LIBR. DES QUATRE CHEMINS

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • LIBR. DES QUATRE CHEMINS
Private companiesAmusement and Recreation Services • LIBR. DES QUATRE CHEMINS

Contactgegevens LIBR. DES QUATRE CHEMINS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBR. DES QUATRE CHEMINS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBR. DES QUATRE CHEMINS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE SART-LEZ-MOULIN 2; 6180; COURCELLES, België

Telefoon (phone): 71457292 (+32-71457292) 71457292 (+32-71457292)

Fax (fax): +32 (50) 560-99-57 +32 (50) 560-99-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBR. DES QUATRE CHEMINS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBR. DES QUATRE CHEMINS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBR. DES QUATRE CHEMINS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBR. DES QUATRE CHEMINS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBR. DES QUATRE CHEMINS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBR. DES QUATRE CHEMINS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBR. DES QUATRE CHEMINS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBR. DES QUATRE CHEMINS
Products information LIBR. DES QUATRE CHEMINS

BTW identificatienummer (tax): BE07376739501
Ondernemingsnummer: 8406982421
Hoofdstad (capital): 965,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 806,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in LIBR. DES QUATRE CHEMINS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBR. DES QUATRE CHEMINS
(Get full report from official database of BE for LIBR. DES QUATRE CHEMINS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBR. DES QUATRE CHEMINS
Addition kinds of activities for LIBR. DES QUATRE CHEMINS

287599. Meststoffen, alleen mengen, nec | Fertilizers, mixing only, nec
504603. Commerciële keuken- en levensmiddelenuitrusting | Commercial cooking and food service equipment
22110111. Tarlatan, katoen | Tarlatan, cotton
34630101. Motor of turbine smeedstukken, nonferrous | Engine or turbine forgings, nonferrous
35420405. Draadrolmachines | Thread rolling machines
35520204. Hosiery machines | Hosiery machines
39150107. Speldstengels | Pin stems
50840515. Threading tools | Threading tools
50990302. Lifesaving en survival apparatuur (niet-medisch) | Lifesaving and survival equipment (non-medical)
76990103. Opstellen van instrument reparatie | Drafting instrument repair

Werken bij LIBR. DES QUATRE CHEMINS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBR. DES QUATRE CHEMINS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBR. DES QUATRE CHEMINS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBR. DES QUATRE CHEMINS. Looking for open vacancies in other companies

 • Grondwerker (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een klant die actief is in grondwerken zoekt een extra medewerker. Je hebt kennis van electriciteit en kan kabels demonteren en een netwerk buiten spanning plaatsen. Je staat in voor het graven van sleuven en installeren van bekabeling. Je beveiligt de werfomgeving door het plaatsen van signalisatie.

 • COMMERCIEEL TALENT (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Call Agent medewerker werk je vanuit Brussel of Aalst aan een optimale service voor klanten van verschillende bekende firma in België. Na een intensieve opleiding van een week, start je als Call Agent medewerker. Daar sta je dagelijks in contact met klanten (via telefoon en mail) en zorg je voor een goede opvolging van hun dossiers.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Werchter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WERCHTER)

  Regio: WERCHTER

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • Jobstudent verkoopmedewerker | Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: SACHA SCHOENEN

  Type: Studentenjob

  YES. DO WHAT YOU LOVE. ALWAYS Are you a student shoelover? Trendsettend. Vooruitstrevend. Klanten inspireren. Zijn dit woorden die jou aanspreken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen en daarmee ervoor te zorgen dat ze met de laatste trends aan hun voeten blij naar huis gaan. Wat ga je doen als student verkoopmedewerker? Als jobstudent in winkel Oostende is het je belangrijkste taak de wens van de klant te achterhalen, en deze zo snel mogelijk te vervullen. Van een warm welkom tot het juiste advies geven, jij zorgt voor dat ‘happiness’ gevoel bij de klant. Daarnaast zorg je voor: · Een recordtempo in het presenteren van de juiste maat · Een verzorgde winkel · Een perfecte presentatie van de collectie · Een snelle verwerking van de inkomende voorraad · Een goed advies over het onderhoud van de schoenen en tassen Over de Termeer Groep De Termeer Groep, een Europese multinational, heeft met de merken Sacha en Manfield 110 winkels verspreid over vijf landen. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de wereld van de schoenen met de merknaam Sacha. Sinds 2016 maakt het uit 1844 afstammende Manfield ook onderdeel uit van het familiebedrijf. Waar Sacha staat voor trendsettend, uitgesproken en eigen, staat Manfield voor ambacht, service en kwaliteit. Met beide een andere, maar sterk complementaire doelgroep. De optelsom van beide merken geeft het bedrijf een sterke positie in de schoenenmarkt.

