HET LEZERTJE

Contactgegevens HET LEZERTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HET LEZERTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HET LEZERTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MICHIELSPLEIN 34; 3930; HAMONT-ACHEL, België

Telefoon (phone): 11645361 (+32-11645361) 11645361 (+32-11645361)

Fax (fax): +32 (60) 442-14-59 +32 (60) 442-14-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HET LEZERTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HET LEZERTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HET LEZERTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HET LEZERTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HET LEZERTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HET LEZERTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HET LEZERTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HET LEZERTJE
Products information HET LEZERTJE

BTW identificatienummer (tax): BE02316986083
Ondernemingsnummer: 4606262207
Hoofdstad (capital): 363,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 297,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in HET LEZERTJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HET LEZERTJE
(Get full report from official database of BE for HET LEZERTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HET LEZERTJE
Addition kinds of activities for HET LEZERTJE

267502. Kaarten, mappen en matten: doodgesneden | Cards, folders, and mats: die-cut
345299. Bouten, moeren, klinknagels en wassers, niet inbegrepen | Bolts, nuts, rivets, and washers, nec
399100. Borstels en borstels | Brooms and brushes
20610101. Verduidelijke rietsuiker | Clarified cane sugar
20770101. Botmeel, behalve als diervoeder | Bone meal, except as animal feed
22730402. Tapijten, textielvezel | Carpets, textile fiber
79110101. Danszaal of balzaal operatie | Dance hall or ballroom operation
87480400. Systemenanalyse en engineering consulting | Systems analysis and engineering consulting services

Werken bij HET LEZERTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HET LEZERTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HET LEZERTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HET LEZERTJE. Looking for open vacancies in other companies

 • sausbereiders voor internationaal groeiend bedrijf gezocht ! (M/V) (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Synergie Schoten Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je speelt een cruciale rol in het productieproces : je gaat immers zelf sauzen draaien! Je verzekert in eerste instantie een perfect gereinigde en ordelijke werkomgeving. Daarna verzamel je op basis van de dagorders en de receptuur de juiste ingrediënten. Je volgt stipt het voorgeschreven productieproces en voegt tijdig de afgewogen ingrediënten in de juiste volgorde toe. Je kijkt toe op de juiste draaisnelheden en procestijden om zo tot een kwalitatief afgewerkte saus te komen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, je houdt van fysiek werk en je bent collegiaal ingesteld. Verder heb je oog voor arbeidsveiligheid en ben je bereid om in 3 ploegen te werken (vroege - late - nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen tijdens je shift.

 • Huishoudhulp in Sint-Denijs-Westrem / Zwijnaarde (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies jij voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

 • Student zondag regio Maldegem (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

  Type: Studentenjob

  Voor een klant, regio Maldegem, zijn we op zoek naar een student om iedere zondag te werken. - Je zorgt voor een perfecte registratie van de verkoop van de artikelen. - Je controleert of de juiste prijzen gehanteerd werden en verwijdert of deactiveert de diefstalbeveiliging van artikels. - Je begroet en bedankt steeds vriendelijk de klanten en verschaft hen info rond garantie en ruilvoorwaarden. - Je luistert naar opmerkingen van klanten en maakt deze over aan de juiste persoon. - Je ontvangt de betaalmiddelen, controleert de geldigheid en geeft gepast terug. - Daarnaast help je ook in de winkel met het aanvullen van de rekken.

 • Bijlesgever rechten (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor rechten aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • R&S Advisor voor internationale organisatie (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een R&S advisor: - Je komt terecht in een zeer dynamisch team van 5 collega's - Je bent verantwoordelijk voor het wervings- en selectieproces - Je selecteert de gepaste rekruteringskanalen - Je plant en realiseert aanwervingscampagnes - Je stelt interne en externe publicaties op voor jouw vacatures - Je neemt deel aan jobbeurzen - Je ondersteunt de HR Business Partner in een aantal administratieve taken Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een internationale organisatie die wereldwijd actief is. Daarnaast zijn ze één van de marktleiders in hetgeen ze doen. Je komt hier terecht in een technische organisatie met familiaal karakter.

 • Technisch Tekenaar (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

  Type: Vaste Job

  Afhankelijk van je voorkennis, stel je technische ontwerptekeningen (3D & 2D) op van de producten (Inventor) of van de bijbehorende staalstructuren (Tekla). Deze tekeningen zijn gebaseerd op uitgewerkte datasheets van klanten en specificaties, internationale normen en het voorontwerp van onze rekenafdeling. Met behulp van Inventor en/of Tekla maak je stuklijsten en detailtekeningen die bruikbaar zijn voor onze klant en in onze werkplaatsen. Je controleert de materiaalbestellingen en bestelt de ontbrekende materialen bij.

