HUIS BIEKE

Contactgegevens HUIS BIEKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS BIEKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS BIEKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VAN GEERTSTRAAT 2; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32367660 32367660

Fax (fax): +32 (9) 181-68-23 +32 (9) 181-68-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS BIEKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS BIEKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS BIEKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS BIEKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS BIEKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS BIEKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS BIEKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS BIEKE
Products information HUIS BIEKE

BTW identificatienummer (tax): BE07036987304
Ondernemingsnummer: 9599822998
Hoofdstad (capital): 862,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 824,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in HUIS BIEKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS BIEKE
(Get full report from official database of BE for HUIS BIEKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS BIEKE
Addition kinds of activities for HUIS BIEKE

284300. Oppervlak actieve stoffen | Surface active agents
08310204. Terpentijn- en harsdestillatie (in bos, op boerderij) | Turpentine and rosin distillation (in forest, on farm)
20330401. Artisjokken: verpakt in blikjes, potten, enz. | Artichokes: packaged in cans, jars, etc.
20920201. Crabcakes, bevroren | Crabcakes, frozen
22111109. Friezette, katoen | Friezette, cotton
23899907. Begrafenissen | Burial garments
33560601. Titanium- en titaniumlegeringstaafjes, lakens, strips, enz. | Titanium and titanium alloy bars, sheets, strip, etc.
35440105. Dies, plastiekvorming | Dies, plastics forming
35599911. Elektroplatering machines en uitrusting | Electroplating machinery and equipment
50990102. Vuurwapens, behalve sportieve | Firearms, except sporting

Werken bij HUIS BIEKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS BIEKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS BIEKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS BIEKE. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur B/Magazijnier (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Genk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur B/ Magazijnier die absoluut niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je staat in voor: - het uitpakken en controleren van binnenkomende goederen - het klaarzetten en inladen van bestellingen - het leveren van goederen (auto-onderdelen) bij klanten in een regio van +- 20 km

 • Technieker (m/v) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze firma is gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van algemene elektriciteitswerken, sanitaire installaties, centrale verwarming en verschillende ventilatie systemen. Zowel particulieren, bedrijven als openbare instellingen kunnen beroep doen op ons voor nieuwbouwprojecten en renovaties. Wij bieden onze klanten een kwalitatieve, snelle afwerking gecombineerd met een professionele dienst na verkoop. Wij streven er ook naar om ons cliënteel een zo volledig mogelijk pakket van onze diensten aan te bieden.

 • Bobijnopzetter 2-ploegen tijdelijke opdracht (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Persoon dient bobijnen in het scheerrek op te zetten.

 • Inpakker met groene vingers (VLEZENBEEK)

  Regio: VLEZENBEEK

  Bedrijf: Konvert Interim Halle

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor een kwaliteitscontrole op de producten (kruiden en eetbare bloemen) en zal deze nadien ook verpakken. Je zorgt ook voor het onderhoud van je werktafel en je slaagt erin een goed tempo te behouden. Aangezien het rechtstaand werk is mag je geen fysieke klachten hebben. Je bent bovendien flexibel om te kunnen starten om 7u00 's morgens. Door de drukke eindejaarsperiode vraagt deze klant voor de vestiging in Vlezenbeek 4 inpakkers/inpaksters en twee inpakkers/inpaksters voor de vestiging te Brussel. Deze tewerkstelling start vanaf eind november tot begin januari. Interesse? Wees dan snel en bel Konvert Interim Halle op het nummer 02/381.23.71 en stuur je cv door naar [email protected] met vermelding ''Inpakker met groene vingers''

 • Operatoren pharmacie gezocht- mooie verloning (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Jouw takenpakket als inpak operator: Je zal instaan voor het manueel verpakken van medicijnen en het controleren van bijsluiters. Je zal verantwoordelijk zijn voor het efficiënt verloop van het productieproces. Dit volgend de productie-, kwalitiets- en hygiënerichtlijnen. Je kan werken met de computer voor het in putten van administratie en productiegegevens.    Bedrijfsprofiel: Voor een grote speler op de pharmaceutische markt, MSD in Heist-op-den-berg zijn wij op zoek naar gemotioveerde inpak operatoren.

