GRAND MAIRE LIB'EXPRESS

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • GRAND MAIRE LIB'EXPRESS
Private companiesPersonal Services • GRAND MAIRE LIB'EXPRESS

Contactgegevens GRAND MAIRE LIB'EXPRESS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GRAND MAIRE LIB'EXPRESS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GRAND MAIRE LIB'EXPRESS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE THEUX 481; 4802; VERVIERS, België

Telefoon (phone): 87226261 (+32-87226261) 87226261 (+32-87226261)

Fax (fax): +32 (4) 780-87-35 +32 (4) 780-87-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GRAND MAIRE LIB'EXPRESS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GRAND MAIRE LIB'EXPRESS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GRAND MAIRE LIB'EXPRESS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GRAND MAIRE LIB'EXPRESS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GRAND MAIRE LIB'EXPRESS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GRAND MAIRE LIB'EXPRESS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GRAND MAIRE LIB'EXPRESS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GRAND MAIRE LIB'EXPRESS
Products information GRAND MAIRE LIB'EXPRESS

BTW identificatienummer (tax): BE07935943603
Ondernemingsnummer: 1605346679
Hoofdstad (capital): 101,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 125,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in GRAND MAIRE LIB'EXPRESS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GRAND MAIRE LIB'EXPRESS
(Get full report from official database of BE for GRAND MAIRE LIB'EXPRESS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GRAND MAIRE LIB'EXPRESS
Addition kinds of activities for GRAND MAIRE LIB'EXPRESS

3535. Transportbanden en transportmiddelen | Conveyors and conveying equipment
20330409. Groentetaartmixen en vullingen: in blikjes, potten, enz. | Vegetable pie mixes and fillings: in cans, jars, etc.
33650200. Aluminium en aluminium legeringen gegoten | Aluminum and aluminum-based alloy castings
35230304. Spuitmachines en spuitmachines, landbouw | Sprayers and spraying machines, agricultural
38450100. Electromedische apparatuur | Electromedical apparatus
59990300. Banners, vlaggen, decals en posters | Banners, flags, decals, and posters
59991200. Zwembaden, hot tubs, en sauna apparatuur en benodigdheden | Swimming pools, hot tubs, and sauna equipment and supplies
76290201. Reparatie van elektrische apparatuur, hoogspanning | Electrical equipment repair, high voltage

Werken bij GRAND MAIRE LIB'EXPRESS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GRAND MAIRE LIB'EXPRESS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GRAND MAIRE LIB'EXPRESS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GRAND MAIRE LIB'EXPRESS. Looking for open vacancies in other companies

 • Raadgever wisselstukken (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Raadgever wisselstukken automotive Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een raadgever wisselstukken automotive Je staat in voor het magazijn, de wisselstukken en overige Je bent verantwoordelijk voor de stock, de bestellingen, de leveringen, ontvangst en opslag van goederen, interne verdeling, toonbankverkoop, inventaris en het stockbeheer Je rapporteert rechtstreeks aan de magazijnverantwoordelijke

 • Huishoudhulp/Poetshulp Nieuwerkerken (met dienstencheques) (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Huishoudhulp regio Neerpelt (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: Itzu Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

 • Winkelmedewerker Tankstation (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor een tankstation te Hasselt. Tot jouw takenpakket behoren het bedienen van de kassa, het aanvullen van de rekken en het schoonmaken van de winkel. Je werkt in een deeltijds, variabel uurrooster, ook in het weekend. De shop is geopend van 6-23 uur, dus de werkuren zijn tijdens deze uren.

 • Spelhost dinerspellen (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: DINERSPEL.NL

  Type: Studentenjob

  Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Genk studenten om onze spellen te begeleiden.

 • Projectleider waterbehandeling/leidingen (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

  Type: Vaste Job

  Evalueren van een opdracht teneinde deze te vertalen naar een project-uitvoeringsdossier Je bent verantwoordelijk voor de projectvoorbereiding en organisatie van één of meerdere projecten Je bent verantwoordelijk voor de technische en financiële opvolging en begeleiding van één of meerdere projecten Je bent belast met de planning en de opvolging van alle werfactiviteiten en beheert tevens de plannen Je werkt mee aan technische studies en aanbestedingsdossiers en onderhoudt regelmatig contacten met de bouwheer Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van de archiefdossiers Je neemt contact op en onderhandelt met leveranciers en onderaannemers en zorgt na bespreking van de leverings- en aankoopvoorwaarden voor het opstellen van de bestellingen en de onderaannemingscontracten Op vraag van de bedrijfsleider / directeur der werken bouw je commerciële relaties uit met klanten en onderhoud je contacten met potentiële opdrachtgevers en hun studiediensten

 • Chauffeur C - drankenhandel (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: YILDIRIM HORECA

  Type: Vaste Job

  Drankenhandel Yildirim is een groeiend bedrijf wat een gigantisch assortiment van voedingsmiddelen leveren aan zowel particulieren als bedrijven (kleinhandel en groothandel). Drankenhandel Yildirim is op zoek naar een chauffeur C. Je staat in voor het leveren van de producten aan klanten in Limburg en het laden en lossen van de goederen.

