GEORGES HENRI

Contactgegevens GEORGES HENRI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEORGES HENRI: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEORGES HENRI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GEORGES HENRILAAN 258; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT, België

Telefoon (phone): 27346556 (+32-27346556) 27346556 (+32-27346556)

Fax (fax): +32 (11) 457-27-46 +32 (11) 457-27-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEORGES HENRI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEORGES HENRI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEORGES HENRI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEORGES HENRI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEORGES HENRI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEORGES HENRI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEORGES HENRI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEORGES HENRI
Products information GEORGES HENRI

BTW identificatienummer (tax): BE07641784667
Ondernemingsnummer: 5293731689
Hoofdstad (capital): 613,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 775,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in GEORGES HENRI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEORGES HENRI
(Get full report from official database of BE for GEORGES HENRI)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEORGES HENRI
Addition kinds of activities for GEORGES HENRI

353400. Liften en bewegende trappen | Elevators and moving stairways
20150103. Kip, verwerkt: gekookt | Chicken, processed: cooked
20910208. Oesters, geconserveerd en genezen | Oysters, preserved and cured
28650104. Anthraquinon, kleurstoffen | Anthraquinone, dyes
35480107. Spotslasapparatuur, elektrisch | Spot welding apparatus, electric
35560302. Ovens, bakkerij | Ovens, bakery
50460201. Merchandising machines | Merchandising machines
51690202. aërosolen | Aerosols
52119904. Counter tops | Counter tops

Werken bij GEORGES HENRI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEORGES HENRI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEORGES HENRI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEORGES HENRI. Looking for open vacancies in other companies

 • KOK te Huizingen (HUIZINGEN)

  Regio: HUIZINGEN

  Bedrijf: SYNERGIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als kok ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan voor de klant. Samen met je collega's sta je in voor de koude en de warme bereidingen (± 350/dag). Je taken zijn: assisteren en samenwerken met de chef/eigenaar in het voorbereiden van de gerechten (mee) organiseren van mis en place en keukenservice samen de dienst verzorgen en de gerechten doorgeven creatief meedenken over nieuwe suggesties zorgen voor een vlotte service waken over de kwaliteit van alle gerechten

 • tuinarbeider (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen in Brecht zijn wij op zoek naar een ervaren tuinarbeider. (M/V) Je staat in voor het uitvoeren van totaalprojecten:  aanleg van complete tuinen,  plaatsen van verhardingen,  uitzetten van niveaus,  planlezen,  uitvoeren van kleine grondwerken met minigraver,  (zwem)vijverbouw,  aanplantingswerken...

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Overpelt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp regio Bellegem (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

 • 1 HUISHOUDHULP DEELTIJDS MOERBEKE/EKSAARDE (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: GREENHOUSE LOKEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Lokeren zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

 • Huishoudhulp regio Herentals/Wiekevorst (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Steam & Clean

  Type: Dienstenchequebaan

  Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

 • Bijlesgever wiskunde (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Storemanager Brussel 37u new store (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: HOLLAND & BARRETT BRUSSEL

  Type: Vaste Job

  Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

 • Grondwerker (regio Zellik) (ZELLIK)

  Regio: ZELLIK

  Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

  Type: Vaste Job

  Verstraete Enterprises ( www.verstraete-ent.com) is actief in de elektrotechnische sector. Tot de activiteiten behoren werken aan openbare verlichting, telecom, het verlichten van sportvelden, het plaatsen van sfeerverlichting,... Om ons team te versterken, kijken we op dit moment uit naar een grondwerker met rijbewijs B (rijbewijs C is een pluspunt) In deze functie komen onder meer volgende taken aan bod: Je gaat op zoek naar kabels en kabelfouten onder de grond Je herstelt de gevonden fouten onder andere door het maken van een werkput en het plaatsen van moffen Je breekt het voetpad open om bij de nodige kabels te kunnen en herstelt dit terug na de werkzaamheden.

 • Junior Accountant in Accountantskantoor (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: CERTAFIN

  Type: Vaste Job

  Certafin is een accountantskantoor dat zich richt op ondernemers, vrije beroepen en zelfstandigen die beroep willen doen op haar uitstekende vakkennis en service op gebied van accountancy, analytische boekhouding, fiscaal en financieel management. Om onze groei verder te ondersteunen zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega om ons team te vervolledigen. Functie: • Als Junior Accountant zal je starten onder de vleugels van een ervaren dossierbeheerder met de mogelijkheid om door te groeien naar een volwaardig dossierbeheerder. Takenpakket: • Het verwerken van de boekhoudkundige documenten van de klanten zoals onder meer aan- en verkoopfacturen, kas- en bankverplichtingen • Het voorbereiden van de BTW aangiften • De maandelijkse en kwartaalverplichtingen van de klanten • De voorbereidingen voor de afsluiting van de jaarrekeningen in opdracht van de dossierbeheerder • De voorbereiding van aangiften in de personen- en vennootschapsbelasting • Administratieve taken zoals het kopiëren en klasseren van documenten, enz… • Mogelijkheid tot stage IAB

 • BARBIER (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: PARREIN MARC

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als herenkapper sta je in voor het knippen en scheren van onze klanten. Daarnaast othaal je de klant en reken je achteraf af.

 • Winkelmedewerker (flexijob) (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: MINGNEAU

  Type: Flexijob

  Je helpt in het weekend in onze slagerij/traiteurszaak. Je bedient klanten. Je vult de toonbank aan. ...

Zoek naar antwoorden van GEORGES HENRI in sociale netwerken
Look for responds of GEORGES HENRI in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEORGES HENRI. Laat een reactie achter voor GEORGES HENRI. GEORGES HENRI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEORGES HENRI. Leave a respond for GEORGES HENRI. GEORGES HENRI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEORGES HENRI op de google maps. Adres en contacten GEORGES HENRI
Location of GEORGES HENRI on the google maps. Address and contacts of GEORGES HENRI

Andere gerelateerde bedrijven als come GEORGES HENRI GEORGES HENRI: Berchemse Soephandel | WATTE LEDERWAREN | Maison des Femmes ASBL | EYE-D | Fast Transit Line NV

Other related companies as GEORGES HENRI: Berchemse Soephandel | WATTE LEDERWAREN | Maison des Femmes ASBL | EYE-D | Fast Transit Line NV

GEORGES HENRI is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEORGES HENRI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07641784667. Het bedrijf GEORGES HENRI bevindt zich op het adres: GEORGES HENRILAAN 258; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 613,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 775,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in GEORGES HENRI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEORGES HENRI is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEORGES HENRI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEORGES HENRI, openstaande posities, locatie van GEORGES HENRI op de kaart.

GEORGES HENRI is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEORGES HENRI, company assigned to the tax number BE07641784667. The company GEORGES HENRI is located at the address: GEORGES HENRILAAN 258; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 613,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 775,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in GEORGES HENRI were not found.
The main activity of GEORGES HENRI is Fishing, Hunting and Trapping, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GEORGES HENRI is not available. You also can look at reviews of GEORGES HENRI, open positions, location of GEORGES HENRI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEORGES HENRI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEORGES HENRI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEORGES HENRI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEORGES HENRI, employees, financial statistics.