HUIS OP DE LOGEN

Contactgegevens HUIS OP DE LOGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS OP DE LOGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS OP DE LOGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LOGEN 27; 2440; GEEL, België

Telefoon (phone): 14591188 (+32-14591188) 14591188 (+32-14591188)

Fax (fax): +32 (53) 180-89-24 +32 (53) 180-89-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS OP DE LOGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS OP DE LOGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS OP DE LOGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS OP DE LOGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS OP DE LOGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS OP DE LOGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS OP DE LOGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS OP DE LOGEN
Products information HUIS OP DE LOGEN

BTW identificatienummer (tax): BE04187957763
Ondernemingsnummer: 8230651855
Hoofdstad (capital): 751,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 550,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in HUIS OP DE LOGEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS OP DE LOGEN
(Get full report from official database of BE for HUIS OP DE LOGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS OP DE LOGEN
Addition kinds of activities for HUIS OP DE LOGEN

2053. Bevroren bakkerijproducten, behalve brood | Frozen bakery products, except bread
021400. Schapen en geiten | Sheep and goats
20150200. Eend slachten en verwerking | Duck slaughtering and processing
20910306. Kabeljauw: verpakt in blikjes, potten, enz. | Codfish: packaged in cans, jars, etc.
22110202. Kledingstof, katoen | Dress fabrics, cotton
38240200. Mechanische en elektromechanische tellers en apparaten | Mechanical and electromechanical counters and devices
89990801. Radio en televisie aankondigen | Radio and television announcing

Werken bij HUIS OP DE LOGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS OP DE LOGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS OP DE LOGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS OP DE LOGEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief bediende Dispatch/Planner (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket bestaat uit: algemene administratie van de afdeling je staat in contact met klanten, leveranciers, chauffeurs,... je Biedt ondersteuning waar nodig

 • Onderhoudstechnieker (Electrich+Mechanisch) (m/v) (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant zijn wij op zoek naar 5 storingstechniekers en/of onderhoudstechniekers   Als storingstechnieker staat u in voor het curatief en preventief onderhoud van machines in een productieomgeving U werkt op verplaatsing voor verschillende langlopende projecten (duurtijd minimaal 1 jaar)

 • HUISHOUDHULP (M/V) KAPRIJKE (voltijds) (KAPRIJKE)

  Regio: KAPRIJKE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Huishoudheld regio Ingelmunster (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Geel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Hands On Project Manager / COO (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: THE SAFE GROUP

  Type: Vaste Job

  Je houdt ten alle tijden het volledig overzicht over de operationele werking van het bedrijf. Je weet wie waar mee bezig is en kent de status van elk project. Je bepaalt samen met het het senior management de procesflow van de projecten Je zorgt voor een perfecte intake, operations en afsluiting van alle verschillende types projecten Lopende projecten worden rigoureus opgevolgd, het is jouw taak ervoor te zorgen dat alles on track blijft en er nooit iets vergeten wordt. Je houdt alle “stakeholders” van een project piekfijn op de hoogte

 • Mechanicien oldtimers (MEEUWEN)

  Regio: MEEUWEN

  Bedrijf: Soetewei

  Type: Vaste Job

  Je job bestaat in het herstellen en restaureren van voornamelijk de mechanische kant van oldtimer tractoren, auto's, vrachtwagens en meer. Wij zijn een klein bedrijf dat een wereldspeler is in de internationale handel van voornamelijk antieke tractoren. Ijzeren wielen, stoom, petroleum.. zijn voor ons dagelijkse kost maar we gaan zo jong als de jaren 80. Wij doen tevens ook auto's en vrachtwagens van voor de oorlog (liefst voor de eerste). Om een idee te krijgen van wat we doen: www.happyoldiron.com

 • Colas Belgium l Adjunct-topograaf l Agentschap Noord of Agentschap Noord-Oost (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: COLAS BELGIUM

  Type: Vaste Job

  In samenspraak met de (hoofd)topograaf zorg je voor de topografische opvolging van meerdere werven. Je takenpakket bestaat ondermeer uit: - voorbereiding van één of enkele projecten in overleg met de werfleider: uitvoeren van metingen, uitzetten van het project,… - controle van de uitvoeringsplannen - opstelling van wegenis- en rioleringslijsten - begeleiding bij het uitzetwerk voor diverse machines - uitvoering van systematische metingen voor werkgever en opdrachtgever Je stuurt arbeiders hulptopografen aan en rapporteert aan de hoofdtopograaf.

 • BARBIER (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: PARREIN MARC

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als herenkapper sta je in voor het knippen en scheren van onze klanten. Daarnaast othaal je de klant en reken je achteraf af.

 • Consulentes Health & Beauty (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

 • Gedreven telesales (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: InstaHome

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zeer goede verloning Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Ondertussen hebben we al meer dan 100 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

 • Receptionist(e) - Regio Antwerpen - 38u - Wervingsreserve (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Werfreserve

  Je staat in voor volgende taken: Onthaal van bezoekers en telefonisch onthaal van de klanten Maken van de toegangsbadges Beheer en opvolging van mails, fax, enz. Beheer/reserveren van taxi's, vergaderzalen, lunchen, parkings Beheer van de inkomende en uitgaande post, ontvangst en opvolging van de verzendingen Beheer van de diensten voorzien voor het personeel (conciergerie/shop) Respect van de procedures van de klant en interne procedures van Sodexo Administratieve taken

Zoek naar antwoorden van HUIS OP DE LOGEN in sociale netwerken
Look for responds of HUIS OP DE LOGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS OP DE LOGEN. Laat een reactie achter voor HUIS OP DE LOGEN. HUIS OP DE LOGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS OP DE LOGEN. Leave a respond for HUIS OP DE LOGEN. HUIS OP DE LOGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS OP DE LOGEN op de google maps. Adres en contacten HUIS OP DE LOGEN
Location of HUIS OP DE LOGEN on the google maps. Address and contacts of HUIS OP DE LOGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS OP DE LOGEN HUIS OP DE LOGEN: COIFFURE CATHY | SKI-B-CLUB | CHAUFFAGE FANIZZA | CHIRO JONGENS SINT-PIETER | GASTON MAES

Other related companies as HUIS OP DE LOGEN: COIFFURE CATHY | SKI-B-CLUB | CHAUFFAGE FANIZZA | CHIRO JONGENS SINT-PIETER | GASTON MAES

HUIS OP DE LOGEN is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS OP DE LOGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04187957763. Het bedrijf HUIS OP DE LOGEN bevindt zich op het adres: LOGEN 27; 2440; GEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 751,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 550,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in HUIS OP DE LOGEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS OP DE LOGEN is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS OP DE LOGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS OP DE LOGEN, openstaande posities, locatie van HUIS OP DE LOGEN op de kaart.

HUIS OP DE LOGEN is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS OP DE LOGEN, company assigned to the tax number BE04187957763. The company HUIS OP DE LOGEN is located at the address: LOGEN 27; 2440; GEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 751,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 550,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in HUIS OP DE LOGEN were not found.
The main activity of HUIS OP DE LOGEN is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS OP DE LOGEN is not available. You also can look at reviews of HUIS OP DE LOGEN, open positions, location of HUIS OP DE LOGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS OP DE LOGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS OP DE LOGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS OP DE LOGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS OP DE LOGEN, employees, financial statistics.