GEBROEDERS STOLCK

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • GEBROEDERS STOLCK
Private companiesFurniture and Fixtures • GEBROEDERS STOLCK

Contactgegevens GEBROEDERS STOLCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEBROEDERS STOLCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEBROEDERS STOLCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LETTERKUNDESTRAAT 11; 2610; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 38302315 (+32-38302315) 38302315 (+32-38302315)

Fax (fax): +32 (53) 492-68-28 +32 (53) 492-68-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEBROEDERS STOLCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEBROEDERS STOLCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEBROEDERS STOLCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEBROEDERS STOLCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEBROEDERS STOLCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEBROEDERS STOLCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEBROEDERS STOLCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEBROEDERS STOLCK
Products information GEBROEDERS STOLCK

BTW identificatienummer (tax): BE04578796386
Ondernemingsnummer: 7556915283
Hoofdstad (capital): 829,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 246,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in GEBROEDERS STOLCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEBROEDERS STOLCK
(Get full report from official database of BE for GEBROEDERS STOLCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEBROEDERS STOLCK
Addition kinds of activities for GEBROEDERS STOLCK

075101. Vee diensten | Cattle services
24260107. Voorraad, stoel, hardhout: gedraaid, gevormd of gesneden | Stock, chair, hardwood: turned, shaped, or carved
28990500. maten | Sizes
32290705. Lantaarnbollen | Lantern globes
59320102. Huisinrichting, tweedehands | Home furnishings, secondhand
82430000. Gegevensverwerkende scholen | Data processing schools

Werken bij GEBROEDERS STOLCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEBROEDERS STOLCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEBROEDERS STOLCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEBROEDERS STOLCK. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief Medewerker (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij vertrouwd met allerhande administratie? Dan ben jij de gepaste kandidaat. Je job zal bestaan uit het uitvoeren van allerhande administratieve taken. Ook zal je probleemzendingen behandelen. Met je sociaalvaardige capaciteiten zal je met de glimlach goeden ontvangen en overhandigen aan klanten en leverancier

 • Productiemedewerker te Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze opdrachtgever is een gekende producent van matrassen en boxsprings regio Lokeren, ze zijn dringend op zoek naar productiemedewerkers. Je zal werken op de stikafdeling

 • Profileerder metaal - nacht (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voel je je aangetrokken tot de metaalsector? Solliciteer dan nu voor deze vacature en wie weet ga je binnenkort aan de slag in je droomjob!Waar? Je gaat aan de slag bij een metaalfirma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Werken bij dit bedrijf is werken in een aangename werksfeer en met een mooie verloning en maaltijdcheques. Bovendien is dit een job op lange termijn en zijn er doorgroeimogelijkheden.Wat? Als profileur sta je in voor het opvolgen van een productielijn, samen met je collega. Deze lijn produceert metalen golfplaten. Volgende taken komen hierbij kijken: Slijtstukken vervangen en controles uitvoeren. De machine instellen en ze bedienen. De nodige registraties doen in SAP. Bestellingen inpakken en wegbrengen met de heftruck. Je staat in voor de aanvoer van coils (rollen staalplaten) door middel van een rolbrug naar de profileerlijn. Zoals je kan zien heb je een uitgebreid takenpakket!

 • Productiemedewerker (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf die gespecialiseerd is in het verwerken van non ferro metaal en uniek in het vervaardigen van zijn product. Zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Je komt terecht in een familiaal bedrijf, waar een warme sfeer heerst. Iedereen iedereen kent en waar je geen nummer bent. Heb je de wil om te werken, haar op je tanden maar toch zacht vanbinnen... Dan is dit het geschikte bedrijf voor JOUW!

 • Heftruckchauffeur/Magazijnier (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Evergem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf actief in het mengen van grondstoffen, zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur die naast de activiteiten als heftruckchauffeur ook mee gaat helpen laden en lossen en het magazijn gaat ondersteunen. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en eigen creativiteit kan gebruiken bij het vinden van oplossingen.

 • Chauffeur Rijbewijs C/E (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Opglabbeek (regio Hasselt) zijn wij op zoek naar een chauffeur C/E

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Damme - Moerkerke (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • KTN werft aan: student magazijnbediende (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Beveren Interim

  Type: Studentenjob

  Voor het bedrijf General Services Antwerp / Katoen Natie, dat gelegen is in de Waaslandhaven, zijn wij dringend op zoek naar studenten. Je zal tewerkgesteld worden in een magazijn waar je diverse functies zal uitoefenen. Voornamelijk gaat dit over het klaarmaken van bestellingen, het laden en lossen vrachtwagens, orderpicking, ...

 • Student kassa (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Kalken zijn wij nog op zoek naar een student die in het weekend wilt helpen in de winkel. -Kassawerk -Broodjes maken -Voorbereidings- en opruimwerk -Aanvullen

 • Brand Ambassadors Hair & Beauty (België)

  Regio: België

  Bedrijf: Think and Go

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant Babyliss stellen we een nieuwe demonstratie team samen! Ben jij opzoek naar een leuke bijverdienste in de Hair & Beauty sector? Ben jij vaak beschikbaar op woensdag, vrijdag of zaterdag? Zit verkoop in uw DNA? Wij zoeken enthousiaste, stijlvolle teammembers! Na een korte, maar grondige opleiding zal je op een professionele manier deze innovatieve producten van onze klant voorstellen aan het grote publiek! Profiel Je hebt affiniteit met Beauty en Hairstyling. Je hebt een commerciële drive, hebt een stijlvol voorkomen en bent enthousiast! Je bent een sociale, open persoonlijkheid; Flexibel inzetbaar tijdens weekends & vakantieperiodes Wat bieden wij? Een marktconform salaris aangevuld met een kilometervergoeding Werk in eigen regio! Betaalde producttraining en omkadering! Een werkrooster dat perfect aansluit op je studie (indien student)! Een leuke professionele ervaring die je kan toevoegen op uw CV! Stel u vandaag nog kandidaat!

