LECTUUR GODELIEVE

Contactgegevens LECTUUR GODELIEVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LECTUUR GODELIEVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LECTUUR GODELIEVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KEMPENSEWEG 75; 3690; ZUTENDAAL, België

Telefoon (phone): 89612103 (+32-89612103) 89612103 (+32-89612103)

Fax (fax): +32 (65) 185-85-58 +32 (65) 185-85-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LECTUUR GODELIEVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LECTUUR GODELIEVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LECTUUR GODELIEVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LECTUUR GODELIEVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LECTUUR GODELIEVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LECTUUR GODELIEVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LECTUUR GODELIEVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LECTUUR GODELIEVE
Products information LECTUUR GODELIEVE

BTW identificatienummer (tax): BE05702423095
Ondernemingsnummer: 2426025390
Hoofdstad (capital): 652,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 376,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in LECTUUR GODELIEVE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LECTUUR GODELIEVE
(Get full report from official database of BE for LECTUUR GODELIEVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LECTUUR GODELIEVE
Addition kinds of activities for LECTUUR GODELIEVE

5193. Bloemen en bloemisten levert | Flowers and florists supplies
806902. Chronisch ziekenhuis | Chronic disease hospital
28699901. Versnellers, rubberen verwerking: cyclisch of acyclisch | Accelerators, rubber processing: cyclic or acyclic
38250300. Elektrische energie meetapparatuur | Electrical energy measuring equipment
38420103. Oordopjes | Ear plugs
59630101. Levering van flessenwater | Bottled water delivery
76991301. Mobiele huis reparatie | Mobile home repair

Werken bij LECTUUR GODELIEVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LECTUUR GODELIEVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LECTUUR GODELIEVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LECTUUR GODELIEVE. Looking for open vacancies in other companies

 • Spuiter/natlakker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een spuiter/natlakker. Je staat in voor: - ophangen van machine -onderdelen, soms manueel ontvetten - elektrostatisch spuiten/natlakken van de onderdelen - afnemen en verpakken van de onderdelen

 • Mechanieker vrachtwagens te Lommel (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ASAP XL Essers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als vrachtwagenmechanieker start je in dagpost om daarna om te schakelen naar het 2-ploegen systeem. Je hebt reeds kennis van de mechaniek en bijhorende ophanging van de vrachtwagen. Na een uitgebreide opleiding door een ervaren collega ben je klaar voor het echte werk. Je zal de kneepjes van het vak aangeleerd krijgen en kan nadien zelfstandig aan de slag. Na een positieve uitzendperiode maak je kans op een contract van onbepaalde duur. Tewerkstelling van maandag tot vrijdag.

 • Logistiek medewerker (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze toonaangevende klant op vlak van kunststofprofielen, gaat op zoek naar een logistiek, polyvalent medewerker. Taken: laden en lossen van vrachtwagens met voorlader grondstoffen aanvoeren je voert containers af en aan met zijlader bestellingen klaarzetten je staat daarnaast ook in voor picking, werkt met de scanner, beperkte administratie algemeen heftruckwerk Je werkt in een 2-ploegenstelsel: vroege ploeg: 6u - 14u late ploeg: 14u - 22u Spreekt een job in het logistieke jou aan en kan je vinden in bovenstaande taken? Wij stellen jou graag voor aan onze klant!

 • Onderhoudsmecanicien - 2 ploegen (GITS)

  Regio: GITS

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de onderhoudsmecanicien (m/ v) voor een metaalbedrijf in de regio Hooglede/ Gits die wij zoeken? Onze klant is de specialist in het maken van profielen op maat van de klant (maat/ vorm/ kleur). Deze profielen zijn klaar voor montage. Meer dan 500 medewerkers werken dagelijks mee aan de productie van deze koudvervormde stalen profielen. Hoe ziet jouw dag als onderhoudsmecanicien eruit? Als onderhoudsmecanicien ben je verantwoordelijk voor het herstellen van storingen aan de installaties en machines. En zorg je bovendien voor het preventief onderhoud om storingen te voorkomen.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • STUDENT - Magazijnier (m/v) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een STUDENT - magazijnier (m/v): Je laadt en lost vrachtwagens Je verricht fysiek werk Je houdt het magazijn proper

 • JOBSTUDENT frituurmedewerker (KLUISBERGEN)

  Regio: KLUISBERGEN

  Bedrijf: YJ@H

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor volgende taken: onthaal van de klanten; opnemen van de bestellingen; klaarzetten van de bestellingen.

 • OOST-VLAANDEREN - Verkoper/Verkoopster Oudenaarde (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

  Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

  Bedrijf: Krëfel

  Type: Vaste Job

  Uw functie: Als gedreven voltijdse verkoper informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Oudenaarde. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Uw profiel: Je bent klant- en servicegericht en hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk Wij bieden: Een interessante en veelzijdige functie in een groeiend en dynamisch bedrijf. Je werkt in een aangename werksfeer.Een motiverend salarispakket in overeenstemming met uw toegevoegde waarde.

