HUIS 'T GEZETTEKE

Contactgegevens HUIS 'T GEZETTEKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS 'T GEZETTEKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS 'T GEZETTEKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSSTRAAT 89; 3294; DIEST, België

Telefoon (phone): 13336626 (+32-13336626) 13336626 (+32-13336626)

Fax (fax): +32 (9) 368-75-22 +32 (9) 368-75-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS 'T GEZETTEKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS 'T GEZETTEKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS 'T GEZETTEKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS 'T GEZETTEKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS 'T GEZETTEKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS 'T GEZETTEKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS 'T GEZETTEKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS 'T GEZETTEKE
Products information HUIS 'T GEZETTEKE

BTW identificatienummer (tax): BE03374145507
Ondernemingsnummer: 8090301513
Hoofdstad (capital): 568,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 238,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in HUIS 'T GEZETTEKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS 'T GEZETTEKE
(Get full report from official database of BE for HUIS 'T GEZETTEKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS 'T GEZETTEKE
Addition kinds of activities for HUIS 'T GEZETTEKE

265501. Vezelspoelen, buizen en kegels | Fiber spools, tubes, and cones
371301. Vrachtwagens en onderdelen | Truck bodies and parts
911100. Uitvoerende kantoren | Executive offices
09130201. Krabben, vangen van | Crabs, catching of
12419907. Mijnbouwdiensten, nec: brink | Mining services, nec: lignite
13890104. Gradering van olie- en gasfundamenten | Grading oil and gas well foundations
51310118. Textiel, geweven, nec | Textiles, woven, nec
61539903. Mercantiele financiering | Mercantile financing

Werken bij HUIS 'T GEZETTEKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS 'T GEZETTEKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS 'T GEZETTEKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS 'T GEZETTEKE. Looking for open vacancies in other companies

 • Junior Controller Telenet Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE TELENET

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Junior Controller zal jouw takenpakket er als volgt uitzien: Maandelijkse controle en aflsuiting invoices & accruals Ondersteuning bieden aan interne en externe audits Monitoren van budgetten en voorstudie jaarverwachtingen (forecasting & end year) Rapporteringen opmaken en oplijsten uit verschillende databases

 • Flexibele productiearbeiders - ploegenwerk (HERNE)

  Regio: HERNE

  Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal een aantal dagen per week instaan voor het manueel inpakken van de afgewerkte producten - Je voorziet de lijnen van de verpakkingsmaterialen - Je plaatst afgewerkte palletten weg met een elektrische transpalet - Je reinigt de machine en ruimt op waar nodig.

 • Operator 3 ploegen (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  als operator ben je flexibel om te werken in een systeem van 3 ploegen. Elke week werk je in een andere ploeg. vroege ploeg: 5u00 - 13u00 late ploeg: 13u00- 21u00 nacht: 21u00 - 05u00 Op vrijdag werkt iedereen minder uren. Je werkt in het atelier te Merchtem.

 • Huishoudhulp in Nazareth (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS TE DENTERGEM (DENTERGEM)

  Regio: DENTERGEM

  Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Groot-Dentergem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • HUISHOUDHULP Wachtebeke (WACHTEBEKE)

  Regio: WACHTEBEKE

  Bedrijf: DE MANGELAAR

  Type: Dienstenchequebaan

  Je gaat poetsen bij particulieren in regio Wachtebeke.

 • POETSHULP Noorderwijk - Oosterwijk (NOORDERWIJK)

  Regio: NOORDERWIJK

  Bedrijf: PERFECTIE@HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

 • Junior Consultant @ Young Potential Academy (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1633896-inline.html?cid=Partner_VDAB Young Potential Academy is een organisatie van House of Talents voor Young Professionals.  Zowel externe als interne coaches ondersteunen gedreven en dynamische young potentials om te groeien in een weloverwogen traject.  Omdat beelden meer zeggen dan 1000 worden, houden we het hier liever kort en strooien we met wat beelden van onze huidige lichting: https://youtu.be/nwQEYJH7mVw De Young Potential Academy biedt een traineeship aan voor beloftevolle talenten die hun carrière willen starten in recruitment & sales. Je doorloopt een boeiend parcours en wordt klaargestoomd om te groeien in de organisatie. Het hart van de organisatie start met het initiëren van kandidaten en prospecten. Vandaar dat we dit traineeship starten met volgend takenpakket: - Opvolgen van commerciële acties. - Communicatie met zowel actieve als minder actieve klanten/partners. - Informatie vergaren betreffende mogelijke opportuniteiten en toekomstpotentieel. - Telefonische screenings en online interviews van kandidaten. Deze professionals proactief voorstellen bij prospecten om deze mensen aan een leuke job te helpen. - ... Om het succes van de Young Potential Academy te garanderen centraliseren we het traineeship in ons hoofdkantoor te Kortrijk. Van zodra je klaar bent voor jouw volgende carrière opportuniteit kan je doorstromen in ons kantoren netwerk: Jette Antwerpen, Luik, Waasmunster, Herent en Kortrijk. Dit traineeship wordt doorspekt met verschillende opleidingen door interne en externe coaches. Op deze manier bieden we een platform aan om op lange termijn te evolueren binnen onze organisatie.

