HUIS PETIT

Contactgegevens HUIS PETIT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS PETIT: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS PETIT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TURNHOUTSEBAAN 36; 2970; SCHILDE, België

Telefoon (phone): 33538750 (+32-33538750) 33538750 (+32-33538750)

Fax (fax): +32 (4) 436-91-71 +32 (4) 436-91-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS PETIT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS PETIT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS PETIT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS PETIT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS PETIT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS PETIT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS PETIT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS PETIT
Products information HUIS PETIT

BTW identificatienummer (tax): BE06524749755
Ondernemingsnummer: 2652893066
Hoofdstad (capital): 381,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 506,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in HUIS PETIT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS PETIT
(Get full report from official database of BE for HUIS PETIT)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS PETIT
Addition kinds of activities for HUIS PETIT

232601. Uniformen voor werk | Work uniforms
22580102. Bedspreads, kant: gemaakt op kantmachines | Bedspreads, lace: made on lace machines
24999914. Trofee bases, hout | Trophy bases, wood
25140205. Krukjes, huishoudelijk, opgevuld of vlak: metaal | Stools, household, padded or plain: metal
25910300. Venster tinten | Window shades
28690602. Aceton, synthetisch | Acetone, synthetic
34210101. Carving sets | Carving sets
87439901. Lobbyist | Lobbyist

Werken bij HUIS PETIT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS PETIT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS PETIT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS PETIT. Looking for open vacancies in other companies

 • MEDEWERKER SCHOONMAAK INDUSTRIE (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: SCHOONMAAKBEDRIJF WESTHOEK

  Type: Dienstenchequebaan

  We zijn op zoek naar een gemotiveerd medewerker voor het schoonmaken van industrieële gebouwen. Je werkt in de regio Diksmuide, Koekelare en kust. Je werkt dagelijks van 17 uur tot 20u30

 • Huishoudhulp Waregem - Zulte (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

 • Huishoudhulp Boechout 12u/week (BOECHOUT)

  Regio: BOECHOUT

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 12u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hen eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

 • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als POETSHULP / THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student - monteur/mecanicien - projecten - regio Lebbeke (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  AGO Technics is voor een klant gelegen te Lebbeke op zoek naar een student - monteur/mecanicien. Binnen de firma zijn voornamelijk lassers, monteurs, mecaniciens... aan de slag. Er wordt hoofdzakelijk projectmatig gewerkt, dus vertrekken doe je vanuit het hoofdkantoor te Lebbeke. Hierna ga je samen met je collega\\\'s aan de slag bij een klant, waar je instaat voor het uitvoeren van montage- of onderhoudswerken.

 • winkelbediende weekend (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

 • Maintenance Engineer - Regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant in Gent zijn wij op zoek naar een Maintenance Engineer. Doel van je functie: Enerzijds sta je in voor de opvolging van de chefs van de technische dienst en de techniekers, anderzijds sta je ook in voor het projectmatig verbeteren van de site. Kernwoorden: - Coachen, motiveren en opvolgen; - Organiseren, structureren en verbeteren; Je takenpakket: - Je bekijkt de structuur binnen de onderhoudsdienst en tracht deze zo maximaal mogelijk te optimaliseren. - Je staat dicht bij de elektriciens en de mechaniciens, volgt hen goed op en coacht hen waar nodig. - Je staat in voor de volledige opvolging van het budget van de technische dienst. - Je bent verantwoordelijk voor de technische aankoop en alle investeringen in het machinepark of in materialen. - Je volgt onderaannemers op. - Je werkt sommige projecten volledig uit en stuurt deze. - Je werkt technische en organisatorische verbetervoorstellen uit.

 • lijnbuschauffeur (WACHTEBEKE)

  Regio: WACHTEBEKE

  Bedrijf: VAN DE VOORDE

  Type: Vaste Job

  openbare lijndienst

 • Studiebegeleider rechten (Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: METODIKA GENT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Op individuele basis studiebegeleiding geven voor rechtsvakken (algemeen recht, staatsrecht, verbintenissenrecht, mensenrechten, publiekrecht, privaatrecht, economisch recht, enz.) aan studenten uit 1e, 2e, soms 3e bachelor Rechten of Rechtspraktijk. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

 • FREELANCE STUDIECOACH STATISTIEK regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: RE-MIND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen statistiek te kunnen invullen in de regio Kortrijk. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

 • Zelfstandig ergotherapeut (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

 • FLEXI JOB / VERKOPER (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

  Type: Flexijob

  Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame winkelmedewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Extra bijverdienen zonder belastingen of RSZ te betalen? Dat kan! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper / flexijob die: •klanten op een correcte en klantvriendelijke manier verder helpt en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. •klanten ondersteunt met deskundig advies. •een gevarieerd takenpakket ziet zitten: tuinmeubelen uitstallen, BBQ uitstallen, stock bijhouden, koppelverkoop stimuleren, onderhoud en netheid afdeling, in de winter kerstafdeling verzorgen •inspringt bij collega's en openstaat voor hulp en een vlotte samenwerking. •graag drukte om zich heen heeft. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

Zoek naar antwoorden van HUIS PETIT in sociale netwerken
Look for responds of HUIS PETIT in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS PETIT. Laat een reactie achter voor HUIS PETIT. HUIS PETIT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS PETIT. Leave a respond for HUIS PETIT. HUIS PETIT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS PETIT op de google maps. Adres en contacten HUIS PETIT
Location of HUIS PETIT on the google maps. Address and contacts of HUIS PETIT

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS PETIT HUIS PETIT: BAKKERIJ BREUGELMANS | RAPIDO | Hoogstoel J | DANIEL VANHOUTTE | Notebaert BVBA

Other related companies as HUIS PETIT: BAKKERIJ BREUGELMANS | RAPIDO | Hoogstoel J | DANIEL VANHOUTTE | Notebaert BVBA

HUIS PETIT is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS PETIT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06524749755. Het bedrijf HUIS PETIT bevindt zich op het adres: TURNHOUTSEBAAN 36; 2970; SCHILDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 381,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 506,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in HUIS PETIT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS PETIT is Textielmolenproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS PETIT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS PETIT, openstaande posities, locatie van HUIS PETIT op de kaart.

HUIS PETIT is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS PETIT, company assigned to the tax number BE06524749755. The company HUIS PETIT is located at the address: TURNHOUTSEBAAN 36; 2970; SCHILDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 381,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 506,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in HUIS PETIT were not found.
The main activity of HUIS PETIT is Textile Mill Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS PETIT is not available. You also can look at reviews of HUIS PETIT, open positions, location of HUIS PETIT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS PETIT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS PETIT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS PETIT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS PETIT, employees, financial statistics.