HUIS BECO

Contactgegevens HUIS BECO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS BECO: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS BECO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERENTALSEBAAN 223; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33221029 (+32-33221029) 33221029 (+32-33221029)

Fax (fax): +32 (57) 235-35-84 +32 (57) 235-35-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS BECO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS BECO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS BECO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS BECO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS BECO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS BECO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS BECO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS BECO
Products information HUIS BECO

BTW identificatienummer (tax): BE08569305419
Ondernemingsnummer: 8621765136
Hoofdstad (capital): 477,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 270,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in HUIS BECO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS BECO
(Get full report from official database of BE for HUIS BECO)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS BECO
Addition kinds of activities for HUIS BECO

7829. Video distributie diensten | Motion picture distribution services
28740102. Calciummetafosfaat | Calcium meta-phosphate
30520203. Verwarmingsslang, kunststof | Heater hose, plastic
32950102. Feldspar, gemalen of anderszins behandeld | Feldspar, ground or otherwise treated
39520101. Kleuren, kunstenaars ': keramiekglas van water en oxide | Colors, artists': water and oxide ceramic glass

Werken bij HUIS BECO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS BECO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS BECO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS BECO. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Grobbendonk zijn wij opzoek naar Orderpickers voor Black Friday: - Orderpicken (met een scanner) van kledij en lifestyle producten - Algemene netheid van het magazijn - Je zal werken met een scanner - Stickeren van dozen - Laden en lossen STUDENTEN ook welkom!

 • Helpdeskmedewerker regio Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als helpdeskmedewerker geef je technische ondersteuning aan de gebruikers van computers en informaticatoepassingen. Zowel voor hardware, algemene software als voor onze eigen programma’s. Je probeert daarbij in eerste instantie zelf een oplossing voor de klant te vinden, zorgt voor een gepaste doorverwijzing of, indien noodzakelijk, voor het sturen van een technieker ter plaatse. De probleemmeldingen of calls worden meestal telefonisch of per e-mail door de klant overgemaakt en telefonisch beantwoord.

 • Boekhoudkundig medewerker in Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een garage in Genk zijn we op zoek naar een boekhoudkundig medewerker. Je zal een gevarieerd takenpakket hebben van zowel boekhoudkundige als administratieve taken.

 • Hovenier regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een hovenier. Je zal instaan voor het onderhoud van tuinen van bedrijven en winkels. Deze taken bestaan uit het scheren van hagen, onderhouden van perken en het maaien van gazons. Tijdens de winterdienst zorg je voor strooien en sneeuwruimen. Daarnaast steek je ook een handje toe bij de werkzaamheden van je collega’s. Ten slotte verwerk je tuinafval en onderhoud je dagelijks je machines.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wevelgem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis; schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent bediende - webshopmedewerker (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: TEMPO TEAM

  Type: Studentenjob

  Heb jij een echte taalknobbel, wil je jouw communicatieve vaardigheden wat bijschaven en tegelijk heel wat leren over verschillende producten en thema¿s? Voor een winkel zijn we op zoek naar een jobstudent webshopmedewerker, voor in de weekends en vakanties. Je vult de omschrijvingen op de webshop aan. Jouw teksten zorgen voor een betere ervaring van de klant, zowel op als buiten onze website.Je vult de omschrijvingen en meta-gegevens in van producten, categorieën en webpagina¿s op onze webshop. Dit kan gaan van eetstoelen voor baby¿s tot isolatiematerialen voor het huis. Ook andere categorieën zoals speelgoed en dieren komen aan bod.

 • Hulpkok (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ALITIA

  Type: Vaste Job

  Gerechten bereiden volgens een culinair plan.

 • Accountant (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Vaste Job

  Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een Accountant om het team van 3 personen te vervolledigen. Heb je een diploma in de boekhouding en reeds een eerste ervaring? Solliciteer dan snel. Jouw takenpakket als accountant: Inboeken aankoopfacturen Inboeken verkoopfacturen Je helpt met de voorbereiding van de maandafsluit Je bereidt de BTW-aangifte voor Je helpt met het debiteurenbeheer ….

