HENRI MARTENS

Contactgegevens HENRI MARTENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HENRI MARTENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HENRI MARTENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TEN BOS 32; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37763824 (+32-37763824) 37763824 (+32-37763824)

Fax (fax): +32 (19) 264-65-52 +32 (19) 264-65-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HENRI MARTENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HENRI MARTENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HENRI MARTENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HENRI MARTENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HENRI MARTENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HENRI MARTENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HENRI MARTENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HENRI MARTENS
Products information HENRI MARTENS

BTW identificatienummer (tax): BE04344512939
Ondernemingsnummer: 1402099609
Hoofdstad (capital): 469,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 424,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in HENRI MARTENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HENRI MARTENS
(Get full report from official database of BE for HENRI MARTENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HENRI MARTENS
Addition kinds of activities for HENRI MARTENS

651400. Woonoperators, behalve appartementen | Dwelling operators, except apartments
17210200. Commercieel schilderij | Commercial painting
28419900. Zeep en andere wasmiddelen, nec | Soap and other detergents, nec
33120200. Hoogoven en aanverwante producten | Blast furnace and related products
34239908. Snijden sterft, behalve metalen snijden | Cutting dies, except metal cutting
38290204. Ceilometers | Ceilometers
39490901. Badminton apparatuur en benodigdheden | Badminton equipment and supplies
62110101. Bond dealers en makelaars | Bond dealers and brokers

Werken bij HENRI MARTENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HENRI MARTENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HENRI MARTENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HENRI MARTENS. Looking for open vacancies in other companies

 • INPAKKERS te Kapelle-op-den-Bos (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

  Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een vleesverwerkend bedrijf te Kapelle-op-den-Bos zijn wij op zoek naar inpakkers in de dagdienst (07.30-16.30 uur)

 • MECANICIEN (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

 • Gemotiveerde arbeider wegenbouw (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde handlanger wegenbouw.  Je komt terecht in een jonge, groeiende firma met een familiale werksfeer!  Je staat in voor volgende taken:  straten opbreken riolering leggen bestrating terugleggen funderingen plaatsen koffers maken klinkers leggen & borduren plaatsen De firma doet verkavelingen, parkings aanleggen, openbare aanbestedingen, .... 

 • HUISHOUDHULP VOOR SINT MARTENS LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Sint Martens Latem.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio De Haan (DE HAAN)

  Regio: DE HAAN

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • PLOEGBAAS EN 2 METSERS (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: SUBLIEM PROJECT

  Type: Vaste Job

  RUWBOUW WONINGEN

 • Kinderverzorgster (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: MAARTJE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Opvoeden en verzorgen van kindjes tussen 10 weken en 2.5 jaar.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Doel)

  Regio: Regio Doel

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Kinderverzorgster/verzorger (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Kinderdagverblijven

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

 • Zelfstandig Psycholoog (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: Anthentiek

  Type: Werfreserve

  Wij zijn een therapeutische groepspraktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliëntenbij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

 • Flexijob Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: BRISTOL

  Type: Flexijob

  Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

Zoek naar antwoorden van HENRI MARTENS in sociale netwerken
Look for responds of HENRI MARTENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HENRI MARTENS. Laat een reactie achter voor HENRI MARTENS. HENRI MARTENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HENRI MARTENS. Leave a respond for HENRI MARTENS. HENRI MARTENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HENRI MARTENS op de google maps. Adres en contacten HENRI MARTENS
Location of HENRI MARTENS on the google maps. Address and contacts of HENRI MARTENS

Andere gerelateerde bedrijven als come HENRI MARTENS HENRI MARTENS: MENUISUD | Tartarie (A la) | KOTEE DE PROVENCE | MAURICE ARNOULD | Piazza Pearle

Other related companies as HENRI MARTENS: MENUISUD | Tartarie (A la) | KOTEE DE PROVENCE | MAURICE ARNOULD | Piazza Pearle

HENRI MARTENS is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HENRI MARTENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04344512939. Het bedrijf HENRI MARTENS bevindt zich op het adres: TEN BOS 32; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 469,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 424,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in HENRI MARTENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HENRI MARTENS is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HENRI MARTENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HENRI MARTENS, openstaande posities, locatie van HENRI MARTENS op de kaart.

HENRI MARTENS is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is HENRI MARTENS, company assigned to the tax number BE04344512939. The company HENRI MARTENS is located at the address: TEN BOS 32; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 469,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 424,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in HENRI MARTENS were not found.
The main activity of HENRI MARTENS is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HENRI MARTENS is not available. You also can look at reviews of HENRI MARTENS, open positions, location of HENRI MARTENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HENRI MARTENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HENRI MARTENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HENRI MARTENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HENRI MARTENS, employees, financial statistics.