 • Commercieel medewerk(st)er (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: A.C.S. & A.C.S. TELECOM

  Type: Vaste Job

  Je wordt verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van onze klantenportefeuille en de opvolging ervan met een uitmuntende klantvriendelijkheid. Met kennis van zaken weet je elke klant het juiste advies te verstrekken, steeds rekening houdend met ieders budget en smaak. Het spreekt voor zich dat een verzorgd voorkomen en de nodige vriendelijkheid onontbeerlijk zijn voor deze functie.

 • Accountmanager W- en O-Vl met technische affiniteit | prachtig bedrijf (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Na een grondige opleidings- en inwerkperiode, ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en vergroten van ons klantenbestand. Je krijgt een vaste klantenportefeuille in West- en Oost-Vlaanderen, deze bestaat onder meer uit: houthandels, verandabouwers,... Je neemt de verkoop in West- en Oost-Vlaanderen in handen. Je luistert naar de behoeften van je klanten en geeft gepaste informatie en advies. Je biedt technische ondersteuning aan klanten. Je maakt hen enthousiast over de verschillende producten en toont de voordelen die deze bieden op alle vlakken. Je neemt actief deel aan commerciële vergaderingen waar de stand van zaken bekeken wordt en de doelen voor de toekomst vastgelegd worden. Je rapporteert aan de commercieel directeur.

 • Onderhoudstechnicus bij een Voedingsbedrijf (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: McFleming Recruitment

  Type: Vaste Job

   Als Onderhoudstechnicus bij een Voedingsbedrijf  behoren volgende taken tot je takenpakket:  Je zal verantwoordelijk zijn voor het technisch beheren van aanvragen voor interventies, zowel corrigerend als preventief. Hierbij respecteert je de hygiëneregels, de veiligheidsregels en heb je respect voor het product en het gereedschap. Je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke Technische Dienst ter plaatse en bij diens afwezigheid aan de Algemeen Directeur. Verder sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van de productie afdeling, de ploegbazen en lijnverantwoordelijken, maar ook de verantwoordelijke van de labo en kwaliteits afdeling. Je werkt in een twee ploegensysteem en bent bereidt om in een beurtrol voor permanentie te stappen om de vier weken. Je zal hier uiteraard ook de nodige vergoeding voor ontvangen.     Bedrijfsprofiel: Onze klant is een zeer stabiele onderneming (horende tot een internationale groep) actief in de voedingssector. Er zijn 2 Onderhoudstechniekers werkzaam en momenteel wordt er gezocht naar een bijkomende technicus om hun team verder uit te bouwen.

 • Installateur sanitair Antwerpen regio Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van LECTUUR GODELIEVE in sociale netwerken
Look for responds of LECTUUR GODELIEVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LECTUUR GODELIEVE. Laat een reactie achter voor LECTUUR GODELIEVE. LECTUUR GODELIEVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LECTUUR GODELIEVE. Leave a respond for LECTUUR GODELIEVE. LECTUUR GODELIEVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LECTUUR GODELIEVE op de google maps. Adres en contacten LECTUUR GODELIEVE
Location of LECTUUR GODELIEVE on the google maps. Address and contacts of LECTUUR GODELIEVE

Andere gerelateerde bedrijven als come LECTUUR GODELIEVE LECTUUR GODELIEVE: PARCS A CONTENEURS ANDENNE | Esprit | Leus NV | J.F. SNAPS | DEGREEF BRUNO

Other related companies as LECTUUR GODELIEVE: PARCS A CONTENEURS ANDENNE | Esprit | Leus NV | J.F. SNAPS | DEGREEF BRUNO

LECTUUR GODELIEVE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LECTUUR GODELIEVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05702423095. Het bedrijf LECTUUR GODELIEVE bevindt zich op het adres: KEMPENSEWEG 75; 3690; ZUTENDAAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 652,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 376,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in LECTUUR GODELIEVE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LECTUUR GODELIEVE is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LECTUUR GODELIEVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LECTUUR GODELIEVE, openstaande posities, locatie van LECTUUR GODELIEVE op de kaart.

LECTUUR GODELIEVE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is LECTUUR GODELIEVE, company assigned to the tax number BE05702423095. The company LECTUUR GODELIEVE is located at the address: KEMPENSEWEG 75; 3690; ZUTENDAAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 652,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 376,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in LECTUUR GODELIEVE were not found.
The main activity of LECTUUR GODELIEVE is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LECTUUR GODELIEVE is not available. You also can look at reviews of LECTUUR GODELIEVE, open positions, location of LECTUUR GODELIEVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LECTUUR GODELIEVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LECTUUR GODELIEVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LECTUUR GODELIEVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LECTUUR GODELIEVE, employees, financial statistics.