 • Verkoop bakkerij (LEDEGEM)

  Regio: LEDEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Izegem

  Type: Vaste Job

  Voor een jonge en ambitieuze bakkerij-keten, zoeken wij een enthousiaste verkoper/verkoopster voor de winkel. Ben je klantgericht? Heb je een positieve, vriendelijke uitstraling en ben je graag met mensen in contact? Ben je het gewoon om om te gaan met voedingsproducten en bij voorkeur in een bakkerij? Bel dan snel Konvert Izegem 051/315252 of solliciteer online of spring even binnen bij ons op kantoor!

 • Hoofdverantwoordelijke 100% (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: PZ DUFFEL

  Type: Vaste Job

  voor onze academische afdeling van het zorgprogramma stemming Jij - geeft leiding aan een multidisciplinair team - zorgt voor een vlotte organisatie van het dagelijkse werk op de afdeling op vlak van personeel, materieel en logistiek - ontwikkelt samen met het team een coherent afdelingsbeleid - onderschrijft de principes van herstel ondersteunende zorg

 • Administratief bediende (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: SODIKO

  Type: Vaste Job

  Als administratief bediende bied je telefonische assisentie en behandel je de binnenkomende en uitgaande post. Je staat in voor de correspondentie, het klassement en het up-to-date houden van excel bestanden. Je maakt gebruik van diverse softwarepakketten (bv. Briljant, Excel, Word) voor de opmaak van documenten (o.a. verzendnota, vrachtbrief, E-ad, accijnsdocumenten, exportdocumenten, certificaten,…) Je helpt bij de orderverwerking en het voorraadbeheer.

 • 1 Online Netwerker (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: OYEN MARCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. U krijgt een op maat aangeboden opleiding. Online connecteren en onderhouden van vertrouwensbanden. U bent een teamplayer. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten.

Zoek naar antwoorden van HUIS 'T GEZETTEKE in sociale netwerken
Look for responds of HUIS 'T GEZETTEKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS 'T GEZETTEKE. Laat een reactie achter voor HUIS 'T GEZETTEKE. HUIS 'T GEZETTEKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS 'T GEZETTEKE. Leave a respond for HUIS 'T GEZETTEKE. HUIS 'T GEZETTEKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS 'T GEZETTEKE op de google maps. Adres en contacten HUIS 'T GEZETTEKE
Location of HUIS 'T GEZETTEKE on the google maps. Address and contacts of HUIS 'T GEZETTEKE

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS 'T GEZETTEKE HUIS 'T GEZETTEKE: MARCEL BOUXOM | MOVIE MAX | V.C. TAMERA | Joc Mons-Borinage | Pon Albert

Other related companies as HUIS 'T GEZETTEKE: MARCEL BOUXOM | MOVIE MAX | V.C. TAMERA | Joc Mons-Borinage | Pon Albert

HUIS 'T GEZETTEKE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS 'T GEZETTEKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03374145507. Het bedrijf HUIS 'T GEZETTEKE bevindt zich op het adres: DORPSSTRAAT 89; 3294; DIEST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 568,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 238,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in HUIS 'T GEZETTEKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS 'T GEZETTEKE is Leder- en leerproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS 'T GEZETTEKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS 'T GEZETTEKE, openstaande posities, locatie van HUIS 'T GEZETTEKE op de kaart.

HUIS 'T GEZETTEKE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS 'T GEZETTEKE, company assigned to the tax number BE03374145507. The company HUIS 'T GEZETTEKE is located at the address: DORPSSTRAAT 89; 3294; DIEST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 568,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 238,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in HUIS 'T GEZETTEKE were not found.
The main activity of HUIS 'T GEZETTEKE is Leather and Leather Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS 'T GEZETTEKE is not available. You also can look at reviews of HUIS 'T GEZETTEKE, open positions, location of HUIS 'T GEZETTEKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS 'T GEZETTEKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS 'T GEZETTEKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS 'T GEZETTEKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS 'T GEZETTEKE, employees, financial statistics.