 • Jobstudent 18+ M/V bij Panos Schelle (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: PANOS@FSB

  Type: Studentenjob

  Je werkt als jobstudent in de Panos van Schelle en staat in voor het bedienen van klanten, bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk.

 • Monteur (526-256) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: vanAnaarBETER.com

  Type: Vaste Job

  Ben jij een handige Harry en heb je gezonde interesse in fijne mechaniek? Dan ben jij de MONTEUR die wij zoeken! Onze klant is een engineeringbedrijf dat ook actief is in de machinebouw. Zij bouwen voornamelijk prototypes maar leveren ook stukwerk in kleine tot middelgrote oplages. Voor de groei van hun activiteiten zoeken ze vandaag een monteur. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch monteren van machines Je staat in voor de elektrische bekabeling van machines

 • Expediteur import luchtvracht (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: GEODIS FF BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Algemeen De Import Air Freight afdeling is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle algemene importzendingen volgens de gemaakte afspraken met de klant of voor on the spotzendingen. De expediteur voert de ontvangen vervoersopdrachten (import luchtvracht) uit vanaf het moment van aanvraag door de klant tot en met de facturatie en klassement. De vervoersopdrachten worden op een efficiënte en klantvriendelijke basis uitgevoerd met aandacht voor de prijs- en kwaliteitsverhouding. Taakomschrijving Dagelijks communiceren met klanten en leveranciers Openen/aanvaarden boekingen/dossiers Plaatsen boekingen bij leveranciers (aan de hand van door klant goedgekeurde offerte Pricing team) Afhandelen van expeditiedossiers t/m facturatie Beheren en juist gebruiken documenten en wettelijke vergunningen Opmaken douane-instructies Doorgeven van afhaling – ophaling bij interne afdeling of bij externe transporteur Opvolgen van de zending tot op de eindbestemming Coördineren problemen tijdens de uitvoering Verzekeren 100% Freight Monitor Compliance Functionele kennis en vaardigheden Inzicht of 2-tal jaren ervaring met de operationele processen van luchtvracht Kennis Incoterms Kennis IATA Inzicht luchtvrachtactiviteiten op Brucargo Flexibel in werkuren (geen 9-5 mentaliteit) Teamplayer Stressbestendig Accuraat Spreek – en schrijfvaardig, ook in Franse en Engelse taal Kennis en ervaring met MS Office (vnl. outlook en excel) Doorzetter Zelfstarter Onafhankelijk

 • Brandertechnicus (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Onderhoud & herstelling van mazout- en gasketels, opstart nieuwe installaties bij particulieren en nieuwbouw. Een diagnose kunnen stellen van defecten en storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) en deze kunnen oplossen. Defecte onderdelen kunnen vervangen of herstellen.

 • Receptionist te Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Vaste Job

  Om de service verder te optimaliseren zoeken we een receptionist(e) werkplaats met ervaring in vrachtwagens. Deze functie vormt een belangrijke schakel tussen werkplaats en magazijn. Je analyseert de opdrachten van de planning, doet een eerste controle en maakt een werkfiche op voor de mecaniciens en carrossiers. Je staat nauw in contact met de magazijnier in kader van een optimaal stockbeheer. Je garandeert een correcte verwerking van de werkorders voor een goede facturatie als gevolg.

 • Wegenwerker (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Synergie Aalst Construct

  Type: Vaste Job

  Als arbeider binnen de wegenbouw sta je in voor het uitvoeren van wegeniswerken, funderingswerken, leggen van boordstenen, klinkers, ... en dit onder leiding van je ploegbaas/projectleider

 • PROJECT MANAGER FARMA (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

  Type: Vaste Job

  Wat houdt deze functie in? Voor een groot, internationaal farmabedrijf in Vlaams-Brabant zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Project Manager. In deze functie zal je nieuwe machines en productielijnen introduceren in een werkende productieplant. De projecten hebben als doel om de productiecapaciteit te verhogen. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor het project, van opstellen van specificaties tot validatie en certificatie. Je wordt hierbij ondersteund door een multidisciplinair team dat zeer sterke technische competenties heeft. Jouw taken: vastleggen van projectdoelstellingen, specificaties, acceptatiecriteria planning en budget opmaken, opvolgen en rapporteren coördinatie en aansturen van design, layouts, lastenboeken aansturen van een multidisciplinair projectteam: mechanisch, elektrisch, automatisering, utilities team meetings en workshops plannen en leiden prijsvragen uitschrijven, offertevergelijking, leverancierskeuze, commerciële onderhandeling, contractering verzekeren dat project/product requirements gedefinieerd, behaald en geverifieerd worden coördinatie van FAT, levering, plaatsing, installatie, SAT en oplevering van machines, utilities documentatie, opleiding, overdracht aan productie validatie en certificatie volgens CE en FDA-normering communiceren met leveranciers, management en stakeholders over voortgang, afwijkingen en opleveringen

