HUIS 'T GAZETJE

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • HUIS 'T GAZETJE

Contactgegevens HUIS 'T GAZETJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS 'T GAZETJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS 'T GAZETJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE HEERWEG 58; 9160; LOKEREN, België

Telefoon (phone): 93489457 (+32-93489457) 93489457 (+32-93489457)

Fax (fax): +32 (67) 662-98-94 +32 (67) 662-98-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS 'T GAZETJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS 'T GAZETJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS 'T GAZETJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS 'T GAZETJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS 'T GAZETJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS 'T GAZETJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS 'T GAZETJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS 'T GAZETJE
Products information HUIS 'T GAZETJE

BTW identificatienummer (tax): BE09632232666
Ondernemingsnummer: 8680541992
Hoofdstad (capital): 549,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 890,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in HUIS 'T GAZETJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS 'T GAZETJE
(Get full report from official database of BE for HUIS 'T GAZETJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS 'T GAZETJE
Addition kinds of activities for HUIS 'T GAZETJE

399901. Kapper en schoonheidssalon apparatuur | Barber and beauty shop equipment
729910. Persoonlijke financiële diensten | Personal financial services
941199. Administratie van educatieve programma's, nv | Administration of educational programs, nec
23319902. Shirts, dames en junioren: gemaakt van aangekochte materialen | Shirts, women's and juniors': made from purchased materials
23890301. Lodge kostuums | Lodge costumes
24999911. Oars en peddels, hout | Oars and paddles, wood
35469903. Pistolen, pneumatisch: verwijderen van chip | Guns, pneumatic: chip removal
51990204. Carnaval benodigdheden | Carnival supplies

Werken bij HUIS 'T GAZETJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS 'T GAZETJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS 'T GAZETJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS 'T GAZETJE. Looking for open vacancies in other companies

 • Schrijnwerker atelier/plaatser (m/v) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken een schrijnwerken die een passie heeft voor buiten- en binnenschrijnwerk in de bouwsector. Je bedient de moderne gestuurde CNC-machines en staat in voor het maken van bv. ramen, buiten- en binnendeuren, poorten, balustrades, meubilair, wanden, verlaagd plafonds, ... . Vervolgens ga je mee met de plaatsers om de gemaakte stukken te monteren. Je werkt op de werven (industriële projecten) over heel België.

 • VLOERDER: ERVARING OF SCHOOLVERLATER MET KENNIS (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de afdeling vloerwerken bij een gekende klant van Forum zoeken wij ervaren vloerders ter versterking van hun ervaren team! Takenpakket: - plaatsen van epoxy- en kunstharsvloeren en tegelvloeren vanaf de voorbereiding tot de afwerking. Je zal op verplaatsing werken regio Vlaanderen.

 • Kaaibediende (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als kaaibediende bestaat je functie uit: Je neemt de operationele verantwoordelijkheden tijdens de shift in een team afwisselend de verantwoordelijkheden nemen over al het operationele gebeuren op de terminal en neemt beslissingen om de terminal optimaal te laten draaien voor wat de operaties tijdens zijn shift betreft (stockage schepen spoor gate trucks). Alle operationele problemen oplossen en anticiperen conflictenbehandeling afhankelijk van de verwachte capaciteit een optimale bezetting van de havenarbeiders berekenen beslissingen nemen betreffende de veiligheid. Hierbij rapporteer je continu aan de Operations Coördinator

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasdonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASDONK)

  Regio: HAASDONK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

  Type: Dienstenchequebaan

  Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Sint-Niklaas is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

 • Spontane sollicitatie: Student (Koksijde) (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: McDonald's

  Type: Studentenjob

  Heb je interesse om bij McDonald's aan de slag te gaan als student? Bij ons kan je als student terecht voor volgende jobs: Restaurant medewerker onthaal/ zaal Restaurant medewerker keuken/grill Interesse? Registreer online!

