LIBRAIRIE CLIN D'OEIL

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • LIBRAIRIE CLIN D'OEIL
Private companiesDepository Institutions • LIBRAIRIE CLIN D'OEIL

Contactgegevens LIBRAIRIE CLIN D'OEIL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE CLIN D'OEIL: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE CLIN D'OEIL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE PHILIPPEVILLE 20; 6120; HAM-SUR-HEURE-NALINNES, België

Telefoon (phone): 71219092 (+32-71219092) 71219092 (+32-71219092)

Fax (fax): +32 (63) 169-18-71 +32 (63) 169-18-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE CLIN D'OEIL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE CLIN D'OEIL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE CLIN D'OEIL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE CLIN D'OEIL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE CLIN D'OEIL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE CLIN D'OEIL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE CLIN D'OEIL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE CLIN D'OEIL
Products information LIBRAIRIE CLIN D'OEIL

BTW identificatienummer (tax): BE05671112060
Ondernemingsnummer: 5591735839
Hoofdstad (capital): 348,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 241,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in LIBRAIRIE CLIN D'OEIL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE CLIN D'OEIL
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE CLIN D'OEIL)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE CLIN D'OEIL
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE CLIN D'OEIL

207600. Plantaardige oliefabrieken, nec | Vegetable oil mills, nec
236999. Kinder- en kinderkleding, nec, nec | Girl's and children's outerwear, nec, nec
33560301. Magnesium- en magnesiumlegeringen, lakens, vormen, enz. | Magnesium and magnesium alloy bars, sheets, shapes, etc.
51319900. Stukartikelen en opvattingen, anders | Piece goods and notions, nec
87339904. Wetenschappelijk onderzoeksbureau | Scientific research agency

Werken bij LIBRAIRIE CLIN D'OEIL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE CLIN D'OEIL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE CLIN D'OEIL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE CLIN D'OEIL. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C- Bouw (m/v) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Ninove zjn wij dringend op zoek naar een chauffeur met geldig rijbewijs C. U vertrekt vanuit het magazijn en levert bouwmaterialen aan werven.

 • Planner productie m/v (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een tof productie bedrijf gelegen te Genk zijn wij op zoek naar een productie planner m/v. Je staat in voor o De dagelijkse productieorders en stemt deze af op het productieschema om ervoor te zorgen dat we de meest efficiënte productiecapaciteit kunnen realiseren. o bewaakt de MRP-vereisten op dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse basis om ervoor te zorgen dat producten op tijd aan klanten worden geleverd. o Opzetten, controleren en bewaken voorraadniveaus in overleg met supply chain o Neemt deel aan en stelt voorstellen op voor verbeteringsprojecten om ervoor te zorgen dat de meest geavanceerde technologieën kunnen worden toegepast met betrekking tot voorraad- en productiebeheer o Beheert de informatie en planningsgegevens in MRP / ERP om een nauwkeurig informatiesysteem te garanderen o Beheert de Material Master / BOM's (stuklijst) en routings

 • Chauffeur CE - vervoer bloemen en planten (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het vervoer van bloemen en planten naar tuincentra en bloemisten in België, Nederland en Frankrijk (20% naar tuincentra, 80% naar bloemisten).. Je rijdt 's nachts van 20u tot ongeveer 14u en dit samen met een collega.

 • Calculator industriebouw (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als calculator wordt u ingeschakeld in het team van de verkoop en staat u in voor de kostprijsberekening van de projecten. Je volgt deze calculaties op en werkt heel nauw samen met de verkopers.

 • Huishoudhelden (m/v) Maldegem - solliciteer met SMS (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Maldegem en/of Moerkerke/Damme. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Boutersem, 8 uur per week (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Boutersem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Customer Care Advisor - Student (SINT-JANS-MOLENBEEK)

  Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

  Bedrijf: FORUM BRUSSEL - B-Connected

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Centjes nodig? Passie voor de verkoop? Zoek je een job waar je opgeleid kan worden tot een top Advisor? .. Ja? Dan gaan wij jou helpen !! Als Customer Care Advisor is je streefdoel een optimale klantentevredenheid. Je staat garant voor een oplossingsgerichte aanpak bij vragen van klanten. Deze komen zowel telefonisch als via mail aan bod. Naast de klantendienst krijg je ook de unieke kans om actief mee te helpen aan de groei van het bedrijf. Via verschillende promotie acties geven we je de mogelijkheid om jouw overtuiging skills op volle toeren te laten draaien.

 • Beheerder Groepsverzekeringen (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1668561-inline.html?cid=Partner_VDAB Om onze interne afdeling “Groepsverzekeringen” te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een Beheerder Groepsverzekeringen (m/v) Je staat in voor het beheer van A tot Z van dossiers “groepsverzekeringen”. Je neemt deel aan het voorbereiden, opstellen en beheren van de polissen en de pensioenreglementen. Tevens heb je veelvuldige contacten met de klanten en ons eigen commerciële netwerk.

