LIBRAIRIE CHEZ EDDY

Contactgegevens LIBRAIRIE CHEZ EDDY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE CHEZ EDDY: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE CHEZ EDDY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OSSEGHEMSTRAAT 151; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN, België

Telefoon (phone): 24148604 (+32-24148604) 24148604 (+32-24148604)

Fax (fax): +32 (67) 669-59-38 +32 (67) 669-59-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE CHEZ EDDY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE CHEZ EDDY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE CHEZ EDDY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE CHEZ EDDY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE CHEZ EDDY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE CHEZ EDDY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE CHEZ EDDY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE CHEZ EDDY
Products information LIBRAIRIE CHEZ EDDY

BTW identificatienummer (tax): BE05853210449
Ondernemingsnummer: 8022735595
Hoofdstad (capital): 503,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 372,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in LIBRAIRIE CHEZ EDDY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE CHEZ EDDY
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE CHEZ EDDY)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE CHEZ EDDY
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE CHEZ EDDY

32990306. pleisterwerk | Stucco
34440302. Eaves, plaatwerk | Eaves, sheet metal
34959903. Bekledingveren, niet gemonteerd | Upholstery springs, unassembled
35230304. Spuitmachines en spuitmachines, landbouw | Sprayers and spraying machines, agricultural
79990402. Pingpong salon | Ping pong parlor
89990305. Schrijven voor publicatie | Writing for publication

Werken bij LIBRAIRIE CHEZ EDDY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE CHEZ EDDY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE CHEZ EDDY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE CHEZ EDDY. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelmedewerker (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ASAP KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt te Kortrijk zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Je doet zowel de kassa als het aanvullen van de rekken.

 • Aanmaakoperator - 2 Ploegen of vaste nacht (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: Talentus Tienen

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als aanmaakoperator heb je de volgende verantwoordelijkheden: Controleren van de afgewogen ingrediënten op nummer, gewichten datum Instellen van de aanmaakinstallaties Controleren van parameters (zoals temperatuur en doseersnelheid) van deaanmaakinstallaties Registreren van de uitgevoerde werkzaamheden en controleresultaten Stalen nemen en laten controleren door het labo Doorsturen of overpompen van de afgewerkte producten  Reinigen van leidingen, koppelingen, filters en gehele werkomgeving Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten actief in de voedingsindustrie zijn we op zoek naar een nieuw talent, een aanmaakoperator in een 2-ploegenstelsel of in vaste nachtdienst 

 • Inpakoperator 2 ploegen (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Go4jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het instellen, opstarten en bedienen van een volledig geautomatiseerde verpakkingslijn. Tijdens de productie bewaak je de goede werking van de verpakkingslijn en indien nodig, stuur je bij. Je hebt steeds oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie

 • ENTHOUSIASTE RECRUITER (GOEDE KENNIS FRANS) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor ons kantoor gelegen in hartje Roeselare, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega. U komt terecht in een gepassioneerd team van 4 medewerkers waar collegialiteit centraal staat. Absolute Jobs is een uitzendkantoor , gespecialiseerd in het selecteren van zowel binnen- als buitenlandse bekwame talenten, met optie op een vast contract. We beschikken over selectiekantoren in Roemenië, Polen en Spanje die samen met Absolute Jobs België het perfecte team vormen om gespecialiseerde profielen tewerk te stellen. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je een job met veel sociaal contract en veel variatie, dan is de job van uitzendconsulent waarschijnlijk wel iets voor jou! Wat zijn jouw taken? Je bent een krak in het zoeken én vinden van nieuw talent. Je belt heel graag en haalt voldoening uit het vastleggen van afspraken met werkzoekenden. Aan de hand van een persoonlijk gesprek ga je op zoek naar de sterktes en motivatie van jouw kandidaat. Het vinden van de perfecte match tussen kandidaten en bedrijven bezorgt jou een fantastisch gevoel. Je vindt het een uitdaging om elke dag opnieuw op zoek te gaan naar nieuwe vacatures. Zo help je mee jouw kantoor uitbouwen. Administratief ben je heel sterk want je beseft dat iedereen graag op een correcte manier verloond en behandeld wordt. Je kan er als geen ander voor zorgen dat zowel de kandidaat als de klant blindelings vertrouwen hebben in jouw kunnen.

 • chauffeur CE (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Chauffeur CE zal je: Voornamelijk met de huifwagen rijden Soms ook met container rijden Soms ook moeten inspringen in de productie dagritten doen (met 1 à 2 stops per dag) in België Nederland en Duitsland

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

 • HUISHOUDHULP (M/V) OOSTKAMP (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Student - 1 dag/week (Master) (BORGERHOUT)

  Regio: BORGERHOUT

  Bedrijf: ETI VANDENVEN

  Type: Studentenjob

  ETI V. Vandenven is een dynamische KMO met zetel te Borgerhout dewelke werkzaam is op het terrein van industriële elektriciteit. Een solide bedrijf met een goede reputatie in de sector. Wij zoeken een 3e of 4e jaarsstudent in een masteropleiding om tijdens het academiejaar 2018 - 2019 op vaste tijdstippen beschikbaar te zijn om onze afdeling te ondersteunen : Algemeen administratief werk Projectadministratie : nazicht / controle / aanvullen databases

