LIBRAIRIE CAMILLE

Contactgegevens LIBRAIRIE CAMILLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE CAMILLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE CAMILLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE DE LA LIB?RATION 14; 7800; ATH, België

Telefoon (phone): 68281637 (+32-68281637) 68281637 (+32-68281637)

Fax (fax): +32 (65) 162-54-98 +32 (65) 162-54-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE CAMILLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE CAMILLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE CAMILLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE CAMILLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE CAMILLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE CAMILLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE CAMILLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE CAMILLE
Products information LIBRAIRIE CAMILLE

BTW identificatienummer (tax): BE06072113037
Ondernemingsnummer: 5311584472
Hoofdstad (capital): 320,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 522,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in LIBRAIRIE CAMILLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE CAMILLE
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE CAMILLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE CAMILLE
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE CAMILLE

308299. Niet-ondersteunde kunststof profielvormen, nec | Unsupported plastics profile shapes, nec
362103. Controleapparatuur voor elektrische bussen en locomotieven | Control equipment for electric buses and locomotives
367200. Printplaten | Printed circuit boards
28330210. Drugs en kruiden: gradering, slijpen en frezen | Drugs and herbs: grading, grinding, and milling
33120501. Bars en staafvormen, staal, koud-afgewerkt: eigen warmgewalst | Bars and bar shapes, steel, cold-finished: own hot-rolled
82110210. Privé beroeps- / technische school | Private vocational/technical school

Werken bij LIBRAIRIE CAMILLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE CAMILLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE CAMILLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE CAMILLE. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelbediende Dreamland regio Zottegem (Lede, Denerleeuw, Ninove en Zottegem) (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende-verkoper ben je de brug tussen kinderen en ouders. Het ene moment droom je mee over ridders en prinsessen, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze. Je bent geboeid en gebeten door het DreamLand-aanbod en volgt trends op de voet. Verder bestaat je gevarieerde takenpakket uit rekken aanvullen en het winkelbeeld aantrekkelijk maken. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan, dan neem je zelf het initiatief om die te verbeteren.

 • polyvalent medewerker grondstoffenmagazijn (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkt als orderpicker in het grondstoffenmagazijn, waar je volgende taken zal uitvoeren: Je doet de manuele picking van diverse grondstoffen uit de frigo's en diepvries aan de hand van fiches per productiebatch. Je zorgt dat alle fiches correct en tijdig afgewerkt zijn. Je werkt volgens het gekende FIFO-systeem. Je staat in voor de orde en netheid in de frigo's, de diepvries en het voorraadmagazijn.

 • Meewerkend projectleider/werkvoorbereider (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Arendonk zijn we op zoek naar een meewerkend projectleider voor het aansturen van een 30-tal personen. Je bent de rechterhand van de operationeel manager. werkorders uitschrijven Techniekers opvolgen LMRA's  Techniekers bijsturen, coördineren, ... Af en toe meewerken met de techniekers Het werk verdelen Opvolging van de planning (administratief)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Westerlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudelijke hulp in Hooglede, Gits - vanaf 10 tot 38u per week (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hulp in huis is op zoek naar iemand die zeer gemotiveerd is en aan de slag wil als huishoudhulp regio Hooglede en Gits. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan bij ons aan de slag vanaf 10uur tot fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl. Mooie loonvoorwaarden, vaste job, maaltijdcheques, extralegale voordelen, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, verlof vrij te kiezen,...

 • JOBSTUDENT SCHOONMAAK IN BRUGGE (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE

  Type: Studentenjob

  Wij zijn opzoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

 • Studenten weekendwerk (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: VIO Herentals

  Type: Studentenjob

  Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een tuincentrum in Olen, zoeken we gemotiveerde studenten die tijdens het weekend kunnen werken.  Je zal verschillende taken uitvoeren, zo leer je werken met de kassa en zal je ook allround meewerken in de winkel.  Je zal steeds afwisselend ingepland worden op zaterdag/zondag en feestdagen. Kan je meer werken dan kan je ook meer ingepland worden. 

