HUIS MORGENSTOND

Contactgegevens HUIS MORGENSTOND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS MORGENSTOND: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS MORGENSTOND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WESTERLOSEWEG 9BD; 2440; GEEL, België

Telefoon (phone): 14541827 (+32-14541827) 14541827 (+32-14541827)

Fax (fax): +32 (19) 758-20-40 +32 (19) 758-20-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS MORGENSTOND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS MORGENSTOND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS MORGENSTOND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS MORGENSTOND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS MORGENSTOND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS MORGENSTOND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS MORGENSTOND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS MORGENSTOND
Products information HUIS MORGENSTOND

BTW identificatienummer (tax): BE02759735107
Ondernemingsnummer: 9105163574
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 491,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in HUIS MORGENSTOND zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS MORGENSTOND
(Get full report from official database of BE for HUIS MORGENSTOND)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS MORGENSTOND
Addition kinds of activities for HUIS MORGENSTOND

506304. Verlichtingsarmaturen | Lighting fixtures
01190301. Vlaszaad boerderij | Flaxseed farm
27320101. Boek muziek: alleen afdrukken, niet ter plaatse gepubliceerd | Book music: printing only, not published on site
27410304. Directories, telefoon: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Directories, telephone: publishing only, not printed on site
28420404. Sanitaire voorbereidingen | Sanitation preparations
32990407. Plaques: klei, gips of papier mache | Plaques: clay, plaster, or papier mache
33129902. Electrometallurgical staal | Electrometallurgical steel
35429912. Metalen containers maken machines: blikjes, enz. | Metal container making machines: cans, etc.
80690101. Alcoholisme rehabilitatie ziekenhuis | Alcoholism rehabilitation hospital

Werken bij HUIS MORGENSTOND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS MORGENSTOND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS MORGENSTOND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS MORGENSTOND. Looking for open vacancies in other companies

 • Assistent flexodrukker (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ASAP AALST

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je assisteert de hoofddrukker aan een 8-kleurenpers - flexoprinting als volgt: - Je brengt de nodige grondstoffen aan: bevoorrading machine. - Je reinigt de machine en drukvormen en voert een basisonderhoud van de drukpers uit. - Je kan inkt mengen volgens de verwachte kleur en de te bedrukken werken. - Daarnaast controleer je de werking en het veiligheidssysteem.

 • Barmedewerker (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een leuke brasserie in Diksmuide zijn wij op zoek naar een vlotte barmedewerker (m/v). Je zet bestellingen klaar aan de hand van de bon die je binnenkrijgt, vult je bar tijdig aan en houdt de werkruimte op orde. Dit alles doe je met een grote glimlach!

 • Tapijtafwerkster (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een stabiele textielfirma zijn we op zoek naar een tapijtafwerkster.

 • Chauffeur CE (LANGEMARK-POELKAPELLE)

  Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een stabiel bedrijf te Langemark zijn wij op zoek naar een gedreven Chauffeur. Directe opstart Je gaat de weg op met platte opleggers, Dit richting Frankrijk. UItslapen is voor jou geen probleem?! Je dient nooit in het weekend te werken. Je dient te kunnen afzeilen.

 • Huishoudhelden (m/v) Maldegem - solliciteer met SMS (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Maldegem en/of Moerkerke/Damme. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Erpe-Mere en omstreken (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp/Poetshulp Hoegaarden (met dienstencheques) (HOEGAARDEN)

  Regio: HOEGAARDEN

  Bedrijf: PUUUR TIENEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZAFFELARE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Leuke studentenjob regio Waregem (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een mooie winkel regio Waregem die in oktober een leuke actie op poten zet gaat MOVE op zoek naar studenten. Wanneer? 6, 7, 14, 20, 21, en 28 oktober Wat? De klant plezieren met een mooi geschenk bij aankoop van een bepaald bedrag. Zeer mooie, leuke studentenjob!

 • Studentenjob regio Nevele op woensdagnamiddag (2u15/week) (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een jobstudent schoonmaak voor?een kantoor regio Nevele. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren (2u15/week): elke woensdag van 13u-15u15

 • Shifttechniekers (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

  Type: Vaste Job

  In deze functie ben je verantwoordelijk voor het oplossen van technisch urgente storingen om zodoende een maximale machinebeschikbaarheid te bekomen. Verder zal je technische verbeteringen aanbrengen door het uitvoeren van preventieve taken zodanig dat het machinepark optimaal technisch in orde gebracht wordt waardoor productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Je staat in voor het opstarten, afzetten en het veilig schakelen van machines om zodoende het machinepark tijdig klaar te zetten voor de opstart van productie, om onnodig energieverbruik bij niet productieve machines te beperken en om te zorgen voor een veilige toestand voor de aanvang van werkzaamheden. Je zal ook eerstelijns onderhoud voor of op IT toepassingen verzorgen om ervoor te zorgen dat MES toepassingen optimaal functioneren.

 • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: AURES JOBS BVBA

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

Zoek naar antwoorden van HUIS MORGENSTOND in sociale netwerken
Look for responds of HUIS MORGENSTOND in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS MORGENSTOND. Laat een reactie achter voor HUIS MORGENSTOND. HUIS MORGENSTOND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS MORGENSTOND. Leave a respond for HUIS MORGENSTOND. HUIS MORGENSTOND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS MORGENSTOND op de google maps. Adres en contacten HUIS MORGENSTOND
Location of HUIS MORGENSTOND on the google maps. Address and contacts of HUIS MORGENSTOND

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS MORGENSTOND HUIS MORGENSTOND: DREAM NAILS /O.I.P | MUST CLEANING | TREKTEURKE | INSTITUUT CARE CORNER | ANN STROBBE

Other related companies as HUIS MORGENSTOND: DREAM NAILS /O.I.P | MUST CLEANING | TREKTEURKE | INSTITUUT CARE CORNER | ANN STROBBE

HUIS MORGENSTOND is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS MORGENSTOND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02759735107. Het bedrijf HUIS MORGENSTOND bevindt zich op het adres: WESTERLOSEWEG 9BD; 2440; GEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 491,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in HUIS MORGENSTOND zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS MORGENSTOND is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS MORGENSTOND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS MORGENSTOND, openstaande posities, locatie van HUIS MORGENSTOND op de kaart.

HUIS MORGENSTOND is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS MORGENSTOND, company assigned to the tax number BE02759735107. The company HUIS MORGENSTOND is located at the address: WESTERLOSEWEG 9BD; 2440; GEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 491,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in HUIS MORGENSTOND were not found.
The main activity of HUIS MORGENSTOND is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS MORGENSTOND is not available. You also can look at reviews of HUIS MORGENSTOND, open positions, location of HUIS MORGENSTOND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS MORGENSTOND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS MORGENSTOND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS MORGENSTOND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS MORGENSTOND, employees, financial statistics.