 • Student - Bakkerij Heusden (HEUSDEN)

  Regio: HEUSDEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Heusden. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

 • Elektromechanieker (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

  Type: Vaste Job

  Logi-Technic, afdeling Wevelgem, is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaren ervaring als elektromechanieker. Met meer dan 500 klantgerichte top-techniekers is Logi-technic bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building; Je zal als elektromechanieker in opdracht van Logi-technic werken op locatie. Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en je voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis, ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coördinatoren, Account Managers, Techniekers, Safety Managers,…Zij zullen klaar staan om jou in alles te ondersteunen.

 • Technieker Industriële Elektriciteit (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Ausy Engineering

  Type: Vaste Job

  Als Technieker Industriële Elektriciteit komt u terecht op een vestiging die gekenmerkt wordt door een doorgedreven automatisatie en een sterke focus op energie efficiëntie. In deze functie speelt u een centrale rol in het garanderen van de optimale werking van de productie-installaties en de utilities op vlak van elektriciteit en automatisatie. Uw takenpakket omvat: het stellen van de diagnose bij storingen en defecten aan de installaties; het definiëren van de gepaste curatieve actie en dit om het opnieuw voorkomen ervan te minimaliseren; het uitvoeren van de onderhoud- en herstelactiviteiten; het ontwerpen en bijwerken van elektrische schema's; het uitwerken (van a tot z) van kleinere projecten in het kader van de vernieuwing- en verbetering van de installaties.

 • Junior teamleader productie met ambitie (FMCG, Wilrijk) (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  AIs mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een hightech productieomgeving jou aan? Ben je sterk in planning en organiseren en mag er ook een administratief luik aan de job zijn? Dan is de functie van Teamleader binnen een sterk internationaal productiebedrijf in de FMCG sector waarschijnlijk het bedrijf dat je zoekt. Taken: Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 14-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico's Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren

 • Interim Verpleegkundige BLANKENBERGE (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  Voor een woonzorgcentrum in Blankenberge zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis willen bijwerken (volgens de eigen beschikbaarheden).

 • Sanitair installateur (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: HOEKJE

  Type: Werfreserve

  Plaatsen van sanitaire installatie's en warmtepompen hoofdzakelijk bij particulieren.

 • Zaalmedewerker (HEUSDEN)

  Regio: HEUSDEN

  Bedrijf: LA ROTONDA

  Type: Flexijob

  Je staat in voor het: opdienen opmaken van de kassa beheer van de kassa bedienen van de klanten opnemen van de bestellingen enzovoort

Zoek naar antwoorden van HUIS BIEKE in sociale netwerken
Look for responds of HUIS BIEKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS BIEKE. Laat een reactie achter voor HUIS BIEKE. HUIS BIEKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS BIEKE. Leave a respond for HUIS BIEKE. HUIS BIEKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS BIEKE op de google maps. Adres en contacten HUIS BIEKE
Location of HUIS BIEKE on the google maps. Address and contacts of HUIS BIEKE

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS BIEKE HUIS BIEKE: De Brug Opvangcentrum voor jongeren | LYDIA PHANG | Mhindat-F | HBK | A. BAUDSON

Other related companies as HUIS BIEKE: De Brug Opvangcentrum voor jongeren | LYDIA PHANG | Mhindat-F | HBK | A. BAUDSON

HUIS BIEKE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS BIEKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07036987304. Het bedrijf HUIS BIEKE bevindt zich op het adres: VAN GEERTSTRAAT 2; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 862,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 824,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in HUIS BIEKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS BIEKE is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS BIEKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS BIEKE, openstaande posities, locatie van HUIS BIEKE op de kaart.

HUIS BIEKE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS BIEKE, company assigned to the tax number BE07036987304. The company HUIS BIEKE is located at the address: VAN GEERTSTRAAT 2; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 862,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 824,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in HUIS BIEKE were not found.
The main activity of HUIS BIEKE is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS BIEKE is not available. You also can look at reviews of HUIS BIEKE, open positions, location of HUIS BIEKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS BIEKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS BIEKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS BIEKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS BIEKE, employees, financial statistics.