HUIS RUMO

Contactgegevens HUIS RUMO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS RUMO: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS RUMO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EDELGESTEENTENSTRAAT 74; 2600; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32397212 32397212

Fax (fax): +32 (65) 783-96-58 +32 (65) 783-96-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS RUMO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS RUMO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS RUMO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS RUMO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS RUMO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS RUMO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS RUMO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS RUMO
Products information HUIS RUMO

BTW identificatienummer (tax): BE04710083007
Ondernemingsnummer: 8019989013
Hoofdstad (capital): 617,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 658,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in HUIS RUMO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS RUMO
(Get full report from official database of BE for HUIS RUMO)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS RUMO
Addition kinds of activities for HUIS RUMO

335603. Magnesium | Magnesium
364600. Commerciële verlichtingsinrichtingen | Commercial lighting fixtures
01810105. Planten, potten: groei van | Plants, potted: growing of
20529907. Crackers, droog, nec | Crackers, dry, nec
22219900. Breedgeweven stoffabrieken, kunstmatige, nec | Broadwoven fabric mills, manmade, nec
51370411. Sjaals, vrouwen en kinderen | Scarves, women's and children's
51429901. Bakkerijproducten, bevroren | Bakery products, frozen
51490601. Dieetvoeding | Diet foods
87420102. Industriële consultant | Industrial consultant

Werken bij HUIS RUMO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS RUMO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS RUMO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS RUMO. Looking for open vacancies in other companies

 • zaalmedewerker m/v (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een zeer aangename brasserie zijn wij op zoek naar een zaalmedewerker. - Bestellingen opnemen - Tafels afruimen - Klanten bedienen

 • keukenplaatsers met ervaring - Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een keukenspecialist in Roeselare zijn we op zoek naar keukenplaatsers met ervaring; U gaat op verplaatsing mee voor het plaatsen van de op maat gemaakte keukens.

 • BEKISTER (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt een minimum ervaring van 5 jaar als bekister. Je genoot een opleiding bouw. Veiligheid op de werf draag je hoog in het vaandel.

 • Chauffeur C/CE (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant te Wijnegem/Wommelgem zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs met rijbewijs C Functieomschrijving: U staat in voor het leveren van voedingswaren en horecabenodigdheden naar klanten in Vlaanderen of Brussel Nadat de magazijniers/orderpickers de goederen hebben klaar gezet, laadt u de vrachtwagen en neemt de nodige leveringsdocumenten in ontvangst U staat in voor het lossen van de goederen bij de klant: u steekt voedingswaren in de diepvries of koelruimte bij de klant U laat de leveringsdocumenten ondertekenen en zorgt voor de ontvangst/betaling   

 • Huishoudhulp te regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

  Type: Dienstenchequebaan

  Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

 • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Balen (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • student weekendwerk verkoop supermarkt (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in de buurt zijn we op zoek naar werklustige jobstudenten die een handje willen helpen. Je kan ingeschakeld worden op verschillende afdelingen van de supermarkt (bakkerij-afdeling, non-food, food, groenten-en fruitafdeling, ...). Daarnaast ben je ook bereid om versterking te bieden aan de kassa.

 • STUDENT VERDELER BIEREN (STEENHUFFEL)

  Regio: STEENHUFFEL

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Studentenjob

  Ben je vrij tijdens de maand september en heb je een rijbewijs? Wil je graag werken regio Brugge/ Roeselare en ben je op zoek naar promowerk? dan hebben wij een leuke job voor je. Namelijk het uitzetten van Bier voor een lopende actie. Je zal horeca zaken gaan bezoeken en een aantrekkelijke stand maken om het bier te promoten.

 • TIGLASSER MET KENNIS VAN MONTAGE EN PLANNEN LEZEN (PASSENDALE)

  Regio: PASSENDALE

  Bedrijf: DOUCHY CHRIST

  Type: Vaste Job

  U staat in voor het vervaardigen van metaalconstructies volgens plannen U kunt TIG lassen

 • Gemotiveerde hulpontkister (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken dringend een hulpontkister Onze klant is actief als handelaar in bouw- en afwerkingsmaterialen; Taken: Je maakt bekistingsstukken los en je maakt ze schoon Je ruimt de tafels af door het overblijvend beton en de lijmresten los te maken Je helpt de ontkister als dit nodig is Je legt het ijzer en andere producten klaar en je zorgt voor een propere werkruimte

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • KELNER (TIELT-WINGE)

  Regio: TIELT-WINGE

  Bedrijf: RAFAELO

  Type: Flexijob

  Je zal meewerken als horecamedewerker in de zaal. Takenpakket : Opdienen van kleine gerechten, ijsjes en dranken in het salon . Af en toe meehelpen in de keuken.

Zoek naar antwoorden van HUIS RUMO in sociale netwerken
Look for responds of HUIS RUMO in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS RUMO. Laat een reactie achter voor HUIS RUMO. HUIS RUMO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS RUMO. Leave a respond for HUIS RUMO. HUIS RUMO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS RUMO op de google maps. Adres en contacten HUIS RUMO
Location of HUIS RUMO on the google maps. Address and contacts of HUIS RUMO

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS RUMO HUIS RUMO: KAUPTHING BANK BELGIUM | EAGLE ONE AF | C. DELVAUX | GERARD VERMEIREN | Lambert Sandrine

Other related companies as HUIS RUMO: KAUPTHING BANK BELGIUM | EAGLE ONE AF | C. DELVAUX | GERARD VERMEIREN | Lambert Sandrine

HUIS RUMO is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS RUMO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04710083007. Het bedrijf HUIS RUMO bevindt zich op het adres: EDELGESTEENTENSTRAAT 74; 2600; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 617,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 658,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in HUIS RUMO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS RUMO is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS RUMO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS RUMO, openstaande posities, locatie van HUIS RUMO op de kaart.

HUIS RUMO is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS RUMO, company assigned to the tax number BE04710083007. The company HUIS RUMO is located at the address: EDELGESTEENTENSTRAAT 74; 2600; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 617,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 658,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in HUIS RUMO were not found.
The main activity of HUIS RUMO is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS RUMO is not available. You also can look at reviews of HUIS RUMO, open positions, location of HUIS RUMO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS RUMO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS RUMO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS RUMO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS RUMO, employees, financial statistics.