KRANTENBOETIEK

Contactgegevens KRANTENBOETIEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KRANTENBOETIEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

KRANTENBOETIEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PENETENTESTRAAT 54; 9500; GERAARDSBERGEN, België

Telefoon (phone): 54418616 (+32-54418616) 54418616 (+32-54418616)

Fax (fax): +32 (60) 517-75-84 +32 (60) 517-75-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KRANTENBOETIEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KRANTENBOETIEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KRANTENBOETIEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KRANTENBOETIEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KRANTENBOETIEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KRANTENBOETIEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KRANTENBOETIEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KRANTENBOETIEK
Products information KRANTENBOETIEK

BTW identificatienummer (tax): BE03932525634
Ondernemingsnummer: 5635131835
Hoofdstad (capital): 881,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 376,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in KRANTENBOETIEK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KRANTENBOETIEK
(Get full report from official database of BE for KRANTENBOETIEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor KRANTENBOETIEK
Addition kinds of activities for KRANTENBOETIEK

28699916. ethers | Ethers
34630201. Missile smeedstukken, nonferrous | Missile forgings, nonferrous
35320203. Classifiers (metallurgische of mijnbouwmachines) | Classifiers (metallurgical or mining machinery)
36919904. Nikkel cadmium batterijen | Nickel cadmium storage batteries
37280400. Militaire vliegtuiguitrusting en bewapening | Military aircraft equipment and armament
38230100. Temperatuur meetinstrumenten, industriële | Temperature measurement instruments, industrial
39310307. Recorders (muziekinstrumenten) | Recorders (musical instruments)
42210102. Graan lift, alleen opslag | Grain elevator, storage only

Werken bij KRANTENBOETIEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KRANTENBOETIEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KRANTENBOETIEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KRANTENBOETIEK. Looking for open vacancies in other companies

 • MRP PLANNER VLEESWARENFABRIKANT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een MRP planner. Ben je in het bezit van een bachelorsdiploma logistiek? Heb je reeds een eerste relevante werkervaring achter de rug? Ben je hands-on en super gemotiveerd? Dan is deze job zeker iets voor jou? Als MRP planner zal je zorgen voor een correcte en tijdige productbeschikbaarheid van de grondstoffen. je zet voorstellen om in orders je zorgt voor optimale voorraadniveaus je houdt rekening met het voorziene budget je staat in voor de follow-up met de leveranciers en magazijniers je zorgt er voor dat de leveringen tijdig kunnen gebeuren je staat in voor de follow-up van de contracten met de klanten je staat in contact met de inkoopafdeling enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren. Je zal opstarten op interimbasis. Voorlopig is dit om de drukte op te vangen, een vast contract kan dus niet gegarandeerd worden.

 • TORENKRAANBESTUURDER/MONTAGEKRAAN (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: AGO CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant uit Eeklo zijn we op zoek naar een torenkraanbestuurder/montagekraan machinist. Het bedrijf is gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken.

 • kinderbegeleider (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KU Leuven

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als kinderbegeleider organiseer je het groepsgebeuren in een leefgroep. Je staat in voor de verzorging, ontplooiing, ontwikkeling en begeleiding van de kinderen (0-3 jaar), in overleg met de teamleider en samen met een groep kinderbegeleiders. In samenspraak met de ouders verzeker je de opvoeding en opvang van het kind en draag je op die manier bij tot zijn harmonische persoonlijkheidsontplooiing. Je fungeert als vertrouwenspersoon voor de ouders en hun kind. Op pedagogisch verantwoorde wijze begeleid je een groep kinderen, waarbij je hierover reflecteert en rapporteert. Bedrijfsprofiel: Je rapporteert als kinderbegeleider rechtstreeks aan de teamleider. Je werkt nauw samen met de kinderbegeleiders binnen je eigen team en met de pedagogisch directeur. Als kinderbegeleider ben je flexibel inzetbaar in de 4 vestigingen van de Universitaire Kinderdagverblijven.

 • INSTALLATEUR CV EN SANITAIR (VLEKKEM)

  Regio: VLEKKEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als installateur cv en sanitair Zelfstandig kunnen meewerken (of toch inzicht in de werken) Gemotiveerd persoon die de teveredenheid van de klant vooropstelt Nauwkeuring en precies werken Goede referenties ( stiptheid werk...)

 • Sterk planmatig talent transport (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je een krak in planning en organisatie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je de perfecte kandidaat voor onze klant! Voor een transportbedrijf in regio groot Waregem zijn wij namelijk op zoek naar een dispatcher. Volgende taken behoren tot jouw uitvoerende taken: - opvolgen transportvoertuigen in binnen- en buitenland - inplannen voertuigen - nauw contact met klanten en chauffeurs onderhouden

 • Dieselmechanieker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant uit Antwerpen is op zoek naar een dieselmechanieker m/v, voor het onderhoud en herstellingswerk van hun vrachtwagenpark. Onderhoud en herstellingswerk aan vrachtwagens, graafkranen, laad- en graafcombinaties, compressoren,...; depannage ter plaatse op de verschillende werven van het bedrijf; kleine lasconstructiewerken.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Leuven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent verkoop Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: JYSK

  Type: Studentenjob

  Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

 • zaalmedewerker - student/flexijob (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: LA FRECHA

  Type: Studentenjob

  U bent verantwoordelijk voor de totale zaalbediening en verzorgt de communicatie naar de keuken toe. Ook de afwas behoort tot uw taken, samen met het onderhoud van de toog, de daarbijhorende toestellen, de kasten en de zaal.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Londerzeel)

  Regio: Regio Londerzeel

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: MAMZEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van KRANTENBOETIEK in sociale netwerken
Look for responds of KRANTENBOETIEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor KRANTENBOETIEK. Laat een reactie achter voor KRANTENBOETIEK. KRANTENBOETIEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KRANTENBOETIEK. Leave a respond for KRANTENBOETIEK. KRANTENBOETIEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KRANTENBOETIEK op de google maps. Adres en contacten KRANTENBOETIEK
Location of KRANTENBOETIEK on the google maps. Address and contacts of KRANTENBOETIEK

Andere gerelateerde bedrijven als come KRANTENBOETIEK KRANTENBOETIEK: Body Dynamic | Goderis F | PIETERSHEIM | ANTWERPS STEEN- & MARMERBEDRIJF BVBA | VERMANT B

Other related companies as KRANTENBOETIEK: Body Dynamic | Goderis F | PIETERSHEIM | ANTWERPS STEEN- & MARMERBEDRIJF BVBA | VERMANT B

KRANTENBOETIEK is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KRANTENBOETIEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03932525634. Het bedrijf KRANTENBOETIEK bevindt zich op het adres: PENETENTESTRAAT 54; 9500; GERAARDSBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 881,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 376,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in KRANTENBOETIEK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KRANTENBOETIEK is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KRANTENBOETIEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KRANTENBOETIEK, openstaande posities, locatie van KRANTENBOETIEK op de kaart.

KRANTENBOETIEK is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is KRANTENBOETIEK, company assigned to the tax number BE03932525634. The company KRANTENBOETIEK is located at the address: PENETENTESTRAAT 54; 9500; GERAARDSBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 881,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 376,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in KRANTENBOETIEK were not found.
The main activity of KRANTENBOETIEK is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KRANTENBOETIEK is not available. You also can look at reviews of KRANTENBOETIEK, open positions, location of KRANTENBOETIEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KRANTENBOETIEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KRANTENBOETIEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KRANTENBOETIEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KRANTENBOETIEK, employees, financial statistics.