 • JOBSTUDENTEN RECEPTIE CAMPING TER HOEVE (weekends, juli & augustus) (ADINKERKE)

  Regio: ADINKERKE

  Bedrijf: PLOPSALAND

  Type: Studentenjob

  Je onthaalt de nieuwe bezoekers Je werkt met het inschrijvingsyssteem Je staat in voor de verkoop van Merchandising-producten Je bent verantwoordelijk voor de omgang met een kassa en geld Je staat in voor de reservaties en volgt deze zorgvuldig op Je bent het eerste aanspreekpunt voor de gasten en staat hun bij met raad en daad Je bent verantwoordelijk voor het telefonisch contact met bezoekers Je onderhoudt en verzorgt samen met het team de camping Je werkt alleen en zelfstandig aan de receptie van de camping

 • Studierelevante bijbaan IT - regio Waregem (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Je staat binnen bedrijf in voor het implementeren van maintenance KPI's in PowerBI. Concreet doe je dit door volgende taken: Definiëren van de data sets uit verschillende systemen. Aanmaken van de rapporten in PowerBI Samen overleggen met onderhoud en/of productie om de nodige data aan te vullen of de kwaliteit te verbeteren.

 • Trainee - E&I Specialist (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1670331-inline.html?cid=Partner_VDAB Tijdens je opleidingstraject tot E&I Specialist zal je ook al kunnen genieten van een mooi salarispakket. Je komt terecht in een team dat jong van geest is en volop wil groeien. Hierdoor zijn zij continu op zoek naar de volgende E&I specialist. Tijdens het traject als Trainee – specialist E&I zal je je kennis voornamelijk verruimen terwijl je on the field meewerkt. Je zal starten als E&I technician en bezig zijn met o.a. werken aan elektrische installaties, monteren van kabelbanen, aansluiten van elektriciteitskasten, etc.. Verder kom je terecht op de verschillende afdelingen van een project. Je zal collega's bijstaan met werfopvolging, planning, kwaliteitscontrole en op alle mogelijke afdelingen die passeren in een project. Na dit diepgaande traject ben je in staat om verder te gaan als specialist E&I, werfleider of projectleider.

 • Installateur sanitair Roeselare - Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Limburg (Provincie Limburg)

  Regio: Provincie Limburg

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Werfreserve

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (DENDERLEEUW)

  Regio: DENDERLEEUW

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Flexijob

  Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

Zoek naar antwoorden van HUIS 'T GAZETJE in sociale netwerken
Look for responds of HUIS 'T GAZETJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS 'T GAZETJE. Laat een reactie achter voor HUIS 'T GAZETJE. HUIS 'T GAZETJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS 'T GAZETJE. Leave a respond for HUIS 'T GAZETJE. HUIS 'T GAZETJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS 'T GAZETJE op de google maps. Adres en contacten HUIS 'T GAZETJE
Location of HUIS 'T GAZETJE on the google maps. Address and contacts of HUIS 'T GAZETJE

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS 'T GAZETJE HUIS 'T GAZETJE: INFORMATION RESOURCES | De Waag | JACOBS H | PIERRE FRANSEN | J & K Tuinaanleg BVBA

Other related companies as HUIS 'T GAZETJE: INFORMATION RESOURCES | De Waag | JACOBS H | PIERRE FRANSEN | J & K Tuinaanleg BVBA

HUIS 'T GAZETJE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS 'T GAZETJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09632232666. Het bedrijf HUIS 'T GAZETJE bevindt zich op het adres: OUDE HEERWEG 58; 9160; LOKEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 549,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 890,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in HUIS 'T GAZETJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS 'T GAZETJE is Vervoer per lucht, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS 'T GAZETJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS 'T GAZETJE, openstaande posities, locatie van HUIS 'T GAZETJE op de kaart.

HUIS 'T GAZETJE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS 'T GAZETJE, company assigned to the tax number BE09632232666. The company HUIS 'T GAZETJE is located at the address: OUDE HEERWEG 58; 9160; LOKEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 549,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 890,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in HUIS 'T GAZETJE were not found.
The main activity of HUIS 'T GAZETJE is Transportation by Air, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS 'T GAZETJE is not available. You also can look at reviews of HUIS 'T GAZETJE, open positions, location of HUIS 'T GAZETJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS 'T GAZETJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS 'T GAZETJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS 'T GAZETJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS 'T GAZETJE, employees, financial statistics.