 • Student - Bakkerij Wondelgem (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij gelegen in regio Wondelgem ben ik op zoek naar vlotte studenten (m/v) voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: weekendwerk en tijdens de schoolvakanties. Je zal afwisselend op zaterdag en zondag werken.

 • Process Engineer (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BURDOCK CONSULTANTS BELGIUM

  Type: Vaste Job

  De Process Engineer fungeert als kenniscentrum voor de hem/haar toegewezen proceseenheden. Je volgt dagelijks de werking van de eenheden op en adviseert de productieafdeling bij de operatie ervan zodat deze aan de piramide van ‘operationele uitmuntendheid’ voldoet. Je verzamelt, bundelt en rapporteert informatie over de werking van de eenheden en voert testruns uit. Je gaat hier zelf ook actief mee aan de slag om verbeterprojecten op korte en middellange termijn te formuleren. Je volgt problemen op en brengt de verschillende afdelingen samen om deze ten gronde op te lossen. Je zoekt indien nodig bijkomende informatie op of roept de hulp in van externe consultantfirma’s.

 • Learning & development coordinator (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: ARDO

  Type: Vaste Job

  Als L&D coordinator ben je verantwoordelijk voor het opvolgen en het verzorgen van de trainingen afgestemd op de verschillende doelgroepen binnen de organisatie teneinde het trainings- en ontwikkelingsbeleid van de organisatie uit te voeren. Initiëren en coördineren van diverse projecten mbt Training en Ontwikkeling in samenwerking met een team van interne mensen of via externe organisaties om het trainings- en ontwikkelingsbeleid van de organisatie te realiseren: o.a. Duaal leren, stages, workshops naar scholen, e-learning Het opzetten en organiseren van de trainingen/coachings ifv de behoeften van de organisatie en de medewerkers Opleidingsplannen opmaken voor alle functies Het coördineren van het proces, dit vanaf de aanvraag tot de evaluatie Instaan voor operationele zaken, die verbonden zijn aan zijn/haar vakgebied om trainingen vlot, efficiënt en kwalitatief te laten verlopen Analyse van interne trainingsnoden Coaching begeleiden afstemmen van WPC Onderhouden van bestaande opvolgingssystemen inzake training en ontwikkeling om correcte info te kunnen verschaffen naar lijnmanagement, medewerkers en externen Opvolgen van budgetten en het uitzoeken van mogelijke subsidievormen Occasioneel zelf opleiding geven Optreden als intern specialist inzake training, opleiding en het voortdurend opvolgen van de meest recente ontwikkelingen en tendensen binnen zijn/haar specifiek vakgebied

 • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE CLIN D'OEIL in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE CLIN D'OEIL in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE CLIN D'OEIL. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE CLIN D'OEIL. LIBRAIRIE CLIN D'OEIL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE CLIN D'OEIL. Leave a respond for LIBRAIRIE CLIN D'OEIL. LIBRAIRIE CLIN D'OEIL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE CLIN D'OEIL op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE CLIN D'OEIL
Location of LIBRAIRIE CLIN D'OEIL on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE CLIN D'OEIL

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE CLIN D'OEIL LIBRAIRIE CLIN D'OEIL: T.D. WILLIAMSON SA | BENOIT LEONET | Benoit Philippe SPRL | KLAVERTJE FIER | Verbeke Stijn

Other related companies as LIBRAIRIE CLIN D'OEIL: T.D. WILLIAMSON SA | BENOIT LEONET | Benoit Philippe SPRL | KLAVERTJE FIER | Verbeke Stijn

LIBRAIRIE CLIN D'OEIL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE CLIN D'OEIL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05671112060. Het bedrijf LIBRAIRIE CLIN D'OEIL bevindt zich op het adres: RUE DE PHILIPPEVILLE 20; 6120; HAM-SUR-HEURE-NALINNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 348,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 241,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in LIBRAIRIE CLIN D'OEIL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE CLIN D'OEIL is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE CLIN D'OEIL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE CLIN D'OEIL, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE CLIN D'OEIL op de kaart.

LIBRAIRIE CLIN D'OEIL is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE CLIN D'OEIL, company assigned to the tax number BE05671112060. The company LIBRAIRIE CLIN D'OEIL is located at the address: RUE DE PHILIPPEVILLE 20; 6120; HAM-SUR-HEURE-NALINNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 348,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 241,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in LIBRAIRIE CLIN D'OEIL were not found.
The main activity of LIBRAIRIE CLIN D'OEIL is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE CLIN D'OEIL is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE CLIN D'OEIL, open positions, location of LIBRAIRIE CLIN D'OEIL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE CLIN D'OEIL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE CLIN D'OEIL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE CLIN D'OEIL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE CLIN D'OEIL, employees, financial statistics.