, topboorwerk, zaagslijpwerk), plaatbewerking (laserwerk, brandwerk, plooiwerk), laswerk (robot, semi-automatisch) en montage. Van A tot Z dus! De CNC-machine bedienen is voor jou kinderspel. Je leest met gemak CNC-programma's in en stuurt bij waar nodig. Oog voor nauwkeurigheid heb jij uiteraard, want kwaliteit draag je hoog in het vaandel. Daarnaast ben je ook graag actief bezig: nieuwe paletten in de machine leggen en uithalen met heftruck, paletten van de machine wisselen en ook dagelijks de machine en tafellatten onderhouden vind jij geen probleem. Bovendien vind je het ook leuk dat er in twee ploegen wordt gewerkt: de ene week heb je de voormiddag vrij, de andere de namiddag. Geen wachtrij voor jou in de supermarkt dus!

 • Productiemedewerker te Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze opdrachtgever is een gekende producent van matrassen en boxsprings regio Lokeren, ze zijn dringend op zoek naar productiemedewerkers. Je zal werken op de stikafdeling

 • Onderhoudstechnieker (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als onderhoudstechnieker sta je in voor: Het onderhouden van de productielijnen alsook het onderhouden van de machines. Elektrische en mechanische storingen opzoeken en oplossen. Het assisteren van de operatoren om stilstanden bij het omstellen en tijdens productie tot een minimum te herleiden. Het onderhouden van de kantoren en de gebouwen kleine herstellingen of aanpassingen doen. Nieuwe machines installeren en afstellen.

 • Commerciële binnendienst (m/v) (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: Actief Interim Kapellen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Kalmthout zijn wij op zoek naar een bediende (m/v) voor de commerciële binnendienst. Taakomschrijving: Prijsaanvragen behandelen voor de diffuse handel; Kopiëren en verzenden van tarieven en documentatie; Opmaken van orders; Opmaken van order bevestigingen; Verwerken van standaard orders; Klachten behandeling; Telefonische, per fax en per post orderbehandeling van klanten; Up to date houden van kortingen en netto – verkoopprijzen; Nieuwe klanten registreren in het systeem; Ontvangst van gasten en doorverwijzen naar betreffende persoon; Faxen verdelen en versturen; Telefonisch contact met klanten; Receptie van rechtstreekse leveringen van leverancier naar klant; Inplannen van de kraanwagen; Voorbereiden van externe keuringen.

 • Asfaltmedewerker (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gekende firma in de wegenbouw zijn wij op zoek naar ervaren asfaltmedewerkers. Heb jij ervaring in asfaltteringswerken? Ben jij een geboren wegenwerker? Solliciteer dan nu! Je takenpakket als asfalteerder zal bestaan uit: Het leggen van asfalt zowel manueel als machinaal Afwerking van de asfalt Assisteren van de machinisten

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Alken (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Enthousiaste POETSHULPEN Aarschot en omstreken (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudent bediening (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: DE POTTEKIJKER

  Type: Studentenjob

  Voor de bediening zowel tijdens het academiejaar als tijdens de vakanties zijn wij op zoek naar toffe studenten om ons team te versterken. Je ontvangt de gasten en wijst hen een tafel toe. Je geeft hen de menukaart en neemt even later hun bestellingen op. Je serveert de gerechten en de dranken. Daarna reken je af en ruim je de tafels op.