 • Bijlesgever chemie (KRAAINEM)

  Regio: KRAAINEM

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van het secundair onderwijs. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • INDUSTRIAL ELECTRICIAN (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Actemium

  Type: Vaste Job

  Ben je op zoek naar een technisch uitdagende en variërende job in een industriële omgeving? Je bent veiligheidsbewust en een échte teamplayer? Dan is deze job iets voor jou! Met veiligheid als prioriteit, zorg jij als Industrial Electrician bij onze klanten voor de installatie, het onderhoud en het uitvoeren van herstellingen aan elektrische installaties met oog voor kwaliteit.  Functiebeschrijving: Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden, herstellen en in werking stellen van elektrische installaties. Je monteert de nodige kabelbanen, conduct en ondersteuningen. Je trekt kabels van verschillende secties. Je sluit verschillende types van kabels aan. Je installeert en sluit de elektriciteitskasten en verdeeldozen aan. Je voert de nodige testen op elektrische kringen uit. Je rapporteertaan de voorman. Je profiel: Je bent in het bezit van een A2 of A3 Elektriciteit. Ervaring in de industrie is een pluspunt, maar geen vereiste! Je heeft een zeer goede kennis Nederlands. Je bent in het bezit van een VCA-attest en eigen vervoer. Je bent veiligheidsbewust en beschikt over voldoende verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent gemotiveerd en flexibel. Wat bieden wij? Bij Actemium - merk van VINCI Energies - aan de slag gaan, dat betekent kiezen voor een innovatieve omgeving, met gepassioneerde collega’s. We geven je zowel de omkadering (training en coaching) als de opportuniteiten nodig om je loopbaan een échte impuls te geven. Je komt terecht in een bedrijf waar veiligheid en collegialiteit voorop staan, en waar tegelijk ruimte wordt gegeven om je eigen ding te doen. Dankzij onze organisatiestructuur en duidelijke loopbaanpaden heb je zicht op je toekomst en blijf je groeien. Je kan rekenen op een contract van onbepaalde duur, met een compleet en competitief verloningspakket en een interessanteverlofregeling. We organiseren ook tal van sportieve, culturele en familiale activiteiten. We werven aan op basis van competenties ongeacht geslacht, leeftijd, origine of fysieke beperking. Interesse? Solliciteer online of stuur je cv en motivatiebrief naar [email protected] Neem gerust ook een kijkje op onze website www.vinci-energies.be  of op onze Facebook pagina, en ervaar 'the VINCI Energies way of life’!

 • Heftruckchauffeur - 2 ploegen (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Vaste Job

  Voor een voedingsbedrijf in Roeselare zijn wij op zoek naar een gemotiveerde heftruckbestuurder. Je staat in voor het aanvoeren van grondstoffen en het afvoeren van de afgewerkte producten. Daarnaast zorg je voor orde en netheid binnen het magazijn.

 • Magazijnier/Chauffeur rijbewijs C (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HUYS CONCEPT

  Type: Vaste Job

  Voor onze houthandel zoeken we een enthousiaste werknemer met rijbewijs C. Zowel voor werk in magazijn als transport met vrachtwagen en kooiaap. Pluspunten zijn kennis van hout, heftruck-attest. Je komt terecht in een klein gemotiveerd team.

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE CHEZ EDDY in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE CHEZ EDDY in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE CHEZ EDDY. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE CHEZ EDDY. LIBRAIRIE CHEZ EDDY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE CHEZ EDDY. Leave a respond for LIBRAIRIE CHEZ EDDY. LIBRAIRIE CHEZ EDDY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE CHEZ EDDY op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE CHEZ EDDY
Location of LIBRAIRIE CHEZ EDDY on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE CHEZ EDDY

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE CHEZ EDDY LIBRAIRIE CHEZ EDDY: BAKKERIJ ERIK | WILLEMS J. & G. & J. | AB-BROKERS | Begasse de Dhaem S | PAUL LOBEAU

Other related companies as LIBRAIRIE CHEZ EDDY: BAKKERIJ ERIK | WILLEMS J. & G. & J. | AB-BROKERS | Begasse de Dhaem S | PAUL LOBEAU

LIBRAIRIE CHEZ EDDY is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE CHEZ EDDY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05853210449. Het bedrijf LIBRAIRIE CHEZ EDDY bevindt zich op het adres: OSSEGHEMSTRAAT 151; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 503,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 372,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in LIBRAIRIE CHEZ EDDY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE CHEZ EDDY is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE CHEZ EDDY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE CHEZ EDDY, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE CHEZ EDDY op de kaart.

LIBRAIRIE CHEZ EDDY is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE CHEZ EDDY, company assigned to the tax number BE05853210449. The company LIBRAIRIE CHEZ EDDY is located at the address: OSSEGHEMSTRAAT 151; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 503,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 372,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in LIBRAIRIE CHEZ EDDY were not found.
The main activity of LIBRAIRIE CHEZ EDDY is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE CHEZ EDDY is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE CHEZ EDDY, open positions, location of LIBRAIRIE CHEZ EDDY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE CHEZ EDDY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE CHEZ EDDY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE CHEZ EDDY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE CHEZ EDDY, employees, financial statistics.