HUIS STEVELINCK

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • HUIS STEVELINCK

Contactgegevens HUIS STEVELINCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS STEVELINCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS STEVELINCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 6; 9320; AALST, België

Telefoon (phone): 53773640 (+32-53773640) 53773640 (+32-53773640)

Fax (fax): +32 (60) 537-53-63 +32 (60) 537-53-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS STEVELINCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS STEVELINCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS STEVELINCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS STEVELINCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS STEVELINCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS STEVELINCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS STEVELINCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS STEVELINCK
Products information HUIS STEVELINCK

BTW identificatienummer (tax): BE08351501464
Ondernemingsnummer: 5537628173
Hoofdstad (capital): 893,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 898,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in HUIS STEVELINCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS STEVELINCK
(Get full report from official database of BE for HUIS STEVELINCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS STEVELINCK
Addition kinds of activities for HUIS STEVELINCK

249900. Houtproducten, NEC | Wood products, nec
17110101. Boiler onderhoud contractant | Boiler maintenance contractor
20539909. Sponsartikelen, bakkerij: bevroren | Sponge goods, bakery: frozen
26310200. Binnenzool en schoenplank | Innersole and shoe board
27529906. Planographing | Planographing
29110306. Nog olie | Still oil
37310200. Militaire schepen, bouw en reparatie | Military ships, building and repairing
50310203. Panelen, hout | Paneling, wood
50499905. Religieuze benodigdheden | Religious supplies

Werken bij HUIS STEVELINCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS STEVELINCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS STEVELINCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS STEVELINCK. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Laden+lossen vrachtwagens met heftruck. - Intern transport met heftruck en zijlader. - Klaarleggen materialen via bonnen en PWM. - Inschrijven materialen terugkerend van werven. - In rekken plaatsen inkomende materialen. - Opruimen en reinigen van de werkplek. - Sporadisch uitvoeren van boodschappen (wagens naar garage, afhalen materialen leveranciers, kleine leveringen werven).

 • POLYVALENT MEDEWERKER TIJDELIJK (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar iemand die voor een 4-tal weken een aardig centje wil bijverdienen! Je wordt ingezet als allround medewerker, het betreft redelijk fysiek werk.Laat ons snel iets weten bij interesse! ONMIDDELLIJKE OPSTART!

 • verkoper voeding/kassa (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als kassamedewerker help je de klanten aan de kassa verder je scant de producten in en je gaat over tot de betaling. Hier is het heel belangrijk dat je klantvriendelijk en erg service gericht bent. Je zorgt ervoor dat er een correcte klant afhandeling gebeurd. In kalme momenten ga je te werk in de winkel met het aanvullen van de producten.

 • Magazijnier (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen te Mechelen zijn we op zoek naar een nieuwe collega, namelijk een magazijnier. Je staat in voor de dagelijkse opvolging van de voorraad Je zorgt voor orde en overzicht van de werkplaats en het magazijn Structuur en veiligheid staan bij jou op nummer één Je bent bereid fysiek zwaar werk te verrichten

 • Onderhoudsmechanieker (volcontinusysteem) (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je staat in voor het preventief en curatief mechanisch onderhoud van de productie-installaties - Demonteren en monteren van motoren, pompen, ventilatoren, ... + uitvoeren van herstellingen - In geval van een panne ben je in staat om de juiste diagnose te stellen en het juiste advies te verlenen - Je staat in voor de kwaliteitscontrole na elke onderhoudsinterventie in geval van anomalieën, defecten, ... - Toezien op de operationele activiteiten van externe contractoren - Instaan voor een propere en veilige werkomgeving

 • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Bouwel (BOUWEL)

  Regio: BOUWEL

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Grobbendonk, Bevel, Bouwel Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • Huishoudhulpen Regio Lummen (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: TRIXXO HOME LUMMEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je taken bestaan voornamelijk uit poetsen, strijken, ramen wassen. Dagen en uren zijn bespreekbaar. Full of Part time

 • Huishoudhulp regio GENK - onmiddellijke opstart! (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Itzu

  Type: Dienstenchequebaan

  Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

 • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sijsele (SIJSELE)

  Regio: SIJSELE

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • PROJECTCOORDINATOR (BE758094) (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: OLSTE BV