 • electricien/monteur/technieker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Select HR

  Type: Vaste Job

  Je bent bij diverse klanten of diverse locaties werkzaam Je staat in voor het dagelijks onderhoud en pechverhelping.  Je staat in voor de installatie, renovatie, onderhoud en herstelling van verschillende elektriciteitsinstallaties. Bedrijfsprofiel: Deze marktleider beheert en onderhoudt tal van technische installaties in heel België. Van airco, elektriciteit en verlichting tot transportsystemen in luchthavens, sportcomplexen, zwembaden, kantoren, ziekenhuizen, industrie,... Ze nemen ook het volledige energiebeheer van gebouwen van klanten voor hun rekening en verzorgen facilitaire diensten zoals telefoniebeheer, catering, cleaning, klusjesdienst, onderhoud van groene zones en nog veel meer voor een pak organisaties en ondernemingen.   Zij zijn heden op zoek naar techniekers / elektriciens / monteurs om hun team te versterken.

 • Foreman (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Katoen Natie is op zoek naar een foreman voor hun afdelingen in de haven. Als foreman heb je volgende taken: Je team aansturen. Dit team bestaat uit een 12 tal mensen die verantwoordelijk zijn voor het lossen en laden van containers.     Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Voor Katoen Natie rekruteert VIO Interim gemotiveerde mensen die op zoek zijn naar een job met verantwoordelijkheidsgevoel in een internationaal bedrijf. Hou jij van een no-nonsens aanpak en ben je hands on? Dan kan Katoen Natie wel eens het bedrijf zijn waar jij gelukkig bij kan worden.

 • Schoonheidsspecialiste (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: SANTE MAGIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  Santé Magic, gelegen in het hartje van Leuven, zoekt nieuwe schoonheidsspecialisten om haar team te versterken. Belangrijkste missies: - Pedicure - Gellak, nailart, enz - Manicure - Gelaatsbehandeling - Ontharing

 • Integraal begeleider (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: DE KORF

  Type: Werfreserve

  Als integraal begeleider sta je in voor het begeleiden van kinderen/jongeren tijdens hun verblijf in de korf (leefgroepswerking) en bouw je contacten op met de ruime context van de minderjarige (contextwerking). Je hanteert een respectvolle, oplossingsgerichte benadering vanuit het geloof in de krachten en competenties van de jongeren en hun context waardoor de cliënt volwaardig participeert in een open dialoog in zijn hulpverleningstraject.

 • flexijob kelner (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: VOLTAIRE

  Type: Flexijob

  klanten bedienen

 • kelner (m/v): flexi, extra, student(e) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: EETHUIS KARL

  Type: Flexijob

  kelner (m/v): flexi, extra, student(e) voor vrijdagavond en zaterdagavond

Zoek naar antwoorden van HET LEZERTJE in sociale netwerken
Look for responds of HET LEZERTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HET LEZERTJE. Laat een reactie achter voor HET LEZERTJE. HET LEZERTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HET LEZERTJE. Leave a respond for HET LEZERTJE. HET LEZERTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HET LEZERTJE op de google maps. Adres en contacten HET LEZERTJE
Location of HET LEZERTJE on the google maps. Address and contacts of HET LEZERTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come HET LEZERTJE HET LEZERTJE: Jowan Bike Technology | SOTRIMEX SA NV | ISOLANTS VICTOR HALLET SA | C. BROERS | Bosch

Other related companies as HET LEZERTJE: Jowan Bike Technology | SOTRIMEX SA NV | ISOLANTS VICTOR HALLET SA | C. BROERS | Bosch

HET LEZERTJE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HET LEZERTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02316986083. Het bedrijf HET LEZERTJE bevindt zich op het adres: MICHIELSPLEIN 34; 3930; HAMONT-ACHEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 363,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 297,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in HET LEZERTJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HET LEZERTJE is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HET LEZERTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HET LEZERTJE, openstaande posities, locatie van HET LEZERTJE op de kaart.

HET LEZERTJE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is HET LEZERTJE, company assigned to the tax number BE02316986083. The company HET LEZERTJE is located at the address: MICHIELSPLEIN 34; 3930; HAMONT-ACHEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 363,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 297,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in HET LEZERTJE were not found.
The main activity of HET LEZERTJE is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HET LEZERTJE is not available. You also can look at reviews of HET LEZERTJE, open positions, location of HET LEZERTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HET LEZERTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HET LEZERTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HET LEZERTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HET LEZERTJE, employees, financial statistics.