 • Psycholoog 38u (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: DE DRIE STROMEN

  Type: Vaste Job

  Eerstelijnspsycholoog 38u - onbepaalde duur Regio Laarne - Wetteren - Wichelen · Door uw inbedding binnen bestaande eerstelijnsstructuren, neemt u een belangrijke rol op in functie van vroegdetectie en toeleiding naar het gepaste zorgaanbod. Vroegdetectie en -interventie bij psychische problemen onder meer door informatieverstrekking over psychische problemen, het detecteren van psychische problemen, diagnostiek, intake en indicatiestelling behoren tot uw opdracht. · Uw hoofdopdracht bestaat uit de kortdurende behandeling (3-5 gesprekken) van vaak voorkomende niet complexe psychische problemen (burn-out, lichte depressieve klachten, stress,…). · Indien meer gespecialiseerde of intensieve zorg aangewezen is, verwijst u actief en gericht door naar het gepaste zorgaanbod. · U bent bereid mee te werken in het ondersteunen van eerstelijnswerkers in het versterken van hun competenties inzake psychische problematieken Dit kan o.m. door het meedenken over vorming en opleiding rond detectie, laagdrempelige interventies en adequaat doorverwijzen voor eerstelijnsmedewerkers. U inventariseert de noden zodat we samen met de partners een passend antwoord kunnen organiseren. · U draagt actief bij in het verhogen van de toegankelijkheid van de geestelijke gezondheidszorg. · U heeft een hart voor de meest kwetsbare groepen in onze maatschappij. · U bouwt een goede interne samenwerking op met andere hulpverleners vanuit het model van getrapte zorg. Dit door de uitbouw van een netwerk op het niveau van de zorgverlening. · U maakt deel uit van het volwassenenteam van het CGG en werkt op actieve wijze mee aan de teamvergadering, intervisie en andere overlegmomenten. · U bewaakt de continuering van bestaande samenwerkingsverbanden en bent begaan met de kwaliteit van de aangeboden zorg. · Daarnaast kunnen u in overleg specifieke opdrachten(en) worden toevertrouwd. · U rapporteert aan de doelgroepcoördinator volwassenen- en ouderenwerking van CGG De Drie Stromen.

 • Ervaren Architect - VAST CONTRACT (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

  Type: Vaste Job

  Je zal meewerken aan diverse projecten van nieuwbouw en renovatie. Je volgt deze op van A-Z : voorbereiding van het project ontwerp uitvoeringsstudie opvolgen uitvoering zelf

 • Calculator voor uitwerking van offertes (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: EASY SYSTEMS BENELUX

  Type: Vaste Job

  Berekenen en bepalen van offertes voor constructies, transportsystemen en projecten Creatief zoeken naar oplossingen in overleg met klant, buitendienst en interne productie Als schakel tussen bedrijf en klant weet je vlot in te spelen op technische en commerciële vragen en sta je in voor de opvolging van de offertes

 • Zelfstandige winkelverantwoordelijke (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: SINGH BIKRAMJIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze buurtwinkel in Brecht zijn we op zoek naar een winkelverantwoordelijke. Je zal op zelfstandige basis de winkel beheren. Dit houdt volgende taken in: Verkopen van de winkelwaar (o.a. vers brood en charcuterie) De stock opvolgen en bestellingen plaatsen De leveringen ontvangen en de winkelwaar in de rekken plaatsen De winkel proper en ordelijk houden ...

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Asse)

  Regio: Regio Asse

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE CAMILLE in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE CAMILLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE CAMILLE. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE CAMILLE. LIBRAIRIE CAMILLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE CAMILLE. Leave a respond for LIBRAIRIE CAMILLE. LIBRAIRIE CAMILLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE CAMILLE op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE CAMILLE
Location of LIBRAIRIE CAMILLE on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE CAMILLE

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE CAMILLE LIBRAIRIE CAMILLE: Van Roy Comm SPRL | Ancienne Bascule (A l') | EURO-GIJBELS | The Best of Orchestra Pusta | SCHILDERSBEDRIJF 2000

Other related companies as LIBRAIRIE CAMILLE: Van Roy Comm SPRL | Ancienne Bascule (A l') | EURO-GIJBELS | The Best of Orchestra Pusta | SCHILDERSBEDRIJF 2000

LIBRAIRIE CAMILLE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE CAMILLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06072113037. Het bedrijf LIBRAIRIE CAMILLE bevindt zich op het adres: PLACE DE LA LIB?RATION 14; 7800; ATH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 320,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 522,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in LIBRAIRIE CAMILLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE CAMILLE is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE CAMILLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE CAMILLE, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE CAMILLE op de kaart.

LIBRAIRIE CAMILLE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE CAMILLE, company assigned to the tax number BE06072113037. The company LIBRAIRIE CAMILLE is located at the address: PLACE DE LA LIB?RATION 14; 7800; ATH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 320,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 522,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in LIBRAIRIE CAMILLE were not found.
The main activity of LIBRAIRIE CAMILLE is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE CAMILLE is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE CAMILLE, open positions, location of LIBRAIRIE CAMILLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE CAMILLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE CAMILLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE CAMILLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE CAMILLE, employees, financial statistics.