 • ICT medewerker / Big Data (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Certio

  Type: Vaste Job

  Voor een gerenommeerd advocatenkantoor te Antwerpen, gelegen aan het eilandje, zijn we op zoek naar een algemene ICT Medewerker. Het kantoor beschikt over de laatste nieuwe infrastructuur en beheert heel wat data van hun dossiers. Zij zetten sterk in op innovatie. Ze hebben een eigen aanpak ontwikkeld waarbij ze slim omgaan met data en zo kunnen anticiperen op bepaalde situaties. Ter uitbreiding van het team wenst men een ICT medewerker aan te werven die (deels) zal instaan voor de ICT omgeving, alsook mee zal werken aan de verdere uitbouw van alles rond Big Data. De voornaamste taken zijn: - Onderhoud en optimalisatie van bestaande infrastructuur - Documenteren van de omgeving, en onderhoud ervan - Samenwerken met externe leveranciers - Uitwerken van plan van aanpak rond Big Data, alsook actief implementeren van dit plan

 • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een diëtist(e) (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: SOTHO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

 • Logopedist(e) (OUD-TURNHOUT)

  Regio: OUD-TURNHOUT

  Bedrijf: PRAKTIJK DORP 3

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als logopedist(e) in onze multidisciplinaire praktijk Praktijk Dorp 3. Ons team bestaat uit een diëtiste, een volwassenen- en kinderpsycholoog, volwassenen- en kinder- auticoach en een psychiater. We zijn op zoek naar een logopedist(e) die aan de slag gaat met kinderen en volwassenen met taalproblemen (schrijven, lezen, spreken, taalbegrip, woordvindingsmoeilijkheden, stotteren, stemproblemen), slikproblemen en tevens de screening en behandeling van o.m. dyscalculie, dyslexie, afasie, dysorthografie, dysfasie en dyspraxie op zich neemt. Goede kennis van ontwikkelingsproblematiek (ASS, ADHD, ADD) bij kinderen en volwassenen is een pluspunt. Er is ook ruimte om de eigen specialisatie en interesses uit te werken. Binnen ons team werk je actief en aangenaam samen met de andere teamleden. Je engageert je tevens voor regelmatig teamoverleg (a rato van maximaal 1x/maand). Je zorgt voor je eigen dossiers en volgt je eigen administratie correct op.

 • Bijverdienste in je eigen regio M/V (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: KONVERT INTERIM

  Type: Werfreserve

  Heb je reeds een job maar heb je nog wat uren vrij ? Wil je nog graag wat bijverdienen , dan hebben wij de ideale bijverdienste voor jou ! Het demonstreren en verkopen kan je aangeleerd worden ; voor het product zijn regelmatig opleidingen voorzien. Stuur ons snel je cv , er worden wekelijks info avonden / rondleidingen georganiseerd .

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE CROMWELL in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE CROMWELL in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE CROMWELL. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE CROMWELL. LIBRAIRIE CROMWELL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE CROMWELL. Leave a respond for LIBRAIRIE CROMWELL. LIBRAIRIE CROMWELL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE CROMWELL op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE CROMWELL
Location of LIBRAIRIE CROMWELL on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE CROMWELL

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE CROMWELL LIBRAIRIE CROMWELL: BANK VAN LIMBURG | CAF?SPELEN CARION | JOHAN RAES | P & P BUDGET EVENTS | STUDIO MBS

Other related companies as LIBRAIRIE CROMWELL: BANK VAN LIMBURG | CAF?SPELEN CARION | JOHAN RAES | P & P BUDGET EVENTS | STUDIO MBS

LIBRAIRIE CROMWELL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE CROMWELL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08083709716. Het bedrijf LIBRAIRIE CROMWELL bevindt zich op het adres: ROODEBEEKSTEENWEG 1; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 665,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 186,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in LIBRAIRIE CROMWELL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE CROMWELL is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE CROMWELL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE CROMWELL, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE CROMWELL op de kaart.

LIBRAIRIE CROMWELL is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE CROMWELL, company assigned to the tax number BE08083709716. The company LIBRAIRIE CROMWELL is located at the address: ROODEBEEKSTEENWEG 1; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 665,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 186,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in LIBRAIRIE CROMWELL were not found.
The main activity of LIBRAIRIE CROMWELL is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE CROMWELL is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE CROMWELL, open positions, location of LIBRAIRIE CROMWELL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE CROMWELL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE CROMWELL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE CROMWELL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE CROMWELL, employees, financial statistics.