LIBRAIRIE BUS STOP

Contactgegevens LIBRAIRIE BUS STOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE BUS STOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE BUS STOP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND'ROUTE 190; 4400; FLEMALLE, België

Telefoon (phone): 42332668 (+32-42332668) 42332668 (+32-42332668)

Fax (fax): +32 (65) 453-47-57 +32 (65) 453-47-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE BUS STOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE BUS STOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE BUS STOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE BUS STOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE BUS STOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE BUS STOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE BUS STOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE BUS STOP
Products information LIBRAIRIE BUS STOP

BTW identificatienummer (tax): BE09405090332
Ondernemingsnummer: 9856353759
Hoofdstad (capital): 794,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 114,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in LIBRAIRIE BUS STOP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE BUS STOP
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE BUS STOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE BUS STOP
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE BUS STOP

265501. Vezelspoelen, buizen en kegels | Fiber spools, tubes, and cones
508501. Commerciële containers | Commercial containers
753801. Motor reparatie | Engine repair
22820203. Nylongaren: gooien, draaien, wikkelen of spoelen | Nylon yarn: throwing, twisting, winding or spooling
26210805. Manila verpakkingspapier | Manila wrapping paper
34919900. Industriële kleppen, nec | Industrial valves, nec
38240103. Impeller en teller aangedreven flow meters | Impeller and counter driven flow meters

Werken bij LIBRAIRIE BUS STOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE BUS STOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE BUS STOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE BUS STOP. Looking for open vacancies in other companies

 • Allround Onderhoudsmechanieker (M/V) (DILSEN)

  Regio: DILSEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een handelaar in gereedschappen en ijzerwaren voor bouw, industrie, sanitair & park en tuin zijn wij op zoek naar een all round onderhoudsmechanieker (m/v) Het waarborgen van een uitstekende dienst-na-verkoop is één van hun sterkste troeven. Een team van ervaren technici biedt een absolute meerwaarde voor het herstellen en onderhouden van het algemene machinepark. Onderhoud en herstellingen gebeuren op een deskundige en zeer efficiënte manier. Het is dan ook van essentieel belang dat er regelmatig opleidingen worden gevolgd om deze werkzaamheden volgens de specificaties van de fabrikant uit te kunnen voeren.

 • Terminaltrekker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een terminaltrekker. Je zal voornamelijk in staan voor het aan- en afrijden van een kipwagen)

 • Technisch operator (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als technisch operator mag je rekenen op een breed en afwisselend takenpakket; – een volledige lijn (40 meter lang!) bewaken; – optimaliseren van het productieproces; - communicatie met de verschillende afdelingen; – instellen van de machines; – kleine technische storingen verhelpen; – … Op termijn kan je ook doorgroeien naar lijnverantwoordelijke waar je het aanspreekpunt van 4 medewerkers zal worden. Meer weten? Bel snel: Let’s Work Waregem: 056/62 28 10!

 • Student Horeca Beurs (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Studentenjob

  Volg je een opleiding of heb je ervaring met koken? Ben je vlot in de omgang? Kan je je vrijmaken van 18/11 tot 22/11? Dan is dit iets voor jou! Voor een klant zoeken we een student om op de Horeca Beurs aan hun standje te helpen met koken, dresseren van borden en serveren van gerechten. Daarnaast zal je ook mensen aanspreken om te proeven van de creaties. Je werkt van 18/11 tem 22/11 in Flanders Expo in Gent.

 • Jobstudent weekendwerk (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: COLMAR

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

 • Studierelevante bijbaan logistieke sector Wondelgem (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Gebeten door de logistieke sector? Ben je op zoek naar een studierelevante bijbaan die je cv kan boosten voor latere? Misschien is dit dan welde job die je zoekt! Voor een 35 jaar bestaand expeditiebedrijf zijn we op zoek naar iemand die kan instaan voor een optimalisatieproject nl dat van wegen en meten. Het project meten en wegen situeert zich binnen het warehouse Doel van deze metingen is dat we correcte informatie hebben om: Klanten op te sporen die niet eerlijk zijn over gewichten/afmetingen van de goederen; De juiste afrekening te doen naar klanten/ongeacht; De trucks correct te beladen met juiste info en correcte CMR's Er moet bepaald worden hoe er gemeten/gewogen dient te worden, maar ook wanneer. Uiteraard VOOR facturatie, VOOR versturen van manifesten. Belangrijk dat proces bekeken wordt en daar beste voorstel voor gezocht wordt, zowel conceptueel als de operationele