  Type: Vaste Job

  Olste nv is een groeiende onderneming die reeds 17 jaar actief is als projectontwikkelaar, waarvan het overgrote deel van de realisaties zich in Knokke bevinden. Olste nv zorgt voor hoogwaardige projecten op zeer gunstige liggingen, wat zij waarmaakt door zich te omringen met professionele medewerkers en betrouwbare onderaannemers. Gezien de sterke groei, zijn we momenteel voor hen op zoek naar een (m/v): PROJECTCOORDINATOR GEDREVEN PROJECTBEGELEIDER VOOR INTERIEURAFWERKING VAN HIGH-END RESIDENTIELE BOUWWERKEN Functie Als projectbegeleider ben je verantwoordelijk voor een optimale oplevering van de toegewezen projecten. Dit maak je waar door de organisatie en coördinatie van de verschillende diensten en aannemers, met een focus op de afwerkingsfase. Als spilfiguur weet je de verschillende stakeholders aan te sturen en op die manier hoogkwalitatief top design af te leveren. Vanaf de verkoop tot de oplevering van het project ben je het aanspreekpunt voor de klant. Je vertaalt de noden en behoeften van de klant naar een eerste voorontwerp en begeleidt hen in diens keuzes. Je bent hun adviseur op vlak van interieurvormgeving. Je organiseert en plant de activiteiten op de werf en volgt ter plaatse ook de uitvoering hiervan op. Omdat je steeds oog hebt voor kwaliteit en kostenefficiëntie, verzeker je optimale resultaten. Je stuurt de onderaannemers aan om dit te bereiken. Je waakt over de naleving van de wettelijke voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu. Je organiseert werfvergaderingen om op een vlotte manier met de medewerkers te communiceren en hen te informeren. Je rapporteert aan de directie.

 • DAKWERKER (RUMBEKE)

  Regio: RUMBEKE

  Bedrijf: DECEUNINCK LUC

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ons bedrijf gespecialiseerd in dak- en zinkwerken is op zoek naar een medewerker voor de uitvoering van dak- en zinkwerken op zelfstandige basis.

 • Argenta - Operationeel Beheerder SQL (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Opm. iemand met goede SQL kennis en een NOTIE van JAVA is ook welkom zolang een goede attitude en zelfstandigheid om te werken aanqwezig is. LET OP HANDSOFF FUNCTIE COORDINATIE VAN INCIDENTEN Wie zijn wij Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT Run. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technisch experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie LifeCycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Wat verwachten wij Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. Uitstekende planning en organisatie skills. Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. Kennis van ontwikkelingstools (Jenkins, GIT/SVN,zookeeper,) Ontwikkelervaring zodat je weet hoe een ontwikkelomgeving beheerd kan worden. -Uitstekend kunnen coördineren en organiserende van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. Communicatief sterke eigenschap Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. Bijdrage in alle overlegstructuren. Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en SharePoint Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties, ...) Je moet zeer goede kennis hebben van SQL niveau 4 Gradatie 0 - slecht 5 - zeer goed

Zoek naar antwoorden van HUIS STEVELINCK in sociale netwerken
Look for responds of HUIS STEVELINCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS STEVELINCK. Laat een reactie achter voor HUIS STEVELINCK. HUIS STEVELINCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS STEVELINCK. Leave a respond for HUIS STEVELINCK. HUIS STEVELINCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS STEVELINCK op de google maps. Adres en contacten HUIS STEVELINCK
Location of HUIS STEVELINCK on the google maps. Address and contacts of HUIS STEVELINCK

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS STEVELINCK HUIS STEVELINCK: GROEP ARGENTA | DEXIA | MAISON JOLI VERT | COUTURE CORY | BOULANGERIE SOLEIL

Other related companies as HUIS STEVELINCK: GROEP ARGENTA | DEXIA | MAISON JOLI VERT | COUTURE CORY | BOULANGERIE SOLEIL

HUIS STEVELINCK is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS STEVELINCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08351501464. Het bedrijf HUIS STEVELINCK bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 6; 9320; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 893,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 898,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in HUIS STEVELINCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS STEVELINCK is Depotinstellingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS STEVELINCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS STEVELINCK, openstaande posities, locatie van HUIS STEVELINCK op de kaart.

HUIS STEVELINCK is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS STEVELINCK, company assigned to the tax number BE08351501464. The company HUIS STEVELINCK is located at the address: STATIONSSTRAAT 6; 9320; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 893,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 898,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in HUIS STEVELINCK were not found.
The main activity of HUIS STEVELINCK is Depository Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS STEVELINCK is not available. You also can look at reviews of HUIS STEVELINCK, open positions, location of HUIS STEVELINCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS STEVELINCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS STEVELINCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS STEVELINCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS STEVELINCK, employees, financial statistics.