 • ADVISEUR ROND ENERGIE EN KLIMAAT MET BREDE INTERESSE IN POLITIEK (SCHAARBEEK)

  Regio: SCHAARBEEK

  Bedrijf: Select HR Zaventem

  Type: Vaste Job

  Jouw taken: Je maakt deel uit van het team Energie & Klimaat en verleent sectorbedrijven actief advies over de relevante wet- en regelgeving inzake energie en klimaat. Je ontwikkelt ook, in samenwerking met je collega-experten, onderbouwde standpunten op de beleidsdomeinen energie en klimaat om zo de belangen van de Belgische chemie en life sciences te behartigen bij regionale, federale en Europese overheden. Je volgt de totstandkoming en implementatie van nieuwe Europese, nationale en regionale wetgevingen betreffende energie en klimaat zeer nauw op. Hierbij heb je in het bijzonder aandacht voor de impact hiervan op de bedrijven in de chemie en life sciences. Je bouwt expertise op door grondige analyse en sythese van relevante informatie uit beleidsdocumenten, wetenschappelijke studies, academisch onderzoek, bedrijfseconomisch nieuws, enz. Je werkt onderbouwde en maatschappelijk verantwoorde standpunten en visienota's uit, die gebaseerd zijn op geverifieerde feiten en cijfers. Deze kennis deel je met sectorbedrijven en externen (beleidsmakers, zusterfederaties, Europese koepelorganisatie, …). Je communiceert sectorale standpunten op een respectvolle manier en onderhoudt constructieve relaties met alle relevante stakeholders (bedrijven, (sector)federaties, administraties, politieke kabinetten, ngo’s, ...). Bedrijfsprofiel: Onze klant (federatie) groepeert Belgische bedrijven, actief in de chemische industrie, kunststoffen en life sciences (biotech en farma). Ze vertegenwoordigen en verdedigen de belangen van deze ondernemingen bij de federale en regionale regeringen en overheden, de media en de sociaal-economische partners in België. Zij zijn dringend op zoek naar een Adviseur Energie en Klimaat.

 • Site supervisor (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Cofely Fabricom is de referentie op het vlak van innovatieve multitechnische installaties en diensten voor de sectoren infrastructuur, gebouwen, industrie, energie en olie & gas. Haar expertise omvat een brede waaier van disciplines zoals elektriciteit, instrumentatie, mechanica, piping, automatisatie en onderhoud. Cofely Fabricom en haar dochterondernemingen realiseerden in België en Luxemburg in 2012 een omzet van 866 miljoen euro. Samen tellen ze 5500 medewerkers die bijdragen tot de verbetering van energieprestaties, duurzaamheid en kwaliteit van leven. afdeling High Voltage, functie tussen werfleider en Assistent Project Leader

Zoek naar antwoorden van GEBROEDERS STOLCK in sociale netwerken
Look for responds of GEBROEDERS STOLCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEBROEDERS STOLCK. Laat een reactie achter voor GEBROEDERS STOLCK. GEBROEDERS STOLCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEBROEDERS STOLCK. Leave a respond for GEBROEDERS STOLCK. GEBROEDERS STOLCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEBROEDERS STOLCK op de google maps. Adres en contacten GEBROEDERS STOLCK
Location of GEBROEDERS STOLCK on the google maps. Address and contacts of GEBROEDERS STOLCK

Andere gerelateerde bedrijven als come GEBROEDERS STOLCK GEBROEDERS STOLCK: De Clercq A | BROUHARGE D. & P.Y. | K.U.L.-DEP. MICROBIOLOGIE | Miroart BVBA | Modest Hout & Doe-Het-Zelf

Other related companies as GEBROEDERS STOLCK: De Clercq A | BROUHARGE D. & P.Y. | K.U.L.-DEP. MICROBIOLOGIE | Miroart BVBA | Modest Hout & Doe-Het-Zelf

GEBROEDERS STOLCK is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEBROEDERS STOLCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04578796386. Het bedrijf GEBROEDERS STOLCK bevindt zich op het adres: LETTERKUNDESTRAAT 11; 2610; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 829,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 246,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in GEBROEDERS STOLCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEBROEDERS STOLCK is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEBROEDERS STOLCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEBROEDERS STOLCK, openstaande posities, locatie van GEBROEDERS STOLCK op de kaart.

GEBROEDERS STOLCK is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEBROEDERS STOLCK, company assigned to the tax number BE04578796386. The company GEBROEDERS STOLCK is located at the address: LETTERKUNDESTRAAT 11; 2610; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 829,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 246,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in GEBROEDERS STOLCK were not found.
The main activity of GEBROEDERS STOLCK is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GEBROEDERS STOLCK is not available. You also can look at reviews of GEBROEDERS STOLCK, open positions, location of GEBROEDERS STOLCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEBROEDERS STOLCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEBROEDERS STOLCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEBROEDERS STOLCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEBROEDERS STOLCK, employees, financial statistics.