 • Reclame bedeler in Boom (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

 • Thuisverpleegkundige (full-time en op zelfstandige basis) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: THUISVERPLEGING MICHAEL VERGAUWEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Thuisverpleging Vergauwen CV is een middelgrote thuisverplegingspraktijk en sinds enkele jaren een vaste waarde voor thuisverpleging in de provincie Antwerpen. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot een zeer professionele en mensvriendelijke organisatie. Elke dag opnieuw staan een tiental medewerkers vol enthousiasme en toewijding klaar voor hun patiënten om alles uit de kast te halen om het welzijn van onze patiënten te verzekeren. Door hen aan het lachen te brengen als het even minder gaat. Door het hoofd koel te houden als het eens moeilijk wordt. Door te luisteren naar wat patiënten kwijt willen. Of door vol energie de handen uit de mouwen te steken. Onze patiënten kunnen dus elke dag opnieuw op ons rekenen. Achter het team schuilt een kleinschalige, dynamische, flexibele en persoonlijke organisatie die een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienstverlening centraal stelt. Wat houdt de job in? Je werkt op ZELFSTANDIGE BASIS Je bent verantwoordelijk voor een volledige toer Je biedt jouw patiënten dagelijks aan huis een breed gamma van kwalitatieve verpleegkundige verzorgingen aan en bouwt hierbij een hechte band met hen op Je werkt nauw samen met je collega's en de verantwoordelijke Je ondersteunt en adviseert de familie en vrienden van je patiënten Je overlegt regelmatig met huisartsen en andere thuiszorgdiensten Wat verwachten we van jou? Je werkt onder een ZELFSTANDIG STATUUT in bijberoep of hoofdberoep Je bent A1 of A2 verpleegkundige Je hebt het hart op de juiste plaats, je bent begaan met je patiënten en hun omgeving Je overlegt graag met onze zorgpartners en met de familie v/d patiënt Je bent maandelijks aanwezig op een teamoverleg en verzorgt een dagelijkse briefing Je werkt graag zelfstandig Je werkt volgens een flexibele uurregeling 15 tot 20 dagen per maand Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bereid om professioneel mee te ontwikkelen binnen de sterk evoluerende gezondheidszorg Aanbod Een voltijdse functie Een vaste toer Dicht bij huis werken Dynamisch en gemotiveerd team Werkzekerheid Persoonsgebonden competenties Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Zelfstandig werken Contactvaardig zijn Zin voor nauwkeurigheid Plannen (= ordenen) Kunnen omgaan met stress

 • Stage (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: ESAS Technical Services

  Type: Werfreserve

  Esas staat open voor stageplaatsen. Wanneer je nog een leuke stageplaats zoekt binnen IT, aarzel dan niet je Cv en motivatiebrief te sturen. Je vindt ons ook terug op de job- en stagebeurs op 13 maart ( van 10u tot 16u ) in de Waagnatie, Rijnkaai 29, 2000 Antwerpen.

 • KELNER (FLEXIJOB) (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: PUCCINI

  Type: Flexijob

  Je ontvangt de klanten, noteert de bestellingen, serveert dranken en eten aan tafel en rekent af met de klanten Je ruimt de tafels op en zorgt voor de aankleding.

Zoek naar antwoorden van HUIS BECO in sociale netwerken
Look for responds of HUIS BECO in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS BECO. Laat een reactie achter voor HUIS BECO. HUIS BECO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS BECO. Leave a respond for HUIS BECO. HUIS BECO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS BECO op de google maps. Adres en contacten HUIS BECO
Location of HUIS BECO on the google maps. Address and contacts of HUIS BECO

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS BECO HUIS BECO: FE. GLASLUX | DE KWAFFEUR | VAN DYCK - CONSULTING | EUROSAC | C.J.G. BVBA

Other related companies as HUIS BECO: FE. GLASLUX | DE KWAFFEUR | VAN DYCK - CONSULTING | EUROSAC | C.J.G. BVBA

HUIS BECO is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS BECO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08569305419. Het bedrijf HUIS BECO bevindt zich op het adres: HERENTALSEBAAN 223; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 477,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 270,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in HUIS BECO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS BECO is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS BECO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS BECO, openstaande posities, locatie van HUIS BECO op de kaart.

HUIS BECO is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS BECO, company assigned to the tax number BE08569305419. The company HUIS BECO is located at the address: HERENTALSEBAAN 223; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 477,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 270,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in HUIS BECO were not found.
The main activity of HUIS BECO is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS BECO is not available. You also can look at reviews of HUIS BECO, open positions, location of HUIS BECO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS BECO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS BECO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS BECO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS BECO, employees, financial statistics.