HUIS SCRIPTA

Contactgegevens HUIS SCRIPTA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS SCRIPTA: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS SCRIPTA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENERAAL DEPREZSTRAAT 134; 8530; HARELBEKE, België

Telefoon (phone): 56258217 (+32-56258217) 56258217 (+32-56258217)

Fax (fax): +32 (19) 412-81-22 +32 (19) 412-81-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS SCRIPTA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS SCRIPTA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS SCRIPTA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS SCRIPTA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS SCRIPTA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS SCRIPTA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS SCRIPTA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS SCRIPTA
Products information HUIS SCRIPTA

BTW identificatienummer (tax): BE04045410156
Ondernemingsnummer: 4169281005
Hoofdstad (capital): 838,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 378,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in HUIS SCRIPTA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS SCRIPTA
(Get full report from official database of BE for HUIS SCRIPTA)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS SCRIPTA
Addition kinds of activities for HUIS SCRIPTA

0831. Bosproducten | Forest products
5194. Tabak en tabaksproducten | Tobacco and tobacco products
237100. Bontgoederen | Fur goods
358902. Commerciële schoonmaakapparatuur | Commercial cleaning equipment
07230501. Amandelspullen en schelpdiensten | Almond hulling and shelling services
31729904. Tabakzakken | Tobacco pouches
36740206. Microcircuits, geïntegreerde (halfgeleider) | Microcircuits, integrated (semiconductor)
50519907. Staven, metaal | Rods, metal
73891106. Muziekopname producent | Music recording producer

Werken bij HUIS SCRIPTA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS SCRIPTA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS SCRIPTA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS SCRIPTA. Looking for open vacancies in other companies

 • Conventioneel draaier (m/v) (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een conventioneel draaier m/v. De draaier is verantwoordelijk voor het verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen en/of walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Hierna dient de kerndiameter en de slag gecontroleerd en op het overzicht ingevuld te worden. De klantnaam, het L-nummer en het kerndiameter dient op het kaal product geschreven te worden. Het kaal product wordt naar de productie-afdeling (= stralerij) gebracht. Afwerken van producten: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank en klokt de rol uit. Hierna wordt voorgedraaid en de coniciteit gecontroleerd. Vervolgens wordt het product conform de specificaties op de productienota en/of bijgaande tekening afgewerkt. Invullen meetrapporten: de draaier is verantwoordelijk voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Zorgen voor orde en netheid op de werkvloer.

 • Orderpicker daguren (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een gedreven all-round magazijnier met reeds je eerste ervaring als orderpicker. Dan bent u de persoon naar wie wij op zoek zijn. Voor één van onze klanten in sint-katelijne- waver, actief in de natuurvoedings- en biowinkels, zoeken wij orderpickers dat met de volle 100% achter de dagverse producten staan.

 • Loodgieter - Installateur sanitair m/v (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: ASAP Kempen Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als loodgieter in de woningbouw, sta je in voor de volgende taken: - Bewerken en leggen van leidingen voor de distributie van warm en koud water - Plaatsen van afvoerleidingen - Monteren van de toestellen sanitaire toestellen zoals kranen, douches, baden - Het monteren van Cv leidingen en collectoren - Het installeren van condenserende gasketels - Het opstarten van deze gasketels. - Het in bedrijf stellen van de installatie - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen met betrekking tot water - Installeren van gasverwarming met individuele toestellen - Bewerken en leggen van leidingen voor de distributie van gas - Afvoer van verbrandingsgassen en toevoer van verbrandings- en ventilatielucht - Monteren van de toestellen - Het in bedrijf stellen van de installatie - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen met betrekking tot gas

 • HUISHOUDHULP VOOR MELLE - MERELBEKE (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Melle, Merelbeke.

 • Huishoudhulp regio Diest (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Diest Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Student Administratief bediende (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel regio Geraardsbergen zoeken wij een student die wekelijks 3 tot 4 dagen kan helpen in de administratie. Hierbij zal je inputwerk verrichten & kom je in contact met de website.

 • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Brugge.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

 • VERANTWOORDELIJKE COMMERCIAL PRINT (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: INNI group

  Type: Vaste Job

  Je stuurt twee kleine teams van de afdeling commercial print aan. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en opvolgen van de productieplanning van deze teams. Je kent je prioriteiten en zorgt ervoor dat wijzigingen vlot in de planning worden opgenomen. Je voert analyses uit aan de hand van productiecijfers en werkt mee aan het kwaliteitsplan binnen productie. Je volgt de orders in onderaanneming nauw op en bent hun eerste aanspreekpunt. Daarnaast ben je de rechterhand van de operations managers.