 • Bestekkenmaker | architectenbureau (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Als bestekkenmaker zorgt u voor 1) het opmaken van lastenboeken en technische beschrijving van de werken en meetstaten van bouwprojecten, appartementsgebouwen/woningen/kantoren/woon- en zorgcentra 2) voor het uittekenen van uitvoeringsplannen en uitvoeringsdetails

 • Allround technieker (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IMCE NV

  Type: Vaste Job

  je staat in voor het bouwen van prototype meetopstellingen je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de installaties en gebouwen je staat in voor het assembleren en monteren van de meetinstrumenten je steekt mee de handen uit de mouwen: je helpt goederen stockeren, je werkt met de heftruck,...

 • Monteurs van luchtkanalen (IBO mogelijk!) (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: Airtech Ventilatie

  Type: Vaste Job

  Airtech ventilatie is een bedrijf opgericht in 1999. Door constant te groeien hebben we altijd onze grenzen kunnen verleggen. Ons bedrijf staat in voor het plaatsen van airco-systemen, brandwerende omkasting, isolatie en het plaatsen van eenvoudige ventilatiekanalen tot complexe ventilatiesystemen en dit zowel in private woningen als in bedrijven, showrooms, ziekenhuizen, industriële gebouwen, enzovoort. Zie ook onze website : http://airtech.be/ Functie Voor diverse werven in Vlaanderen, zijn wij op zoek naar 6 gemotiveerde medewerkers. Je zal helpen bij het monteren van luchtkanalen en het isoleren van leidingen. Ook het lezen van plannen en het plaatsen van luchtgroepen hoort tot je takenpakket. Indien je geen ervaring hebt, leiden wij jou op tot een volwaardige monteur van luchtkanalen via een IBO!

 • "SLIMME" BIJLESLERAREN (regio Leuven/VLAAMS-BRABANT) (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: L2018.

 • Hulp voor keuken - Weekend - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  Gezocht : Hulp voor keuken - WEEKEND Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar extra keukenpersoneel. Je kan regelmatig werken op vrijdag, zaterdag en / of zondag. De uurregeling wordt aangepast volgens jouw beschikbaarheid! Takenpakket: Als keukenmedewerker zal je instaan voor volgende taken: · Ondersteuning bieden bij het bereiden, schikken en garneren van de gerechten. · De chef bijstaan bij het doorgeven tijdens de dienst. · Zorgen voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. · Schoonmaken van werkinstrumenten en werkplaatsen. · Zorgen voor orde en netheid in de keuken.

 • gemotiveerde kelner flexi of student (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Kapriz

  Type: Flexijob

  Kapriz is een nieuwe zaak in hartje Mechelen, gespecialiseerd in de Frans-Belgische keuken. We zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren kelner : studentjob of flexijob.

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE BUS STOP in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE BUS STOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE BUS STOP. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE BUS STOP. LIBRAIRIE BUS STOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE BUS STOP. Leave a respond for LIBRAIRIE BUS STOP. LIBRAIRIE BUS STOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE BUS STOP op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE BUS STOP
Location of LIBRAIRIE BUS STOP on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE BUS STOP

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE BUS STOP LIBRAIRIE BUS STOP: SPEEDY WASH | ADMIN. DIRECTE BELAST. | Multivision | DE DRIE HAMERKENS | MAX LELUBRE

Other related companies as LIBRAIRIE BUS STOP: SPEEDY WASH | ADMIN. DIRECTE BELAST. | Multivision | DE DRIE HAMERKENS | MAX LELUBRE

LIBRAIRIE BUS STOP is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE BUS STOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09405090332. Het bedrijf LIBRAIRIE BUS STOP bevindt zich op het adres: GRAND'ROUTE 190; 4400; FLEMALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 794,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 114,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in LIBRAIRIE BUS STOP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE BUS STOP is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE BUS STOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE BUS STOP, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE BUS STOP op de kaart.

LIBRAIRIE BUS STOP is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE BUS STOP, company assigned to the tax number BE09405090332. The company LIBRAIRIE BUS STOP is located at the address: GRAND'ROUTE 190; 4400; FLEMALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 794,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 114,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in LIBRAIRIE BUS STOP were not found.
The main activity of LIBRAIRIE BUS STOP is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE BUS STOP is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE BUS STOP, open positions, location of LIBRAIRIE BUS STOP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE BUS STOP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE BUS STOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE BUS STOP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE BUS STOP, employees, financial statistics.