 • Commercieel administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: TEXTIEL TROCH

  Type: Vaste Job

  U bezoekt onze fabrieken in Europa en Tunesië en helpt de problemen op te lossen met onze textielafdelingen. Kleefweefsels, watten en mousse hebben voor jou geen geheimen.

 • Accountmanager KMO (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: Liantis talent services

  Type: Vaste Job

  Je identificeert en introduceert onze diensten bij prospecten in KMO’s. Na behoefteanalyse vertaal je de noden van (potentiële) klanten in geïntegreerde oplossingen. Zo bouw je actief professionele relaties uit met de doelgroep KMO’s, boekhouders/accountants en zelfstandigen in jouw regio, met doelstelling de klantenportefeuille verder uit te breiden. Door een punctuele opvolging en actuele kennis ben je hét aanspreekpunt voor de werkgever bij het nemen van beslissingen omtrent zijn personeelsbeleid. Verder denk je mee aan een commercieel plan voor jouw regio en rapporteer je rechtstreeks aan de salesmanager.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Eventmedewerker (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: DS Consultancy & Events

  Type: Werfreserve

  LOOKING FOR HORECA PEOPLE Zorgen voor een goed verloop van de evenementen. Ontvangst van klanten. Opbouw en afbouw van events Bediening van genodigden

 • Cafémedewerkers (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: EVED

  Type: Flexijob

  We zijn dringend op zoek naar enkele flexijobbers om ons team te versterken. Voor ons druk, gezellig dorpscafé zijn we op zoek naar medewerkers die allround ingezet zullen worden: Het opnemen van bestellingen; Bereiden van dranken, tappen en aan de tafel brengen; Afrekenen; Onderhouden van de tafels, assenbakken legen, terras onderhouden. ...

Zoek naar antwoorden van GRAND MAIRE LIB'EXPRESS in sociale netwerken
Look for responds of GRAND MAIRE LIB'EXPRESS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GRAND MAIRE LIB'EXPRESS. Laat een reactie achter voor GRAND MAIRE LIB'EXPRESS. GRAND MAIRE LIB'EXPRESS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GRAND MAIRE LIB'EXPRESS. Leave a respond for GRAND MAIRE LIB'EXPRESS. GRAND MAIRE LIB'EXPRESS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GRAND MAIRE LIB'EXPRESS op de google maps. Adres en contacten GRAND MAIRE LIB'EXPRESS
Location of GRAND MAIRE LIB'EXPRESS on the google maps. Address and contacts of GRAND MAIRE LIB'EXPRESS

Andere gerelateerde bedrijven als come GRAND MAIRE LIB'EXPRESS GRAND MAIRE LIB'EXPRESS: Qualiconstruct NV | Koudasfalt Van Den Broeck BVBA | Pottier M | PH. ROOSENS | AB Logistics

Other related companies as GRAND MAIRE LIB'EXPRESS: Qualiconstruct NV | Koudasfalt Van Den Broeck BVBA | Pottier M | PH. ROOSENS | AB Logistics

GRAND MAIRE LIB'EXPRESS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GRAND MAIRE LIB'EXPRESS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07935943603. Het bedrijf GRAND MAIRE LIB'EXPRESS bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE THEUX 481; 4802; VERVIERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 101,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 125,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in GRAND MAIRE LIB'EXPRESS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GRAND MAIRE LIB'EXPRESS is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GRAND MAIRE LIB'EXPRESS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GRAND MAIRE LIB'EXPRESS, openstaande posities, locatie van GRAND MAIRE LIB'EXPRESS op de kaart.

GRAND MAIRE LIB'EXPRESS is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is GRAND MAIRE LIB'EXPRESS, company assigned to the tax number BE07935943603. The company GRAND MAIRE LIB'EXPRESS is located at the address: CHAUSS?E DE THEUX 481; 4802; VERVIERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 101,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 125,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in GRAND MAIRE LIB'EXPRESS were not found.
The main activity of GRAND MAIRE LIB'EXPRESS is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GRAND MAIRE LIB'EXPRESS is not available. You also can look at reviews of GRAND MAIRE LIB'EXPRESS, open positions, location of GRAND MAIRE LIB'EXPRESS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GRAND MAIRE LIB'EXPRESS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GRAND MAIRE LIB'EXPRESS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GRAND MAIRE LIB'EXPRESS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GRAND MAIRE LIB'EXPRESS, employees, financial statistics.