 • Industriële reiniger met rijbewijs B of C (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: JACOBS

  Type: Vaste Job

  De HCI-groep is een industrieel dienstverleningsbedrijf gespecialiseerd in services rond industriële reiniging, rioolreiniging, hydrodemolition, veegwerken en afvaltransporten Kwaliteit, Veiligheid en Milieu zijn in onze werkfilosofie prioritair De groep bestaat uit HCI nv te Antwerpen, HCI bv te Terneuzen en Jacobs nv te Olen. Momenteel zoeken wij voor onze vestiging in Olen gemotiveerde collega’s met een rijbewijs B of C. Als industriële reiniger rijdt je met je vrachtwagen naar diverse werven voor het uitvoeren van reinigingswerken. Jouw vrachtwagen is jouw werkvoertuig waarmee je de reinigingsopdrachten uitvoert Uitvoeren van reinigingswerken gebeurt door een combinatie van manueel werk met werktuigen en een stuk geautomatiseerd met industriële machines. Om met deze machines te kunnen/mogen werken moet je bekwaam zijn om zaken bij te leren en examens af te leggen om veiligheidsattesten te behalen. De aard van werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend. Afhankelijk van wat klanten vragen, doen wij in principe alles. Zaken die je regelmatig tegenkomt zijn: leidingen doorspuiten, riolering kuisen, beerputten leegtrekken, kolkjes proper maken, silo's en tanks reinigen, industriële installaties van productiebedrijven proper maken, warmtewisselaars schoon spuiten, ... enz De werkuren zijn zeer onregelmatig. Wij werken niet met shiften. Wij hebben alle soorten werkuren, dagen, nachten, korte dagen, lange dagen, alles loopt in elkaar over. Wij werken 24/24 en 7/7, dit betekend dat er ook weekendwerk is. Hoofdzakelijk wordt er op zaterdag gewerkt, zondag komt minder vaak voor. Je moet er van uitgaan dat je per maand 2 keer in het weekend zult werken. Veiligheid krijgt bij ons de hoogste prioriteit. Wij verwachten van al onze medewerkers dat de neuzen in dezelfde richting staan, namelijk “safety first”

 • Vuloperator (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

  Type: Vaste Job

  Voor een chemisch bedrijf in Zele zijn wij op zoek naar een machinebedienaar voor de vul- en verpakkingsinstallaties. De vuloperator staat in voor de correcte, veilige en efficiënte werking van ofwel de vullijn, ofwel de verpakking operatie. Jouw takenpakket: -Je assisteert bij het verrichten van alle kwaliteitsvereisten voor het vervullen van het ISO9001 kwaliteitssysteem. - Je volgt nauwgezet de toegewezen controles en evaluaties op. - Je meldt probleemsituaties en verricht corrigerende acties indien inbreuken t.o.v. de ISO9001 procedures of principes worden vastgesteld. - Je controleert de grondstoffen aan de hand van de gegevens op de productiebon. - Je verdeelt en organiseert je werk om een optimaal rendement met de gewenste kwaliteit te bekomen. - Je voert alle werkzaamheden uit volgens de geldende veiligheids- en fabrieksvoorschriften en volgens de geldende milieu vergunning en zoneringsvoorschriften. - Je zorgt voor orde en netheid aan de lijn. - Je volgt het productieblad strikt op.

 • Zwemlesgever Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Zelfstandige activiteit

  • Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen aan baby's, peuters en hummeltjes. • De lessen vinden plaats op wekelijkse basis (zaterdag) • Engagement voor een gans schooljaar • Administratieve opvolging: zwemlijsten invullen • Rapportering aan de zwembadmanager • Opvolgen en naleven van de nodige veiligheidsprocedures

 • Receptionist(e) - Zaventem - 38u/week (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Werfreserve

  Je bent verantwoordelijk voor volgende taken : Onthaal van de klanten en bezoekers aan de receptie Telefonisch onthaal van klanten (informatie geven, gesprek doorschakelen, enz., ...) Zorgen voor de netheid van de receptie Ondersteuning bieden aan de klanten

Zoek naar antwoorden van HUIS SCRIPTA in sociale netwerken
Look for responds of HUIS SCRIPTA in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS SCRIPTA. Laat een reactie achter voor HUIS SCRIPTA. HUIS SCRIPTA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS SCRIPTA. Leave a respond for HUIS SCRIPTA. HUIS SCRIPTA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS SCRIPTA op de google maps. Adres en contacten HUIS SCRIPTA
Location of HUIS SCRIPTA on the google maps. Address and contacts of HUIS SCRIPTA

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS SCRIPTA HUIS SCRIPTA: Christel | RONDAY FILS | D. MOONEN | M. ORBAN | Galadriel Worshippers Army

Other related companies as HUIS SCRIPTA: Christel | RONDAY FILS | D. MOONEN | M. ORBAN | Galadriel Worshippers Army

HUIS SCRIPTA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS SCRIPTA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04045410156. Het bedrijf HUIS SCRIPTA bevindt zich op het adres: GENERAAL DEPREZSTRAAT 134; 8530; HARELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 838,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 378,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in HUIS SCRIPTA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS SCRIPTA is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS SCRIPTA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS SCRIPTA, openstaande posities, locatie van HUIS SCRIPTA op de kaart.

HUIS SCRIPTA is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS SCRIPTA, company assigned to the tax number BE04045410156. The company HUIS SCRIPTA is located at the address: GENERAAL DEPREZSTRAAT 134; 8530; HARELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 838,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 378,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in HUIS SCRIPTA were not found.
The main activity of HUIS SCRIPTA is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS SCRIPTA is not available. You also can look at reviews of HUIS SCRIPTA, open positions, location of HUIS SCRIPTA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS SCRIPTA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS SCRIPTA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS SCRIPTA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS SCRIPTA, employees, financial statistics.