 • Recruitment Consultant (SINT-AGATHA-BERCHEM)

  Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

  Bedrijf: RANDSTAD SOURCERIGHT

  Type: Vaste Job

  Randstad Sourceright is de divisie van de Randstad Groep die bedrijven ondersteunt door hun HR-processen geheel of gedeeltelijk over te nemen. Dit gaat hoofdzakelijk over rekrutering en selectie, maar breidt vaak uit naar communicatie, employer branding, training, workshop's. De collega's van Randstad Sourceright werken ter plaatse bij de klant om zich volledig te integreren in het bedrijf en permanent te kunnen inspelen op de noden en opportuniteiten. Om onze groei te ondersteunen zoeken we een Recruitment Consultant Functie Als Recruitment consultant / Talent Acquisition Specialist ben je verantwoordelijk voor de opmaak van een recruitment plan voor de aan jouw toevertrouwde (technische) vacatures. In samenwerking met je team sta je in voor de kwalitatieve invulling van deze vacatures. Als sourcing expert adviseer je de Hiring Managers en HR business partners inzake de aanwerving van de voorgestelde kandidaten. Samen met hen en je team implementeer je de door jouw opgestelde recruitment strategie. Daarbuiten sta je ook in voor de optimalisatie van het wervings- en selectieproces. Taken actieve search via applicant tracking databases (Linkedin, eigen talent pool en andere databases) actieve search via search engines verdere ontwikkeling en onderhoud van een actieve talentpool netwerk uitbouwen in de technische sector screening van de kandidaten (van cv screening tot interview met testbatterij) onderhouden van het ATS systeem (carerix en connexys) opmaken van een interviewrapport dagelijkse contacten met hiring managers & HR business partners opmaken van een aantrekkelijke jobdescription finalisering aanwerving (opmaak contract + onthaal) Om deze baan optimaal en op een professioneel niveau uit te kunnen voeren zal je beschikken over de nodige tools zoals oa een LinkedIn recruiter seat. Tevens kan je ook rekenen op de ervaring en expertise van onze senior consultants en de kennis die binnen onze organisatie aanwezig is. Tot slot maak je deel uit van een team van meerdere collega’s, aangestuurd door een manager die de finale verantwoordelijkheid draagt van het project. Ben je geïnteresseerd? Laat ons weten!

Zoek naar antwoorden van LIBR. DES QUATRE CHEMINS in sociale netwerken
Look for responds of LIBR. DES QUATRE CHEMINS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBR. DES QUATRE CHEMINS. Laat een reactie achter voor LIBR. DES QUATRE CHEMINS. LIBR. DES QUATRE CHEMINS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBR. DES QUATRE CHEMINS. Leave a respond for LIBR. DES QUATRE CHEMINS. LIBR. DES QUATRE CHEMINS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBR. DES QUATRE CHEMINS op de google maps. Adres en contacten LIBR. DES QUATRE CHEMINS
Location of LIBR. DES QUATRE CHEMINS on the google maps. Address and contacts of LIBR. DES QUATRE CHEMINS

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBR. DES QUATRE CHEMINS LIBR. DES QUATRE CHEMINS: HOTEL DE ZALM | VIKTOR VENNEKENS | R?SIDENCE BON AIR | KAMSING | ROMAIN MESTDAGH

Other related companies as LIBR. DES QUATRE CHEMINS: HOTEL DE ZALM | VIKTOR VENNEKENS | R?SIDENCE BON AIR | KAMSING | ROMAIN MESTDAGH

LIBR. DES QUATRE CHEMINS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBR. DES QUATRE CHEMINS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07376739501. Het bedrijf LIBR. DES QUATRE CHEMINS bevindt zich op het adres: RUE DE SART-LEZ-MOULIN 2; 6180; COURCELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 965,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 806,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in LIBR. DES QUATRE CHEMINS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBR. DES QUATRE CHEMINS is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBR. DES QUATRE CHEMINS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBR. DES QUATRE CHEMINS, openstaande posities, locatie van LIBR. DES QUATRE CHEMINS op de kaart.

LIBR. DES QUATRE CHEMINS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBR. DES QUATRE CHEMINS, company assigned to the tax number BE07376739501. The company LIBR. DES QUATRE CHEMINS is located at the address: RUE DE SART-LEZ-MOULIN 2; 6180; COURCELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 965,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 806,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in LIBR. DES QUATRE CHEMINS were not found.
The main activity of LIBR. DES QUATRE CHEMINS is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBR. DES QUATRE CHEMINS is not available. You also can look at reviews of LIBR. DES QUATRE CHEMINS, open positions, location of LIBR. DES QUATRE CHEMINS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBR. DES QUATRE CHEMINS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBR. DES QUATRE CHEMINS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBR. DES QUATRE CHEMINS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBR. DES QUATRE CHEMINS, employees, financial statistics.